Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
ούτε εγώ στην πέφτω, ο καθένας άλλωστε περνάει όπως νομίζει και όπως αντέχει η τσέπη του.μοικανε κατα βαση πιστευω οτι εισαι καλος κι οκ τυπος
μαλλον εισαι κ καλο παιδι
απο τ αλλα ομως η εισαι ποοοολυ αλανι κ καμακι-που δεν το πιστευω,η ζεις στα ονειρα σου αυτα που γραφεις
οσο για μολδαβια,ναι ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΚΡΙΒΗ,τις ιδιες αποψεις εκφραζαν πριν πανε κι ο πιτσι με τον πυρφορο,κ μετα που πηγαν κισιναου,το βριζουν κ το βγαζουν ακυρο,δεκα φορες πιο πολυ απο οσο λεω εγω
οσο για το ποστ του φιλου,πανε εσυ στο μπρασοφ με 1200ε το μηνα μισθο απο ελλαδα-οχι για να κατσεις ενα μηνα,το καταλαβα το νοημα-
ρε φιλε,δεν εχεις καταλαβει οτι με τα νουμερα αυτα ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙς ΠΟΥΘΕΝΑ Κ ΤΙΠΟΤΑ???
τωρα λεγε τα δικα σου ελευθερα,αλλα το "εργο" που παιζεται δεν αλλαζει κ γραφε εσυ οτι κισιναου κ βουκουρεστι ειναι για σεξοτουρισμο του "χιλιαρικου",
τα μερη αυτα,εδω κ καμμια τριετια ειδικα, ειναι κ θα ειναι ,απο ακριβα,εως απλησιαστα για τον μεσο ελληνα-ειδικα τωρα-κι οποιος παει για μουνοκατασταση, θα χασει την ωρα κ τα λεφτα του,εκτος αν γουσταρει τιποτα πεταμενες εκει γυρω απο Αμζει κλπ,γυφτισες,να κολησει κ τιποτα να τον κλεψουνε κιολας....
νασαι καλα,παντα επιτυχιες
ναχεις υποψην σου παντως οτι δεν στην "πεφτω",απλα ρε φιλε αυτα που λες εινε τοσο ΥΠΕΡ"αισιοδοξα" που θα παρεις πολλους στο λαιμο σου σε εποχες πολυ δυσκολες...Κ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙς παλι θεωρειες,εγω εχω ποσταρει κ καμμια 20αρια κοματια απο μολδαβια κι ουκρανια βασικα,ενω δεν εχω δει καμμια απο πολλους που τα λετε ολα "αισιοδοξα" κι "ελα κοσμε" παρε τζαμπα πραμα....
φιλικα παντα
εγώ ανοιχτός είμαι για το ποιος είμαι και τι κάνω, αυτοί που με ξέρουνε ξέρουνε και το με ποια λογική τα λέω ό,τι λέω.
Άν τα θεωρείς υπεραισιόδοξα, δικαίωμά σου
πάντως, για να αρχίσω από τα τελευταία του ποστ σου, από εμένα φωτογραφία ΔΕΝ θα δεις. Πολύ απλά γιατί αυτές που βάζω στο κρεβάτι μου δεν τις παίρνω ποτέ φωτό. Δεν είναι για μένα τρόπαια, ούτε έχω λόγο να τη θυμάμαι πώς ήταν. Άσε που κάτι τέτοιες φωτό, αν τις ξεχάσεις πουθενά και κατά λάθος πέσουνε σε λάθος μάτια...την έκατσες τη βάρκα. Και εγώ με αυτό δεν παίζω.
Ξαναλέω όμως πως όπως υπάρχουνε κάποιοι που με το μισθό των 1200 το μήνα (που για Ελλάδα αρχίζει να γίνεται δυσεύρετος σιγά σιγά...) μπορούν και πάνε κάθε εβδομάδα στουντιάκια και μασαζάκια, αν μαζέψουνε λεφτά για 2 μήνες, θα περάσουνε μια χαρά Βουκουρέστι.
Προφανώς σε αυτό που λέω θεωρώ προϋπόθεση πως πάνε για σεξοτουρισμό και όχι για να βγαίνουνε έξω για νταχντιρντί κάθε βράδυ.
Για μένα σεξοτουρισμός είναι να κάθεσαι ξενοδοχείο, να τρως φτηνά, να πίνεις περιορισμένα και να βρίσκεις να γαμάς...επίσης φτηνά. Αλλά προφανώς αν πας για μοντέλα και ιστορίες για αγρίους, θα σε απογοητεύσω αλλά δεν υπάρχει χώρα που να ΜΗΝ πληρώνεις μαλλιοκέφαλα.
Το σπονσοράρισμα θέλει παντού καλό μπαγιόκο, αλλά δεν νομίζω πως ενδιαφέρονται για αυτό οι σεξοτουρίστες...
όσο για το καμάκι κλπ....όπως είπα...είμαι ανοιχτός να με γνωρίσεις.... πάντως να ξέρεις σε κλαμπ δεν θα με βρεις ποτέ!