ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Καλως το κοριτσι. Γιατι δεν μας μιλας τοση ωρα γλυκεια μου?Καλησπερα
Καλως το κοριτσι. Γιατι δεν μας μιλας τοση ωρα γλυκεια μου?Καλησπερα
Καλοοοοοοοο!!!!!!!!!!!Γεια σου κουκλι.
Λοιπον αρχισε απο τωρα να κανεις προπονηση για το ΄΄καληνυχτα ΄΄ γιατι βλεπω να ξημερωνεσαι για να το πετυχεις.
Καλως το κοριτσι. Γιατι δεν μας μιλας τοση ωρα γλυκεια μου?
δεν ξέρει ακόμη να γράφει ΚΟΜΑΝΤΟ... μαθαίνει όμως.Καλως το κοριτσι. Γιατι δεν μας μιλας τοση ωρα γλυκεια μου?
βρε cern δεν τρώω τα κορίτσια...Για την περιπτωση σου . Παιζει και το να φοβαται την Παολα.
βρε cern δεν τρώω τα κορίτσια...
ο ΚΟΜΑΝΤΟ κάνει αταξίες κι εμείς μετά τσακωνόμαστε μεταξύ μας.Για τον ΚΟΜΑΝΤΟ εχουν γινει πολλοι καυγαδες.
μωρό Σαμάνθα πότε σε ξαναβρίσκουμε :-* ? αυτοί που πετάγονται έχουν θρεντ δικό τους .Καλησπερα
όχι ρε φιλαράκο απλός δεν είναι εξικοιομένη ακόμα .Ρε μπας και το σαμανθακι εχει καμια dial up συνδεση σαν του ΚΟΜΑΝΤΟ και την κατηγορουμε τζαμπα οτι δεν μπορει να παρακολουθησει;
Αγαπουλα μου το προγραμμα σου πως μπορω να το μαθω? Ειναι ευκολο?Καλησπερα
Αταξιες??? Εγω??? Δεν αρχισα ακομα!!! ;) ;) ;) ;) ;)ο ΚΟΜΑΝΤΟ κάνει αταξίες κι εμείς μετά τσακωνόμαστε μεταξύ μας.
Δεν βιαζομαι καρδουλα μου. Με την ησυχια σου. Καταλαβαινω οτι εισαι πρωταρα στο site. Στειλε μου πμ αν σου ειναι ευκολοτερο. ;) ;) ;)Αγαπουλα μου το προγραμμα σου πως μπορω να το μαθω? Ειναι ευκολο?
Αταξιες??? Εγω??? Δεν αρχισα ακομα!!! ;) ;) ;) ;) ;)
να τις αρχίσεις σιγά σιγά... αυτην την εβδομάδα, τουλάχιστον στην αρχή η Σαμάνθα δεν δουλεύει λόγο αδιαθεσίας. και πίστεψε με είναι μια κούκλα και θα περάσετε και πολυ ωραία μαζί της....Αταξιες??? Εγω??? Δεν αρχισα ακομα!!! ;) ;) ;) ;) ;)
το ξέρουμε την έχω δοκιμάσει εγώ .να τις αρχίσεις σιγά σιγά... αυτην την εβδομάδα, τουλάχιστον στην αρχή η Σαμάνθα δεν δουλεύει λόγο αδιαθεσίας. και πίστεψε με είναι μια κούκλα και θα περάσετε και πολυ ωραία μαζί της....
Μπορει να παμε και σε κανενα κλαμπακι και μεις με την σειρα μας αν θελει το κοριτσι βεβαια.να τις αρχίσεις σιγά σιγά... αυτην την εβδομάδα, τουλάχιστον στην αρχή η Σαμάνθα δεν δουλεύει λόγο αδιαθεσίας. και πίστεψε με είναι μια κούκλα και θα περάσετε και πολυ ωραία μαζί της....
μακάρι να θέλει...Μπορει να παμε και σε κανενα κλαμπακι και μεις με την σειρα μας αν θελει το κοριτσι βεβαια.
μακάρι να θέλει...