μη μου τα θυμιζεις. ακομα κλαιω σου λεω :'( :'( :'( :'(
Δεν κλαίμε για τέτοια μαν...
Καλείς ένα στανταράκι και στανιάρεις ;)
ΚΑΛΙΣΠΕΡΑ EL REY ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟ ΣΤΙΛΕΙΣ ΤΟ ΤΗΛ ΤΙΣ ΡΟΥΛΑΣ ΜΕ ΡΜΝα σας καταθέσω κι εγώ την ταπεινή μου άποψη για το ¨φαινόμενο" Ρούλα/Χαρά.Ηρθε ντυμένη σαν μία επαρχιώτισα που κατέβηκε στην Αθήνα να δουλέψει στη λάτζα ενός συνοικιακού εστιατορίου.Η ηλικία της σε καμμία περίπτωση 40 που λέει.Την έκοψα γύρω στα 45-48 γεμάτα.Αν δεν είχα εξοφλήσει το δωμάτιο δεν θα την κρατούσα.Αυτό είναι και ένα μείον για τον πελάτη σε συνάντηση με άγνωστη γυναίκα.Ισως γι αυτό δεν δέχτηκε και συνάντηση εκτός ξενοδοχείου.Στα του αγώνα είναι φιλότιμη,έχει καλοστεκούμενο σώμα,στήθος φυσικό 2,5άρι,κάνει προσπάθειες για να καλύψει το χάντικαπ της ηλικίας και της εμφάνισης αλλά για μένα δεν αρκεί αυτό.Ηταν από τις χειρότερες εμπειρίες μου αυτό το ραντεβού στα τυφλά.Προσπαθώ να θυμηθώ σε ποιά μοιάζει,αλλά δεν μπορώ να σκεφτώ κάποια κοκκινομάλα με σγουρά μαλλιά και σπασμένο πρόσωπο.Να περνάτε καλά συμπαίκτες και να επενδύετε-επενδύομε τα λεφτά μας σίγουρα...
μαζευομαστε πολλοι στο club της φολας βλεπω. ευτυχως που εχουμε ανοσια και δε μασαμε , δε μας πιανει τιποτα. συνεχιζουμε ακαθεκτοι
μαζευομαστε πολλοι στο club της φολας βλεπω. ευτυχως που εχουμε ανοσια και δε μασαμε , δε μας πιανει τιποτα. συνεχιζουμε ακαθεκτοι
Τελικά με ποιά μοιάζει εμφανισιακά στο πρόσωπο η Ρούλα ρε παιδιά?
Όταν χαμηλώνουν τα φώτα, όλες οι γυναίκες είναι σχεδόν ίδιες.
Όταν η γυναίκα ξέρει να σε καυλώσει και δεν είναι κομοδίνο, αδιαφορείς για το πόσο όμορφη είναι.
Είπανε κάποιοι για την Ισμήνη Καλέση. Είχε κάποτε τα μαλλιά της έτσι όπως τα έχει η Ρούλα σήμερα (δεν ξέρω κιόλας αν τα έχει αλλάξει, έχουν περάσει σχεδόν δύο μήνες από τότε που βρεθήκαμε).
Το βέβαιο είναι πως θα απογοητευτείς αν περιμένεις να δεις ένα ουρί του παραδείσου.
Δεν είναι.
Από κει και πέρα οι απόψεις διίστανται και είναι υποκειμενικές.
Για μένα τα καλύτερα VFM αυτή τη στιγμή είναι
1. ΕΥΑ ανεξάρτητη (150 ευρά)
2. ΝΑΓΙΟΜΙ ανεξάρτητη 100 ευρά + ξενοδοχείο)
3. ΜΑΓΙΑ μασάζ (60 ευρά + 20 extra ball)
4. ΡΟΥΛΑ μασαζ (50 ευρά + ξενοδοχείο)
5. ΣΑΠΦΙΡΑ από Αφροντίτα
ακομα το θυμασαι το 50αρικο???αστο φιλε. Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΦΟΛΑ ΠΟΥ ΕΦΑΓΑ ΠΟΤΕ. ακομα χτυπαω το κεφαλι μου. ουτε απο εμφανιση λεει τιποτα ουτε απο μασαζ ουτε απο γαμησι.