Νέα

Ρούλα/Χαρά

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα ποδολάγνος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 81
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

beggar

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Μηνύματα
82
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
δονταρα,οχι δοντι απλα. μακραν η χειροτερη εμπειρια μου απο τα κασκαντεριλικια που εχω κανει,κι εχω κανει πολλα,αλλα αυτη ηταν οτι χειροτερο μιλαμε.ασε απο εμφανιση......

απορω κι εγω πως δε την εστειλα τοτε. :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Φίλε μου (αν μου επιτρέπεις) η εμπειρία είναι αυστηρά υποκειμενικό φαινόμενο που ο καθένας τη ζει και την αντιλαμβάνεται διαφορετικά. Εμένα η γενική εντύπωσή μου είναι μάλλον ψιλο-θετική για την κοπέλα αυτή. Πολύ μεγάλο ρόλο βέβαια για μένα παίζει η διάθεση και η συμμετοχή της εκάστοτε κοπέλας και η όρεξή της να τιμήσει τα χρήματα που παίρνει (στο μέτρο του δυνατού βέβαια μιας και η παροχή υπηρεσιών σεξ διαφέρει κάπως από την παροχή των άλλων υπηρεσιών). Χρησιμοποιώντας το κριτήριο αυτό λοιπόν εγώ θα έλεγα ότι έμεινα σχετικά ικανοποιημένος και λέω να τη ξανασυναντήσω κάποια στιγμή. Βέβαια μπορεί για σένα να υπερισχύουν άλλα κριτήρια όπως η εμφάνιση ή τεχνική της στην πίπα ας πούμε. Απόλυτα σεβαστή και η δική σου οπτική γωνία.
 

Oldyxyz

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2013
Μηνύματα
10
Like
0
Πόντοι
0
μπααααα. μαλλον ενημερωθηκε οτι υπαρχουν αρνητικα σχολια εδω και ειπε να αλλαξει ονομα για να γινει μπερδεμα και να μην ξερουμε ποια ειναι ποια.

Την ξέρω σαν Αργυρώ από το περασμένο καλοκαίρι, μη πω πιο παλιά. Την φωνάζω για το μασάζ της. Το σεξ το βλέπω σαν δώρο. Υπάρχει και καλύτερο. Αλλά το μασάζ, καταπληκτικό.
Τώρα, αν έβρισκα μια 20άρα Ρωσίδα με το ίδιο μασάζ, θα ήταν καλύτερα, σίγουρα.
 

Stories

Νέο!

Stories

Δείτε τα όλα τα  escorts  στον κατάλογο
Top Bottom