Ετσι μπραβο. Μαθαινεις σιγα σιγα. Και πρωτα θα ρωτας πριν πας μηπως εχει σκοπο να παει καποιος απο μας.
γιες μαστερ :S
Ετσι μπραβο. Μαθαινεις σιγα σιγα. Και πρωτα θα ρωτας πριν πας μηπως εχει σκοπο να παει καποιος απο μας.
Καναμε πως δεν το ειδαμε ρε συ. Δεν σε συμφερει να το δουμε.μουκανει εντυπωση πως δεν ειπατε τιποτα για το "μας"...
μουκανει εντυπωση πως δεν ειπατε τιποτα για το "μας"...
Εσυ θα μου πεις οταν με δεις η ρωτα Παολα, Σαμανθα και Νταρια που με ξερουν. ;) ;) ;) ;) ;)εσύ τι νομίζεις είσαι ?
ξέρω γ'αυτό σου λέω γέρο .Εσυ θα μου πεις οταν με δεις η ρωτα Παολα, Σαμανθα και Νταρια που με ξερουν. ;) ;) ;) ;) ;)
Ε τοτε λαθος πληροφοριες σου εδωσε το κοριτσι για να μην ζηλευεις μαλλον.ξέρω γ'αυτό σου λέω γέρο .
εσένα μπάρμπα που σου πέφτουν τα σάλια ?Ε τοτε λαθος πληροφοριες σου εδωσε το κοριτσι για να μην ζηλευεις μαλλον.
Καληνυχτα φιλαρακι. Εδω ειμαστε ολοι γι αυτον τον λογο. Για να περναμε καλα με τον χαβαλε μας.μπραβο σας ρε παιδια. μου φτιαξατε τη διαθεση.
καλο βλαδυ και να ειστε παντα καλα
Οταν βρεθουμε ποτε Αντωνακι τοτε θα μου τα ξαναπεις αυτα.εσένα μπάρμπα που σου πέφτουν τα σάλια ?
ΚΟΜΑΝΤΟ τελικά τις ξέρεις όλες! ;)Δε με λες αν αναφέρω το όνομά σου σε μία από αυτές θα έχω άριστη εξυπηρέτηση ή θα βρέξει πιατικό?Εσυ θα μου πεις οταν με δεις ή ρωτα Παολα, Σαμανθα και Νταρια που με ξερουν. ;) ;) ;) ;) ;)
Καλυτερα ασε τα ονοματα γιατι δεν ξερεις τι μπορει να εχει γινει την προηγουμενη με καποια απο τις τρεις και μαζι μου.ΚΟΜΑΝΤΟ τελικά τις ξέρεις όλες! ;)Δε με λες αν αναφέρω το όνομά σου σε μία από αυτές θα έχω άριστη εξυπηρέτηση ή θα βρέξει πιατικό?
θέλεις ρε θείο να σε .Οταν βρεθουμε ποτε Αντωνακι τοτε θα μου τα ξαναπεις αυτα.
μπάρμπα ΚΟΜΑΝΤΟ θέλεις δυο βιάγκρα για να σου σηκωθεί ?ΚΟΜΑΝΤΟ τελικά τις ξέρεις όλες! ;)Δε με λες αν αναφέρω το όνομά σου σε μία από αυτές θα έχω άριστη εξυπηρέτηση ή θα βρέξει πιατικό?
Με κράνος και αλεξίσφαιρο την γλυτώνω? Αν όχι δεν πειράζει έχω καλή ασφάλεια ζωής!Καλυτερα ασε τα ονοματα γιατι δεν ξερεις τι μπορει να εχει γινει την προηγουμενη με καποια απο τις τρεις και μαζι μου.
Αντωνακι πρεπει να ξερεις οτι ειμαι ηδη master στι jiu-jitsu. Ασχολουμαι με το αθλημα 30 χρονια τωρα και εχω 2 πρωταθληματα Ελλαδος στο Kick Boxing. ;) ;) ;)θέλεις ρε θείο να σε . μπάρμπα ΚΟΜΑΝΤΟ θέλεις δυο βιάγκρα για να σου σηκωθεί ?
Ειναι πολυ καλα κοριτσια και τα τρια. Μην φοβασαι τιποτα. Προχωρα μπροστα. ;) ;) ;)Με κράνος και αλεξίσφαιρο την γλυτώνω? Αν όχι δεν πειράζει έχω καλή ασφάλεια ζωής!
έλα ρε τι μας λες ? γέρο άσε της πολεμικές τέχνες γιατί λόγο της ηλικίας σου τα κόκκαλα σου θα σπάσουνε . θα σου πω και εγώ τι ξέρω αλλά όταν θα συναντιθούμε . και πίστεψε με .Αντωνακι πρεπει να ξερεις οτι ειμαι ηδη master στι jiu-jitsu. Ασχολουμαι με το αθλημα 30 χρονια τωρα και εχω 2 πρωταθληματα Ελλαδος στο Kick Boxing. ;) ;) ;)
Ωχ ωχ επειδή μάλλον θα με πάρει καμία αδέσποτη αποχωρώ!!!Αντωνακι πρεπει να ξερεις οτι ειμαι ηδη master στι jiu-jitsu. Ασχολουμαι με το αθλημα 30 χρονια τωρα και εχω 2 πρωταθληματα Ελλαδος στο Kick Boxing. ;) ;) ;)
Δεν το επεξα τωρα καποιος Αντωνακι. Απλα σου εδωσα να καταλαβεις ποιος περιπου ειμαι. Αθλητικος και γυμνασμενος παρ' οτι ειμαι ηδη 45. ;) ;) ;)έλα ρε τι μας λες ? γέρο άσε της πολεμικές τέχνες γιατί λόγο της ηλικίας σου τα κόκκαλα σου θα σπάσουνε . θα σου και εγώ τι ξέρω αλλά όταν θα συναντιθούμε .
Οχι ρε φιλαρακι. Καληνυχτα παντως απο μενα.Ωχ ωχ επειδή μάλλον θα με πάρει καμία αδέσποτη αποχωρώ!!!
Πάω για ,καληνύχτα!