Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 200
- Πόντοι
- 166
ΕΥΠ?λόγω της ιδιαιτερότητας των στιγμών και της φύσης της αποστολής μου
δεν μπορώ να προβώ σε περισσότερες διευκρινίσεις.
λυπάμαι.
ΕΥΠ?λόγω της ιδιαιτερότητας των στιγμών και της φύσης της αποστολής μου
λυπάμαι.
λόγω της ιδιαιτερότητας των στιγμών και της φύσης της αποστολής μου
λυπάμαι.
Ναι οι ουκρανες ειναι η καλυτερη επιλογη,τα Βαλκανια ειναι πιο δυσκολα και απο Ρωσια.Αυτο που κυριος συμβαινει ειναι οτι μετα τα 30 η γυναικες στην Ρωσια ειναι παραμελημενεςΕιναι και θεμα χρηματων, οταν ο μπαμπας τα παρεχει ολα![]()
, κατα την γνωμη μου παντα το αν μια γυναικα ειναι κρυα ή οχι εξαρταται και απο το ποσο θελει, το ποσο σε θελει τωρα μπορει να εξαρταται και απο τα λεφτα, παντως κατα μεσο ορο παντα μια Ουκρανη αυτη την εποχη μπορει να ειναι μια ποιο λογικη επιλογη για τον "χρεοκοπημενο" Ελληνα απο οτι μια Ρωσιδα και να μην ξεχναμε βεβαια και τα τιμημενα Βαλκανια που παντα εχουν ωραιες και καυτες γυναικες.
Λογω αυξησης βιοτικου επιπεδου, ας ηταν στα 2000$ ετησιο κατα κεφαλην οπως την δεκαετια του 90 και τα λεγαμε![]()
παρολα αυτα ακομα και η ποιο ωραια Ρωσιδα θα εδινε και το κωλο της για να παει με εναν ευκαταστατο Δυτικο-Ευρωπαιο ή Βορειο-Αμερικανο, μην κοιτας που ο Ελλην χρεωκοπησε και μας κοιταν τωρα σαν σερβιτορους
![]()
![]()
![]()
λόγω της ιδιαιτερότητας των στιγμών και της φύσης της αποστολής μου
λυπάμαι.
Τα περισσοτερα προφιλ ειναι μουφα,35 χρονια Ρωσια τα εζησα λες να μην ξερω.Πριν μερικα χρονια ειχα οποια ρωσιδα ηθελα τωρα δεν μπορω να πω το ιδιο.Googlαρε Russian brides και αφιερωσε 10 λεπτα και ψαξε, και τα ξανα λεμε![]()
ΟΚ δεν μπορω να σου αλλαξω γνωμη, (ψαξε παντως τα dating sites που ειναι φρεσκα τωρινα και οχι του 90αυτα το 90, τωρα η Μοσχα εχει πιο πολλα λεφτα απο τη Δυτικη Ευρωπη και την Αμερικη
μη Ρωσους ψαχνουν ρωσιδες που η ειναι απο κανα χωριο αντιστοιχο των γκραβαρων η ειναι σε φαση που το πουτσα και ξυλο του Ρωσου τις εχει ξενερωσει ... η εχει μεινει στο ραφι και για τους Ρωσους ειναι β κατηγορια γκομενα (και στη Ρωσια 28-29 χρονων ειναι ραφι)
Κατ τ'αλλα η Ρωσιδα θελει να βρει Μοσχοβιτη, να παει πρωτευουσα να κανει καλη ζωη
Μεταφορά τόπ σίκρετ μαγειρικών συνταγών από τήν Ανατολή διαμέσου Ρωσικής στέπας;
Νά μάς τιμήσεις μέ τή δράση σου μάν.
![]()
ΟΚ δεν μπορω να σου αλλαξω γνωμη, (ψαξε παντως τα dating sites που ειναι φρεσκα τωρινα και οχι του 90), απο οσα μπορω να ξερω εγω παντως, Αμερικανοι, Αγγλοι, Γαλλοι, Ισπανοι και Ιταλοι
![]()
ακομα πανεμορφες Ρωσιδες οπως εκανες και εσυ πριν εμφανιστει ο ΓΑΠ και κυριως ο Πουτιν
αυτα.....
Η Ρωσια εχει πολλες 25χρονες με εξαφανισμενους Μπορις, με η χωρις διαζυγιο
Παντως εχω δει αρκετο Ρωσικο αφρο να δουλευει στα κλαμπακια και μπαρακια του Λονδινου, του Παρισιου, του Μιλανου και της Μαδριτης, και κατι φιλαρακια μεταναστες στο Μαιαμι και το ΛΑ λενε οτι γινεται χαμος απο Ρωσιδες τωρα που μιλαμε.......και γω σου ξαναλεω οτι ο "αφρος" πλεον μενει Ρωσια στα μη-ρωσικα dating sites θα βρεις τη β διαλογη
τωρα το οτι η β διαλογη εκει ειναι πρεμιερ λιγκ εδω ειναι αλλο θεμα
υγ υπολογιζε οτι το "νορμαλ" για τα χαμηλοτερα οικονομικα στρωματα τουλαχιστον ηταν πας πανεπιστημιο γνωριζεις τον Μπρορις και 20-21 παντρευεστε. Η Ρωσια εχει πολλες 25χρονες με εξαφανισμενους Μπορις, με η χωρις διαζυγιο κλπ, κι αυτες δε μετρανε ως Α διαλογη για τον Ρωσο
Ειπαμε τα λεφτα χαλανε τις γυναικες......Καί παντού στή Δύση. Λέμε γιά τήν Ελλεηνίδα αλλά τίποτα δέν συγκρίνεται δίπλα στήν Αμερικανική τραγωδία. Γυναίκα καριέρα φάλαινα μέ μαγειρική nearest takeaway καί διαζύγιο 5άρι στό Τζόκερ.
Καί παντού στή Δύση. Λέμε γιά τήν Ελλεηνίδα αλλά τίποτα δέν συγκρίνεται δίπλα στήν Αμερικανική τραγωδία. Γυναίκα καριέρα φάλαινα μέ μαγειρική nearest takeaway καί διαζύγιο 5άρι στό Τζόκερ.
Παντως εχω δει αρκετο Ρωσικο αφρο να δουλευει στα κλαμπακια και μπαρακια του Λονδινου, του Παρισιου, του Μιλανου και της Μαδριτης, και κατι φιλαρακια μεταναστες στο Μαιαμι και το ΛΑ λενε οτι γινεται χαμος απο Ρωσιδες τωρα που μιλαμε.......
ο αφρος παντα Ρωσια εμενε εδω ηρθαν οι πολυ πιο κατω κατηγοριεςκαι γω σου ξαναλεω οτι ο "αφρος" πλεον μενει Ρωσια στα μη-ρωσικα dating sites θα βρεις τη β διαλογη
υγ υπολογιζε οτι το "νορμαλ" για τα χαμηλοτερα οικονομικα στρωματα τουλαχιστον ηταν πας πανεπιστημιο γνωριζεις τον Μπρορις και 20-21 παντρευεστε. Η Ρωσια εχει πολλες 25χρονες με εξαφανισμενους Μπορις, με η χωρις διαζυγιο κλπ, κι αυτες δε μετρανε ως Α διαλογη για τον Ρωσο
Ειναι απο την πρωην ΕΣΣΔ και δεν ειναι ρωσιδες Το μεγαλυτερο ποσοστο τον μεταναστων στις ΗΠΑ και Ευρωπη ειναι ουκρανοι οι ρωσοι σπανιζουν.Παντως εχω δει αρκετο Ρωσικο αφρο να δουλευει στα κλαμπακια και μπαρακια του Λονδινου, του Παρισιου, του Μιλανου και της Μαδριτης, και κατι φιλαρακια μεταναστες στο Μαιαμι και το ΛΑ λενε οτι γινεται χαμος απο Ρωσιδες τωρα που μιλαμε.......