Θεσσαλονικη.......η πολη της αρπαχτης !!!!!!!!! Βρε και δε πανε να κλεισουν ολα τα στριπτιτζα(λι)δικα...τοσο ερασιτεχνες που ειναι,τι περιμενουμε...Μηπως νομιζουν οτι δουλευουν σε καμια δημοσια υπηρεσια ????? Απο επιχειρηματικοτητα 0, ΚΟΥΛΟΥΡΑ ,Εχει χαρη που παντρευεται φιλαρακι αλλιως........
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σαλόνικα: ποιό στριπ είναι το καλύτερο από όλες τις απόψεις;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 202
- Εμφανίσεις 37K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Απορω πως υπαρχουνε ατομα που λενε για την Μαρλεν καταρχην ειναι 35-38 χρονων,στο στομαχι εχει μια μεγαλη τομη απο εγχειρηση,κολος πεσμενος,το κυριοτερο ομως ειναι πολυ επικυνδινη.Ελεος πια με αυτην.Παιδια χθες βραδυ επισκεφθηκα Μπλου Ιγκουανα.Φετος τα γυρισα ολα.Πρεπει να πω οτι μου αρεσε.Κ η Μαρλεν βεβαια φοβερη.Βαθμολογω πρωτο le cabaret και μετα blue iguana.
Οντως θα μπορουσα να πω οτι η Μαρλεν δεν την παλευει ασε που οταν μας ηρθε ειχε μια παραξενη μυρωδια δεν ξερω ετσι μου φανηκε!!Τωρα για το επικυνδινη τι εννοεις?
[/quote
Οταν σε καθε χορο(σχεδον)κανει παπι ,δεν ειναι επικυνδινη?Την εχω τυχει σε φασεις που ηταν για γελια και για κλαματα
Bad Indian
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Τώρα το είδα αυτό...παιδια ξερη κανησ τι παιζη με το μωρο απο le cabaret marcela.εχω παθη πλακα.
Μαρκέλα Μελαχρινή, μακρύ μαλλί, μαύρα μάτια, αδύνατη με σχετικά καλό βυζί Ρουμάνα από Κραϊόβα? Την ίδια λέμε?
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
θα ηθελα να με πληροφορησει καποιος εμπερειστατωμενα για το που δουλευει η μιλφ ρωσιδα τουμπανο μελαχροινη ζινα που εργαζοταν στο καλοκαιρινο Le cabaret περσυ.Επίσης μια ξανθια κουκλα βαλερια που επισης δουλευε στο καλοκαιρινο καθως και μια καρλα μελαχροινη με ενα κωλι απιστευτο!Επισης ηταν και μια ευα ξυλαγκουρο που ειχε ερθει απο στριπ της ροδου περσυ και αν εξαιρεσεις τη φατσα ειναι σουπερ.
Η Καρλα ειναι Ρουμανα ψιλη αδυνατη?θα ηθελα να με πληροφορησει καποιος εμπερειστατωμενα για το που δουλευει η μιλφ ρωσιδα τουμπανο μελαχροινη ζινα που εργαζοταν στο καλοκαιρινο Le cabaret περσυ.Επίσης μια ξανθια κουκλα βαλερια που επισης δουλευε στο καλοκαιρινο καθως και μια καρλα μελαχροινη με ενα κωλι απιστευτο!Επισης ηταν και μια ευα ξυλαγκουρο που ειχε ερθει απο στριπ της ροδου περσυ και αν εξαιρεσεις τη φατσα ειναι σουπερ.
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
η καρλα ελεγε πως ειναι γαλλιδα και ηταν απο την καυλων οπως ελεγε χαρακτηριστικα ο ντιτζει!μελαχροινη με μακρυ ισιο μαλλι και εναν πατο απιστευτο!φατσα μεσα στην καυλα!
sxoinobaths
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 52
- Like
- 456
- Πόντοι
- 2.357
Πρόεδρε σόρυ το ξέρω ότι σας έχω πρήξει, αλλά κι εγώ δεν μπαίνω συχνά το τελευταίο δίμηνο κι έχω χάσει λίγο εξελιξεις..!
Κανα νέο από Εμμα έχουμε..; Αν κ να ήρθε υποθέτω ότι θα ξανάφυγε γιατί τέτοια εποχή θα ΄ναι σίγουρα Ίμπιζα..!
Όσο για τη Μαρλέν ούτε για ένα free dance δεν κάνει πλέον..; Κινδυνεύουμε να κολλήσουμε τίποτα..;
Κανα νέο από Εμμα έχουμε..; Αν κ να ήρθε υποθέτω ότι θα ξανάφυγε γιατί τέτοια εποχή θα ΄ναι σίγουρα Ίμπιζα..!
Όσο για τη Μαρλέν ούτε για ένα free dance δεν κάνει πλέον..; Κινδυνεύουμε να κολλήσουμε τίποτα..;
Πρόεδρε σόρυ το ξέρω ότι σας έχω πρήξει, αλλά κι εγώ δεν μπαίνω συχνά το τελευταίο δίμηνο κι έχω χάσει λίγο εξελιξεις..!
Η Εμμα ειναι Ιμπιζα
Οσο για την Μαρλεν μακρια
johngeorgie
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2009
- Like
- 10
- Πόντοι
- 6
Κατι θα ξερει παιδια ο Προεδρος για να το λεει αυτο. Ειναι απο τα πιο αξιοπιστα μελη στην ενημερωση των στριπτιζαδικων της Θεσσαλονικης.
johngeorgie
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2009
- Like
- 10
- Πόντοι
- 6
Υπαρχει περιπτωση να παιξει κανενα φραπεδακι σε κανενα μαγαζι στην πολη παιδια? Προτεινεται καμια φραπεδιαρα στριπτιζου παιδια? Στο σαιτ των Αθηνων υπαρχει ολοκληρη λιστα. Θυμαμαι τι χαμος γινοταν στο πλατινουμ πριν λιγο καιρο.....αλλα τωρα τιποτα.
sxoinobaths
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 52
- Like
- 456
- Πόντοι
- 2.357
Παιδιά να ρωτήσω κάτι άλλο.. Την περασμένη βδομάδα πέρασα έξω απ' το Blue Iguana κι είδα ότι είχε είσοδο.. Σε κάτι περσινές κριτικές είχα διαβάσει ότι δεν είχε..!
Κρίμα γιατί είχα περιέργεια να δω τι κομμάτια έχει..
Απ' ότι λέτε τα καλύτερα μαγαζιά αυτή την περίοδο είναι αυτό κ το Le Cabaret..
Δε μου λέτε, από βυζαρούδες έχουν τίποτα..;
Μιλώντας για βυζαρούδες παρεπιπτόντως, είδα σήμερα το βράδυ τη Μαρλέν να περνάει απ' τη πλατεία Αριστοτέλους κ να μπαίνει σ' ένα απ'τα μπαράκια εκεί..
Μαυρισμένη πολύ και με τους βύζους απέξω, έκλεινε κ το μάτι στους περαστικούς που τη χάζευαν..!
Κρίμα γιατί είχα περιέργεια να δω τι κομμάτια έχει..
Απ' ότι λέτε τα καλύτερα μαγαζιά αυτή την περίοδο είναι αυτό κ το Le Cabaret..
Δε μου λέτε, από βυζαρούδες έχουν τίποτα..;
Μιλώντας για βυζαρούδες παρεπιπτόντως, είδα σήμερα το βράδυ τη Μαρλέν να περνάει απ' τη πλατεία Αριστοτέλους κ να μπαίνει σ' ένα απ'τα μπαράκια εκεί..
Μαυρισμένη πολύ και με τους βύζους απέξω, έκλεινε κ το μάτι στους περαστικούς που τη χάζευαν..!
Τώρα το είδα αυτό...και εγω.οχι κανονικη στο υψως μπλε ματαρες souper βυζι πολυ γλυκο προσωπο,απο τσεχιαΤώρα το είδα αυτό...
Μαρκέλα Μελαχρινή, μακρύ μαλλί, μαύρα μάτια, αδύνατη με σχετικά καλό βυζί Ρουμάνα από Κραϊόβα? Την ίδια λέμε?
η μαρλεν εχη περαση συφηλη.για αυτο την εδιωξαν απο platinoum και καλιγουλα.Οντως θα μπορουσα να πω οτι η Μαρλεν δεν την παλευει ασε που οταν μας ηρθε ειχε μια παραξενη μυρωδια δεν ξερω ετσι μου φανηκε!!Τωρα για το επικυνδινη τι εννοεις?
[/quote
Οταν σε καθε χορο(σχεδον)κανει παπι ,δεν ειναι επικυνδινη?Την εχω τυχει σε φασεις που ηταν για γελια και για κλαματα