Νέα

Σαλόνικα: ποιό στριπ είναι το καλύτερο από όλες τις απόψεις;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 202
  • Εμφανίσεις 37K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
καλα απο ποιοτητα εχει κ το gold κ δεν γινεται κ ο πανικος που γινεται στο dreams.

Φετος δεν εχω παει στο platinum αλλα στο caligula ειχε τα καλυτερα απο ολες τις αλλες χρονιες αλλα με μειον οτι επρεπε να εχεις Lower στα αγγλικα για να συννενοηθεις αν θελεις παρεα και οχι μονο χορο.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Το κόλλημά μου αφορά κοπέλα, αλλιώς εννοείται ότι γουστάρω την ποικιλία!
κανε μια βολτα κ ποτε δεν ξερεις.μπορει να βρεις νεα κολληματα,οι οποιες μπορει να εχουν να δωσουν περισσοτερα

npetrak77

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2006
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
Φετος δεν εχω παει στο platinum αλλα στο caligula ειχε τα καλυτερα απο ολες τις αλλες χρονιες αλλα με μειον οτι επρεπε να εχεις Lower στα αγγλικα για να συννενοηθεις αν θελεις παρεα και οχι μονο χορο.

Με έχει κουράσει το να μιλάω στα Αγγλικά.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
εμενα μ αρεσει.κανω πρακτικη

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
433
Πόντοι
36
Ακου τον παλιό τον Deker. Είναι αλλιώς σαν παλιός

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
433
Πόντοι
36
Ευχαριστώ.

Εχει νόημα, αν είσαι μεγαλούτσικος σαν και μένα

npetrak77

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2006
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
Ακου τον παλιό τον Deker. Είναι αλλιώς σαν παλιός

Τον ακούω και τον σέβομαι (σαν παλιό εδώ, γιατί νομίζω ηλικιακά τον περνάω, χε χε).

Και στο Dreams, τις περισσότερες φορές μόνος έχω πάει, αλλά υπήρχε λόγος...

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Τον ακούω και τον σέβομαι (σαν παλιό εδώ, γιατί νομίζω ηλικιακά τον περνάω, χε χε).

Και στο Dreams, τις περισσότερες φορές μόνος έχω πάει, αλλά υπήρχε λόγος...
αν κρινω απο το ψευδονυμο εισαι μεγαλυτερος....σε στριπ καλυτερα ειναι να πηγαινεις αν οχι μονος αντε με ενα ατομο παρεα ακομα.κ εγω ετσι πηγαινω,εχεις περισσοτερες πιθανοτητες να σουερθουν καλα μουνια γιατι δεν μοιραζονται οπως σε μια παρεα 5 ατομων

npetrak77

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2006
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
αν κρινω απο το ψευδονυμο εισαι μεγαλυτερος....σε στριπ καλυτερα ειναι να πηγαινεις αν οχι μονος αντε με ενα ατομο παρεα ακομα.κ εγω ετσι πηγαινω,εχεις περισσοτερες πιθανοτητες να σουερθουν καλα μουνια γιατι δεν μοιραζονται οπως σε μια παρεα 5 ατομων

Συμφωνώ, ένα φίλο έχω κι εγώ, αλλά δε θέλει να πηγαίνει πάρα πολύ συχνά. Αν και σου λέω, αν δεν ξεκολλήσω σύντομα από το κόλλημα που έχω φάει, δε με βλέπω καλά...

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Ρε παιδιά γιατί θεωρείτε καλύτερα άλλα στριπ εννω το Iguana προσφέρει καλύτερες υπηρεσίες;! :think:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Συμφωνώ, ένα φίλο έχω κι εγώ, αλλά δε θέλει να πηγαίνει πάρα πολύ συχνά. Αν και σου λέω, αν δεν ξεκολλήσω σύντομα από το κόλλημα που έχω φάει, δε με βλέπω καλά...
μωρε εσυ καλα θα εισαι,η τσεπη σου δεν θα ειναι καθολου καλα

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
εφω φιλε το θεωρω πολυ πεσμενο πλεον.λιγο καιρο πριν ηταν πολυ πιο δυνατο μαγαζι
Nαι άλλα από υπηρεσίες είναι το καλύτερο,κάνενα άλλο δεν προσφέρει full γυμνό!!! :grin:

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Συνάδελφε ποια είναι η Σαμπίνα ρε συ που έφαγες κόλλημα; Έχω πάει αρκετές φορές στο Dreams αλλά Σαμπίνα δεν είδα. Για ενημέρωσέ με...  :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom