Επισκέπτης
Καλά εκανά ρε και ψήφισα τον deker εσύ την τύφλα σου δεν ξέρεις!!!
Πού είναι ρε ο μεγάλος deker να με ενημερώσει!!!
ναι μωρε μην πετας τα λεφτουδακια σου στις στριπτιζουδες...πηγαινε σε κανα καλο στουντιο να περασεις καλα...στα στριπ δεν θα δεις ασπρη μερα....Nα υποθέσω ούτε παίζει οπότε τα κλασικά !!!
θα σου λεγα....Καλά εκανά ρε και ψήφισα τον deker εσύ την τύφλα σου δεν ξέρεις!!!
Αφού λες όχι στρίπ για στείλε με pm καποίο στούντιο που προτίνεις και δεν θα γεμίσω χωλέρα και πάσης φύσης μικρόβια και αφροδύσια!!!ναι μωρε μην πετας τα λεφτουδακια σου στις στριπτιζουδες...πηγαινε σε κανα καλο στουντιο να περασεις καλα...στα στριπ δεν θα δεις ασπρη μερα....
τι θα του ελεγες?θα σου λεγα....
Καλησπερα σε ολους.Ειμαι χρονια μελος (απο φοιτητης στην Ιταλια) αλλα γραφω λιγες φορες.Σημερα θα ειμαι Θεσσαλονικη.Καμια καλη προταση για ενα καλο στριπ το βραδυ?Ενημερωνομαι συνεχεια αλλα θα ηθελα κ μια καλη συμβουλη.Ευχαριστω!
να αφησει τα στριπ για σαρανταρηδες και να παει να πηδηξει σε κανα στουντιο ο μικρος....αλλα ειναι και η αποχη...στην ηλικια του δεν ειναι για φραπεδες αλλα για να ριχνει τρια γαμησια στην σειρα σε διαφορετικες πουτανες και 5 μαλακιες ενδιαμεσα....αρκει να χει καλο χαρτζηλικι βεβαια...ας γινομουν και εγω 21 ξανα με χρημα βεβαια και θα σου λεγα...τι θα του ελεγες?
στα 21 ριχνεις 10 και πηδας σαν κοκορι από την μία στην άλληνα αφησει τα στριπ για σαρανταρηδες και να παει να πηδηξει σε κανα στουντιο ο μικρος....αλλα ειναι και η αποχη...στην ηλικια του δεν ειναι για φραπεδες αλλα για να ριχνει τρια γαμησια στην σειρα σε διαφορετικες πουτανες και 5 μαλακιες ενδιαμεσα....αρκει να χει καλο χαρτζηλικι βεβαια...ας γινομουν και εγω 21 ξανα με χρημα βεβαια και θα σου λεγα...
στα 21 ριχνεις 10 και πηδας σαν κοκορι από την μία στην άλλη
στα 40 ρίχνεις 1 αλλά αυτήν που θα πιάσεις την φαρμακώνεις άσχημα
στα 21 ριχνεις 10 και πηδας σαν κοκορι από την μία στην άλλη
στα 40 ρίχνεις 1 αλλά αυτήν που θα πιάσεις την φαρμακώνεις άσχημα
Όπως λένε και οι περισότεροι , όντως τα στριπτιτζάδικα στην Θεσ/νικη είναι μια ξεφτίλα. Μέτριες κοπέλες , με ελάχιστες εξαιρέσεις, πολύ κακή παροχή υπηρεσιών , και κάκιστο πρόγραμμα ενώ είναι απίστευτα πανάκριβα. Βασικά αυτά τα μαγαζιά είναι κολόμπαρα υπερεκτιμημένα . Δεν Υπάρχει Show , ανεβαίνει όποτε θυμάται καμμιά κοπέλα και χορεύει, η πίστα ειναι συνήθως άδεια , και το μυαλό τους είναι στο κονσομασιόν, πως θα αρπάξουν ευρώ από κανένα πριβέ της πλάκας που κάνουνε.Δηλαδή να θέλεις να πιείς ένα ποτάκι απλά και να δεις ένα sexy show , αντι να πας σε κανένα ξενερωτο μπαράκι , δεν γίνεται . Καλύτερα να μαζέψεις τα χρηματακια σου και να κάνεις ένα ΣΚ Αθήνα και να περάσεις μια χαρά, θα δεις Show πολλές κοπέλες , πιο οικονομικά και πιο καλά. Επίσης μπορείς να το συνδυάσεις με ένα καλό CT , η ότι άλλο θελει η ψυχούλα σου , η Αθήνα τα έχει άφθονα. Χώρια που αν δεν είσαι κοιμισμένος μπορεί να σου κάτσει καμμιά φάση με Αθηναία , αυτές βαράνε στο ψαχνό αν τους αρέσεις, δεν σαν τις δικές μας που ντύνονται σαν πουτανάκια ,σε παίζουν και μετά το παίζουν καλόγριες , και τέλος πάντων δεν συνεχίζω άλλο!
Πάντως άμα έχεις γνωστό που Ξέρει απο "Βουλγάρικα" ας τα χαζα και τρέξε εκεί!
καλή ερώτηση θα ήθελα και εγώ να ενημερωθώ γιατι έχω 2 φίλες που θέλουν να δουν πως ειναι να πας σε στριπτιζάδικο.Ποιο στριπ είναι το καλύτερο από όλες τις απόψεις(έχω καιρό να βγω);
Exώ εξόρμηση το βράδυ!!!
το ίδιο λένε και για τις πατρινιέςπαντως λενε για τισ θεσσαλονικιες οτι κανουν οτι κανουν με ολουσ τους αλλους εκτος απο τουσ θεσσαλονικιους ;)
Ποιο νομιζετε οτι ειναι το καλυτερο αυτο τον καιρο στη Σαλονικα?
Ποιο νομιζετε οτι ειναι το καλυτερο αυτο τον καιρο στη Σαλονικα?
Κατά Platinum μεριά....αυτη ρε παιδια ποια ειναι ???