amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
και τι θέλεις να βάλεις ? τα λέμε πμ ? :-*για βοηθα μπας και το αλλαξω και εγω τι πρεπει να κανω
και τι θέλεις να βάλεις ? τα λέμε πμ ? :-*για βοηθα μπας και το αλλαξω και εγω τι πρεπει να κανω
για βοηθα μπας και το αλλαξω και εγω τι πρεπει να κανω
Καλησπερα ΘΕΑ μου. Εγω παλι θα ελεγα να μην το αλλαξεις. Βεβαια εσυ ξερεις καλυτερα. ;) ;) ;)για βοηθα μπας και το αλλαξω και εγω τι πρεπει να κανω
Εγω παλι θα ελεγα να μην το αλλαξεις.
Παντα φιλε samy.Με νοιωθεις...
Οχι εμεις ρε Αντωνακι. Το κοριτσι μας τι αποφασιζει. Εμεις απλως λεμε γνωμες.τελικά τι αποφασίζουμε ?
να μαθω και κατι καινουργιο...τι νεα ΚΟΜΑΝΤΟ εισαι καλα?Καλησπερα ΘΕΑ μου. Εγω παλι θα ελεγα να μην το αλλαξεις. Βεβαια εσυ ξερεις καλυτερα. ;) ;) ;)
ήθελα να πω το μωρό τι αποφασίζει ;) .Οχι εμεις ρε Αντωνακι. Το κοριτσι μας τι αποφασιζει. Εμεις απλως λεμε γνωμες.
μου θύμισες την κωσταντίνα που θέλει να της κάνω ιδιαίτερα .να μαθω και κατι καινουργιο...τι νεα ΚΟΜΑΝΤΟ εισαι καλα?
Καλα ειμαι ΘΕΑ ΜΟΥ. Μου εχεις λειψει πολυ πολυ.να μαθω και κατι καινουργιο...τι νεα ΚΟΜΑΝΤΟ εισαι καλα?
Καλο ειναι να την ξεχασεις την Κωνσταντινα και τα ιδιαιτερα Αντωνακι. Της κανει αλλος τωρα. ;) ;) ;)μου θύμισες την κωσταντίνα που θέλει να της κάνω ιδιαίτερα .
γιατι δεν περασες σημερα σε περιμενα :SΚαλα ειμαι ΘΕΑ ΜΟΥ. Μου εχεις λειψει πολυ πολυ.
Εισαι σηγουρη ΘΕΑ ΜΟΥ? Ποναει πολυ ξερεις οταν προσπαθεις να "κλεψεις" κατι που δεν θελουν να σου δωσουν. ;) ;) ;)γιατι δεν περασες σημερα σε περιμενα :S
εισαι κακο παιδιΣαμανθα αν δεν δουλευεις αυριο το απογευμα ,
μπορω να περασω απο το σπιτι να σου ...αλλαξω το αβαταρ.
οκ καταλαβαΕισαι σηγουρη ΘΕΑ ΜΟΥ? Ποναει πολυ ξερεις οταν προσπαθεις να "κλεψεις" κατι που δεν θελουν να σου δωσουν. ;) ;) ;)
Εισαι σηγουρη ΘΕΑ ΜΟΥ? Ποναει πολυ ξερεις οταν προσπαθεις να "κλεψεις" κατι που δεν θελουν να σου δωσουν. ;) ;) ;)
Και ισως δεν χριαζεται φιλε samy. Η ΘΕΑ ΜΟΥ καταλαβε. ;) ;) ;)Εγω δεν καταλαβα..
Εγω δεν καταλαβα..
Δεν παυω ομως να την εχω μεσα στην καρδια μου αυτην την κοπελα και αυτο ειναι αληθεια και το ξερει και η ιδια.Και ισως δεν χριαζεται φιλε samy. Η ΘΕΑ ΜΟΥ καταλαβε. ;) ;) ;)