MMG
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 5
- Like
- 518
- Πόντοι
- 306
απο τις πιο γλυκες ωραιες κι αξιλογες κοπελες που περασανε απ το εν λογω μαγαζι....
Σπουδαζει κομμωτικη εμαθα , μακαρι να κανει αυτο που θελει
απο τις πιο γλυκες ωραιες κι αξιλογες κοπελες που περασανε απ το εν λογω μαγαζι....
χαχαχαχαχα ολοι με μαυρο δακρυ λεγατε οτι σταματησε και ξαφνικα νατη στο προγραμμα......η Σαμανθα σαββατο προι στο Βριλησσου 42 :-* :-* :-*
η Σαμανθα σαββατο προι στο Βριλησσου 42 :-* :-* :-*
Οχι, δεν ειναι αυτη αγαπητε.Ἐὰν ὄντως εἶναι αὐτή, οἱ ἀρχάριοι φίλοι ἄς σπεύσωσι
Ενα απο τα πλεον δυνατα ονοματα της περιοδου 2008-2009.Ποιά είναι η Σαμάνθα?
Ενα απο τα πλεον δυνατα ονοματα της περιοδου 2008-2009.
Ομορφο προσωπο, μελαχρινη, ενισχυμενο στηθος.
Απο προγραμματα τα βασικα, χωρις καποια extra.
Ειχε διακοψει απο τον Σεπτεμβριο του 2009, αλλα οπως δειχνουν τα πραγματα επανειλθε.
Ειναι η ξανθια Τσεχα που κανει που και που βαρδιες και στο Sensuality (Γ.Μπουζιανη 2);Πήγε να γίνει κάποιο μπέρδεμα αλλά το ξεκαθάρισες
Οχι, αλλη ειναι η Σαμανθα που ειχε φυγει απο το χωρο για 2,5 χρονια,ευτυχως για μας τους φαν επανηλθεΑυτη;;;;;
Αν είναι αυτη που λένε φίλε Τονινο, έμπλεξες big time........Οχι, αλλη ειναι η Σαμανθα που ειχε φυγει απο το χωρο για 2,5 χρονια,ευτυχως για μας τους φαν επανηλθε
γυναικα σαν την σαμανθα την οριτζιναλ δέν πρόκειτε να ξαναβγει στην πιάτσαΔεν ξέρω για σένα, εμένα πάντως η Πάολα μου είπε από την πρώτη στιγμή το 2007 που τη γνώρισα πως είναι Ελληνίδα. Ήταν άλλωστε γνωστό σε όσους παρακολουθούσαν το φόρουμ, όπου τότε συμμετείχε ενεργά και η ίδια.
Είπαμε περί ορέξεως κολοκυθόπιτα αλλά εσύ υπερβάλεις τραγικά τώρα. Η Σαμάνθα ήταν ένα πολύ γλυκό και συμπαθητικό κορίτσι, καμία σχέση με την Αμάντα που πέραν του επικοινωνιακού της χαρίσματος ήταν από τις πιο όμορφες κοπέλες που δούλευαν τα τελευταία χρόνια.
Δεν ξέρω για σένα, εμένα πάντως η Πάολα μου είπε από την πρώτη στιγμή το 2007 που τη γνώρισα πως είναι Ελληνίδα. Ήταν άλλωστε γνωστό σε όσους παρακολουθούσαν το φόρουμ, όπου τότε συμμετείχε ενεργά και η ίδια.
Είπαμε περί ορέξεως κολοκυθόπιτα αλλά εσύ υπερβάλεις τραγικά τώρα. Η Σαμάνθα ήταν ένα πολύ γλυκό και συμπαθητικό κορίτσι, καμία σχέση με την Αμάντα που πέραν του επικοινωνιακού της χαρίσματος ήταν από τις πιο όμορφες κοπέλες που δούλευαν τα τελευταία χρόνια.