Νέα

Ρουκέτα στην Αμερικανική πρεσβεία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DARKSIDEOFTHEMOON
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 169
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
28
Πόντοι
16
Σεβαστά τα όσα λές.
Γίνεται να είσαι λιγότερο στη τσίτα;
Κι αν δεν συμφωνείς με τις απόψεις του path, μπορείς να είσαι πιο φιλικός.
Με το να επιτίθεσαι προσωπικά, μόνο το επίπεδο σου μειώνεις, καθώς και του σάιτ.
Τέλος. Εγώ αυτά είχα να πώ.
Αν θες μπορείς να καταλάβεις .(και να χαμηλώσεις λίγο από το ύψος στο οποίο έχεις σκαρφαλώσει).
Φιλικά

LeoKnight7

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
PATHFINDER, δεν κόβεις την ειρωνεία γιατί δε σε παίρνει;

Κράτα τη βλακώδη γνώμη σου για πάρτη σου. Μου προκαλεί τόση εντύπωση όσο και το να μην έλεγες τίποτα. Ούτε θέλω να συζητήσω μαζί σου, πολύ δε περισσότερο να συνεργαστώ μαζί σου.

Το να είσαι υπέρτερος κάποιων επειδή ξέρεις και οι άλλοι δεν ξέρουν δεν είναι καθόλου κακό, ασχέτως που εσύ θέλεις να το παρουσιάσεις έτσι. Το κακό είναι με γλοιώδη και ευγενοφανή συμπεριφορά να προσπαθείς να πείσεις με τις μπούρδες σου.

Απλώς εσύ κάνεις το λάθος να νομίζεις ότι έχεις δίκιο. Bad luck for you.

Από ΕΣΕΝΑ λοιπόν και αντίστοιχα υποκείμενα ναι, κι αν σας αρέσει δε σηκώνω τίποτα. Ούτε η γνώμη σας με αφορά, ούτε τη σέβομαι, ούτε καν δέχομαι αν την ακούσω. Κρατήστε την για πάρτη σας. Δεν έχετε κανένα δικαίωμα όμως να διαδίδετε μαλακίες και παραμύθια υποβιβάζοντας έναν ολόκληρο κλάδο.

Μην αγχώνεσαι. Θα σε παρατήσω. Ασχολήθηκα πολύ μαζί σου. Αλλά φυσικά η γέρικη καραβάνα έχει το "προσόν" της αυθεντίας και της γαμημένης πείρας. Στην Ελλάδα έχουμε λύσει τα πάντα με την πείρα και την ηλικία.

Γι αυτό πάμε κατά διαόλου.

Όταν οι μεγαλύτεροι καταλάβετε πόσα αγνοείτε ίσως αλλάξει κάτι. Μέχρι τότε, άντε γεια.

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Αν θες μπορείς να καταλάβεις (και να χαμηλώσεις λίγο από το ύψος στο οποίο έχεις σκαρφαλώσει).

Συνενοηθήκανε λέει κάποτε τα ζώα του δάσους, και ντύσανε τη μαιμού με κόκκινο μανδύα και της φορέσανε κι ενα στέμα, για να σπάσουν πλάκα. Κι αυτή κορδονότανε πως ήταν βασιλιάς.

...από τους μύθους του Αισώπου αν σας θυμίζει κάτι.

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
PATHFINDER, δεν κόβεις την ειρωνεία γιατί δε σε παίρνει;

Κράτα τη βλακώδη γνώμη σου για πάρτη σου. Μου προκαλεί τόση εντύπωση όσο και το να μην έλεγες τίποτα. Ούτε θέλω να συζητήσω μαζί σου, πολύ δε περισσότερο να συνεργαστώ μαζί σου. Από ΕΣΕΝΑ λοιπόν και αντίστοιχα υποκείμενα ναι, κι αν σας αρέσει δε σηκώνω τίποτα. Ούτε η γνώμη σας με αφορά, ούτε τη σέβομαι, ούτε καν δέχομαι αν την ακούσω. Κρατήστε την για πάρτη σας. Δεν έχετε κανένα δικαίωμα όμως να διαδίδετε μαλακίες και παραμύθια υποβιβάζοντας έναν ολόκληρο κλάδο.

Μην αγχώνεσαι. Θα σε παρατήσω. Ασχολήθηκα πολύ μαζί σου. Αλλά φυσικά η γέρικη καραβάνα έχει το "προσόν" της αυθεντίας και της γαμημένης πείρας. Στην Ελλάδα έχουμε λύσει τα πάντα με την πείρα και την ηλικία. Γι αυτό πάμε κατά διαόλου. Όταν οι μεγαλύτεροι καταλάβετε πόσα αγνοείτε ίσως αλλάξει κάτι. Μέχρι τότε, άντε γεια.

LeoKnight7,

Πίστεψέ με... δεν σε ειρωνεύομαι. ΠΟΤΕ δεν το έκανα. Απλά προσπαθώ να σου περάσω ΠΕΙΡΑ χρόνων διότι κι εγώ στα νιάτα μου, τελειώνοντας τη σχολή, ήμουν όπως εσυ. Κάθετος κι απόλυτος και νόμιζα πως τα κανω ΟΛΑ και τα ξέρω ΟΛΑ... και το χειρότερο? Δεν σηκωνα και κουβέντα!

Δυστυχώς τα χρόνια, οι καταστάσεις και οι εμπειρίες του συναφιού (οπως είπες κι εσυ) μέσα στο οποίο επιλέξαμε να ζούμε, με προσγειωσαν και μου εμαθαν να σκεφτομαι διαφορετικά - πιο παραγωγικά. Να κοιτω από όλες τις πλευρες!

Δεν σε ειρωνεύομαι λοιπόν - Σε προφυλάσω

... και σαν συνέχεια του PM μηνύματός που σου έστειλα, μπορώ αν θέλεις να σου πω PM, ΠΟΙΟΣ είμαι και ΠΟΥ θα με βρεις. Αν είσαι του συναφιού - που δεν έχω λόγους να αμφιβάλω, θα εχεις ακούσει το όνομά μου. Θα σε έπειθε κάτι τετοιο? Θα σε ηρεμούσε? Θα σε έκανε πιο σοφο άνθρωπο και αποτελεσματικό στη δουλειά σου? Θα βοηθούσε να γίνεις καλύτερος Ελληνας?

Αν λοιπόν έχεις τη σύνεση και το αντριλίκι να έρθεις να με βρεις (σου ειπα PM την ιδιότητά μου... μένει μόνο να θελήσεις να έρθεις) θα σου αποδείξω το άτοπο των ισχυρισμών σου και ελπίζω να χαλαρώσεις γιατί το πολύ ζόρι δεν κάνει καλό. Μην φοβάσαι... δεν θα σε φάω αν και άλλοι στη θέση μου θα σε τυλίγαν σε μια κόλλα χαρτι για αυτά που είπες, ταμπουρωμένος πίσω από την ανωνυμία του ιντερνετ.

Κλείνω με κάτι που εσυ ο ίδιος έγραψες στις 13 Ιανουαρίου στο thread "Λούφα από το στρατό":

[size=10pt]Το να τιμωρήσεις κάποιον επειδή είσαι ανώτερός του, ακόμη κι αν δεν φέρθηκε καλά, είναι το μόνο εύκολο. Το δύσκολο είναι να συνεργαστείς[/size]

Φιλικά,
PATHFINDER

LeoKnight7

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Δεν έχω να αλλάξω ή να αναιρέσω τίποτα από όσα είπα.

Ο καθένας λέει ό,τι θέλει, το βασίζει κάπου ή όχι και δέχεται τις συνέπειες των πράξεών του. Βέβαια, σιχαίνομαι τους "τροχονόμους" που πετάγονται στα ενδιάμεσα με τα προσχήματα της αποκατάστασης της "τάξεως" αλλά τι να κάνουμε...

Ο καθένας μπορεί να μου κάνει ή να προσπαθήσει να μου κάνει ο,τιδήποτε επιθυμεί.

Βέβαια, οι συνέπειες μιας τέτοιας προσπάθειας θα ήταν εξαιρετικά δυσάρεστες για αυτόν.

ΥΓ. Του συγκεκριμένου συναφιού που είσαι δεν είμαι. Και δεν μπορώ να πω ότι το συγκεκριμένο συνάφι έχει δώσει και τα καλύτερα δείγματα γραφής.

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
Σαν πολλές ομοιότητες να μαζεύονται... Σαν πάρα πολλές...  ;)

Επισκέπτης
μερικοι απο εμας χρωσταμε μια συγνωμη στον PATHFINDER . Και επειδη πανω απο ολα ειμαστε ΑΝΤΡΕΣ λοιπον φιλε PATH Σ Υ Γ Ν Ω ΜΗ .- Παρασυρθηκαμε απο την δυνη των συμπτωσεων και βεβαια ευχομαστε να μην κανουμε λαθος ...

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
μερικοι απο εμας χρωσταμε μια συγνωμη στον PATHFINDER . Και επειδη πανω απο ολα ειμαστε ΑΝΤΡΕΣ λοιπον φιλε PATH Σ Υ Γ Ν Ω ΜΗ .- Παρασυρθηκαμε απο την δυνη των συμπτωσεων και βεβαια ευχομαστε να μην κανουμε λαθος ...

Το μόνο λάθος που κάνατε παιδιά είναι να με νομίσετε για κάποιον άλλο. ΑΝ τα πράγματα είναι όπως 1 - 2 από εσάς μου είπανε PM, οι συμπτωση είναι πραγματι διαβολική! Θα ήθελα όμως να μου εξηγησει επι τέλους καποιος με PM για ΟΛΟ το παρασκηνιο, διότι το τελευταίο 2ημερο... μόνο υποθεσεις μπορώ να κάνω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom