Νέα

Σαλαμίνα: Έσωσε 20χρονη από βιασμό και ξυλοκόπησε τον δράστη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xrononaytis1979
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 431
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
3.416
Πόντοι
446
Το ψυχακι είναι ο κλασσικός χαζός του χωριού που πάει κ λέει μαλακίες σε κοριτσάκια, χουφτωνει στο δρόμο κτλ. Προφανώς κ ΑΠΑΙΤΕΊΤΑΙ περιορισμός, σε σπίτι,σε ψυχιατρείο, σε κατάλληλη δομή που τόσες υπάρχουν, κ κάποιος να βεβαιώνεται ότι παίρνει τα φάρμακα του εφόσον έχει σχιζοφρένεια κ είναι διπολικος.

N252

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2013
Like
323
Πόντοι
21
Καλά έγραψα εγω χθες ότι ο μπόξερ είναι λες κ βγήκε από φυλακή..... αναλαμβάνει βρώμικες δουλειές άραγε??? Λέω εγω τώρα.....
θα δειξει..Προς το παρον γνωριζουμε οτι εσωσε η εκανε οτι εσωσε την μικρη..Λεω να μην τον λεμε μποξερ, ουτε αστυνομο Θεοχαρη αλλα Καρνεισον.

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216
Απο οτι φαινεται δεν αποκλειεται να την πατησα και εγω και πολλοι αλλοι..Συμφωνα με αυτα που μου ειπε φιλος που γνωριζει κατι παραπανω,ο "σωτηρας" μαλλον δεν ηταν σωτηρας αλλά γνωστός στη μικρή κοινωνία της περιοχης και με φημη οτι δεν ηταν και το καλυτερο παιδι..Το "θυμα¨λενε οτι ειναι η κοπελα του αδερφου του "ηρωα".Και ο "θυτης" δεν ήταν θυτης , ειναι ΑΜΕΑ με νοητική υστέρηση, ακίνδυνος ,που πειραζει γυναίκες ,ανίκανος για βιασμο και εύκολος στόχος για να το παίξει ήρωας ο αλλος.Απο απο φαινεται το συμβαν δεν είναι ετσι όπως νομίζαμε αρχικα
Άρα είναι ΑΜΕΑ... Τον άλλο το μεγάλο μάγκα που τον χτύπαγε γιατί δεν τον κατηγορούν ως κακοποιητή; Να θυμίσω λίγο ότι ο Χαγιάτε είναι ακόμα μέσα;

Καλά έγραψα εγω χθες ότι ο μπόξερ είναι λες κ βγήκε από φυλακή..... αναλαμβάνει βρώμικες δουλειές άραγε??? Λέω εγω τώρα.....

Να το πεις στους αστυνομικούς υπαλλήλους που τον ηρωοποιούν.

Το ψυχακι είναι ο κλασσικός χαζός του χωριού που πάει κ λέει μαλακίες σε κοριτσάκια, χουφτωνει στο δρόμο κτλ. Προφανώς κ ΑΠΑΙΤΕΊΤΑΙ περιορισμός, σε σπίτι,σε ψυχιατρείο, σε κατάλληλη δομή που τόσες υπάρχουν, κ κάποιος να βεβαιώνεται ότι παίρνει τα φάρμακα του εφόσον έχει σχιζοφρένεια κ είναι διπολικος.

Πιθανόν το ψυχάκι να έχει το ακαταλόγιστο. Αφού όμως είναι τόσο επιθετικός και επικίνδυνος για ποιο λόγο δεν αντέδρασε σε ούτε ένα από τα χτυπήματα του φούσκα; Ένα κτήνος (όπως τον παρουσιάζουν) τουλάχιστον θα έφερνε αντίσταση στα χτυπήματα. Το είδατε εσείς αυτό πουθενά;

N252

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2013
Like
323
Πόντοι
21
Άρα είναι ΑΜΕΑ... Τον άλλο το μεγάλο μάγκα που τον χτύπαγε γιατί δεν τον κατηγορούν ως κακοποιητή; Να θυμίσω λίγο ότι ο Χαγιάτε είναι ακόμα μέσα;
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του MEGA, σε βάρος του 38χρονου υπάρχει αυτεπάγγελτη ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για παράνομη βιντεοσκόπηση.

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του MEGA, σε βάρος του 38χρονου υπάρχει αυτεπάγγελτη ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για παράνομη βιντεοσκόπηση.
Η βιντεοσκόπση είναι το θέμα; Το ότι τον ρωτάει και τον πιέζει να μιλήσει με ξύλο ας πούμε δεν έχει καμία σημασία...

N252

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2013
Like
323
Πόντοι
21
Η βιντεοσκόπση είναι το θέμα; Το ότι τον ρωτάει και τον πιέζει να μιλήσει με ξύλο ας πούμε δεν έχει καμία σημασία...
Εκανα κοπυ πριν ενα κομματι απο ενα αρθρο που διαβαζα. Σιγουρα και για αυτο που λες θα βρεθει κατηγορουμενος

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.469
Πόντοι
2.606
Δεν υπάρχει ηττοπάθεια τύπε. Απλά κοινωνική ανάλυση κάνουμε.
Δεν υπάρχει κοινωνική ανάλυση στο άντρας γυναίκα...είναι γονιδιακά προγραμματισμένα αυτά, αλοιμονο αν η φύση άφηνε στην τύχη της εκάστοτε κοινωνικής μόδας την συνέχιση και εξέλιξη του είδους....κερδισμένος ήταν ,είναι και θα είναι ο άντρας που προχωράει , δεν τρώει πρόλογο και πάντα βελτιώνει τις καταστάσεις γύρω του προς ώφελος του....τα λιγουρία στον αντίποδα μεμψιμοιρουν,το ρίχνουν σε κοινωνικές αναλύσεις ,κερνάνε αντικοινωνικεςψωνισμενες σε μπραντσαδικα και καταλήγουν να αποθεώνουν για λίγο μουνακι πατσαβουρες,σαύρες,παρτολες και αχόρταγα εγώ σε τριτοτεταρτες παρακμιακες με κόμπλεξ και ψυχολογικά....

obi1

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2016
Κριτικές
2
Like
689
Πόντοι
86
Απο οτι φαινεται δεν αποκλειεται να την πατησα και εγω και πολλοι αλλοι..Συμφωνα με αυτα που μου ειπε φιλος που γνωριζει κατι παραπανω,ο "σωτηρας" μαλλον δεν ηταν σωτηρας αλλά γνωστός στη μικρή κοινωνία της περιοχης και με φημη οτι δεν ηταν και το καλυτερο παιδι..Το "θυμα¨λενε οτι ειναι η κοπελα του αδερφου του "ηρωα".Και ο "θυτης" δεν ήταν θυτης , ειναι ΑΜΕΑ με νοητική υστέρηση, ακίνδυνος ,που πειραζει γυναίκες ,ανίκανος για βιασμο και εύκολος στόχος για να το παίξει ήρωας ο αλλος.Απο απο φαινεται το συμβαν δεν είναι ετσι όπως νομίζαμε αρχικα

Από το περίεργο στυλάκι και την ψευτομαγκιά που βγάζει ο κουραδομποξέρ φαίνεται πολύ πιο επικίνδυνος από το ναυάγιο/ΑΜΕΑ που τα 'χει κάνει πάνω του και κάθεται και τρώει ξύλο αδιαμαρτύρητα. Για να επιδεικνύει τέτοιον υπερβάλλοντα ζήλο στην τιμωρία ενός υποτιθέμενου "βιαστή" δε θα μου έκανε εντύπωση να έχει κάνει ο ίδιος χειρότερα και με αυτή την παράσταση που βιντεοσκοπεί να επιχειρεί να εξιλεωθεί παρουσιαζόμενος ως ήρωας.

Τελευταία τροποποίηση:

ΤΙΜΩΡΟΣ(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
3.021
Πόντοι
456
Κάποιοι το νομίζαμε από την αρχή τύπε.
Μπαμ έκανε. Αλλά μας κοροϊδεύατε...

N252

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2013
Like
323
Πόντοι
21

el toro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Κριτικές
1
Like
1.308
Πόντοι
216
Νομιζω αντιθετες αποψεις ειχαμε.Και αν φανηκε ετσι, οτι κοροιδευω δηλαδη, δεν ειχα τετοιο σκοπο.
Λιγοι αναγνωριζουν οτι εχουν κανει λαθος εκτιμηση. Αυτο σε τιμα .

• Like
Αντιδράσεις: N252

N252

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2013
Like
323
Πόντοι
21
Λιγοι αναγνωριζουν οτι εχουν κανει λαθος εκτιμηση. Αυτο σε τιμα .
Ενταξει, θα ηταν και χαζο να επιμενω σε μια αποψη, αν δω οτι ισως εχω πεσει εξω, και συνεχιζω να λεω διαφορα.

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216
Εκανα κοπυ πριν ενα κομματι απο ενα αρθρο που διαβαζα. Σιγουρα και για αυτο που λες θα βρεθει κατηγορουμενος

Ναι αδερφέ μου το κατάλαβα και πολύ καλά έκανες απλά σχολιάζω την μπουρδελοκατάσταση που επικρατεί στην χώρα μας. Κάποιοι είναι μέσα και άλλοι με χειρότερα κυκλοφορούν και γίνονται και ήρωες.

κερδισμένος ήταν ,είναι και θα είναι ο άντρας που προχωράει , δεν τρώει πρόλογο και πάντα βελτιώνει τις καταστάσεις γύρω του προς ώφελος του....
Θες να δώσεις ένα παράδειγμα συγκεκριμένο;

Από το όλο στυλάκι και την ψευτομαγκιά που βγάζει ο κουραδομποξέρ μου φαίνεται πολύ πιο επικίνδυνος από το ναυάγιο/ΑΜΕΑ που τα 'χει κάνει πάνω του και κάθεται και τρώει ξύλο αδιαμαρτύρητα. Για να επιδεικνύει τέτοιον υπερβάλλοντα ζήλο στην τιμωρία ενός υποτιθέμενου "βιαστή" δε θα μου έκανε εντύπωση να έχει κάνει ο ίδιος χειρότερα και με αυτή την παράσταση που βιντεοσκοπεί να επιχειρεί να εξιλεωθεί παρουσιαζόμενος ως ήρωας.

Τον άκουσα στον Ευαγγελάτο να λέει ότι ανάλογα το πως θα του γυρίσουν τα μυαλά θα τον ξαναχτυπήσει τον σχιζοφρενή αν τον πετύχει έξω. Δηλαδή ο τύπος απειλεί δημόσια και δεν τρέχει τίποτα. Αυτός του έκανε ανάκριση, τον χτύπησε και θα το ξαναέκανε επειδή ο τρελός είπε "αν δεν μου κάτσεις θα σε μαχαιρώσω", ενώ δεν είχε καν μαχαίρι.
Αν το έκανε από ανθρωπιά όπως λέει γιατί απλά δεν πήρε την κοπέλα μαζί του και να φύγουν; 2 φωτογραφίες με το πρόσωπο του και καταγγελία στην αστυνομία. Ούτε τσαμπουκάδες ούτες μαγκιές. Απλά ο τύπος μάλλον γουστάρει την όλη φάση της προβολής και του ξύλου.

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
3.416
Πόντοι
446
Από το όλο στυλάκι και την ψευτομαγκιά που βγάζει ο κουραδομποξέρ μου φαίνεται πολύ πιο επικίνδυνος από το ναυάγιο/ΑΜΕΑ που τα 'χει κάνει πάνω του και κάθεται και τρώει ξύλο αδιαμαρτύρητα. Για να επιδεικνύει τέτοιον υπερβάλλοντα ζήλο στην τιμωρία ενός υποτιθέμενου "βιαστή" δε θα μου έκανε εντύπωση να έχει κάνει ο ίδιος χειρότερα και με αυτή την παράσταση που βιντεοσκοπεί να επιχειρεί να εξιλεωθεί παρουσιαζόμενος ως ήρωας.
Παρά παρά πολύ σωστά.......δεν είναι τυχαία που από την αρχή σε αυτή την ιστορία μας είναι ο μπόξερ πιο αντιπαθής από τον ψυχακια

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
3.416
Πόντοι
446
Ενταξει, θα ηταν και χαζο να επιμενω σε μια αποψη, αν δω οτι ισως εχω πεσει εξω, και συνεχιζω να λεω διαφορα.
Φίλε, στο μπου είμαστε. Λέγε ελεύθερα οτι μαλακία θέλεις κ υποστήριξε την με τα πιο μαλακωδη επιχειρήματα. Κ χεστηκες αν παρεξηγηθει κάνεις κιόλας.

• Χαχα
Αντιδράσεις: N252

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
3.416
Πόντοι
446

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
3.416
Πόντοι
446
Φίλε, στο μπου είμαστε. Λέγε ελεύθερα οτι μαλακία θέλεις κ υποστήριξε την με τα πιο μαλακωδη επιχειρήματα. Κ χεστηκες αν παρεξηγηθει κάνεις κιόλας.
Όχι τίποτα, να γίνεται κ λιγο μανουρα κακο δεν κάνει. Ούτε θα πλακωθουμε οτι θα βρούμε το μπελά μας για λίγο βρισιδι ππυ ρίχνουμε απ το πληκτρολόγιο.

ΤΙΜΩΡΟΣ(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
3.021
Πόντοι
456
Όχι τίποτα, να γίνεται κ λιγο μανουρα κακο δεν κάνει. Ούτε θα πλακωθουμε οτι θα βρούμε το μπελά μας για λίγο βρισιδι ππυ ρίχνουμε απ το πληκτρολόγιο.
Τυπε δεν ξέρεις που βρίσκεσαι νομίζω.
Εδώ κάτι τέτοιες διαφωνίες καταλήγουν σε ραντεβού θανάτου. :coffee:

kiriakoboy

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
656
Πόντοι
86