Νέα

Σάλος με Νεϊμάρ και τις κατηγορίες για βιασμό - Βίντεο με το «ξύλο» στο δωμάτιο!

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα giatioxi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 32
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Μηνύματα
10.027
Κριτικές
1
Like
353
Πόντοι
186
Σάλος με Νεϊμάρ και τις κατηγορίες για βιασμό - Βίντεο με το «ξύλο» στο δωμάτιο ξενοδοχείου

miso-1.jpg


Το μοντέλο μιλάει για βιασμό που συνέβη όταν αρνήθηκε να κάνει σεξ χωρίς προφυλακτικό - Στη δημοσιότητα βίντεο που τους δείχνει να τσακώνονται την επομένη της «επίθεσης»
Η νεαρή γυναίκα που κατηγορεί τον Νεϊμάρ για βιασμό εμφανίστηκε στα βραζιλιάνικα ΜΜΕ και μίλησε για πρώτη φορά δημόσια σχετικά με τη σεξουαλική επίθεση που ισχυρίζεται ότι δέχτηκε από τον άσο της Παρί Σεν Ζερμέν, σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο Παρίσι.

Σε τηλεοπτική της συνέντευξη στο κανάλι TV SBT που προβλήθηκε εχθές στην Βραζιλία, η Νατζίλα Τριντάντε Μέντες ντε Σόουζα εξήγησε τους λόγους που την έκαναν να δεχτεί να ταξιδέψει στη Γαλλία για να συναντήσει τον Νεϊμάρ, και πώς οι ερωτικές τους περιπτύξεις στο δωμάτιο που ο ίδιος της είχε κλείσει πήραν βίαιη τροπή, όταν η ίδια αρνήθηκε να κάνει σεξ χωρίς προφυλακτικό.

Σύμφωνα με τα αποσπάσματα της εν λόγω συνέντευξης που δημοσιεύει το ESPN, το νεαρό μοντέλο παραδέχτηκε ότι ένιωθε έλξη για τον Βραζιλιάνο άσο και είχε συμφωνήσει αρχικά να κάνει σεξ μαζί του. Όταν όμως συνειδητοποίησε ότι ο 21χρονος δεν είχε φέρει μαζί του προφυλακτικά και του είπε ότι δεν πρόκειται να γίνει τίποτα, «εκείνος έγινε επιθετικός». «Τον ρώτησα αν είχε φέρει μαζί του προφυλακτικό και είπε όχι. Έτσι του είπα ότι δεν θα συνέβαινε τίποτα μεταξύ μας. Δεν με άκουσε και προχώρησε στην πράξη. Του είπα "Σταμάτα! Σταμάτα! Όχι!". Εκείνος δεν μιλούσε, απλά έκανε ό,τι έκανε».

«Το μόνο που θέλω είναι δικαιοσύνη. Η εμπειρία με έχει τραυματίσει ψυχολογικά. Θέλω να πληρώσει για αυτό που έκανε», ανέφερε στη συνέντευξή της η νεαρή.

Ο Νεϊμάρ, που έχει παραδεχτεί ότι είχε συναντήσει την καταγγέλλουσα στη Γαλλία, σε δύο ξεχωριστές περιπτώσεις, αρνείται κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς της Σόουζα. Ο ποδοσφαιριστής αποτελεί αντικείμενο και μίας δεύτερης έρευνας από τις βραζιλιανικές αρχές, που έχει να κάνει με την απόφασή του να δημοσιοποιήσει τα μηνύματα και τις φωτογραφίες που του είχε στείλει η κοπέλα, κατά τη διάρκεια του διαδικτυακού τους φλερτ. Η δημοσιοποίηση αυτών των στοιχείων ενδέχεται να παραβιάζει τη νομοθεσία περί προστασίας των προσωπικών δεδομένων, ενώ το συγκεκριμένο αδίκημα επισύρει ποινή κάθειρξης από 1 έως 5 έτη.

Ο Νεϊμάρ δημοσίευσε το σχετικό υλικό για να αποδείξει ότι η σχέση του με την Σόουζα ήταν συναινετική, κάτι που ωστόσο δεν αρνήθηκε ούτε η ίδια στη συνέντευξή της. «Ανταλλάζαμε μηνύματα στο Instagram και με ρώτησε πότε μπορώ να πάω στο Παρίσι. Του απάντησα ότι μπορώ ακόμη και τώρα αλλά δεν έχω λεφτά. Μου είπε ότι θα αναλάμβανε εκείνος τα έξοδα και πλήρωσε για το αεροπορικό μου εισιτήριο και το δωμάτιο στο ξενοδοχείο».

Η εκπρόσωπος του Νεϊμάρ, Ντέι Κρέσπο, είπε εχθές ότι «επειδή η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη, δεν είναι δυνατόν να σχολιαστούν τα λεγόμενα της καταγγέλλουσας». Αναφορές όμως στον διεθνή Τύπο αναφέρουν ότι ο δικηγόρος της Souza παραιτήθηκε τα προηγούμενα 24ωρα από την υπεράσπισή της, επειδή η πελάτισσά του «άλλαξε τους ισχυρισμούς της». Όπως φέρεται να είπε ο ίδιος στo Ο Globo TV, αρχικά η Σόουζα κατηγορούσε τον ποδοσφαιριστή ότι μόνο τη χτύπησε, και μετά από λίγες μέρες «συμπλήρωσε» την καταγγελία του βιασμού. Ακόμη μία αιτία της παραίτησης του δικηγόρου ήταν το γεγονός ότι διαφωνούσε με την πρόθεση της πελάτισσάς του να δημοσιοποιήσει βίντεο που είχε καταγράψει η ίδια από το δωμάτιο του ξενοδοχείου.

Ερωτηθείσα κατά τη διάρκεια της συνέντευξή της αν είχε πέσει θύμα σωματικής επίθεσης ή βιασμού, η νεαρή είπε ότι συνέβησαν και τα δύο.

neyma.jpg


Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας της με τον δημοσιογράφο, η Σόουζα περιέγραψε τον εαυτό της ως «μια φυσιολογική κοπέλα που εργάζεται και σπουδάζει». «Είμαι μοντέλο και σπουδάζω εσωτερική διακόσμηση. Μου αρέσουν τα σπορ, η γυμναστική και ο χορός, όπως και το να είμαι κόρη και μητέρα».

Αξίζει να σημειωθεί ότι το O Globo δημοσίευσε πριν μερικές ώρες ένα βίντεο, το οποίο δείχνει τον Νείμάρ και την κοπέλα να τσακώνονται στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, κατά τη δεύτερή τους συνάντηση, μετά τον φερόμενο βιασμό. H γυναίκα ακούγεται να λέει εξοργισμένη στον ποδοσφαιριστή: «Θα σε χτυπήσω! Ξέρεις γιατί; Γιατί εχθές μου επιτέθηκες και με άφησες εδώ μόνη». Η νεαρή εμφανίζεται στην κάμερα να χτυπάει τον Νεϊμάρ με τον ίδιο να αμύνεται, χρησιμοποιώντας τα πόδια του.


 

Συνημμένα

  • .h.jpg
    .h.jpg
    61,9 KB · Εμφανίσεις: 111
OP
OP
giatioxi

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Μηνύματα
10.027
Κριτικές
1
Like
353
Πόντοι
186
Νεϊμαρ: Αποκαλυπτική συνέντευξη της γυναίκας που τον κατηγορεί για βιασμό

https://[URL unfurl="true"]www.sport24.gr/superbasketball1/article5530663.ece/BINARY/w620/neymar1.jpg[/img[/URL]]

Η Βραζιλιάνα μοντέλα που προχώρησε σε καταγγελία κατά του Νεϊμάρ, επιβεβαίωσε μέσω τηλεοπτικής της συνέντευξης πως έπεσε θύμα βιασμού και επιθετικότητας από τον Βραζιλιάνο (VIDEO).

δώ και λίγα 24ωρα ο Νεϊμάρ έχει βρεθεί στη δίνη ενός κυκλώνα, με μοντέλο από την Βραζιλία να έχει προχωρήσει σε καταγγελία εναντίον του σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν κατηγορώντας τον πως την κακοποίησε σεξουαλικά σε ξενοδοχείο του Παρισιού.

Η άβολη θέση στην οποία βρέθηκε ο Βραζιλιάνος διεθνής μεσοεπιθετικός έγινε όμως ακόμα πιο δύσκολη αργά το βράδυ της Τετάρτης, αφού μία ώρα περίπου πριν μπει στον αγωνιστικό χώρο για να πάρει μέρος σε φιλικό της "Σελεσάο" κόντρα στο Κατάρ (ενόψει της συμμετοχής της χώρας του στο Copa America που διοργανώνει) βγήκε στον αέρα συνέντευξη του φερόμενου ως θύματός του.

Σε μία συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή Conexao Reporter του καναλιού SBT, της οποίας αποσπάσματα δόθηκαν στη δημοσιότητα (ολόκληρη η συνέντευξη είναι προγραμματισμένη να προβληθεί την ερχόμενη Δευτέρα), η Najila Trindade Mendes de Souza έδωσε για πρώτη φορά λεπτομέρειες για το τι συνέβη με τον Νεϊμάρ κατηγορώντας τον δημόσια για βιασμό.

"Ήταν επίθεση μαζί με βιασμό", δήλωσε αρχικά το μοντέλο, η οποία παραδέχτηκε πως της άρεσε αρχικά ο Νεϊμάρ και ήθελε να κάνει σεξ μαζί του, με τον Βραζιλιάνο να πληρώνει μάλιστα τα έξοδα για να μπει σε αεροπλάνο και να ταξιδέψει από την Βραζιλία στο Παρίσι για χάρη του.

[img]https://[URL unfurl="true"]www.sport24.gr/football/ellada/gethinki-kypello/article5530654.ece/BINARY/w620/neymar.jpg[/img[/URL]]

Εκεί όμως ήταν που τα πράγματα άλλαξαν δραματικά, σύμφωνα με την τηλεοπτική μαρτυρία της Trindade: "Ήταν επιθετικός, εντελώς διαφορετικός από το αγόρι που γνώρισα μέσω των μηνυμάτων.

Από τη στιγμή που ήθελα να είμαι μαζί του είπα OK, θα προσπαθήσω να διαχειριστώ την κατάσταση. Μετά από κάποια φιλιά και αγκαλιές άρχισε να με χτυπάει...

Μετά άρχισε να με πληγώνει πολύ και του ζήτησα να σταματήσει επειδή πονούσα". Σύμφωνα με τα λεγόμενά της, ο Νεϊμάρ της ζήτησε συγγνώμη, όμως κατόπιν συνέχισε να την χτυπάει την ώρα που έκαναν σεξ.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με την Βραζιιάνα μοντέλο, το όλο σκηνικό έλαβε χώρα σε ξενοδοχείο της γαλλικής πρωτεύουσας στις 15 Μαΐου, με εκείνη και τον Νεϊμάρ να δίνουν το ραντεβού εκεί μετά από μηνύματα που αντάλλαξαν μέσω των λογαριασμών τους στα social media.

H  Najila Trindade Mendes de Souza κατηγορεί δημόσια για βιασμό τον Νεϊμάρ:

[MEDIA=youtube]sZF7gCCGH00[/MEDIA]

[URL unfurl="true"]https://www.sport24.gr/football/diethnes-podosfairo/neimar-apokalyptikh-synenteyksh-ths-gynaikas-poy-ton-kathgorei-gia-viasmo.5530653.html[/URL]

 

KINDEREKPLIXI_@1976

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2014
Μηνύματα
872
Like
919
Πόντοι
86
αφου στο βιντεο φαινεται αυτη να ξεκινησε να τον χτυπαει!!!!!!!!!!!!! ολα για τα λεφτα!!!!!!!!
by the way ....Ωραιο μουνι.....
 

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Μηνύματα
26.523
Κριτικές
181
Like
43.298
Πόντοι
21.896
πολυ ξυλικι εφαγε ο νειμαρ αντως φαινεται στο βιντεο

ναι πραγματι ο νειμαρ επεσε θυμα σωματικης λεκτικης βιας απο το μοντελο και εκμεταλλευσης απο αυτην
 

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Μηνύματα
40.451
Like
21.804
Πόντοι
5.006
τι τραβανε και αυτοι οι πλούσιοι και διάσημοι....δοξα τω θεω, μια χαρα ειμαστε εμεις... :grin:
 

8/2/1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Μηνύματα
1.162
Κριτικές
3
Like
4.771
Πόντοι
736
Αυτοι οι Βραζιλιανοι με 2 πραγματα ειναι τσακωμενοι,με την καποτα-για αυτο εχουν τρομερο ποσοστο AIDSακηδων και με την οδοντοκρεμα-για αυτο ειναι ολοι φαφουτηδες και οταν πιανουν λεφτα βαζουν πορσελανες.
 
OP
OP
giatioxi

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Μηνύματα
10.027
Κριτικές
1
Like
353
Πόντοι
186
Αυτή είναι η καλλονή που καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα βιασμού από τον Νεϊμάρ

Η εκτυφλωτική Ναγίλα Τριντάντε Μέντες Σόουζα είναι το 26χρονο μοντέλο που κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού από τον σούπερσταρ του ποδοσφαίρου Νειμάρ σε ξενοδοχείο του Παρισιού.

Πριν λίγες ώρες δόθηκαν για πρώτη φορά στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες και η ταυτότητα της νεαρής, που απασχολεί τις αρχές της Βραζιλίας, καθώς κατηγορείται ότι χρωστάει μεγάλα ποσά σε ενοίκια. Χρωστάει 6.152 ευρώ σε καθυστερημένα ενοίκια, έχοντας ακόμα ανοιχτές δύο δικαστικές υποθέσεις για άλλα χρέη.

Ο Νειμάρ από την πλευρά του μετά τις κατηγορίες εις βάρος του από το μοντέλο πέρασε στην αντεπίθεση και δημοσίευσε ολόκληρο το βίντεο με τον διάλογο τους και τις φωτογραφίες που αντάλλαξαν, διάρκειας 7 λεπτών. Οι εφημερίδες στη Βραζιλία βρήκαν και sms με τον διάλογο της Ναγίλα με τον δικηγόρο της.

Μεταξύ των μηνυμάτων που αντάλλαξαν η Ναγίλα έγραφε: «Γιατί να μην τελειώσει επιτέλους η καριέρα αυτού του μαλ…; Με χτύπησε και με βίασε»

Στα βραζιλιάνικα ΜΜΕ, κυκλοφόρησαν επίσης και φωτογραφίες από την ιατρική εξέταση που υποβλήθηκε η γυναίκα, μετά την καταγγελία της στην αστυνομία του Σάο Πάουλο, όπου φαίνεται πως έχει μώλωπες στους γλουτούς.






 

Συνημμένα

  • neim.1.jpg
    neim.1.jpg
    71,2 KB · Εμφανίσεις: 101
  • neim.2.jpg
    neim.2.jpg
    18,8 KB · Εμφανίσεις: 26
  • neim.3.jpg
    neim.3.jpg
    117,3 KB · Εμφανίσεις: 95

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Μηνύματα
26.523
Κριτικές
181
Like
43.298
Πόντοι
21.896
silikonatos κωλος
 

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Μηνύματα
26.409
Like
24.174
Πόντοι
6.256
Δηλαδη τα πουτσοσκαμπιλα στο κωλο θεωρουνται αποδεικτικα βιασμου;Τη γαμησαμε μαγκες.... :S :S :S
 

Don Pornos

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Μηνύματα
5.081
Κριτικές
27
Like
6.505
Πόντοι
8.615
δεν πείθει καθόλου  :coffee:
 
OP
OP
giatioxi

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Μηνύματα
10.027
Κριτικές
1
Like
353
Πόντοι
186
Δηλαδη τα πουτσοσκαμπιλα στο κωλο θεωρουνται αποδεικτικα βιασμου;Τη γαμησαμε μαγκες.... :S :S :S

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:


Φαντάσου να της είχε κάνει κ καμια πιπιλιά, θα τον κατηγορούσε κ για φόνο εκ προμελέτης τώρα..  :S :S :S
 
OP
OP
giatioxi

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Μηνύματα
10.027
Κριτικές
1
Like
353
Πόντοι
186
Πασίγνωστος ποδοσφαιριστής κινδυνεύει με φυλάκιση! Τα καυτά βίντεο από το θύμα βιασμού!

Πασίγνωστος ποδοσφαιριστής κινδυνεύει να μπει φυλακή μετά την λάθος απόφαση που πήρε να δημοσιεύσει καυτά βίντεο με την καταγγέλουσα για βιασμό!

Η απόφαση του Νεϊμάρ να βγάλει στη φόρα τις συνομιλίες του στο WhatsApp με την Βραζιλιάνα νεαρή, η οποία τον κατηγορεί για βιασμό, μπορεί να οδηγήσει τον Βραζιλιάνο άσο στη φυλακή.

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα Sun, η υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Βραζιλίας, που εδρεύει στο Ρίο ντε Τζανέιρο, έχει ξεκινήσει έρευνα προκειμένου να διαλευκάνει εάν ο παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν παραβίασε την ισχύουσα νομοθεσία για την προστασία προσωπικών δεδομένων, βγάζοντας στη φόρα το ιστορικό των μηνυμάτων του με την καταγγέλλουσα.

https://[URL unfurl="true"]www.youweekly.gr/photos/w_800px/articles/201906/neimar.png?0.898078918062827[/img[/URL]]

Στα μηνύματα που πρόβαλε στο βίντεο «απάντησή» του, ο 27χρονος συμπεριέλαβε και τις τολμηρές φωτογραφίες που του είχε στείλει η κοπέλα κατά τη διάρκεια του διαδικτυακού τους φλερτ, μεταξύ των οποίων και πόζες τόπλες ή μόνο με τα εσώρουχα.

Η παραβίαση του συγκεκριμένου νόμου επισύρει ποινή κάθειρξης από 1-5 έτη, σύμφωνα με την Sun, που επικαλείται τοπικά ΜΜΕ. Οι εν λόγω συνομιλίες που μπορεί να βάλουν σε νέους μπελάδες τον Νεϊμάρ περιλαμβάνουν «ερωτικές υποσχέσεις» της Βραζιλιάνας, η οποία έγραφε στον ποδοσφαιριστή ότι θέλει να φιλήσει το μόριό του, και να του κάνει μασάζ. Σε άλλο μήνυμά της η νεαρή του έγραφε ότι θέλει να πάει γυμναστήριο ώστε να κάνει τον πισινό της «τέλειο» για εκείνον.

Όπως εξηγεί στο βίντεο που δημοσίευσε εχθές ο ποδοσφαιριστής, η αιτία που έβγαλε αυτά τα μηνύματα στην φόρα ήταν γιατί βρίσκεται σε εξέλιξη μια επιχείρηση σπίλωσης του ονόματός του. Η συγκεκριμένη καταγγελία της Βραζιλιάνας, την οποία ο ίδιος προσκάλεσε στο Παρίσι για να περάσουν μια καυτή βραδιά, είναι τελείως ψευδής, υπογράμμισε ο ποδοσφαιριστής στο βίντεο. «Αυτό που συνέβη στο ξενοδοχείο ήταν μια συναινετική επαφή ανάμεσα σε έναν άνδρα και μια γυναίκα», αναφέρει στο βίντεο ο Νεϊμάρ, κάνοντας λόγο για απόπειρα παγίδευσης και εκβιασμού του.

[color=blue]Τι αναφέρει η καταγγελία[/color]

Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής Νεϊμάρ κατηγορείται ότι βίασε μια γυναίκα σε ξενοδοχείο στο Παρίσι τον περασμένο μήνα, σύμφωνα με ένα αστυνομικό έγγραφο που δημοσίευσε το Associated Press. Όπως αναφέρει το εν λόγω έγγραφο, η σεξουαλική επίθεση φέρεται να έλαβε χώρα στις 15 Μαΐου, στις 8:20 μ.μ. σε πολυτελές ξενοδοχείο στο Παρίσι. Υπενθυμίζεται ότι ο διάσημος επιθετικός διαμένει πλέον στη Γαλλία, αφού παίζει στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Η γυναίκα έκανε την καταγγελία την περασμένη Παρασκευή στο Σάο Πάολο. Η καταγγέλλουσα ισχυρίζεται ότι η ίδια και ο αστέρας του ποδοσφαίρου συναντήθηκαν στη Γαλλία μετά την ανταλλαγή μηνυμάτων στο Instagram. Όπως είπε στους αστυνομικούς, ένας εκπρόσωπος του παίκτη που ονομάζεται Gallo της αγόρασε αεροπορικά εισιτήρια για το Παρίσι και της έκλεισε δωμάτιο στο υπερπολυτελες ξενοδοχείο Sofitel Paris Arc Triomphe. Όταν ο Νεϊμάρ έφτασε στο ξενοδοχείο για να τη συναντήσει, ήταν εμφανώς μεθυσμένος. Η καταγγελία της γυναίκας αναφέρει ότι «άρχισαν να αγγίζουν ο ένας τον άλλον, αλλά ο Νεϊμάρ έγινε επιθετικός και, ασκώντας βία, ήρθε σε σεξουαλική με το θύμα, χωρίς την θέλησή του». Στο αστυνομικό έγγραφο αναφέρεται επίσης ότι η γυναίκα έφυγε από το Παρίσι δύο ημέρες αργότερα και επέστρεψε στη Βραζιλία. Όσο για τον λόγο που δεν προχώρησε σε καταγγελία στο Παρίσι, εξηγεί ότι βρισκόταν σε κατάσταση σοκ από την επίθεση.

Στο πλαίσιο της έρευνας, αναφέρει ακόμη το έγγραφο, η γυναίκα θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτήν την περίοδο ο Νεϊμάρ βρίσκεται στη Βραζιλία, έχοντας ξεκινήσει προπονήσεις για το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Νότιας Αμερικής, το Copa America, το οποίο ξεκινά την επόμενη εβδομάδα.

[color=blue]Η απάντηση του Νεϊμάρ[/color]

Ο επιθετικός δημοσίευσε εχθές ένα βίντεο επτά λεπτών στα social media του, με το οποίο αρνείται κατηγορηματικά τις κατηγορίες, εξηγώντας ότι η εν λόγω γυναίκα «του την είχε στημένη».

Στο τέλος του βίντεο μάλιστα ο 27χρονος δημοσιεύει ολόκληρο το ιστορικό των διαδικτυακών συζητήσεών του με την καταγγέλλουσα, μαζί με τις τολμηρές φωτογραφίες και τα βίντεο που του είχε στείλει κατά τη διάρκεια του φλερτ τους. Αυτές οι εικόνες περιλαμβάνουν πόζες της νεαρής γυναίκας τόπλες στο κρεβάτι και άλλο σεξουαλικά υπαινικτικό υλικό. «Αυτές είναι προσωπικές στιγμές αλλά ήμουν υποχρεωμένος να τις κοινοποιήσω για να αποδείξω την αθωότητά μου» αναφέρει στο βίντεο ο παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν.

Στο ξεκίνημα του βίντεο «απάντησής» του ο Νεϊμάρ αναφέρει: «Κατηγορούμαι για βιασμό. Είναι μια βαριά λέξη, πολύ σοβαρή αλλά γι' αυτό κατηγορούμαι. Έχω εκπλαγεί, είναι κάτι πολύ θλιβερό και άσχημο, επειδή όλοι όσοι με ξέρουν, γνωρίζουν τι είδους άνθρωπος είμαι κι ότι δεν θα έκανα ποτέ κάτι τέτοιο». Μεταξύ άλλων, ο 27χρονος αναφέρει ότι αυτό που συνέβη στο ξενοδοχείο ήταν «μια ερωτική επαφή ανάμεσα σε έναν άνδρα και μια γυναίκα, σε ένα ιδιωτικό δωμάτιο». Όπως εξηγεί ο Βραζιλιάνος, την επόμενη μέρα όλα ήταν καλά και οι δύο εραστές συνέχισαν να ανταλλάζουν μηνύματα.

«Ελπίζω η δικαιοσύνη να δει αυτά τα μηνύματα και να καταλάβει τι πραγματικά συνέβη. Ποστάρω αυτό το βίντεο με μεγάλη θλίψη, όμως έπρεπε να δώσω εξηγήσεις τόσο για το δικό μου καλό, όσο και για το καλό της οικογένειάς μου. Ζητώ συγγνώμη από τους δικούς μου που τους υπέβαλα σε αυτό. Ήταν μια παγίδα κι εγώ έπεσα μέσα. Όμως έμαθα το μάθημά μου», καταλήγει ο νεαρός άσος.

Η απόφαση του Νεϊμάρ να βγάλει στη φόρα τις συνομιλίες του στο WhatsApp με την Βραζιλιάνα νεαρή, η οποία τον κατηγορεί για βιασμό, μπορεί να οδηγήσει τον Βραζιλιάνο άσο στη φυλακή. Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα Sun, η υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Βραζιλίας, που εδρεύει στο Ρίο ντε Τζανέιρο, έχει ξεκινήσει έρευνα προκειμένου να διαλευκάνει εάν ο παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν παραβίασε την ισχύουσα νομοθεσία για την προστασία προσωπικών δεδομένων, βγάζοντας στη φόρα το ιστορικό των μηνυμάτων του με την καταγγέλλουσα. Στα μηνύματα που πρόβαλε στο βίντεο «απάντησή» του, ο 27χρονος συμπεριέλαβε και τις τολμηρές φωτογραφίες που του είχε στείλει η κοπέλα κατά τη διάρκεια του διαδικτυακού τους φλερτ, μεταξύ των οποίων και πόζες τόπλες ή μόνο με τα εσώρουχα.

Η παραβίαση του συγκεκριμένου νόμου επισύρει ποινή κάθειρξης από 1-5 έτη, σύμφωνα με την Sun, που επικαλείται τοπικά ΜΜΕ. Οι εν λόγω συνομιλίες που μπορεί να βάλουν σε νέους μπελάδες τον Νεϊμάρ περιλαμβάνουν «ερωτικές υποσχέσεις» της Βραζιλιάνας, η οποία έγραφε στον ποδοσφαιριστή ότι θέλει να φιλήσει το μόριό του, και να του κάνει μασάζ. Σε άλλο μήνυμά της η νεαρή του έγραφε ότι θέλει να πάει γυμναστήριο ώστε να κάνει τον πισινό της «τέλειο» για εκείνον. Όπως εξηγεί στο βίντεο που δημοσίευσε εχθές ο ποδοσφαιριστής, η αιτία που έβγαλε αυτά τα μηνύματα στην φόρα ήταν γιατί βρίσκεται σε εξέλιξη μια επιχείρηση σπίλωσης του ονόματός του. Η συγκεκριμένη καταγγελία της Βραζιλιάνας, την οποία ο ίδιος προσκάλεσε στο Παρίσι για να περάσουν μια καυτή βραδιά, είναι τελείως ψευδής, υπογράμμισε ο ποδοσφαιριστής στο βίντεο. «Αυτό που συνέβη στο ξενοδοχείο ήταν μια συναινετική επαφή ανάμεσα σε έναν άνδρα και μια γυναίκα», αναφέρει στο βίντεο ο Νεϊμάρ, κάνοντας λόγο για απόπειρα παγίδευσης και εκβιασμού του. Τι αναφέρει η καταγγελία Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής Νεϊμάρ κατηγορείται ότι βίασε μια γυναίκα σε ξενοδοχείο στο Παρίσι τον περασμένο μήνα, σύμφωνα με ένα αστυνομικό έγγραφο που δημοσίευσε το Associated Press. Όπως αναφέρει το εν λόγω έγγραφο, η σεξουαλική επίθεση φέρεται να έλαβε χώρα στις 15 Μαΐου, στις 8:20 μ.μ. σε πολυτελές ξενοδοχείο στο Παρίσι. Υπενθυμίζεται ότι ο διάσημος επιθετικός διαμένει πλέον στη Γαλλία, αφού παίζει στην Παρί Σεν Ζερμέν. Η γυναίκα έκανε την καταγγελία την περασμένη Παρασκευή στο Σάο Πάολο. Η καταγγέλλουσα ισχυρίζεται ότι η ίδια και ο αστέρας του ποδοσφαίρου συναντήθηκαν στη Γαλλία μετά την ανταλλαγή μηνυμάτων στο Instagram. Όπως είπε στους αστυνομικούς, ένας εκπρόσωπος του παίκτη που ονομάζεται Gallo της αγόρασε αεροπορικά εισιτήρια για το Παρίσι και της έκλεισε δωμάτιο στο υπερπολυτελες ξενοδοχείο Sofitel Paris Arc Triomphe.

Όταν ο Νεϊμάρ έφτασε στο ξενοδοχείο για να τη συναντήσει, ήταν εμφανώς μεθυσμένος. Η καταγγελία της γυναίκας αναφέρει ότι «άρχισαν να αγγίζουν ο ένας τον άλλον, αλλά ο Νεϊμάρ έγινε επιθετικός και, ασκώντας βία, ήρθε σε σεξουαλική με το θύμα, χωρίς την θέλησή του». Στο αστυνομικό έγγραφο αναφέρεται επίσης ότι η γυναίκα έφυγε από το Παρίσι δύο ημέρες αργότερα και επέστρεψε στη Βραζιλία. Όσο για τον λόγο που δεν προχώρησε σε καταγγελία στο Παρίσι, εξηγεί ότι βρισκόταν σε κατάσταση σοκ από την επίθεση. Στο πλαίσιο της έρευνας, αναφέρει ακόμη το έγγραφο, η γυναίκα θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτήν την περίοδο ο Νεϊμάρ βρίσκεται στη Βραζιλία, έχοντας ξεκινήσει προπονήσεις για το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Νότιας Αμερικής, το Copa America, το οποίο ξεκινά την επόμενη εβδομάδα. Η απάντηση του Νεϊμάρ Ο επιθετικός δημοσίευσε εχθές ένα βίντεο επτά λεπτών στα social media του, με το οποίο αρνείται κατηγορηματικά τις κατηγορίες, εξηγώντας ότι η εν λόγω γυναίκα «του την είχε στημένη». Στο τέλος του βίντεο μάλιστα ο 27χρονος δημοσιεύει ολόκληρο το ιστορικό των διαδικτυακών συζητήσεών του με την καταγγέλλουσα, μαζί με τις τολμηρές φωτογραφίες και τα βίντεο που του είχε στείλει κατά τη διάρκεια του φλερτ τους. Αυτές οι εικόνες περιλαμβάνουν πόζες της νεαρής γυναίκας τόπλες στο κρεβάτι και άλλο σεξουαλικά υπαινικτικό υλικό.

«Αυτές είναι προσωπικές στιγμές αλλά ήμουν υποχρεωμένος να τις κοινοποιήσω για να αποδείξω την αθωότητά μου» αναφέρει στο βίντεο ο παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν. Στο ξεκίνημα του βίντεο «απάντησής» του ο Νεϊμάρ αναφέρει: «Κατηγορούμαι για βιασμό. Είναι μια βαριά λέξη, πολύ σοβαρή αλλά γι' αυτό κατηγορούμαι. Έχω εκπλαγεί, είναι κάτι πολύ θλιβερό και άσχημο, επειδή όλοι όσοι με ξέρουν, γνωρίζουν τι είδους άνθρωπος είμαι κι ότι δεν θα έκανα ποτέ κάτι τέτοιο». Μεταξύ άλλων, ο 27χρονος αναφέρει ότι αυτό που συνέβη στο ξενοδοχείο ήταν «μια ερωτική επαφή ανάμεσα σε έναν άνδρα και μια γυναίκα, σε ένα ιδιωτικό δωμάτιο». Όπως εξηγεί ο Βραζιλιάνος, την επόμενη μέρα όλα ήταν καλά και οι δύο εραστές συνέχισαν να ανταλλάζουν μηνύματα. «Ελπίζω η δικαιοσύνη να δει αυτά τα μηνύματα και να καταλάβει τι πραγματικά συνέβη. Ποστάρω αυτό το βίντεο με μεγάλη θλίψη, όμως έπρεπε να δώσω εξηγήσεις τόσο για το δικό μου καλό, όσο και για το καλό της οικογένειάς μου. Ζητώ συγγνώμη από τους δικούς μου που τους υπέβαλα σε αυτό. Ήταν μια παγίδα κι εγώ έπεσα μέσα. Όμως έμαθα το μάθημά μου», καταλήγει ο νεαρός άσος.

[URL unfurl="true"]https://www.youweekly.gr/article/news/564417-synexizetai-to-skandalo-me-koryfaio-podosfairisth-laquo-as-teleiwsei-h-kariera-toy-me-xtyphse-raquo[/URL]

 

Συνημμένα

  • neimar.png
    neimar.png
    363,5 KB · Εμφανίσεις: 73

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Μηνύματα
4.701
Κριτικές
1
Like
4.466
Πόντοι
1.706
Αλλη μια αθωα περιστερά που θελει να κερδίσει φημη κ χρημα απο καποιον πλουσιο κ διάσημο. Ουτε η πρώτη ειναι ουτε η τελευταια.
 

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Μηνύματα
26.409
Like
24.174
Πόντοι
6.256
Αλλη μια αθωα περιστερά που θελει να κερδίσει φημη κ χρημα απο καποιον πλουσιο κ διάσημο. Ουτε η πρώτη ειναι ουτε η τελευταια.

Καλα κανει αφου κατι σουργελα τυπου Νειμαρ τρεχουν απο πισω απο το καθε μουνι που γνωριζουν στο ιντερνετ...και να πεις οτι δεν ειχαν προηγηθει ενα καρο αλλοι αθλητες που ειχαν μπλεξει με αναλογα περιστατικα που η καθε ψωλαρπαχτρα θυμοταν μετα απο μηνες οτι την ειχαν βιασει;
 

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Μηνύματα
26.409
Like
24.174
Πόντοι
6.256
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:


Φαντάσου να της είχε κάνει κ καμια πιπιλιά, θα τον κατηγορούσε κ για φόνο εκ προμελέτης τώρα..  :S :S :S

Η εκ προμελετης πεολειχια με καταποση σπερματοζωαριων ποσα χρονια φυλακιση επιφερει τυπε...να μας ενημερωσει ο εγκριτος παρα Μπορντελαντοτκομ δικηγορος Αλεξ. :S :S :S
 

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Μηνύματα
10.617
Κριτικές
6
Like
10.932
Πόντοι
3.936
Tο έστησε η ξεφτιλισμένη κ@ργιόλα για να του επιτεθεί να τον προκαλέσει και να του πάρει λεφτά. Φως φανάρι. Αυτό είναι ένα μικρό δείγμα φαντασιοπληξίας των γυναικών, για αυτό μην καταπίνουμε αμάσητο ότι μας λένε οι μαλ@κίσμενες. Αν ήμουν δικαστής και έβλεπα το βίντεο θα της έριχνα το μέγιστο της ποινής. :S
 

animed

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2019
Μηνύματα
24
Like
0
Πόντοι
0
Σάλος με Νεϊμάρ και τις κατηγορίες για βιασμό - Βίντεο με το «ξύλο» στο δωμάτιο ξενοδοχείου
θύμα σωματικής και λεκτικής βίας ο νευμαρ..του πεταξε και ένα αντικείμενο απ οσο πήρε το ματι μου..να αναλάβει το έγκριτο δικηγορικό τιμ του σάη και να αποζημίωθεί ο τύπος από την γουαναμπι μοντελα :headbaning1:
 

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Μηνύματα
31.182
Κριτικές
1
Like
35.103
Πόντοι
6.256
Και η σκατιάνα είχε σήμερα ένα ζώο - γκόμενα που την έκανε μαυρη στο ξύλο ο ψυχάκιας φραγκάτος, για καιρό τρώει ξύλο το ζώο ...αλλά τον αγαπάει για τα φράγκα, σπιταρόνα στην κηφισιά κλπ.
Δεν λυπόμαστε ποτέ όσες τρώνε ξύλο επειδή γουστάρουν τα φράγκα των τρελλών.
Να ξηγιόμαστε.
 

nick512

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2019
Μηνύματα
10
Like
4
Πόντοι
0
οσοι τα κάνουν αυτά είναι η ντροπή του αντρικού πληθυσμού..
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom