amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
Προχτες ειχαμε τις βομβες στο lido και BG.
Τωρα στο ιδιο μαγαζι μπορει να συναντηθουν ΚΟΜΑΝΤΟ Αltec Παολα Σαμανθα Αντωνης .
Δεν θα μεινει μαγαζι..
Προχτες ειχαμε τις βομβες στο lido και BG.
Τωρα στο ιδιο μαγαζι μπορει να συναντηθουν ΚΟΜΑΝΤΟ Αltec Παολα Σαμανθα Αντωνης .
Δεν θα μεινει μαγαζι..
Ειμαι πολιτισμενος εγω ρε φιλαρακι. Ο καθε ενας με το κοριτσι του. Και εγω οταν συνοδευω μια γυναικα την κοιταω στα ματια ρε συ. Δεν κοιταω απο δω και απο εκει. Ειμαι της παλιας σχολης. ;) ;) ;)Προχτες ειχαμε τις βομβες στο lido και BG.
Δεν θα μεινει μαγαζι..
cern εδώ μια παρέα είμαστε και δεν υπάρχουν αποκλειστικότητες.Προχτες ειχαμε τις βομβες στο lido και BG.
Δεν θα μεινει μαγαζι..
Οκ κάβλα μου θα έρθω να σε συνατίσω .Απογευμα τριτη 57 μορω μου
κακίες λες τώρα εσύ .Αυτο το ΄΄μορω΄΄ μπορει να ειναι:
1) ΄΄μπορω΄΄ που εχασε το ΄΄ρ΄΄
2) ΄΄μωρο΄΄ ανω των 45 ετων που εχει ξεμοραθει
Ευχαριστω ματακια μου. ;) ;) ;) Πρωι εισαι πουθενα?Απογευμα τριτη 57 μορω μου
Μωρακι ειμαι αρκετα μακρια για απογευμα και εχω και το μαγαζι και δεν μπορω να το κλεισω. Προτιμω πρωι αν εισαι πουθενα τα πρωινα βεβαια. ;) ;) ;)
Αρα ειναι και στα 4 αυτα το κοριτσι? Ευχαριστω φιλαρακι. ;) ;) ;)Δες τις βαρδιες στα προσεχη baner των στουντιο Kama Sutra, Βριλησσου 55 και Studio Paradise.
ή τηλεφ. στο Βριλησσου 57.
Ολα ετοιμα τα περιμενετε ....
Που εισαι καρδουλα μου εσυ? :-* :-* :-* :-* :-*Απογευμα τριτη 57 μωρό μου
Αταχτο παιδι? Εγω καρδουλα μου? Ισα ισα το αντιθετο. ;) ;) ;) Αλλα ισως δεν μπορει να με καταλαβει καμμια. :'( :'( :'( Ισως μπορεσεις εσυ. Ποιος ξερει?KOMANTO πρωι ειμαι την τεταρτη ΦΡΑΝΤΖΗ 47 και παρασκευη Βριλησσου 57.διαβαζα οτι εισαι ατακτο παιδι...φιλια
ευχαστούμε κουκλίτσα επίσής :-*Χαιρετω ολα τα παιδια του σαιτ.να εχετε ομορφω βραδυ και πολλα φιλια.
Καρδουλα ακομα μεσα σε βλεπω. Καλα εισαι μωρακι μου?Χαιρετω ολα τα παιδια του σαιτ.να εχετε ομορφo βραδυ και πολλα φιλια.
Καρδουλα ακομα μεσα σε βλεπω. Καλα εισαι μωρακι μου?