Νέα

Σαλόνικα: ποιό στριπ είναι το καλύτερο από όλες τις απόψεις;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 202
  • Εμφανίσεις 37K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Συναγωνιστές κάντε ενα update αν μπορείτε για τα στριπ στη Σαλονίκη. Ποια ειναι τα καλύτερα, τι τιμες παίζουν, τι υπηρεσίες κτλ...

Ευχαριστώ!

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Συναγωνιστές κάντε ενα update αν μπορείτε για τα στριπ στη Σαλονίκη. Ποια ειναι τα καλύτερα, τι τιμες παίζουν, τι υπηρεσίες κτλ...

Ευχαριστώ!
επειδή είσαι ΠΑΟΚ ι Πήγαινε φεβερ που είναι σίτυ γκειτ ! Και le cabaret λιμανι!
Σε καλυψα παικταρα μου?

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
ξεχασες νεα ζηλανδια , πρασινο ακρωτηρη , μπουταν  και χαλιφατο του λεβαντε

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Είχα ξεχάσει ότι γράφω στο bourdela και ότι θα ακολουθήσουν ηλίθια σχόλια σαν το δικό σου. Σορυ για την ενόχληση. Το έσβησα το ποστ. Μπορείτε να συνεχίσετε να λέτε μαλακίες.

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
ελα ρε φιλε!! μια πλακα καναμε χαχαχα με εκανε εντυπωση αυτό που ειπες με τις χωρες και μου ηρθε στη γκλαβα μου σιγα πια....στα μπουρδελα γραφουμε....και ειδικα στο θρεντ στριπτιαδικα θεσσ/νικης , δηλαδή μεγαλη Παρασκευη και βαλε

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
ΟΚ φίλε μου. Μηδέν παρεξήγηση. Εγώ δεν ήμουν σε φάση εκείνη την ώρα. Όλα καλά.

Aaaaztek 84

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2019
Κριτικές
6
Like
573
Πόντοι
301
Παίδες καμία πρόταση για σβήσιμο-μπατσελορ? Έχω να πάω πολλά χρόνια δεν ξέρω τι παίζει από το τότε πλατινουμ στο κέντρο που είχε και λαιβ. Δεν ψάχνουμε υπερβολές σε κοπέλες απλά πραγματα και νορμάλ τιμές η αν έχει κάνα 1+1 χορό και όχι ταρίφα 25ευρα

xr1sros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
16
Like
345
Πόντοι
291
Παίδες καμία πρόταση για σβήσιμο-μπατσελορ? Έχω να πάω πολλά χρόνια δεν ξέρω τι παίζει από το τότε πλατινουμ στο κέντρο που είχε και λαιβ. Δεν ψάχνουμε υπερβολές σε κοπέλες απλά πραγματα και νορμάλ τιμές η αν έχει κάνα 1+1 χορό και όχι ταρίφα 25ευρα
blue iguana αδερφε

Aaaaztek 84

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2019
Κριτικές
6
Like
573
Πόντοι
301
Παραμένει ακόμα σταθερή αξία ε. Από παλιά θυμάμαι ήταν το κλασσικό υποτιμημένο διαμαντακι. Πάντως το τουτι φρουτι ανατολικά είχε γυναικαρες.

Προς Χαλκιδική έχουμε επιλογές? Γιατί παίζει σενάριο να κάνουμε εκεί από πρωί Μπιτς μπαρ κτλ

Gatoulis40

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2018
Like
2
Πόντοι
0
Εχει κανεις επισκευτει το καινουργιο μαγαζι καραμελα μα ενημερωσει τι παιζει απο κοπελες και τιμες εχω σκοπο να κανω καποια καταδρομικη αλλα φοβαμαι μην εχει τιποτα μπαζα μεσα αν εχει παει κανεις ενημερωστε παιδες ευχαριστω!!!

nikmech

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
623
Πόντοι
86
Απο μια παλια καραβανα που δουλεψε εκει μια μερα άκουσα τα χειρότερα !

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.818
Πόντοι
11.585
Που παμε.??? Platinum.??? Caligula.?? ή le cabaret.?? ποιο αξιζει, για πειτε καμια γνωμη να μην φαμε τα μουτρα μας, δεν θελουμε να γαμισουμε, να εχει καλα κομματια...  :grin:
Απο τιμες πως παμε.??? ...μην τα γυρισουμε ολα.!!

polymatakias

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
0
Που παμε.??? Platinum.??? Caligula.?? ή le cabaret.?? ποιο αξιζει, για πειτε καμια γνωμη να μην φαμε τα μουτρα μας, δεν θελουμε να γαμισουμε, να εχει καλα κομματια...  :grin:
Απο τιμες πως παμε.??? ...μην τα γυρισουμε ολα.!!
Για εμενα το BLUE IGUANA εχει τις ποιο ωραιες κοπελες απο ολα τα αλλα

nikmech

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
623
Πόντοι
86
Εγκρίνω και επαυξάνω αλλά πολύ μικρός ο χώρος ! VFM η κάρτα χορού. Πίνες ποτάκι δικό σου και απολαμβάνεις χορό με 20€ μόνο !

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.818
Πόντοι
11.585
Λοιπον τα γραφω εδω γιατι γυρισαμε χτες βραδυ 4 μαγαζια, Blue Iguana, le cabaret, caligula, platinum.
Ειχα χρονια να παω σε στριπτιτζαδικο, 7-8 χρονια.?? Και στην αρχη ειχα ενα σκαλοπατι ''απειριας'' που περαστηκε γρηγορα. Και μετα το περας της βραδυας 3 πραγματα μου μεινανε, 1ο οτι τα στριπτιτζαδικα ειναι ενας καλος λογος για να χωρισεις, αλλα και να καταστραφεις οικονομικα.!! 2ο οτι ειναι αδυνατον να μηνεις (παντρευτεις) και να χουφτωνεις/γαμας μια γυναικα για το υπολοιπο της ζωης σου και 3ο, καταλαβα τι μπαζα εχουμε και γαμαμε στα μπουρδελα που λεγονται και στουντιο στην Σαλονικα μας...

Η αρχη εγινε απο το Blue Iguana, μικρο μαγαζακι γεμιζει με 4 παρεες, κοπελες καμια 10αρια, ειχαν ποιασει εναν καναπε, καλες ποιοτικα 6-7/10, ειχε 2 μπαζολες που το παιζανε μουναρες, η τοπ ηταν η Ντανιελα, πραγματικα γυναικαρα ευγενικη, κορμαρα και κωλαρα, αν ειχε και λιγο βυζι θα ηταν για πολλες μαλακιες, αλλα κανει ενα φαουλ να προτινει συνεχεια παρτουζα χορο με φιλες τις...κανα 2 κοντουλικα μαυρομαλικα καλα, μουφα η ψιλη μαυρομαλα Ελενα. Χωρος για χορο, μικρος, πισω στην γωνια. Ποτο 10€, χορος 20€, κερασμα κοπελας 20€, πληρωμη στην εξοδο. Τα ποτα ηταν καλα σχεδον ανοθευτα στο 90%. Οι κοπελες στην πιστα θυμιζαν αγγαρεια βαρεμαρα, τα βγαζανε ολα και μοστραρανε το μουνι τους, φωτισμος καλος τα εβλεπες ολα...

Συνεχεια στο Le Cabaret, τεραστιο μαγαζι, κοπελες περιπου καμια 15αρια, ποιοτικα 8-9/10, σχεδον ολες μουναρες, κανανε ενα πεσιμο στην αρχη και μετα παυση, δεν κατσαμε πολυ γιατι ο χωρος για χορο ειναι στο πανω μερος, μπαλκονι περιμετρικο, και εκει ειναι ο...Τζιμης.!!! :2funny: Ο Τζιμης ειναι ο παιχτης που μαζευει το χρημα απο τους χορους, αλλα και ο ματακιας της υποθεσης.!! καθεται στους απεναντι καναπεδες και εποπτευει τα πριβε...FAIL.!!!!!!!! :headbang: Χορος 20€, ποτο κοπελας 20€, πληρωμη εναντι... Εισοδος 10€ πληρωμη στην εισοδο, ποτα.??? νοθευμενα με νερο στο 50-60%, πραγματικα το μαγαζι ειναι απογοητευση ενω εχει καλες μουναρες, οι οποιες δεν δινουν πολυ σημασια, ωραιος χωρος. Η πιστα μεγαλη, οι κοπελες διναν καλη παρασταση, αεροπλανικα στους στηλους...

Περασμα στο πισω στενο στον Caligula, το μαγαζι μικρο, παρατημενο μου φανηκε, κοπελες με το ζορι καμια 10αρια, τα ιδια χαλια με iguana, 6-7/10, ειχε μια μαγισα μαυρομαλα, το σκουποξυλο που το ειχε.??? :think: Πολλες δηλωνανε Ελληνιδες, μια Ελληνιδα θεσσαλονικια δηλωνε, με τεραστια βυζια και μπουταρες τεραστιες, ειχε μπλα μπλα. Η ουκρανεζα/πολωνεζα ξανθια ομορφουλα πληθωρικο μωρακι, απατη και αγγαρια στο πριβε, το οποιο ειναι ενας χωρος 3χ3 χωριζμενος στην μεση... Εισοδος 10€ πληρωμη στην εισοδο, χωρος κερασμα απο 20€, ποτα ανωθευτα, τα καλυτερα της βραδυας που ειπιαμε. Γενικα ο Καλιγουλας εχασε την αιγλη του, παρακμιακο μαγαζι, κοπελες που μπορουν να δουλεψουν ανετα για 30€ στα στουντιο. Στην πιστα τα κοριτσια δεν το κατεχανε, απο τις 2 που παρακολουθησαμε...

...και τελος Platinum, 15€ εισοδος παρακαλω, πληρωμη στην εξοδο, χορος και κερασμα 20€, ποτα ανωθευτα στο 90%, κοπελες μετρημενες 7 τεμαχια.!!! Μονο.??? ποιοτικα 9/10 αν εξαιρεσεις μια ξανθια μπαζολα ασχημη με τεραστια φυσικα βυζια, ξεχωρισα μια ρωσιδα μαυρομαλα ψιλη, το κατεχει το αθλημα και το αστερι την Καρμεν, με μαγεψε με το κορμι της...παταρος.!!  :kissass: ειχε και μια μαυρουλα Τζαμαικανη...απατη και αγγαρεια. Προγραμμα στην πιστα ειχε το καλυτερο απο ολα τα παραπανω μαγαζια, και σεξ σουου με ζευγαρι πορνοσταρ,  Το μαγαζι παρατημενο στο παρελθον του, δεν εχει αλλαξει τιποτα μεσα, το ονομα του ξεφτιζει με το παρελθον του, αλλα κραταει την σκυταλη, λιγες κοπελες...κριμα...

Σε γενικη καταταξη θα εβαζα 1ο Platinum, και ακολουθουν Le Cabaret, Blue Iguana, Caligula.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom