Νέα

Σαδομαζοχιστικο σεξ...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
πριν λιγο καιρο γνωρισα μια κοπελα που της αρεσει πολυ η βια στο σεξ...η αληθεια ειναι οτι δεν ειχα δοκιμασει πριν κατι τετοιο..ομολογω οτι μου αρεσε πολυ..την εδεσα με χειροπεδες, της εβαλα μπιλιες στον κωλο, φιμωτρο, ενω εφαγε και το ξυλο της αρκουδας με την ζωνη του παντελονιου μου..τα δε μαλλια της μου μεινανε στο χερι απο το τραβηγμα..η γκομενα το απολαυσε αρεσε ομως πολυ και σε μενα..εχει κανεις τετοια εμπειρια να ανταλλαξουμε αποψεις?

Επισκέπτης
η μεγαλη φαση ηταν με τις μπιλιες..πηρε τις 3 απο τις 4 στον κωλο..εννοειται οτι ηταν συνδεδεμενες μεταξυ τους με ενα δερματινο σχοινι..μιλαμε για πολυ καυλα

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
η μεγαλη φαση ηταν με τις μπιλιες..πηρε τις 3 απο τις 4 στον κωλο..εννοειται οτι ηταν συνδεδεμενες μεταξυ τους με ενα δερματινο σχοινι..μιλαμε για πολυ καυλα

η 4η γιατι δεν εμπαινε ? :think: :think: :think: :think:

Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
745
Πόντοι
96
την επομενη να παρεις μπιλιες του μπιλιαρδου

Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
745
Πόντοι
96
γιατι αμα συνηθισω να την βρισκω ετσι αντε να βρω μετα γκομενα να γουσταρει..θα κοβουν λασπη ολες
καλα βρες μετα αλλη και ας γαμιεται οπως να ναι , αλλα αυτη μη τη χασεις να μας λες νεα ρε

Επισκέπτης
παιδια ξερει κανεις αν στο Πριαμος οτελ υπαχει ειδικο δωματιο για σαδομαζο σεξ? κατι εχω ακουσει για ενα δωματιο κλουβι ξερει κανεις?

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
Και εμένα μία μου έβγαλε τετοια γουστα αλλα δεν την κράτησα πολύ(κακώς).Να περάσεις καλά,τι καλύτερο να έχεις μια κοπελά σκλάβα σου!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom