Νέα

Ρουμανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα romouniaris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 270K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
σοβιετικη κατασταση δεν παιζει στην δυτ ρουμανια,(οπου κ τα καλυτερα κ πιο προσεγγισιμα μελλοντικα στουντιοκοριτσα),, ;)
σπιτια δεν νοικιαζουν οπως στο ρωσσικο μπλοκ
μαλλον νοικιαζουν αλλα λιγα κ για ππολλες μερες σηνηθως
ο λογος οτι εχει παραπολλα κ φτηνα μπουτικ χοτελ με 30ε την μερα με αριστες συνθηκες,οποτε απαρταμεντ δεν πολυπαιζει κι ουτε υπαρχουν γριες κπ στο δρομο η στην γκαρα-σταθμο,,,
αυτα μονο το καλοκαιρι συναντιονται στην κονσταντζα ,αλλου πουθενα δεν υπαρχει κοσνμος στον αταθμο
απο αγγελιες η νετ βρισκεις δωματια η διαμερισματα
στο booking con εχει πολλα κ φτηνα χοτελ,μιλαω για αραντ τιμισοαρα Κ ΤΑ ΠΕΡΙΞ  παντα
στο βουκουρεστι πχ νοικιαζουν απειρα διαμερισματα μ ετην μερα,ακριβως γιατι τα χοτελ ειναι ακριβα κ μαπα,,,
φαγητο απο 7-15ε το ατομο τρως καλα σε ρουμανικα  κ ιταλικα καλα ετσιατορια,εχει παρα πολλα,κ μερικα ελληνικα ισως
τωρα υπαρχουν κ τα μακ  κ σελφ σρβισ μες στα μωλλ βασικα ,με 5ε,,,
εχει κι ακριβα αλλα ελαχιστα,το βασικο δεν παιζουν σουσαδικα,ειναι εκτος κουλτουρας κι ετσι ο καρκινο αυτος της πρωην εσσδ,ευτυχως εδω δεν βρηκε απηχηση,,οποτε κα ραντεβου να βγεις πανω απο 20-25 ε σε αστιατοριο δεν προκειτε να δωσεις,ενω μολδαβια ουκρανια κλπ,αν εισαι τουριστας σε γαμησανε,απο 50-60 κ ανω θα βγει μια απλη εξοδος σε σουσαδικο,
αποτελεσμα,αν δεν εχεις δουλεψει πριν με ιντερνετ,ειναι δυσκολο,εαν ψαχνεις για λαβ στορυ
αν ψαχνεις να γαμησεις μονοο,ειδικα το αραντ εχει απειρα πουτανιδια,προσοχη ομως στην μουφα,προσπαθουν παντα να παρουν τα λεφτα κ να φυγουν,,οποτε αυτα τα 3-4ωρα που υποσχονται γιννται 1-,1,5 ωρα,,τετοοιο ντηλ ν ακανετε,αφου οσα Κ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΣΕ ΜΙΑΜΙΣΗ ΩΡΑ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ
για ναχεις αποτελεσμα,πρπεινα φας 2-3 μερες στο ψαξιμο αν εισαι νεος σε μια πολη
εγω τις ξερω τις πολεις αυτες αριστα οποτε κ μιση μερα να μεινω εχω αποτελεσμα αμεσα
για εναν ξενο μια εβδομαδα ειναι το λιμιτ για ν ακανει Κατι,βεβαια το καλυτερο ειναι δεκα μερες,στην περιοχη,ειναι κ κοντα οι πολεις αυτες 50κχμ μονο,παιζει να πας 3-4 μερς στην μια,κ τις υπολοιπε στηναλλη
τιμισοαρα εχει πιο πολυ κοσμο κ πολυ  καμακι κ μουνια α διαλογη  :tits2: :tits2: :tits2:
,αραντ πιο πολυ πουτανια μεσαια κλαση,σαν αυτες που βρισκεται εδω στα στουντιο δηλαδη  :fuck2: :fuck2: :fuck2:
,καμακι θαλεγα δεν εχει στο αραντ για ξενους,,,
αν ξαναπαει ομως,θα ειναι πολυ πιο απλο,ακομα κ γουικεντ να πας θαχεις τις ακρες,οποτε γαμας οσο σηκωνει η τσεπη σου κι η ψω,, σου
:fuck1: :fuck1: :fuck1:
Μπραβο Ρεντ πολυ καλη αναλυση.Δηλαδη φτηνα δεν την βγαζει καποιος!Αν θελεις 30 Ευρω τη μερα ξενοδοχειο!Γάμησε τα! :rockon:Το Αραντ ακομα και στα τελη της δεκαετιας του '80 ηταν λιγακι περιεργο και ειχε τοτε τη μαφία του.Κοιταξα για Ιάσι που θα ειναι πολυ κοντα στο Κισινιωφ που θα ειμαι αλλα η πόλη μου φανηκε πολυ ψωφια και αυτο που ειπες δεν βρηκα πολλα διαμερισματα σε λογικες τιμες μεσω ιντερνετ μονο  πανακρυβα εχει.Ενω διαμερισμα εκει μπορεις να βρεις με 180-200 Ευρω αν το θελεις για μεγαλο χρονικο διαστημα (Π.χ. ενα χρονο) ενω με το μηνα δεν βρηκα με 250-300 διαμερισματα.Ειναι αυτο που λες οτι εχει λιγα διαμερισματα που νοικιαζονται.Ρεντ και ενα αλλο πες μου σε παρακαλω.Χτες μιλησα στο Σκα'ι'π με εναν Ελληνα απο Θεσσαλονικη που οπως αποδειχτηκε ξερει πολυ καλα Ισπανικα (ηταν παντρεμενος με Ισπανοφωνη).Δεν ειναι ουτε ο Τάσος ουτε ο Στεφανος ουτε καποιος που γραφει στο σα'ι'τ :2funny:!Το σα'ι'τ το διαβαζει καμια φορα αλλα δεν γραφει.Μου ειπε οτι 1 στις 3ης Ρουμανες μιλαει Ισπανικα.Και με Ισπανικα θα συνενοηθεις.Μου ειπε για το Γαλατσι που ειχε παει για μια βδομαδα.Δεν το θεωρω απιθανο γιατι με αρκετες Ρουμανες στην Ελλαδα εχω μιλησει Ισπανικα :)Δεν ξερω ποσοστα αλλα μερικες Ισπανικα ξερανε,μερικες δε τα ξεραν πολυ καλα.Οι περισσοτεροι αντρες εκει μου ειπε οτι μιλανε ΙταλικαΓια το Ρουμανο ειναι πανευκολο να μαθει Ιταλικα,Ισπανικα.Επισης οτι Αγγλικα (στο Γαλατσι) δεν ηξερε κανενας!Ετσι ειναι Ρεντ?ή απλος ηταν τυχερος και επεσε τυχαια σε Ρουμανες που μιλαγαν Ισπανικα?

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
ιταλικα κ ρουμανικα μοιαζουν πολυ
ισπανικα καπως ,αλλα ενω μονο με ιταλικα συνενοησε στην ρουμανια,δεν ισχυει το ιδιο με τα ισπανικα
ομως επειδη παρα πολλοι ειναι κ ηταν μεταναστες στην ισπανια ξερουν αρκετοι ισπανικα
αυτο που ειναι κουλο,ειναι οτι στο γκαλατσι δεν ξερει κανεις αγγλικα,,,αυτο ειναι λαθος
η νεολαια που σπουδαζει τα τελευταια χρονια ,ξερει αγλικα,,
μαλλον ο φιλος σου ειχε παρτιδες μα πολυ λουμπεν καταστασεις,μπαροβιες μεγαλες σε ηληκια κλπ,η με εντελως αμορφωτα ατομα
σαν συμπερασμα η γλωσσα στην ρουμανια δεν ειναι εμποδιο,,,,,ειδικα εαν μιλαει καποιος ισπανικα,θα καταλαβει πολλα ειδικα να διαβασει,,,,

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ιταλικα κ ρουμανικα μοιαζουν πολυ
ισπανικα καπως ,αλλα ενω μονο με ιταλικα συνενοησε στην ρουμανια,δεν ισχυει το ιδιο με τα ισπανικα
ομως επειδη παρα πολλοι ειναι κ ηταν μεταναστες στην ισπανια ξερουν αρκετοι ισπανικα
αυτο που ειναι κουλο,ειναι οτι στο γκαλατσι δεν ξερει κανεις αγγλικα,,,αυτο ειναι λαθος
η νεολαια που σπουδαζει τα τελευταια χρονια ,ξερει αγλικα,,
μαλλον ο φιλος σου ειχε παρτιδες μα πολυ λουμπεν καταστασεις,μπαροβιες μεγαλες σε ηληκια κλπ,η με εντελως αμορφωτα ατομα
σαν συμπερασμα η γλωσσα στην ρουμανια δεν ειναι εμποδιο,,,,,ειδικα εαν μιλαει καποιος ισπανικα,θα καταλαβει πολλα ειδικα να διαβασει,,,,
Τα Ισπανικα με τα Ιταλικα μοιαζουν τρομερα αλλαζουν μονο οι καταληξεις.Σχεδον ολοι οι Ιταλοι που εχω συναντισει στο εξωτερικο ξερουν Ισπανικα (αν πανε για ενα με δυο μηνες Κουβα ή καπου αλλου τους φτανουνε για να τα μαθουνε).Ρουμανες που ειχα ρωτησει απο που μαθανε Ισπανικα μου ειπανε απο της Σαπουνοπερες και απο κατι βιβλια (πολυ λογικο διοτι μοιαζουνε παρα πολυ με τα Ρουμανικα).Οπως καταλαβα στη Ρουμανια το γλωσσικο δεν ειναι προβλημα.Για το Ιάσιο Ρεντ τι γνωμη εχεις?Αξιζει να παει κανεις?Ακουσα οτι εχει φοιτητες ειναι αληθεια? ή ειναι οπως στα βιντεο που ειδα δηλαδη δεν αξιζει καθολου γιατι δεν εχει τιποτα!

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
iasi ειναι μετα την κονσταντζα η πιο ακυρη επαρχιακη πολη,,
μονο για φοιτητες κατι λεει
για πουρα δεν τρεχει καστανο,,
καλυτερα στο κισινιοφ
βεβαια ειναι πολυ πιο φτηνα,αλλα μουνι δεν παιζει ευκολα για περαστικους... :S

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
Πολλούς τρόπους εφευρίσκουν τα πρωινάδικα για να ανεβάσουν την τηλεθέαση τόσο στην Ελλάδα όσο και στις γειτονικές χώρες. Στη Ρουμανία όμως φαίνεται ότι έχουν ξεφύγει για τα καλά.
Η σούπερ σαγηνευτική καλεσμένη σε πρωινό ρουμανικού καναλιού επιδίδεται σε χορό στριπτίζ άκρως αποκαλυπτικό και τα κοντέρ στη τηλεόραση χτυπάνε κόκκινο...

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.331
Πόντοι
1.720
πρωτοπορες οι κουρβες στη ρουμουνια .. αντε να παιρνουν σειρα κι δικες μας

billinio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2010
Κριτικές
12
Like
28
Πόντοι
601
Mάγγες φέτος σκέφτομαι να ανέβω Βουκουρέστι κάποια στιγμή τι παίζει εκεί στα Στριπτιτζάδικα υπάρχει φόρτωμα όπως στην Σόφια και σε τι τιμές ; Aπο Στούντιο έχω ακουσει οτι έχει πολλά στο Βουκου τι ξέρετε γι αυτά ; Καζίνο έχει πολλά όπως Σόφια ; Τώρα απο διαμονή και φαι απο οτι έχω καταλάβει παίζουν τα ίδια χρήματα με Βουλγαρία οπότε κάτι θα βρώ αν έχει κάποιος να μου προτήνει κανένα καλό μέρος ας μου πει .

Iakwvos

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2011
Κριτικές
4
Like
113
Πόντοι
1
Mάγγες φέτος σκέφτομαι να ανέβω Βουκουρέστι κάποια στιγμή τι παίζει εκεί στα Στριπτιτζάδικα υπάρχει φόρτωμα όπως στην Σόφια και σε τι τιμές ; Aπο Στούντιο έχω ακουσει οτι έχει πολλά στο Βουκου τι ξέρετε γι αυτά ; Καζίνο έχει πολλά όπως Σόφια ; Τώρα απο διαμονή και φαι απο οτι έχω καταλάβει παίζουν τα ίδια χρήματα με Βουλγαρία οπότε κάτι θα βρώ αν έχει κάποιος να μου προτήνει κανένα καλό μέρος ας μου πει .

Ρε τύπε γιατί να πας στη Ρουμανία να φορτώσεις όταν η μεγάλη πλειοψηφία των κοριτσιών σε στούντιο και δέλα είναι Ρουμάνες :think: :think: :think: :think:

billinio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2010
Κριτικές
12
Like
28
Πόντοι
601
Καταννοώ την ερώτηση που μου κάνεις αλλά θέλω να πάω Βουκουρέστι χρόνια τώρα και πέρα απο αυτό πιστεύω πως αξίζει ένα τέτοιο ταξίδι και πιστευω πως μπορώ να παίξω άλλη μπάλα στο Βουκουρεστι έχοντας μια προσωπική εμπειρία απο Σόφια αλλά και φίλων μου είναι πολύ διαφορετικά τα πράγματα απο ότι στην Αθήνα που μας πιάνουν κοροίδα απο δέλα & στουντιο μεχρι και στριπτιτζαδικα

Iakwvos

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2011
Κριτικές
4
Like
113
Πόντοι
1
Καταννοώ την ερώτηση που μου κάνεις αλλά θέλω να πάω Βουκουρέστι χρόνια τώρα και πέρα απο αυτό πιστεύω πως αξίζει ένα τέτοιο ταξίδι και πιστευω πως μπορώ να παίξω άλλη μπάλα στο Βουκουρεστι έχοντας μια προσωπική εμπειρία απο Σόφια αλλά και φίλων μου είναι πολύ διαφορετικά τα πράγματα απο ότι στην Αθήνα που μας πιάνουν κοροίδα απο δέλα & στουντιο μεχρι και στριπτιτζαδικα

Συμφωνώ και σέβομαι τις απόψεις σου. Πάντως ενας γνωστός εκ Ρουμανίας μου έχει πει ότι για εκεί χρειάζεσαι το λιγότερο για 1 βδομάδα 5.000 για τέτοιες δουλειές βέβαια μου φαίνονται πολλά, επίσης δεν αποκλείω την περίπτωση να μου λέει μλκίες.

billinio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2010
Κριτικές
12
Like
28
Πόντοι
601
Παντως Σοφια αυτη την έβδομαδα φίλος μου φόρτωσε απο στριπτιτζάδικο με 65 ευρώ

Traveller 2

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
153
Πόντοι
16
Συμφωνώ και σέβομαι τις απόψεις σου. Πάντως ενας γνωστός εκ Ρουμανίας μου έχει πει ότι για εκεί χρειάζεσαι το λιγότερο για 1 βδομάδα 5.000 για τέτοιες δουλειές βέβαια μου φαίνονται πολλά, επίσης δεν αποκλείω την περίπτωση να μου λέει μλκίες.
Παίζει κι αυτό!  ;)

thaidrean1984

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2014
Like
5
Πόντοι
0
μαγκες anuntul.ro για αρχη και οτι θελετε ρωτατε...λει αρκετα να εχετε και ολα γινωνται....οχι παρα πολλα αν δεν ζητας θεομουνα.... :pipa1:

billinio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2010
Κριτικές
12
Like
28
Πόντοι
601
Φίλε μου το θέμα με τις ιστοσελίδες είναι οτι δεν έχω εμπιστοσύνη άλλη μπορεί να είναι στην φώτο και άλλη να μου έρθει το ίδιο συμβαίνει και με τους πορτιέριδες στα ξενοδοχεία

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Έγραψα τα σχετικα με την καταντια των Πιρφορων στο Thread της Ουκρανιας  :2funny:.Και ο Λιάπης Πιρφορος ειναι αφου βρηκε μια και τρεχει απο πισω της  :jerking: :2funny: θα μπορουσε να ειχε καμια 10αρια με τα λεφτα του!

afroditicpl

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
0

Αν θέλεις διαμέρισμα 10 λεπτά με τα πόδια απο την Uniri με 30 euro πες μου έχω και φώτο, οσο για σεξ στα μασατζίδικα μασαζ με γαμήσι 200 λει επισης και από σαιτ έχω πάρει πολυ καλο κομάτι αλλα με δική σου καπότα μην το ξεχνας έχω και τηλ που μάλλον ισχύει αφου μια μέρα το ξαναπήρα καταλάθος και μου απάντησε άν είσαι καλοστεκούμενος πολύ εύκολα θα βρείς γομενάκι στα μπαράκια γύρω από την uniri αλλά πρόσεχε μην την πέσεις σε καμία πιασμένη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom