...Από ένα σημείο και μετά που ο κρουπιέρης κουράζεται, λειτουργεί μηχανικά (βάζει την ίδια δύναμη στην μπίλια, στην ρουλέτα κλπ κλπ), εάν όμως το καταλάβουν αυτο οι μάγκες του καζίνο (και το καταλαβαίνουν οι άτιμοι αμέσως) αλλάζουν κατευθείαν τον κρουπιέρη με κάποιον πιο φρέσκο.
Δεν ισχύουν αυτά.
Η μπίλια δεν κατευθύνεται, οι παράγοντες που θα την κάνουν να κάτσει εδώ ή εκεί είναι τόσοι πολλοί, και τόσο απειροελάχιστοι σε επίδραση κάθε φορά που χοροπηδάει, που είναι ΑΔΥΝΑΤΟ να την κατευθύνει ο κρουπιέρης. Είναι σα να λες ότι ο μπασκετμπωλίστας θα βάλει καλάθι ρίχνοντας τη μπάλα όταν είναι κάτω απ' το αντίπαλο καλάθι, και αφού η μπάλα κάνει γκελ στο δικό του και τρεις φορές στο δάπεδο.
Επίσης, καμία σημασία δεν έχουν τα νούμερα που έχουν βγει τις προηγούμενες ριξιές, σε σχέση με το τι θα βγει όταν σε ενδιαφέρει. Κάθε "ριξιά" έχει (με βάση το νόμο των πιθανοτήτων) 2,702702702...% (περιοδικός αριθμός) πιθανότητες να πέσει σε κάθε νούμερο.
Επίσης στατιστικά, αν ρίξεις χίλιες μπιλές, θα βγει 27,027027... φορές ο κάθε ένας από τους 37 αριθμούς.
Αν ρίξεις 1.000.000 μπιλιές, θα βγει 27.027,027027... φορές κάθε ένας από τους 37 αριθμούς.
Η στατιστική δεν μπορεί να καθορίσει ποιός αριθμός θα βγει, όπως και ισχύει το ότι τα ποσοστά αυτά δεν είναι απόλυτα, με την έννοια ότι θα υπάρχουν αποκλίσεις. Στις 1.000.000 μπιλιές π.χ κάποιος αριθμός θα βγει 27.030 φορές, κάποιος 27.024, κλπ. Όσο όμως ΑΥΞΑΝΟΥΜΕ τον αριθμό των ρίψεων, τόσο πιο κοντά στα νούμερα που δίνει η στατιστική (σε ποσοστό) θα πέφτουμε.
Με λίγα λόγια, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ σύστημα που να κατευθύνει (ή να προβλέπει) τη μπίλια.
Επαναλαμβάνω, αν υπήρχε, δε θα υπήρχαν ρουλέττες.