Είναι το σήμα του τουρκικού Γ.Ε.Σ.
Και τι ακριβώς υποστηρίζεις με αυτό; Είναι τιμή;
Είναι το σήμα του τουρκικού Γ.Ε.Σ.
Και τι ακριβώς υποστηρίζεις με αυτό; Είναι τιμή;
Οι πατρίδες δεν χάνονται εκτός αν καταποντισθούν από γεωλογικά φαινόμενα, διαφορετικά υπάρχουν εκεί που βρίσκονται για ν΄ απεμπολούνται από ορισμένους..................
όχι.άγαπητε person ο παππους και η γιαγια εκει γεννηθηκαν.......
ενα ονειρο ειχανε παντα και φυσικα ξερης ποιο.
Να γυρίσουνε πίσω στο σπιτικό τους..όχι.
να μας το πεις να το μαθαίνουν οι ανιστόρητοι και οι νέοι.
η ιστορία γράφεται για να μεταλαμπαδεύεται. Οχι για να αποκρύπτεται.....
Να γυρίσουνε πίσω στο σπιτικό τους..
έκεί πού μεγαλόσανε έκεί πού άφήσανε τά ονειρά τους..........
έστω καί μέ ενα πόδι γιaτί τό αλλο το άφησε έπανω σέ ενα σπαθί.........
μισο τόν πόλεμο persona.
Δεν ξερω.και γω τον μισώ.
αλλά πώς αλλιώς πολεμάς τους Βαρβάρους;
ούτε εγώ άλλον απ το μαχαίρι.Δεν ξερω.
και γω τον μισώ.
αλλά πώς αλλιώς πολεμάς τους Βαρβάρους;
Αν δε θες να λέγεσαι κι εσύ βάρβαρος, πάει να πει ότι θέλεις να είσαι με τους πολιτισμένους, οι οποίοι θα σε στηρίξουν όταν και άμα σε απειλήσει κανείς.
Αν δε θες να λέγεσαι κι εσύ βάρβαρος, πάει να πει ότι θέλεις να είσαι με τους πολιτισμένους, οι οποίοι θα σε στηρίξουν όταν και άμα σε απειλήσει κανείς.
το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;
εγο το λεο στο θιο μου που ινε ισαμε με τι πολικατικια κε αμα κλασι πετα φοριεσ κε ξερι κε καρατε κε κουφου κε ινε ο καλιτεροσ θιοσ γιατι μου φερνι μαντολατο κε μαλι τισ γριασEγώ λέω άμα σε δείρει κανείς να πας να το πεις στη μαμά σου.
Eγώ λέω άμα σε δείρει κανείς να πας να το πεις στη μαμά σου.
αμερικάνος είναι ο θείος σου;εγο το λεο στο θιο μου που ινε ισαμε με τι πολικατικια κε αμα κλασι πετα φοριεσ κε ξερι κε καρατε κε κουφου κε ινε ο καλιτεροσ θιοσ γιατι μου φερνι μαντολατο κε μαλι τισ γριασ
αλλά εχμ, εννοούσα τεσπα ότι καλύτερα να κοιτάμε να γίνουμε ευρώπη παρά να κοιτάμε να πιάνουμε μαχαίρια.
εμένα που είναι μικρά και ξυρισμένα τι πρέπει να αποδείξω;Άσε που καθώς δεν έχω αρχίδια δε χρειάζεται να αποδείξω πόσο μεγάλα και τριχωτά είναι αχαχαχαχχαχαχαχαχχχχ
την ιστορία των πολιτισμένων ευρωπαίων την ξέρεις; ή οι ευρωπαίοι χρησιμοποιούσαν μαχαίρια ανέκαθεν μόνο στην κουζίνα τους;
εμένα που είναι μικρά και ξυρισμένα τι πρέπει να αποδείξω;