Νέα

Ryanair vs Aegean

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ampelale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 439
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.508
Πόντοι
506
Υπ όψιν οτι η TK εχει το μεγαλύτερο δικτυο πτησεων παγκοσμιως οποτε και πολλές πτησεις. Συνεπώς 1-2 ατύχηματα δεν λενε τιποτα.
Ψιλοσκεφτομαι να εξαργυρωσω εισητηριο με αυτους, business θεση, να δω τι παίζει. Η δικιά μου που ηρθε απο Μαλαισία με αυτους, ηταν ολα οκ. Υποτίθεται οτι απο αυριο θα αρχίσει να μετακομίζει στο καινούργιο αεροδρόμιο αλλα μαλλον θα παει πιο πισω.

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Υπ όψιν οτι η TK εχει το μεγαλύτερο δικτυο πτησεων παγκοσμιως οποτε και πολλές πτησεις. Συνεπώς 1-2 ατύχηματα δεν λενε τιποτα.
Ψιλοσκεφτομαι να εξαργυρωσω εισητηριο με αυτους, business θεση, να δω τι παίζει. Η δικιά μου που ηρθε απο Μαλαισία με αυτους, ηταν ολα οκ. Υποτίθεται οτι απο αυριο θα αρχίσει να μετακομίζει στο καινούργιο αεροδρόμιο αλλα μαλλον θα παει πιο πισω.
Κακές πτήσεις να έχεις το νεο ετος προσκυνημένε ραγιά

Δίνε λεφτά στους Τούρκους και διαφήμιζε το.. Τσίπρας και μόνο Τσίπρας σας αξίζει...
Τελευταία σας φορά θα είναι η επόμενη τετραετία του .. Μέτα όλα θα γίνουν Isis Airlines γαμώ την αγανάκτηση μου με τα μυαλά σας...

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
754
Πόντοι
96
εθνικισμος του κεφαλαιου,δλδ εθνικισμος του αερα :grin:

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.860
Πόντοι
3.846
Οχι αλλα μου εχουν τυχει κ τα δυο
Υπάρχουν εταιρίες που δεν τους έχει τύχει κάτι τέτοιο ποτέ;
Εμένα δεν μου έχει τύχει ποτέ με την συγκεκριμένη.
Οπότε να βγω να πω πόσο γαμάτη είναι;καταλαβαίνεις πόσο στατιστικά ασήμαντη είναι η γνώμη σου τώρα;

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.508
Πόντοι
506
Κακές πτήσεις να έχεις το νεο ετος προσκυνημένε ραγιά

Δίνε λεφτά στους Τούρκους και διαφήμιζε το.. Τσίπρας και μόνο Τσίπρας σας αξίζει...
Τελευταία σας φορά θα είναι η επόμενη τετραετία του .. Μέτα όλα θα γίνουν Isis Airlines γαμώ την αγανάκτηση μου με τα μυαλά σας...
Και ποιος σου ειπε θα πληρωσω ρε κακομοιρη? Βαρος θα τους γινω, διαβασε καλυτερα πριν πεταξεις την μαλακια σου. Κανα 100ρικο φορος μου βγαινει τα οποια σε φαγητα και αλκοολ που θα καταναλωσω ειναι περισσοτερα. Γι αυτο αλλωστε και η διαθεσιμότητα ειναι περιορισμένη. Αμα βρω θεση θα τους την κανω κανονικα.

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Αν σκάσει καμια βόμβα στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης είναι ... extra event που κάνει το ταξίδι συναρπαστικό...
Επίσης τα λεφτά που πέρνει η Τουρκία σε φόρους απο την πτήση σου συνεισφέρουν στις ..επιθετικές δαπάνες της...
Ή αλλιώς κερνας σφαιρούλες τους κατοίκους του Αφρίν και τους πληρώνεις το σχοινί που θα σε κρεμάσουν ...
Τελοσπάντον φίλε..μην σου χαλάω τη βόλεψη ...πήγαινε πέρνα καλά στην Ασία και όλα εδώ θα φτιάξουν με μαγικό ραβδι.. :S
Στα έχω ξαναπεί..
Πλήρωσε φόρο ....υποτέλειας στον Σουλτάνο να αναβαθμίσει τα αεροδρόμια του και να λες πως τα δικά μας είναι χάλια!

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.040
Πόντοι
22.266
η turkish airlines πλεον ειναι πανακριβει και αν και μενω πολυ κοντα στην κωνσταντινουπολη -παντα θα προτιμαω να δωσω τα λεφτα μεσω θεσσαλονικης σε αλλη εταιρια και ας βρω 50-100 πι ακκριβο εισητηριο

γινεται επεκταση του ελ βενιζελος απο 25 εκατομυρια επιβατες να παει τους 35  διοτι πλεον το 2018 θα εχει 24 εκ και ειναι οριακα στο σημερινο ταβανι των 25 που εχει δυναμικη και σκφτονται μεχρι το 2027 να γινει χωρητικοτητας εως 45 εκατομυρια οποτε για αυτο η ετζιαν ακανε επενδυση πολλα δις ευρω γι να αγορασει νε αεροπλανα αφου υπαρχει σχεδιο να αναπτυχθει το ελ βενιζελος σε βαρος του κανινουριου φαραονικου εροδρομιου της κωνσταντινουπολης---και εχουν λυσαξει για αυτο στην τουρκις ειρλαινς ββαια αυτο που δεν ξερουμε εινια τι βουληση θα εχουν τα κοπροσκυλα οι πολιτικοι μας

μακαρι να γινιε ετσι οπως εχει σκεφτει η διοικηση του ελ βενιζελος

γενικα να προτιμααμε ελληνικα προιοντα και γενικα το μονοπολιο δεν κανει καλο διοτι απο ροδο και καβαλα εχει μονο ολυμπιακο με τιμες 130-220 ευρω γαι αθηνα --αισχος

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
η turkish airlines πλεον ειναι πανακριβει και αν και μενω πολυ κοντα στην κωνσταντινουπολη -παντα θα προτιμαω να δωσω τα λεφτα μεσω θεσσαλονικης σε αλλη εταιρια και ας βρω 50-100 πι ακκριβο εισητηριο

γινεται επεκταση του ελ βενιζελος απο 25 εκατομυρια επιβατες να παει τους 35  διοτι πλεον το 2018 θα εχει 24 εκ και ειναι οριακα στο σημερινο ταβανι των 25 που εχει δυναμικη και σκφτονται μεχρι το 2027 να γινει χωρητικοτητας εως 45 εκατομυρια οποτε για αυτο η ετζιαν ακανε επενδυση πολλα δις ευρω γι να αγορασει νε αεροπλανα αφου υπαρχει σχεδιο να αναπτυχθει το ελ βενιζελος σε βαρος του κανινουριου φαραονικου εροδρομιου της κωνσταντινουπολης---και εχουν λυσαξει για αυτο στην τουρκις ειρλαινς ββαια αυτο που δεν ξερουμε εινια τι βουληση θα εχουν τα κοπροσκυλα οι πολιτικοι μας

μακαρι να γινιε ετσι οπως εχει σκεφτει η διοικηση του ελ βενιζελος

γενικα να προτιμααμε ελληνικα προιοντα και γενικα το μονοπολιο δεν κανει καλο διοτι απο ροδο και καβαλα εχει μονο ολυμπιακο με τιμες 13-220 ευρω γαι βαθηνα --αισχος
:hi: :hi: :hi:
Επιτέλους φωνή της λογικής!
Κι εγώ έχω πληρώσει πολλά λεφτά για να ΑΠΟΦΎΓΩ την Isis Airlines και δεν έχω στον χάρτη μου ποτέ την ανταπόκριση από τουρκικό αεροδρόμιο ..
Όσο και να μας πληγώνει στη πολιτική της  η Aegean.. με αυτή πετάμε ..
Καλά ταξίδια το νέο έτος! :hi:

OP
OP
Ampelale

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.087
Πόντοι
6.796
Τυποι ακούστε σκηνικό.. πέταγα με Qatar απο Doha σε χώρα της Ασίας.. μου σκάει ενα σχιστομάτικο που ήταν η ανώτερη των αεροσυνοδών οπως μου πε στη πορεία.. κ μου πε καλησπέρα σε σπαστά ελληνικά κ ήξερε το ονομα/νυμο μου... και χαμογέλαγε κ έλεγε ελληνικές λέξεις κ ειπε αν θέλω κάτι ειναι στη διάθεση μου.. τι φάση? Πέσιμο ή κάτι επαγγελματικό τελείως? Πάντως δεν έκανα κίνηση τιποτα..

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.263
Πόντοι
5.097
Τυποι ακούστε σκηνικό.. πέταγα με Qatar απο Doha σε χώρα της Ασίας.. μου σκάει ενα σχιστομάτικο που ήταν η ανώτερη των αεροσυνοδών οπως μου πε στη πορεία.. κ μου πε καλησπέρα σε σπαστά ελληνικά κ ήξερε το ονομα/νυμο μου... και χαμογέλαγε κ έλεγε ελληνικές λέξεις κ ειπε αν θέλω κάτι ειναι στη διάθεση μου.. τι φάση? Πέσιμο ή κάτι επαγγελματικό τελείως? Πάντως δεν έκανα κίνηση τιποτα..
Tο χάλασες τώρα αυτό έπρεπε να το ποστάρεις στα γαμήσια του 19 με πίπα επι τόπου απο την ασιαν γκερλ.  :S :S :S

OP
OP
Ampelale

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.087
Πόντοι
6.796
Tο χάλασες τώρα αυτό έπρεπε να το ποστάρεις στα γαμήσια του 19 με πίπα επι τόπου απο την ασιαν γκερλ.  :S :S :S

Εχω τετοια φώτο κ βίντεο με ασιαν γκερλ αλλά οχι με τη συγκεκριμένη.. όταν έφτασα στο προορισμό μου έκανα διάφορα..

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.300
Πόντοι
3.936
Είναι πρώτος χειμώνας χωρίς Ryan μετά απο χρόνια και τον έχουμε πιει πλήρως :pipa3:!
Πούστηδες αλήτες μουνόπανα προδότες πολιτικοί μαζί με με την πουτάνα τους την επαίσχυντη, τυχοδιωκτική και ληστρική Aegean θα επιδιώξουν να μας πηδήξουν ασάλιωτα αυτόν τον χειμώνα!
Εύχομαι στους νησιώτες να είναι καλά , κουράγιο και οργάνωση απο πολύ καιρό πριν ωστε να πετυχαίνουν low cost τιμές...   
Ήθελα να πάω Κρήτη φέτος κ συγκεκριμένα χανια. Έκοψε το δρομολόγιο η Ryanair γιατί το αεροδρόμιο χρεώνει υψηλούς φόρους σε σχέση με το Ηράκλειο όπου πάει. Aegean 280. Ryanair περσυ 28+37 επιστροφή! Πήγα με καράβι τελικά!

OP
OP
Ampelale

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.087
Πόντοι
6.796
Η Ryanair έκανε πτήση από το Λονδίνο στη Θεσσαλονίκη κι επειδή δε μπόρεσε να προσγειωθεί το αεροπλάνο στη Σαλόνικα, τους πήγε και τους παράτησε στην Τιμισοάρα της Ρουμανίας.
Ότι πληρώνεις παίρνεις..

PTsaras

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Η Ryanair δεν βλέπει ούτε προορισμούς ούτε ανθρώπους. Μόνο χρήμα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006

Η Ryanair έκανε πτήση από το Λονδίνο στη Θεσσαλονίκη κι επειδή δε μπόρεσε να προσγειωθεί το αεροπλάνο στη Σαλόνικα, τους πήγε και τους παράτησε στην Τιμισοάρα της Ρουμανίας.
Ότι πληρώνεις παίρνεις..

Tι επρεπε να κανει η ryanair που δεν εκανε δηλαδη?
Συγκεκριμενα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Α ναι, ειναι κι αυτο.
Ξεχασα οτι ζουμε στη χωρα που ειναι διαβολικο μια ιδιωτικη εταιρια να επιδιωκει κερδος.

xristos2010

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Αυγ 2010
Like
5.104
Πόντοι
1.056

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories