Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
συγχαρητήρια παιδιά, πολύ καλό το θρεαντ! συμφωνώ για Καμπαρέ και Καλλιγούλα. Dreams δεν έχω πάει
Κάνε αναγραμματισμό και βάλε ι αντί για α και α αντί για ι. Το έγραψε έτσι για να μη φάει πέναλτυ...
Δεν το πιστευω οτι κανει κατι τετοιο.Κανεί και βύζιτες ,μην μου πεις;! :o
τα εχουμε ξαναπει,οι κοπλες στη χαλκιδικη δεν ειναι ιδιες με αυτες της θεσ νικης.μη λεμε τα ιδια κ τα ιδια.μονο η ντινα η ξανθια με τους πλαστικους βυζους ειναι ιδια.δεν μοιραζεται τιποτα,απλα φευγουν διακοπες οι κοπελεςTo cabaret ηταν τοπ,αλλα απο τοτε που ανοιξε το summer le cabaret και μοιραζονται οι κοπελες,επαιζε μετριο ροστερ.Απο τιμες ειναι μια χαρα παντως.Απ τη νεα σαιζον ελπιζουμε και σε νεες "αφιξεις"...αντε να δουμε.
Ειμαι περιεργος για το ανανεωμενο Καλιγουλα ωστοσο...χμ...
ειναι απο καλιθεα προς κρυοπηγη λιγο πριν τα club.τι μες νορμαλ,20ε χορος συν την το ποτο σου 15ε νομιζω.τωρα για μπατσελορ,θα ειναι ανοιχτο βεβαια,αλλα ας παει καποιος μια μερα πιο πριν η κανα δυωρο πιο πριν κ ας κανει μια κουβεντα εκει γισ τιμες τι μπορει να κανει,τι μπορει να κοψει κ να κερασει.παιζει ομως κ σε σπιτι φαση,μονο χορο,οχι πηδημα,το ξεκαθαριζουν με 160εΓεία σας παιδιά! Πολύ ωραίο thread. Μήπως μπορείτε να με ενημερώσετε για αυτό το cabaret στην Καλλιθέα Χαλκιδικής, είναι ανοικτό αυτό το ΣΚ που σκοπέυω να επισκευτώ την περιοχή? Και κατά πού πέφτει? (μέσα στο χωριό? -προς
Σίβιρη? προς Κρυοπηγή?)Επίσης τί τιμές παίζουν? Και αν υπάρχει τίποτα άλλο εκεί κοντά για περεταίρω εξυππηρέτηση γιατί θέλω να σκάσω με παρέα για μπάτσελορ και ποτέ δε ξέρεις...
100% Dreams για bachelor!!
Ναι ρε μόρτυ αλλά δεν είμαι και πολύ ενημερωμένος!!!σαλονικιος εισαι ρε κουφαλιτσα;
τι να ξερω....δεν πινω φραπε...Ναι ρε μόρτυ αλλά δεν είμαι και πολύ ενημερωμένος!!!
Για λέγε τί ξέρεις;!
Nα υποθέσω ούτε παίζει οπότε τα κλασικά !!!τι να ξερω....δεν πινω φραπε...