Νέα

Samantha από Βριλησσού 42

• Μέλος που άνοιξε το νήμα samy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 134K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

The secret customer

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Η κριτική που ασκείται ευγενικά όπωσ είπεσ και εσύ cern δεν μειώνει κανένα και δείχνει καθαριότηα ψυχής και σώματος
Ημουν πολύ προσεκτικός στηντοποθετησή μου. Οποιος κατάλαβε κατάλαβε

cern

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
120
Πόντοι
1
Ναι ρε συ. Ετσι ακριβως ειναι. Ειναι και θεμα χημειας καμμια φορα για το κατι παραπανω. Δεν ειναι ρομποτ τα κοριτσια.  ;) ;) ;)

Ειναι και η συχνοτητα των επισκεψεων .
Για ολες ισχυει αυτο (εκτος της θεας Π.),
Αν μια κοπελα σε ΄΄ γνωριζει΄΄αισθανεται πιο ανετα.

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Αφιρωμένο στην Σαμάνθα το Spending My Time της Roxette  :-* .

cern

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
120
Πόντοι
1
Η κριτική που ασκείται ευγενικά όπωσ είπεσ και εσύ cern δεν μειώνει κανένα και δείχνει καθαριότηα ψυχής και σώματος
Ημουν πολύ προσεκτικός στηντοποθετησή μου. Οποιος κατάλαβε κατάλαβε

Δεν σε κατηγορησα. Σου ειπα και το επαναλαμβανω, πολυ καλα εκανες.
Γιατι αν λεμε ΜΟΝΟ καλα λογια θα χαλασει η οποια καλη συμπεριφορα της.

The secret customer

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ποια Πάολα ρε παιδιά. Ακούω από συναδέλφους για πρωινή βάρδια και 30-45 λεπτά ανάμονη. Άκοθσον άκουσον. Εμείσ που δεν είμαστε τησ αναμονης και της υπομονής πως θα απολαύσουμε αυτό το πλασματάκι. Εσείσ οι Παολικοί φταίτε που ξημεροβραδιάζεστε εκεί. Δουλειά άλλη δεν έχετε;;;;; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Ποια Πάολα ρε παιδιά. Ακούω από συναδέλφους για πρωινή βάρδια και 30-45 λεπτά ανάμονη. Άκοθσον άκουσον. Εμείσ που δεν είμαστε τησ αναμονης και της υπομονής πως θα απολαύσουμε αυτό το πλασματάκι. Εσείσ οι Παολικοί φταίτε που ξημεροβραδιάζεστε εκεί. Δουλειά άλλη δεν έχετε;;;;; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
πρωί είναι ρε φίλε τι ξημεροβραδιάζομαστε .

cern

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
120
Πόντοι
1

Στα τελειωματα του μηνα (οπως τωρα) παντα αραιωνει ο κοσμος.

cern

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
120
Πόντοι
1
πρωί είναι ρε φίλε τι ξημεροβραδιάζομαστε .

Καλα λεει αφου εσυ πας απο το βραδυ και κοιμασαι εκει για να πιασεις σειρα.
Αλλα καποια μερα θα ξεχασουν να σε ξυπνησουν θα μπει πελατης στο δωματιο και.... :2funny:

The secret customer

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Μπράβο cern. Ευχαριστώ μάλλον. Ενδιαφέρουσα πρόκληση-πρόσκληση  ;)

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
Ειπαμε ρε συ. Οχι αλλα ονοματα εδω. Εδω ειναι το thread της Samanthas. Το κοριτσι που αναφερεσαι εχει δικο της thread. Εκει οτι θες για εκεινην καλυτερα. Τι λες και εσυ φιλαρακι?  :think:

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Ειπαμε ρε συ. Οχι αλλα ονοματα εδω. Εδω ειναι το thread της Samanthas. Το κοριτσι που αναφερεσαι εχει δικο της thread. Εκει οτι θες για εκεινην καλυτερα. Τι λες και εσυ φιλαρακι?  :think:
σωστά λέει αλλάξαμε μαγαζάκι . ;) :2funny:

The secret customer

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Το ξέρω ρε καταδρόμι!. Απλά μια που το έφερε η κουβέντα

cern

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
120
Πόντοι
1

Μην μου λετε τ΄ονοματης...
με τρελενεται..
Η πληγη πουχω στα στηθια,
δεν γιατρευεται. :headbang:

cern

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
120
Πόντοι
1
Σαμανθακιιιι...
Πολυ ωραιο το αβαρταρ σου βρε. Σου ταιριαζει.
(πες ευχαριστω)

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
Μην μου λετε τ΄ονοματης...
με τρελενεται..
Η πληγη πουχω στα στηθια,
δεν γιατρευεται. :headbang:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Σε αυτο θα σου απαντησω σε λιγες μερες φιλαρακι. Εχεις τον λογο μου.  ;) ;) ;)

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
Ρε σεις επειδη εγω δεν εχω την τιμη να το γνωριζω το κοριτσι και για οσους το γνωριζουν. Μιλαει ελληνικα?  :think: :think: :think:

The secret customer

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Μιλάει πολύ καλά ελληνικά. Άντε να μη λέτε ότι δίνω μόνο αρνητικούς ψήφους :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom