Τιποτα φιλαρακι. Αλοιμονο. Αλλα μακρια της για καλο και για κακο γιατι δαγκωνουμε.
ειναι πιο καλη απο μαργκο?
σε ομορφια και συμπεριφορα εννοω.
Τιποτα φιλαρακι. Αλοιμονο. Αλλα μακρια της για καλο και για κακο γιατι δαγκωνουμε.
Καλα δεν παιζεσαι με τιποτα τελικα. Ουτε με τριπλη παραλλαγη.Καλα τι τραγουδια - νανουρισματα βαζεις και συ.
Ξερη επεσε μολις τα ακουσε..
ναι οπωσδήποτε .ειναι πιο καλη απο μαργκο?
μπάρμπα τράβα να κοιμηθείς .Ναι ρε μικρε αδερφε Αντωνακι. Το καταλαβα κι εγω.
Εγω την Μαργκο δεν εχω την τιμη να την γνωριζω αλλα η Σαμανθα ειναι Θεα. Μελαχρινη με μπλε ματι. Το φετιχ μου.ειναι πιο καλη απο μαργκο?
ναι οπωσδήποτε .
Ρε συ αν με λες μπαρμπα και μας δουνε μαζι θα σε περασουν για 10 χρονων μετα βιας.μπάρμπα τράβα να κοιμηθείς .
αυτό έλειπε να μου πονέσεις το μωρό .οκ. θα την τιμησω.
μη μου στεναχωριεστε θα ειμαι τρυφερος μαζι της
Εγω λεω να αφησεις τις τιμες και να κατσεις εκει που καθεσαι μην αμολησω τα ροντβαιλερ που εχω και δεν σε σωνει τιποτα μετα.οκ. θα την τιμησω.
μη μου στεναχωριεστε θα ειμαι τρυφερος μαζι της
στο ύψος όχι γιατί είμαι ψιλός στην ηλικία θα λένε απο εδώ ο μπάρμπάς και απο εκεί ο νέος .Ρε συ αν με λες μπαρμπα και μας δουνε μαζι θα σε περασουν για 10 χρονων μετα βιας.
αυτό έλειπε να μου πονέσεις το μωρό .
Αυτος φιλαρακι δεν εχει καταλαβει που εχει μπλεξει μαλλον.αυτό έλειπε να μου πονέσεις το μωρό .
Αυτος φιλαρακι δεν εχει καταλαβει που εχει μπλεξει μαλλον.
Αν θα με γνωρισεις ποτε ρε συ να δω αν θα εχεις την ιδια γνωμη. Αλλα θα σε βαλω να βγεις δημοσια στο site και να ζητησεις συγνωμη.στο ύψος όχι γιατί είμαι ψιλός στην ηλικία θα λένε απο εδώ ο μπάρμπάς και απο εκεί ο νέος .
κατάλαβες τι σου είπε ο ΚΟΜΑΝΤΟ .
για ποιο πράγμα ? δεν σε κατάλαβα ?Αν θα με γνωρισεις ποτε ρε συ να δω αν θα εχεις την ιδια γνωμη. Αλλα θα σε βαλω να βγεις δημοσια στο site και να ζητησεις συγνωμη.
κατάλαβες τι σου είπε ο ΚΟΜΑΝΤΟ .
Ετσι μπραβο. Μαθαινεις σιγα σιγα. Και πρωτα θα ρωτας πριν πας μηπως εχει σκοπο να παει καποιος απο μας.ειπα μη στεναχωριεστε θα την προσεξω τη μικρουλα μας
Που με λες μπαρμπα και γεροξεκουτη με αλτσχαιμερ και μασελα ρε φιλαρακι.για ποιο πράγμα ? δεν σε κατάλαβα ?
εσύ τι νομίζεις είσαι ?Που με λες μπαρμπα και γεροξεκουτη με αλτσχαιμερ και μασελα ρε φιλαρακι.