Νέα

Ρουκέτα στην Αμερικανική πρεσβεία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DARKSIDEOFTHEMOON
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 169
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

LeoKnight7

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Ε, καλά.

Μη λέμε κι ό,τι βλακεία θέλουμε όμως.

Όχι να ποστάρουμε φωτογραφίες του Κυπριακού Στρατού και να λέμε ότι είναι του Ελληνικού Στρατού! Έλεος πια!

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6
Χαχαχαχαχα να το ακούσω και να πεθάνω μετά :)

Αλλά το κορυφαίο είναι να βγει κανένας paragogos σε παράθυρο, με μωσαϊκό, και να λέει: "τον ξέρω εγώ αυτόν τον pathfinder που διαδίδει τα αισχρά ψεύδη ότι ο ελληνικός στρατός έχει τα RPG*, είναι ο γνωστός stavros51-daria-billclinton-osamabinladen κτλ και αν τον βρω θα του σπάσω τα μάτια...".

Και από κάτω λεζάντα, "ειδικός citytoursολόγος"...

*όταν το άκουσα για πρώτη φορά, νόμιζα ότι ήταν παιχνίδι για υπολογιστή.

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Σε καμμία μα καμμία μονάδα εντός Ελλάδος δεν πρόκειται να βρεις τέτοιο όπλο, πόσο μάλλον σε ΛΑΤ. Για υτό και η φωτογραφία που βάζεις δεν είναι από Ελλάδα αλλά από Κύπρο.

Eλπίζω να θεωρείς τα νησιά του Αιγαίου ως "Ελλάδα"

Ό,τι κι αν θες να πιστεύεις, το ΝΑΙ έχει όλα τα μέσα που χρησιμοποιεί σήμερα ο ΕΣ.Και σε προκαλώ να αποδείξεις το αντίθετο.

Αφού λοιπόν τα έχει ΟΛΑ... δείξε μου σε παρακαλώ το link στο οποίο αναφέρονται Glock, τα MP-5, τα Μ-16/Μ-4, τα XM-177 κλπ, Μ-203 κλπ, κλπ. Μήπως βρήκες πουθενά στο μέτριο (κατά την γνώμη μου) ςww.army.gr αναφορά για τα Barret - Νemesis? Mήπως για τα "Kηφευς" (ω ναι υπάρχουν 2 κομάτια προσφορά της ΕΒΟ)? Μήπως ΕΣΤΩ για τα παλιά M-1 που ΑΚΟΜΗ υπάρχουν? Καταλαβαίνεις τώρα λοιπόν γιατί επιμένω πως το συγκεκριμένο site έχει απλά τα "βασικά"?

ΣΗΜ. Η φωτογραφία απεικονίζει στέλεχος ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ!
Ε, καλά. Μη λέμε κι ό,τι βλακεία θέλουμε όμως. Όχι να ποστάρουμε φωτογραφίες του Κυπριακού Στρατού και να λέμε ότι είναι του Ελληνικού Στρατού! Έλεος πια!

Επειδή την ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ φωτογραφία την έχω τραβήξει ΕΓΩ... επέτρεψέ μου να έχω μια καλύτερη γνώμη κι άποψη για το ΠΟΙΟΣ είναι ΤΙ και ΠΟΥ! ΟΚ αδερφέ μου? Έχε εμπιστοσύνη και μην είσαι απόλυτος και δογματικός. Εκτός αν προτιμάς να αντλείς την ενημέρωσή σου από κλεψο-σελίδες και site όπως του greekMilitary.net!

Για ότι άλλο θέλεις, PM και είμαι σίγουρος πως θα συμφωνήσεις μαζί μου. ΠΟΤΕ δεν λέω κάτι στον αέρα! ʼκου με

LeoKnight7

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Πολύ ωραία.

Ένα ένα λοιπόν.

1. Ο ΕΣ ΔΕΝ εχει RPG 3-7. Οι ΛΑΤ που ισχυρίζεσαι εσύ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ τέτοια όπλα γιατί δεν προβλέπονται από τους Π.Ο.Υ. Πώς να το κάνουμε δηλαδή;

2. Πήγαινε στο δες το pdf αρχείο με την επωνυμία ΕΕ 7-200. Θα βρεις τα πάντα εκεί μέσα. Και το Glock και τα MP και τα Μ16 και τα βομβιδοβόλα. Γκέγκε;

3. Εσύ μπορείς να έχεις κάνει ότι θέλεις. Ο τύπος στη φώτο φοράει παραλλαγή Κυπριακού Στρατού και ΟΧΙ Ελληνικού. Ο Κυπριακός Στρατός έχει τέτοια όπλα και μέρος αυτών δίνονται στην ΕΛΔΥΚ η οποία έχει όπλα και των δύο χωρών. Αυτά.

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Πήγαινε στο δες το pdf αρχείο με την επωνυμία ΕΕ 7-200. Θα βρεις τα πάντα εκεί μέσα. Και το Glock και τα MP και τα Μ16 και τα βομβιδοβόλα.

Δώσε μου το link. Ελπίζω να έχει μέσα και να αναφέρει ΚΑΙ τα XM-177, Barret - Νemesis, "Kηφευς" καθώς και τα παλιά M-1 που βρίσκονται ΑΚΟΜΗ σε χρήση.

...διότι ΑΝ υπάρχει έστω και ένα που δεν αναφέρεται, τότε δεν ισχύει το "αναφέρει τα πάντα" που φώναζες πριν! Γκέγκε?

LeoKnight7

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Σου είπα PATHFINDER!

Πήγαινε στο , Δημοσιεύματα, Εγεχειρίδια και κατέβασε το αρχείο pdf ΕΕ 7-200 και θα τα δεις ΟΛΑ ΜΕΣΑ!
Όλα τα όπλα. Και Barrett και ΟΛΑ ΤΑ ΦΟΡΗΤΑ ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΕΣ! ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟ RPG 18! Διότι μόνο αυτό έχει!

Τα έχει ΟΛΑ!

Α! Και εννοείται ότι μόλις τα δεις θα ΕΡΘΕΙΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙΣ:

"ΝΑΙ, ΤΑ ΕΙΔΑ ΟΛΑ, ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ".

Έτσι απλά!

ΥΓ. Το Μ1 ΔΕΝ υπάρχει πλέον σε χρήση παρά μόνο για ασκήσεις ακριβείας σε ελάχιστα μέρη πχ. Προεδρική Φρουρά. Εντούτοις το Μ1 αναφέρεται στην παλαιότερη έκδοση του 7-200, τότε που ήταν σε χρήση.

Μη με κάνεις να σκανάρω τη σελίδα και να την ποστάρω!

LeoKnight7

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Α!

Και συμπληρώνω, ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΠΙΣΗΣ, με το ΤΔ 7-32-13, που τα έχει όλα σε σύντομη αναφορά.

Εγώ βλέπεις δεν γράφω με βάση όσα ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΕΠΙΑΣΑ, αλλά με βάση όσα ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΠΙΑΝΩ.

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Πήγαινε στο , Δημοσιεύματα, Εγεχειρίδια και κατέβασε το αρχείο pdf ΕΕ 7-200 και θα τα δεις ΟΛΑ ΜΕΣΑ!
Όλα τα όπλα. Και Barrett και ΟΛΑ ΤΑ ΦΟΡΗΤΑ ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΕΣ! ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟ RPG 18! Διότι μόνο αυτό έχει! Τα έχει ΟΛΑ! Α! Και εννοείται ότι μόλις τα δεις θα ΕΡΘΕΙΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙΣ: "ΝΑΙ, ΤΑ ΕΙΔΑ ΟΛΑ, ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ".Έτσι απλά!

ΥΓ. Το Μ1 ΔΕΝ υπάρχει πλέον σε χρήση παρά μόνο για ασκήσεις ακριβείας σε ελάχιστα μέρη πχ. Προεδρική Φρουρά. Εντούτοις το Μ1 αναφέρεται στην παλαιότερη έκδοση του 7-200, τότε που ήταν σε χρήση.

Προφανώς εννοούσες το Link
Σωστά?

Επειδή λοιπόν στο link αυτό καθώς και ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ αλλού στο ΔΕΝ αναφέρει την υπαρξη και χρήση (παράδειγμα) των XM-177 στον ΕΣ, υποθέτουμε οτι δεν υπάρχουν? Τα XM-177 είναι οι "πρόγονοι" των Μ-4 και υπηρετούν εδώ και 15-20 χρόνια (ίσως και περισσότερο) στις τάξεις του ΕΣ. Δεν αναφέρονται όμως ΠΟΥΘΕΝΑ! To "Κηφευς" επίσης! Αν καθησω να σκεφτώ, θα βρώ σίγουρα κι αλλα!

Τώρα, αν προσπαθήσεις να με πείσεις πως αυτό που είχα χρεωμένο επί 6 εβδομάδες και χρησιμοποιούσα όταν περνούσα σχολείο στελεχών στο ΚΕΑΠ το '92, ήταν κάτι που ο ΕΣ "τυπικά δεν διαθέτει"... απλά θα γελάσω. Μήπως να σου στείλω φωτό? Μη βιαστείς.... ναι, τα XM-177 είναι ΑΚΟΜΗ σε χρήση!

...όπως και τα RPG που σου προανέφερα. Μην σε συνεπέρνει λοιπόν η νιότη και ο ενθουσιασμός. Για να επιμένω τόσο, πάει να πει οτι ΕΧΩ στοιχεία, οτι τα είδα, οτι τα περιεργάστηκα. Ελπίζω η δική σου άποψη να μην στηρίζεται απλά στις δημοσιευσεις του .

...όχι, εγω δεν θα σου ζητήσω να πεις "ΝΑΙ, ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ". Αν και το θέμα του thread ΔΕΝ είναι το αν έχει ή αν δεν έχει ο ΕΣ το τάδε συστημα... μην με προκαλέσεις να σου στείλω φωτο που ΔΕΝ θα πιστευεις στα ματάκια σου.

Φιλικά, PATHFINDER

KARALIAKOURAS

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Ευχομαι οποιοι και να το καναν,να τους συλλαβουν και να τους στειλουν για διακοπες στο Γκουανταναμο.Τα αρχιδια μας εχουν ζαλισει πια.Επισης οι αριστεροι να διαδηλωνουν στα πεζοδρομια,οπως σοφα ειχε προτεινει ο Πολυδωρας.Εχουμε και δουλειες,δεν γινεται να κλεινει το κεντρο της Αθηνας επειδη καποιος τα εχει με τη Χεστρα του Πρεσβη η' γιατι καποιοι διαδηλωνουν για επιδοματα και για να τους διορισουν επειδη ειναι τεμπεληδες και τα θελουν ολα ετοιμα.Επισης οσοι μηχανακηδες ανεβαινουν σε πεζοδρομιο να τους πιανουν οι μπατσοι και να τους ξυλοφορτωνουν επι τοπου(..ασχετο,αλλα ηθελα να το πω κι αυτο!).

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6
Τελικά, μήπως είναι καλύτερα να διαδηλώνουμε μέσα σε τηλεφωνικούς θαλάμους;    :)

LeoKnight7

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Επειδή PATHFINDER πολύ ασχολήθηκα με τις ονειροπολήσεις σου θα σου πω τα εξής και δεν επανέρχομαι.

Τα συγκεκριμένα τεχνικά εγχειρίδια αναφέρουν ΟΛΑ ΟΣΑ έχει σε υπηρεσία ο ΕΣ. Τέλος.

Όσα από τα Μ16 είναι σε υπηρεσία αναγράφονται εκεί μέσα. Το δε "Κυφεύς" που μου έφαγες τα αυτιά είναι ονομασία η οποία δεν αναγράφεται διότι απλά δεν είναιε πίσημη ονομασία. Και δεν είναι Κηφεύς αλλά KEFEFS, και αυτό έχει τεράστια διαφορά. Επίσης, το δε ΧΜ 177E2 ή GAU-5/A/A, όπως χρησιμοποιήθηκε στον ΕΣ είναι απλώς το προηγούμενο μοντέλο του Μ16/Α2Ε-Μ4 και ουσιαστικά το ίδιο και το αυτό. Άσε τις εντυπώσεις και τους φανφαρονισμούς λοιπόν.

Ξέρω πολύ καλά τι οπλισμό διαθέτει το ΚΕΑΠ όπως επίσης ξέρω ότι διαθέτει και κάποια ωραία τυφέκια τα οποία είναι τα τυφέκια με τον μεγαλύτερο αριθμό κομματιών στην ιστορία. Τα χρησιμοποιούν οι Ταλιμπάν, οι Ιρακινοί και ένα σωρό άλλοι. Και το ΚΕΑΠ έχει καμιά 10αρια κομμάτια από αυτά. Και τι να λέει; Αυτό σημαίνει ότι το όπλο είναι σε υπηρεσία στον ΕΣ; Άσε λοιπόν τα μεγάλα λόγια και τις κορώνες. Δε με εντυπωσιάζουν καθόλου.

Τα δε RPG που ισχυρίζεσαι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. Δεν προβλέπονται από τους Π.Ο.Υ. και αν δεν ξέρεις τι σημαίνει Π.Ο.Υ. τότε όλα τα υπόλοιπα που λες είναια πλώς κουραφέξαλα. Τέτοια RPG μόνο στην Κύπρο θα βρεις και μόνο του Κυπριακού Στρατού.

Τις φωτογραφιούλες σου κράτα τις για πάρτη σου. Δεν με ενδιαφέρει η δημιουργία εντυπώσεων με φοβερές και τρομερές φωτο όπως αυτή που πόσταρες με την παραλλαγή του Κυπριακού Στρατού.

Το να λες παραμύθια της χαλιμάς όμως για όπλα που δεν υπάρχουν με υπονοούμενα ότι μπορεί και να εκλάπη από εκεί με αφορά.

Κόψε λοιπόν τις ανοησίες γιατί αγνοείς πολλά πράγματα. Και ξέρω πολύ καλά, όχι από το 92 αλλά από το 2006.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Τελικά, μήπως είναι καλύτερα να διαδηλώνουμε μέσα σε τηλεφωνικούς θαλάμους;    :)

Υπάρχουν και καλύτερες λύσεις.

Οι διαδηλώσεις να γίνονται στις σήραγγες του μετρό.
α) Θα διακόπτεται η κυκλοφορία των συρμών, οπότε θα υπάρχει η απαιτούμενη όχληση στο κοινό (δλδ θα περάσει το μήνυμα), όλοι θα είναι μαζεμένοι και ελεγχόμενοι, οπότε οι γνωστοί άγνωστοι, ή μάλλον οι άγνωστοι γνωστοί δεν θα μπορούν να την κάνουν σε περίπτωση που γίνουν έκτροπα.
β) Σκοτάδι στα μεγαλύτερα μήκη της διαδρομής, οπότε δεν αναγνωρίζονται πρόσωπα (μπορούμε να κλείσουμε και τα φώτα των σταθμών).
γ) Εξαερισμός υπάρχει, αλλά όχι ικανός για να πέσουν δακρυγόνα (οπότε πάνε και αυτά, κάνουμε οικονομία)
δ) δεν υπάρχουν βιτρίνες να σπάσει κανείς
ε) δεν υπάρχουν περιπολικά να πυρποληθούν
στ) είναι εύκολος ο έλεγχος στα σημεία πρόσβασης έτσι ώστε να μην μεταφερθούν επικίνδυνα αντικείμενα (μολότωφ, φωτοβολίδες γκλοπ κλπ)
ζ) είναι εύκολο να καθαριστεί ο χώρος από χαρτάκια κλπ μετά...(ένας ειδικός συρμός σκούπα χρειάζεται μόνο, είμαι σίγουρος θα τον κάνει δώρο ο Πολύδωρας εάν περάσει κάτι τέτοιο και βρει την ησυχία του)
η) δεν έχει εκεί κάτω ζαρντινιέρες να χτυπάνε διάφοροι όταν σαβουρδιάζονται.
θ) Οι ακροδεξιοί προβοκάτορες θα φαίνονται γιατί θα γυαλίζουν οι κουρούπες τους ακόμη και στο σκοτάδι, έστω κα με λίγο φως είναι αυτό εφικτό.
ι) το χειμώνα δεν θα έχει κρύο, βροχή, χιόνια κλπ
κ) και το καλοκαίρι δεν θα υποφέρουν οι διαδηλωτές από τον ήλιο

Καλό δεν νομίζετε?

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Επειδή PATHFINDER πολύ ασχολήθηκα με τις ονειροπολήσεις σου θα σου πω τα εξής και δεν επανέρχομαι. Τα συγκεκριμένα τεχνικά εγχειρίδια αναφέρουν ΟΛΑ ΟΣΑ έχει σε υπηρεσία ο ΕΣ. Τέλος. Όσα από τα Μ16 είναι σε υπηρεσία αναγράφονται εκεί μέσα. Το δε "Κυφεύς" που μου έφαγες τα αυτιά είναι ονομασία η οποία δεν αναγράφεται διότι απλά δεν είναιε πίσημη ονομασία. Και δεν είναι Κηφεύς αλλά KEFEFS, και αυτό έχει τεράστια διαφορά. Επίσης, το δε ΧΜ 177E2 ή GAU-5/A/A, όπως χρησιμοποιήθηκε στον ΕΣ είναι απλώς το προηγούμενο μοντέλο του Μ16/Α2Ε-Μ4 και ουσιαστικά το ίδιο και το αυτό. ʼσε τις εντυπώσεις και τους φανφαρονισμούς λοιπόν. Ξέρω πολύ καλά τι οπλισμό διαθέτει το ΚΕΑΠ όπως επίσης ξέρω ότι διαθέτει και κάποια ωραία τυφέκια τα οποία είναι τα τυφέκια με τον μεγαλύτερο αριθμό κομματιών στην ιστορία. Τα χρησιμοποιούν οι Ταλιμπάν, οι Ιρακινοί και ένα σωρό άλλοι. Και το ΚΕΑΠ έχει καμιά 10αρια κομμάτια από αυτά. Και τι να λέει; Αυτό σημαίνει ότι το όπλο είναι σε υπηρεσία στον ΕΣ; ʼσε λοιπόν τα μεγάλα λόγια και τις κορώνες. Δε με εντυπωσιάζουν καθόλου. Τα δε RPG που ισχυρίζεσαι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. Δεν προβλέπονται από τους Π.Ο.Υ. και αν δεν ξέρεις τι σημαίνει Π.Ο.Υ. τότε όλα τα υπόλοιπα που λες είναια πλώς κουραφέξαλα. Τέτοια RPG μόνο στην Κύπρο θα βρεις και μόνο του Κυπριακού Στρατού.

Τις φωτογραφιούλες σου κράτα τις για πάρτη σου. Δεν με ενδιαφέρει η δημιουργία εντυπώσεων με φοβερές και τρομερές φωτο όπως αυτή που πόσταρες με την παραλλαγή του Κυπριακού Στρατού. Το να λες παραμύθια της χαλιμάς όμως για όπλα που δεν υπάρχουν με υπονοούμενα ότι μπορεί και να εκλάπη από εκεί με αφορά.

Κόψε λοιπόν τις ανοησίες γιατί αγνοείς πολλά πράγματα. Και ξέρω πολύ καλά, όχι από το 92 αλλά από το 2006.

Αγενέστατε και μερικώς ενημερωμένε ΦΙΛΕ LeoKnight7,

Προφανώς μας χωρίζουν κάποιες δεκαετίες ζωής και πιθανότατα κάποιες δεκαετίες ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ (αν είσαι συνάδελφος)

στον ΕΣ.

Δυστυχώς (και λυπάμαι για αυτό) ο τρόπος με τον οποίο εκφράζεις τις απόψεις σου, δεν είναι και ο καλύτερος, ο πιο ευγενικός και δίκαιος. Αποτέλεσμα είναι να "χάνεις" σε εντυπώσεις... δυστυχώς!

Για να σου απαντήσω λοιπόν και να μαθαίνεις:

1) Eίναι "Κηφεύς" και όχι "Κυφεύς" που τόσο ανορθόγραφα έγραψες. Το δε KEFEFS (που επίσης ανορθόγραφα έγραψες) είναι η Αγγλική απόδοση του όρου, αφού η κατασκευάστρια εταιρεία ΕΒΟ έλπιζε να κάνει εξαγωγές. Για το όνομα "Κηφευς" μάλιστα, σε προκαλώ να ανατρέξεις στην Ελληνική μυθολογια να μάθεις ποιος ήταν!

2) Τα ΧΜ177, CAR15, Μ4, Μ16 είναι μεν πανομοιότυπα... πλην όμως ΕΝΤΕΛΩΣ διαφορετικά όπλα. Αν εσύ τα βλέπεις ίδια, είναι άλλο καπέλο! Για την ενημέρωσή σου ο ΕΣ δεν είχε ΠΟΤΕ CAR-15.

3) Ναι σωστά είπες, το ΚΕΑΠ ΔΙΑΘΕΤΕΙ αριθμό ΑΚ47 και ΑΚS τα οποία (ω, τι θαύμα!) ΔΕΝ αναφέρονται ΠΟΥΘΕΝΑ και σε κανενα κατάλογο ή κανονισμό συστημάτων και όπλων του ΕΣ, όπως ακριβως και τα RPG. Kι επειδή το ΚΕΑΠ και η Ρεντίνα γεωγραφικά μας παραπέμπουν στην Ανατολική Χαλκιδική και όχι στην Κύπρο... ερωτώ: Eίναι μήπως κι αυτά Κυπριακά? Σαφώς και όχι.

4) Ο Πίνακας Οργάνωσης Υλικού (Π.Ο.Υ.) που προανέφερες, προβλέπει πράγματα που ΣΙΓΟΥΡΑ δεν είσαι σε θέση (λόγω βαθμού) να γνωριζεις.

5) Οι φωτογραφίες που σου παρέθεσα, είναι μια μέθοδος απλής απόδειξης δια της μεθόδου του αποκλεισμού. Δηλαδή αν έστω και ένα παράδειγμα αποκλείει τον κανόνα.. ο κανόνας παυει να ισχύει.

6) Η Χαλιμά ήταν μυθικό πρόσωπο της Ινδικής μυθολογίας.

7) Μάλλον δεν αγνοώ... διότι και μόνος σου είπες πως τα χρόνια και μόνο επαγγελματικής κατάρτισης και βαθμού που μας χωρίζουν από το 1991 ώς το 2006 είναι αρκετα ρε γαμώτο και δεν καλύπτονται ευκολα. Είστε καλοί και χρήσιμοι εσείς οι ΕΠΟΠ... αλλά είναι λίγο εκνευριστικό όταν νομίζετε οτι τα ξερετε όλα. Ε?

Νομίζω οτι ζήτησες στοιχεία και σου τα εδωσα. Ζήτησες (στην πραγματικότητα με προκαλεσες για να είμαστε σαφείς) να σου διαψευσω την εγκυρότητα του και το έκανα... τι άλλο θες? Προφανώς μιλώ σε τοίχο, αλλά δεν πειράζει εσύ να είσαι καλά.

... λίγότερα νευρα "σειρά"! Δεν μπορεί να τα ξερεις όλα. Ακου και καποιον που είναι χρόνια στο αντικειμενο και είδε μικρά - μικρά πραγματάκια (που θα δεις κι εσυ) που ποτέ δεν περίμενε. Φιλικά και χωρίς εγω να σε βρίζω και να ουρλιάζω,

PATHFINDER

LeoKnight7

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Υποδείξεις από ανόητους δεν δέχομαι PATHFINDER. πράγμα που αποδεικνύεται από τα γραφόμενά σου.

1) Μου ξέφυγε η ορθογραφία την πρώτη φορά που έγραψα τη λέξη, ενώ τη δεύτερη ήταν σωστή γεγονός που αποσιωπάς για να κερδίσεις εντυπώσεις. Είναι γνωστό ότι τα κατσαρολικά μόνο παράγοντας θόρυβο τραβάνε την προσοχή.

2) Τόσα ξέρεις τόσα λες, όπως και ξέρω πολύ καλά τι είχε και τι δεν είχε ο ΕΣ. Αν τώρα εσύ τα βλέπεις "τελείως διαφορετικά όπλα" η άγνοιά σου φτάνει σε τέτοια δυσθεώρατα ύψη που ούτε καν θα ασχοληθώ μαζί της. Για να μαθαίνεις δε και αν ξεστραβώνεσαι, το ΧΜ 177 και οι παραλλαγ΄λες του Ε1 και Ε2 όπως και το GAU 5/A/A ΕΙΝΑΙ ΟΠΛΑ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ CAR 15.

3) Δεν ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΧΑΖΟΒΙΟΛΗ!!! Υπάρχουν εκεί από συγκεκριμένη πηγή, εκτός Στρατού και για συγκεκριμένου λόγους! Το κατάλαβες ή να στο ζωγραφίσω κιόλας; Γιατί εκτός από το ότι προσπαθείς απλά να το παίξεις "γέρων και έμπειρος" παριστάνεις και τον "μπασμένο". Αν και από το 92 μέχρι το 2002 που πέρασα εγώ έχουν αλλάξει πολλά. Φυσικά, όπως και όλοι οι μεγάλοι στον ΕΣ, έτσι κι εσύ αρνείσαι να συμμορφωθείς με το τι γίνεται πλέον και αναπαύεσαι στις δάφνες του παρελθόντος. Οπότε ας μην το ξυπνάμε το παιδί.

4) Δεν είσαι σε θέση να εκφέρεις τέτοια άποψη για δύο λόγους. Πρώτον διότι δεν ξέρεις τι βαθμό και θέση έχω και δεύτερον διότι είναι ένα απλό συμπέρασμα που δεν το βασίζεις πουθενά. Όπως ακριβώς και το ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ σου πολύ παραπάνω ότι ο ΕΣ διαθέτει και τέτοια ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΑ. Κοινώς: φέξε μου και γλύστρησα.

5) Οι φωτογραφίες που έδειξες ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΚΥΠΡΙΟ.

ΟΧΙ ΕΛΛΗ&#925
;Α ΑΛΛΑ ΚΥΠΡΙΟ.

ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΑ ΑΛΛΑ ΚΥΠΡΙΟ.

ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΑ ΑΛΛΑ ΚΥΠΡΙΟ.

Ξεστραβώθηκες ή ακόμα;

6) Το επίπεδο γνώσεών σου μου προκαλεί ανατριχίλα.

7) Έχετε το κακό συνήθειο όλοι οι παλιοί υπαξ, ιδιαίτερα οι καραβάνες τύπου ΕΜΘ ότι "μάθατε και βελονιάζετε" και κοροϊδεύετε το μάστορά σας. Και σε ό,τι αφορά εσένα και εμένα, ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΑ ΞΕΡΩ ΟΛΑ, αλλά στο συγκεκριμένο θεμα ΤΑ ΞΕΡΩ ΟΛΑ.

Στοιχεία δεν έδωσρες πουθενά, αλλά είπες και τη μέγιστη ηλιθιότητα ότι τέτοια ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΑ έχουν οι ΛΑΤ και μάλιστα σε ΑΣ. Οποία μαλακία!

Δεν διέψευσες τίποτα γιατί πολύ απλά όλα όσα ανέφερες υπάρχουν εκεί, εκτόες φυσικά από το συγκεκριμένο που φαγώθηκες ότι υπάρχει, το RPG 3/7.

Δε μιλάς σε τοίχο, αλλά φανφαρονίζεις σε άνθρωπο που ξέρει. Ξέρεις τι βλέπω να λες τόση ώρα; Μπλα μπλα μπλα.

Με υποκείμενα σαν εσένα, που πετάνε υπονοούμενα βασισμένα στο μικρόκοσμο της αγνοίας τους δεν έχω καθόλου καλές σχέσεις, πολύ δε περισσότερο δε βλέπω κανένα λόγο να είμαι ευγενικός. Άσε τα περί ευγενείας λοιπόν, δεν τα αξίζεις.

Κι αν είδες πράγματα που δεν περίμενες είναι γιατί απλά είσαι βαθιά νυχτωμένος.

Over and Out.

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
- Υποδείξεις από ανόητους δεν δέχομαι
- ΧΑΖΟΒΙΟΛΗ
- ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΑ ΞΕΡΩ ΟΛΑ, ΤΑ ΞΕΡΩ ΟΛΑ!
- Με ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ σαν εσένα...

Mπράβο παληκάρι μου. Μπράβο! Ελπίζω οι γονείς σου να είναι ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ για το καμάρι τους. Μπράβο σου που είσαι ένας άξιος νέος, που τα ξέρει ΟΛΑ, τα κάνει ΟΛΑ, είναι ο γενικός γαμάω του χωριού.

Μπράβο και πάλι μπράβο!

Με λίγα λόγια θα σταθω στο "Over and Out" και θα σου προτείνω να αλλάξεις (τουλάχιστον) τρόπο συμπεριφοράς απέναντι σε ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ που συζητούν σε ενα ΔΗΜΟΣΙΟ forum... διότι διαφορετικά η ΖΩΗ θα σου δείξει μόνο ένα δρόμο! Το δευτερο συνθετικό της ρήσης σου: OUT

Nα σαι καλά "ζόρικε"!

FidoDiLdo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
5
Πόντοι
6
Ελπιζω αν μπουκαρουν οι Τουρκοι να μην τσακωνεστε ετσι με τι οπλο τελικα θα τους βαρεσετε...

Παντως σαν λαος ουτε ικανους τρομοκρατες δεν εχουμε.Ο αλλος ο επαναστατης σημαδευε πινακιδα 3χ3 απο 70 μετρα και τελικα πετυχε τις τουαλετες 2μετρα πιο πανω!Θελουν και ενοπλο αγωνα τρομαρα τους...

Anyway εγω αναρωτιεμαι αν για χ λογο η ρουκετα εσκαγε στη λεωφορο σε κανενα αμαξι ή πιο πισω σε καμια πολυκατοικια τι θα γινοταν?

Επισκέπτης
Εγώ τώρα επειδή μου έχει μπει η απορία στο κεφάλι. Τι βαθμό έχετε ρε παιδιά πείτε μας και εμάς να ξέρουμε. Αλλιώς τσακωθείτε με pm. Μην μας αφήνετε με μισή πληροφόρηση.

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Εγώ τώρα επειδή μου έχει μπει η απορία στο κεφάλι. Τι βαθμό έχετε ρε παιδιά πείτε μας και εμάς να ξέρουμε. Αλλιώς τσακωθείτε με pm. Μην μας αφήνετε με μισή πληροφόρηση.

Το θέμα ΕΛΗΞΕ

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
28
Πόντοι
16

Και καλά έκανε.
Κρίμα να βλέπουμε πάλι 2 συμπαθείς συναγωνιστές, να τρώγονται, χωρίς ουσιαστική αιτία....
Leo, χωρίς να θέλω να ισχυριστώ ότι δεν έχεις δίκιο (μπορεί όντως να έχεις, δεν έχω τις απαιτούμενες γνώσεις για να κρίνω,), νομίζω ότι το ύφος σου ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ.
Δεν νομίζω ο Path να σου απάντησε σε κάποιο σημείο με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς, ενώ εσύ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ.
Ακόμα και δίκιο να έχεις, ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΟΥ ΤΟ ΧΑΝΕΙΣ.
Αυτά φίλε , χωρίς να θέλω να σε θίξω, ειλικρινά.

COMMANDER

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
24
Πόντοι
6
Παιδια-ως Commander-εχω μια απορια
Απο τα αποθεματα της Ανατολικης Γερμανιας, μετα την ενοποιηση εννοειται, μεταξυ των αλλων, παραλαβαμε τελικα RPG ? RPG-18 ηταν η τα παλιοτερα -7 ? Μηπως ηταν προγραμματισμενο να παραληφθουν και τελικα δεν εγινε αυτο η ηρθαν και πηγαν κατ'ευθειαν σε αποθηκες ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom