Τσάρκας4
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιαν 2009
- Like
- 872
- Πόντοι
- 96
Μπράβο συναγωνιστή πολύ καλή αντικειμενική αναφορά. Μάλλον και αυτή ,την ευεργέτησε η οικονομική ανάπτυξη της της πουστοτουρκοκούλας και πάει σιγά σιγά προς τον πεπατημένο δρόμο της μπριζόλας! Πολλοί ξένοι που βγάλαν κάποια λεφτά σε καλύτερες εποχές τώρα την πάτησαν , στην χώρα τους δεν μπορούν να γυρίσουν , αλλού δεν μπορούν να πάνε. Παγιδεύτηκαν εδώ και ακολουθούν το πρότυπο της ανάπτυξης της Αγελλάδας, πορνεία , ναρκωτικά , μαφίες κτλπ.Σουρεαλ εμπειρία με την Ροζίτα
Κάνω μια δεύτερη προσπάθεια, μπας και την πετύχω σε άλλο φεγγάρι. Της στέλνω την Παρασκευή, μου λέει για μια μαυρουλα που πήρε, με τούτα και με κεινα μου λέει οκ για πίπα μαζί της και με λίγο ακόμη κουβέντα φτάνουμε στο να συμφωνήσω μαζί της με 70 για πίπα.
Της ξαναστέλνω σήμερα να δω μήπως άλλαξε πάλι mood, μου λέει οκ και ξεκινάω για το μαγαζί της. Τρώω καμία αναμονή κανένα 20λεπτο, γιατί υπήρχε άλλος πελάτης μέσα. Δεν μπορώ να είμαι σίγουρος για το εάν έκαναν κάτι το ερωτικό.
Να αναφέρω καταρχάς πως στο ισόγειο είναι ένα γραφείο υποδοχής και ο χώρος του μασάζ δεν απομονώνεται πλήρως με την κουρτίνα που έχει, αλλά υπάρχει ένα άνοιγμα πλάτους 1,5 ανθρώπου, από το οποίο μπαίνεις στον χώρο του μασάζ, αλλά παράλληλα μέσω καθρεφτών, διατηρεί οπτική επαφή με το τι γίνεται στον χώρο της υποδοχής.
Γδυθηκα, ξαπλώνω και αρχίζει το μασάζ σε πλάτη πόδια κτλ. Καλό μασάζ γενικά, όχι σε επαγγελματικό επίπεδο, αλλά πολύ ανώτερο και από τα κοινά μασατζιδικα. Προσπάθησα λίγο μπας και επιταχύνουμε τις διαδικασίες για να πάμε στο ψητό, αλλά ήθελε όλα να πάνε με τον Ρυθμό της. Σε κάποια στιγμή χτυπάει επίμονα το τηλέφωνο της, με αφήνει για να το σηκώσει, κάποια πελάτισσα ήταν που δεν είχε έρθει πιο νωρίς, και ήθελε να δει εάν μπορεί να έρθει πιο μετά ή τώρα. Δεν κατάλαβα τι συνεννοήθηκαν. Η Ροζίτα έχει ακόμη ένα μαγαζί για μασάζ στους Αμπελόκηπους. Μου είπε ότι σκέφτεται να στείλει εκεί την μαυρουλα που έχει γιατί όλο αργεί, όπως και σήμερα, και να φέρει εκεί μια Ινδονησια που έχει στους Αμπελόκηπους. Κάποια στιγμή προς την μέση χρονικά, σκάει μύτη ένα μεσηλικο προς ηλικιωμένο ζευγάρι, στο οποίο πρέπει να δούλευε παλιά η Ροζίτα (μάλλον ως οικιακή βοηθός). Εκεί αρχίζει να απογειώνεται ο σουρεαλισμός, καθώς αρχίζουν να συζητούν ζεύγος και Ροζίτα περί ανέμων και υδάτων (για μια μετακόμιση που έχει το ζεύγος και εάν μπορούν να της αφήσουν κάποιες κούτες, αλλά να προσέχει να μην τις ανοίξει κανείς, για τον πρώην σύζυγο της Ροζιτας, για τους μύκητες που έχει ανάμεσα στα δάκτυλα του ποδιού ο άνδρας και για το ότι αναγκάζονται να σιδερωνουν και τις κάλτσες του) κάποια στιγμή να πηγαίνει ο ανδρας να μπει προς τον χώρο που είμαι, να του λέει ότι έχει πελάτη, κάποια στιγμή να θέλει τουαλέτα η γυναίκα, οπότε να της λέει να περάσει στον χώρο που είμαι κι εγώ, να μου ρίχνει ένα σεντόνι πάνω μου (αφού είχα γυρίσει προς τα πάνω για να περάσουμε στο παρασύνθημα) , να χαιρετιεμαι μαζί της και να κατουράει και να της δίνει μετά η Ροζίτα και έναν φορτιστή που ήθελε για το κινητό της. Μέσα σε αυτή την ερωτική ατμόσφαιρα, όπου το ζεύγος να συζητά μεταξύ του, κατεβάζει το παντελόνι της και το εσώρουχο η Ροζίτα για να χουφτωσω, κι εγώ να αναρωτιέμαι τελικά τι θα κάνουμε με όλη αυτήν την αναστάτωση. Με τούτα και με 'κεινα, τελείωσα με το χεράκι της, την πλήρωσα 50€ (αντί για 70 που είχαμε πει για την πίπα αρχικά) χαιρετηθηκα και με τον άνδρα του ζεύγους και έφυγα.
Μέσα σε αυτό το εντελώς καλτ/σουρεαλ σκηνικό, να πω ότι το όλο πανηγύρι κράτησε λίγο πάνω από ώρα. Γενικά η Ροζίτα φαίνεται σαν να θέλει και να μην θέλει το όλο ερωτικό κομμάτι.
Γενικά εάν θέλει κάποιος μόνο το μασάζ, είναι συμπαθητική, εάν θέλει απαραίτητα και το κάτι έξτρα (άγνωστο τι κάθε φορά) να ξέρει πως είναι λίγο ρουλέτα (δείτε σχετικά και προηγούμενη ανάρτηση μου) και πως η ησυχία δεν είναι δεδομένη και γενικότερα υπάρχει ένας ερασιτεχνισμός.
Αυτά από εμένα, ξέρω ότι η ανάρτηση φλέρταρε με κυριακάτικο ποστ, αλλά είναι όλο αληθινό 100%. Στο εάν θα την πρότεινα σε κάποιον, μάλλον πάω προς το όχι, καθώς δεν ξέρεις τι θα πάρεις σε υπηρεσίες.
Στο ΤΙΚ ΤΟΚ έχει και βιντεάκι με την μικρή της κόρη !