Νέα

Ρούλα από Κυψέλη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Πριν καναδυο  χρόνια υπήρχε μια 40αρα και στην Σπετσών στην Κυψέλη ονόματι Ρούλα. Εχει αλλάξει χώρο, μπας και ξέρει κανείς που μπορεί να έχει πάει;

IptamenosOllandos

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Δεν πιστευω να χει καμμια σχεση με την ρουλα απο κυψελη που αναφερει συνηθως ο αντωνης πανουτσος??!!
:grin: :grin: :grin:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.610
Πόντοι
42.697
Φίλε μιλάς για μια πολύ αδύνατη ξανθιά?
Εγω μια τέτοια ξέρω που ήλικιά ειχε γύρω στα 45-50 και έδινε και κώλο...Μερικές φορές συστήνονταν και σαν Έρικα.....

Αν λέμε την ιδια Ρούλα -Ερικα (την αδύνατη) σου έχω ασχημα νέα:
Επαθε πρόσφατα εγκεφαλικό και ε΄μεινε φυτό απο όσο ξέρω. Βέβαια στο πόστο της δουλέυουν δυο άλλες milf -πρώην φίλες της- η Νάντια και η Αλέκα, αλλά δεν ξέρω παραπάνω λεπτομέριες, (ωράρια, υπηρεσίες, διεύθυνση κτλ).

freeman

Νέο Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
εχω το τηλεφωνο της αλλα ειναι συνεχεια κλειστο καποια εποχη 09/2006 ηταν στην δεριγνυ
εχεται τιποτα υποψη?

poutanakias1970

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
18
Πόντοι
0
καλισπερα συναδελφοι χερει κανεις να μου πει καμμια καλι περιπτωση στην κυψελη?

Επισκέπτης
η Ρουλα επαθε εγκεφαλικο οπωs τα λεει ο συναδελφοs zeroTolerance.Τωρα στην δεριγνυ ειναι η φιλη τηs η Βαλια και η Αννι.Η Ρουλα μεγαλη απωλεια 15 χρονια πηγαινα απο την Σκοπελου θα θυμουνται οι παλιοι εδω μεσα,τρελο milf,οι φιλεσ τηs δεν λενε μια.

giorgos.b

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
0
ειναι αυτη που ηταν καποτε δεριγνυ? και μετα πηγε σκοπελου? και μετα κυψελης? και στην αρχη αρχη ηταν σε ενα ρετιρε στην τροιας?

τρελλα γαμησια συναδελφοι....
ποτε δεν ρωτησα το ονομα της. το κορυφαιο ηταν ενα καλοκαιρινο μεσημερι με τη φιλη της τριο, στη σκοπελου.
κριμα αν επαθε εγκεφαλικο.

Επισκέπτης
Δεριγνυ 14Α το κουδουνι γραφει Αρβανιτη και το βαρατε 2 φορεs συνεχομενα.

vakis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
20
Πόντοι
16
συναγωνιστες μπορειτε να μου πειτα ποσο παιρνουν αυτες οι δυο γκομενες μαζι?

swanson

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Αυτή που είπαν η προηγούμενοι είναι η Ρούλα, η οποία είχε τελευταίο στέκι στη Δεριγνύ, και δυστυχώς έπαθε εγκεφαλικό με βάση τα λεγόμενα των φίλων της.
Οι φίλες γαμώτο δεν αξίζουν τίποτα, πεταμένα λεφτά.

HONDACRV

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
24
Like
147
Πόντοι
291
Με την καθεμιά ξεχωριστά 80?. Για τις 2 μαζί 100?. Είχα μια επίσκεψη το καλοκαιράκι και απογοητεύτηκα. Κάνε την καρδιά σου πέτρα και προχώρα.

Επισκέπτης
Εχουμε κανα νεο?ψαχνω να την βρω και τζιφοs το κινητο ειναι συνεχεια κλειστο.

inkubus

Ανώτατος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2006
Κριτικές
85
Like
2.481
Πόντοι
12.930
Εχουμε κανα νεο?ψαχνω να την βρω και τζιφοs το κινητο ειναι συνεχεια κλειστο.

Δυστυχως ειναι μόνιμα κλειστό. Μιλάμε για το απόλυτο Μιλφ τα παλιά χρόνια. Οι φίλες εισαι σιγουρος ότι δεν λένε? Είχα δοκιμάσει μια ξανθιά, μιλφ, τρίο με την Ρούλα και ήταν καλή, αλλά όχι σαν την ΡΟύλα

duros

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
34
Πόντοι
1
Οντως , η Ρουλα ηταν απ τ απολυτα μιλφ. Κορμι χορευτριας . Απιστυτη πιπα, ζουσε για τον πουτσο. Εγω οποτε πηγαινε της εκανα συμφωνια για 2 χυσιματα. Το πρωτα μου φευγανε αμεσως με την πιπα της . Ακαποτη. Ειναι αραγε αληθεια οτι επαθ εγκεφαλικο. Διασταυρωμενο ? Διοτι αν το διαδιδουνε τ αλλα μπαζα που δουλευανε μαζι, μπορει να ναι και μουφα. Αυτες παντα τη ζηλευανε, γιατι προφανως ολοι γουσταρανε ρουλα

kosfra

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
6
Ρε παιδια για να καταλαβω, μιλατε για τις κοπελες που ηταν  στην προ Μακη εποχη στον σπιτι στη Τροιας.....Μια ξανθια αδυνατη θυμαμαι και εγω, εκει ομως δουλευαν και αλλες 2 κοπελες,μια χοντρουλα μαυρομαλα και μια καβλιαρα με κοντο μαλλι.Ξερει κανεις εαν λειτουργει ακομα σε αλλη διευθυνση το εν λογω μαγαζι? Ενημερωστε εστω και pm....Φανταζομαι βεβαια πως θα εχει περασει απο πανω τους η φθορα του χρονου γιατι εαν βαλετε οτι 1996 ηταν 40αρες τωρα θα εχου πατησει τα 50ηντα.
Τελοσπαντων εαν καποιος γνωριζει κατι θα με ενδιεφερε μια επισκεψη ετσι να θυμηθουμε λιγο τα παλια.

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
μηπως εννοειτε ρουλι απο κυψελη?
warnwarn.gif
 Η[/URL] ειρωνία στο μεγαλείο της βλέπω!!! Δεν σε έφτανε το thread που άνοιξες γι'αυτήν????

dim55

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
κανα νεο κανενας?

Stories