Νέα

Ρώσσος άνδρας - Το υπόδειγμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jaygatsby
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 180
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Ειναι απο την πρωην ΕΣΣΔ και δεν ειναι ρωσιδες Το μεγαλυτερο ποσοστο τον μεταναστων στις ΗΠΑ και Ευρωπη ειναι ουκρανοι οι ρωσοι σπανιζουν.

οι ουκρανοι πηγαν ακομα απο παλια στις ΗΠΑ οχι μονο τ τελευταια 23 χρονια π επεσε η ΕΣΣΔ  :grin:

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
Δύο τά είδη έν αφθονία πρός εξαγωγή. Γκάζια καί μουνάκια. Ζωτικές πρώτες ύλες. :rockon:
Οντως!!!! παντως για εδω Ελλαδα το βλεπω πλεον δυσκολο να μας ερθει Α κλαση απο Ρωσια και γενικοτερα Αν. Ευρωπη, την δεκαετια του 90 εμπαινες σε τελειωμενο επαρχιακο μπαρακι και σου σερβιρε το ποτο σου η Μις Λιθουανια για να μην μιλησω για στριπ.... τωρα αν ερθει κατι σε Α κλαση θα ειναι τελειωμενη πουτανα αρπαχτικο θα κανει μια μπαζα και θα φυγει, εχω εντοπισει οτι τους καλοκαιρινους κυριως μηνες εμφανιζονται τετοιες απο Πολωνια, Ουγγαρια, Τσεχια και Βαλτικη για μπανακια και  :fuck2: και μετα πισω στας Ευρωπας......

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Οντως!!!! παντως για εδω Ελλαδα το βλεπω πλεον δυσκολο να μας ερθει Α κλαση απο Ρωσια και γενικοτερα Αν. Ευρωπη, την δεκαετια του 90 εμπαινες σε τελειωμενο επαρχιακο μπαρακι και σου σερβιρε το ποτο σου η Μις Λιθουανια για να μην μιλησω για στριπ.... τωρα αν ερθει κατι σε Α κλαση θα ειναι τελειωμενη πουτανα αρπαχτικο θα κανει μια μπαζα και θα φυγει, εχω εντοπισει οτι τους καλοκαιρινους κυριως μηνες εμφανιζονται τετοιες απο Πολωνια, Ουγγαρια, Τσεχια και Βαλτικη για μπανακια και  :fuck2: και μετα πισω στας Ευρωπας......

επεσε αισθητα η ποιοτητα  :-

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
Ειναι απο την πρωην ΕΣΣΔ και δεν ειναι ρωσιδες Το μεγαλυτερο ποσοστο τον μεταναστων στις ΗΠΑ και Ευρωπη ειναι ουκρανοι οι ρωσοι σπανιζουν.
Ας το τυπε οι Ρωσιδες πανε παντου εκτος απο Τουρκια, εκει εχει Μολδαβες  :) :)

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.301
Πόντοι
506
Το βλεπω απο την Ελλαδα αυτο, εχω πολλες γνωριμιες με αυτους που αποκαλουνται ρωσοι και διαμενουν εδω λοιπον στην πραγματικοτητα ο ενας στους εκατο ειναι ρωσος. Κατα τα αλλα ολοι ρωσους τους ονομαζουν

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.435
Πόντοι
786

Εκτός από τήν τότε συγκυρία ανέβηκε καί ή εμπειρία τους. Τώρα τέτοια νεραϊδάκια σέ τέτοια μέρη δέν βρίσκεις καί νά ξανάχεις φράγκα. Σάν αυτές πού γαμήσαμε μέ τριχίλιαρο, εγώ στά CT δέν βλέπω πάντως. Καί ήταν καί πολύ απλές όχι ψωνάρες.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.301
Πόντοι
506
Ας το τυπε οι Ρωσιδες πανε παντου εκτος απο Τουρκια, εκει εχει Μολδαβες  :) :)
Ναι σαν σιτι τουρ  πανε παντου οπως αλλωστε κανουν και γυναικες απο ολο τον κοσμο συμπεριλαμβανομενης και της Ελλαδας

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
Το βλεπω απο την Ελλαδα αυτο, εχω πολλες γνωριμιες με αυτους που αποκαλουνται ρωσοι και διαμενουν εδω λοιπον στην πραγματικοτητα ο ενας στους εκατο ειναι ρωσος. Κατα τα αλλα ολοι ρωσους τους ονομαζουν
Αυτες που σου λεω ειναι Ρωσιδες, αλλα οι ποιο πολλες οχι απο Μοσχα, κυριως απο περιοχες Ουραλιων (Τσελιαμπινσκ, Εκατερινμπουργκ) και Νιζνυ Νοβγκοροντ, εχεις εξηγηση?????

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
Ναι σαν σιτι τουρ  πανε παντου οπως αλλωστε κανουν και γυναικες απο ολο τον κοσμο συμπεριλαμβανομενης και της Ελλαδας
Δεν εννοω σιτι τουρ, μιλαμε για ποιο μονιμες καταστασεις, απο υποδοχη και μπαρα σε κλαμπακια μπαρακια μεχρι και στριπ.

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.435
Πόντοι
786
Αυτες που σου λεω ειναι Ρωσιδες, αλλα οι ποιο πολλες οχι απο Μοσχα, κυριως απο περιοχες Ουραλιων (Τσελιαμπινσκ, Εκατερινμπουργκ) και Νιζνυ Νοβγκοροντ, εχεις εξηγηση?????

Ακολουθούν τόν λιπασματά ολιγάρχη από τα μέρη τους πού πήρε τό Σκορπιό. :2funny:

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
ο αφρος παντα Ρωσια εμενε εδω ηρθαν οι πολυ πιο κατω κατηγοριες

οχι παντα, πριν 15 χρονια ο αφρος εφευγε τρεχοντας γιατι πολυ απλα Ρωσια ηταν φτωχια η αν σου κατσει το λοττο για ολιγαρχη, μεση κατασταση δεν υπηρχε. Σταδιακα φτιαχτηκε και μεση κατασταση,  και μεσαια ταξη, και ο μεσαια ταξη Ρωσος ειναι πολυ πιο ανοιχτοχερης απο τον μεσαια ταξη Ολλανδο, Γαλλο, Γουατεβερ και περναει καλυτερα .. οπως ο Ελληνας το 95-2005 περναγε καλυτερα απο τον μεσο δυτικοευρωπαιο.

Σε καποια φαση θα σκασει και στη Ρωσια η αντιστοιχη φουσκα, αλλα προς το παρον, για τη Ρωσιδα η Μοσχα τα εχει ολα

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.301
Πόντοι
506
Αν και γυρναω στα στριπ κλαμπ εχω καιρο να δω καινουργια ρωσιδα. Για μενα καινουργια ρωσιδα σε μαγαζι ειναι σιγουρο  :knockinb:. Η περισσοτερες εδω ειναι απο πολυ καιρο και εχουν παρει την ελληνικα νοοτροπια αρα ακαταλληλες για χρηση. Αν μου δειξεις ενα μαγαζι που να εχει καινουργιες ρωσιδες  θα σου χρωστω χαρη

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
Αν και γυρναω στα στριπ κλαμπ εχω καιρο να δω καινουργια ρωσιδα. Για μενα καινουργια ρωσιδα σε μαγαζι ειναι σιγουρο  :knockinb:. Η περισσοτερες εδω ειναι απο πολυ καιρο και εχουν παρει την ελληνικα νοοτροπια αρα ακαταλληλες για χρηση. Αν μου δειξεις ενα μαγαζι που να εχει καινουργιες ρωσιδες  θα σου χρωστω χαρη
Τα πραγματα στο Ελλαντα ειναι κομματακι δυσκολα, παντως τωρα καλοκαιρι ολο και καποια θα εχει ερθει για καμοια αρπαχτη (οχι απαραιτητα Ρωσιδα), ελεγξε Μουσες και Κινκυ, γιατι ειναι ποιο πολυ-εθνικα μερη, στο Αλκατραζ υπαρχει Ρουμανο-καταληψη.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.301
Πόντοι
506
Τα πραγματα στο Ελλαντα ειναι κομματακι δυσκολα, παντως τωρα καλοκαιρι ολο και καποια θα εχει ερθει για καμοια αρπαχτη (οχι απαραιτητα Ρωσιδα), ελεγξε Μουσες και Κινκυ, γιατι ειναι ποιο πολυ-εθνικα μερη, στο Αλκατραζ υπαρχει Ρουμανο-καταληψη.
Το Κινκυ ειναι γεματο ρουμανες για το Μουσες ειναι πιο παλιες και απο την ακροπολη  :2funny: Δεν υπαρχουν τυπε ουτε ρωσιδες ουτε ουκρανες το ξερω καλα αυτο το κομματι

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.435
Πόντοι
786

Πουθενά τίποτα νέο. Ανακύκλωση.

URL]]

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
Δύο τά είδη έν αφθονία πρός εξαγωγή. Γκάζια καί μουνάκια. Ζωτικές πρώτες ύλες. :rockon:
Μακραν πρωτη η Βραζιλια, μετα Ρωσια και απο κοντα Μεξικο, μην κρινεις μονο απο Ευρωπη, στην Ευρωπη Ρωσια πρωτη, μετα Πολωνια και Ουκρανια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom