Παολα
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2007
- Like
- 0
δεν βάζω γιατί θα το χάσω....Πας στοίχημα ότι και αυτή θα την "καμακώσει"????
δεν βάζω γιατί θα το χάσω....Πας στοίχημα ότι και αυτή θα την "καμακώσει"????
Γεια σου μωρο μουΓεια σου Σαμανθα...
Αν θελω θα παω μονος μου αγαπη μου. Και θελω να την γνωρισω αυτην την ΚΥΡΙΑ. Αλλα ΜΟΝΟ να την γνωρισω. ;) ;) ;)θα σε στείλω στη Ναταλί...αυτή ξέρει να βαράει...
Αμαν...καηκα...!Ε εσενα τελικα σε τρωει ο κωλος σου Αρουλι και θα το στειλω το sms.
έλα αλλού τα δικά μας...εδώ γράφει το κορίτσι μας...Αν θελω θα παω μονος μου αγαπη μου. Και θελω να την γνωρισω αυτην την ΚΥΡΙΑ. Αλλα ΜΟΝΟ να την γνωρισω. ;) ;) ;)
Θεα μου δεν αφηνεις τα ΜΟΥ και συ? Κακια δασκαλα εχεις μου φαινεται.Γεια σου μωρο μου
ε τι? τσάμπα την έχω τόση ώρα στο ακουστικό??????Θεα μου δεν αφηνεις τα ΜΟΥ και συ? Κακια δασκαλα εχεις μου φαινεται.
Αν θελω θα παω μονος μου αγαπη μου. Και θελω να την γνωρισω αυτην την ΚΥΡΙΑ. Αλλα ΜΟΝΟ να την γνωρισω. ;) ;) ;)
Γεια σου μωρο μου
Στο πρκτορειο που πηγα για στοιχημα,το εχουν φραγμενο...Πας στοίχημα ότι και αυτή θα την "καμακώσει"????
Ρε καλως τον γαμπρο. Δεν εφυγες για Βραζιλια εσυ? Αυριο θα σε φτιαξω. Γραφε, γραφε. Ντοκουμεντα χριαζομαι ξερεις.Με τα προσόντα που διαθέτεις τι άλλο μπορείς να κάνεις;;;;;
Ρε καλως τον γαμπρο. Δεν εφυγες για Βραζιλια εσυ? Αυριο θα σε φτιαξω. Γραφε, γραφε. Ντοκουμεντα χριαζομαι ξερεις.
Βαλε κατα μου αγαπη μου και θα κερδισεις σηγουρα.δεν βάζω γιατί θα το χάσω....
Μεσα γιατι εσπασε το συμβολαιο και επονται κι αλλοι.που είναι ο xilnik ξέρει κανείς?
καλως τον...ειμαι καλα εσυ?Καλησπέρα Σαμανθα, τι κάνεις;;;;
ναι αμε...Θεα μου ειδες τα πμ?
ξερει κανεις ποιος ειναι αυτος? :-* :-* :-*και απο μεναΜια χαρά είμαι!!!
Κάποιος άλλος από δω μέσα θα χάσει τον ύπνο του και πολύ σύντομα μάλιστα!!!
Πολλά :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*