amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
είπα για καμιά βολτίτσα να έρθω .καλως τον πως απ'δω...?
είπα για καμιά βολτίτσα να έρθω .καλως τον πως απ'δω...?
εφερες βροχη ομωςείπα για καμιά βολτίτσα να έρθω .
γιατί από ζάχαρη είμαστε ? και θα λιώσουμε βροχούλα του θεού είναι . Αλλά τώρα έβγαλε ήλιο .εφερες βροχη ομως
γιατί από ζάχαρη είμαστε ? και θα λιώσουμε ....
ευτιχως γιατι δεν μ'αρεσει οταν βρεχει..χαλιεμεγιατί από ζάχαρη είμαστε ? και θα λιώσουμε βροχούλα του θεού είναι . Αλλά τώρα έβγαλε ήλιο .
με κολακευεις :-*Η Σαμανθα ειναι οντως γλυκα..
Καλησπερα σαμανθουλα.:-* :-* :-*Σίγουρα την έχει βοηθήσει ο "κύριος" Κομάντο!!!!
Καλησπερα σαμανθουλα.:-* :-* :-*
Παλι εδω εισαι υπολοιπο γαμπρου?
Αλλη ειναι η δασκαλα. Οχι εγω. ;) ;) ;)
Καλησπερα σαμανθουλα.:-* :-* :-*
καλησπερα μαρουλια μου εισαι καλα?Εδώ είμαι Καρφάρα και καλησπέρα αναίσχυντο καρφί!!!
Άκου Σαμανθούλα, αγαπητικέ της δεκάρας!!! Το κορίτσι εκτιμά ανθρώπους με δημοκρατικό ήθος και αξιοπρέπεια και όχι χουντικά κνόδαλα!!
Καλησπέρα και από μένα Σαμάνθα και μην τον ακούς.
Περασα μια περιοδο με τις κλειστες μου αγγελε μου αλλα τωρα ειμαι ΤΕΛΕΙΑ!!!ΚΟΜΑΝΤΟ μου που χαθικες ..καλησπερα
καλησπερα μαρουλια μου εισαι καλα?
τι κανεις αγορι... ;)Xαιρετω και γω το κοριτσι..
Ειμαι πολυ ευτυχισμενος αυτην την στιγμη για να ασχοληθω μαζι γαμπρε της Ευτυχιας.Εδώ είμαι Καρφάρα και καλησπέρα αναίσχυντο καρφί!!!
Άκου Σαμανθούλα, αγαπητικέ της δεκάρας!!! Το κορίτσι εκτιμά ανθρώπους με δημοκρατικό ήθος και αξιοπρέπεια και όχι χουντικά κνόδαλα!!
Καλησπέρα και από μένα Σαμάνθα και μην τον ακούς.
Ειμαι πολυ ευτυχισμενος αυτην την στιγμη για να ασχοληθω μαζι γαμπρε της Ευτυχιας.