Νέα

Ρώσσος άνδρας - Το υπόδειγμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jaygatsby
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 180
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Απο πότε το Χινκάλι ανηκει στη Ρωσσικη κουζίνα? :2funny:Θα σε ακουσει κανενας Γεωργιανος και θα σε βαράει  :2funny:.Σε ειχα για πιο σχετικο  :headbang:.Οσο για το Шашлык και αυτο Ρωσσικο δεν ειναι ακομα και η λεξη ειναι Τουρκικη  :2funny:!
  Τη σαλάτα оливье την εφευρε ενας Γάλλος Σεφ του Τσάρου παιρνοντας οτι προ'ι'οντα ειχε στη Ρωσσια σε αυθονια.
  Σχετικα με αυτη τη Βότκα ειναι απο της πιο φτηνες και δεν κανει ουτε 200 ρουβλια μπορει κανεις να την αγωρασει σε οποιο Σουπερ Μαρκετ της Αγιας Πετρουπολης επιθυμεί. 

καλα το χινκαλι το ξερω οτι ειναι της Γεωργιας αλλα μαρεσει και τ γραψα ετσι  :grin: :grin:
Για το μπορς τι εχεις να πεις??οτι ειναι αηδια?εμενα πολυ μου αρεσει  :grin:

OP
OP
jaygatsby

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Για το μπορς τι εχεις να πεις??οτι ειναι αηδια?εμενα πολυ μου αρεσει  :grin:

Μοα χαρά είναι το μπορς, πορτς που το λέμε εμείς οι Πόντιοι.

Αλλά η μάνα μου το κάνει χωρίς παντζάρι, οπότε μπορεί να μην είναι και original πορτς.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.301
Πόντοι
506
Η βότκα από χθες.

"Πρεσβευτική"

Δεν θα την βρείτε πουθενά.

Γατάκια.
Εχω συλλογη απο τις πιο ακριβες βοτκες του κοσμου και αυτη που ποσταρεις ειναι σκουπιδι.Κατα την γνωμη μου η παρακατω ειναι η καλυτερη βοτκα στον κοσμο.

Συνημμένα

• P6130103.JPG
    P6130103.JPG
    139 KB · Εμφανίσεις: 20
OP
OP
jaygatsby

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Εχω συλλογη απο τις πιο ακριβες βοτκες του κοσμου και αυτη που ποσταρεις ειναι σκουπιδι.Κατα την γνωμη μου η παρακατω ειναι η καλυτερη βοτκα στον κοσμο.

προφανώς η τσαρική θα είναι καλύτερη από την πρεσβευτική βότκα.

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
Μόλις επέστρεψα από την δεξίωση της Ρωσικής Πρεσβείας στο Ψυχικό.

Είχα διαβάσει εδώ μέσα για το πως είναι οι Ρώσοι άνδρες και πως αντιμετωπίζουν τις γυναίκες και νόμιζα πως είναι υπερβολές.

Ρώσος διπλωμάτης απόψε, είναι παντρεμένος με την Κατερίνα, μας την σύστησε δύο φορές.
Μουνάρα 1,70, για την οποία ο μέσος Έλληνας θα βαρούσε κάμψεις.

Και καθ' όλη την διάρκεια της συζήτησης έλεγε πως να κανονίσουμε να παμε Αλκατράζ.
Πολυ απλα ο τυπος ειναι λεφτας, η γκομενα ειναι μαζι του και ανεχεται ολα αυτα για τα λεφτα, εαν ο τυπος ηταν καποιος μεσος Ρωσος θα τον ειχε παρατησει με ενα μπουκαλι βοτκα στο χερι και αυτη θα εκανε καριερα στα στριπομαγαζα της Ευρωπης (τα εχουμε ακουσει αλλωστε παμπολες φορες οσοι εχουμε προχωρησει σε κατι παραπανω απο ενα απλο τριλεπτο χωρο.....), επιπλεον δεν ξερουμε την ωρα που ο Ρωσος θα ειναι στο Αλκατραζ με τις Ρουμανες μηπως η δικια του  :pipa2: κανεναν οικονομικο μεταναστη, αυτα......

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.435
Πόντοι
786
155.90 RUB = 3.36 EUR ένα μπουκάλωφ σάν στό Πρεσβίωφ γκαμώ τούς φόρους στό Ελλάντα γκαμώ.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.301
Πόντοι
506
αποχωρεί από Ελλάδα οπότε μάλλον κόβει τις δαπάνες για να βάλει χέρι στα κονδύλια των δεξιώσεων.  :grin:
Κατι διαβασα σε καποιο ποστ σου οτι ετοιμαζεσαι για Ρωσια,αληθευει?

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
Σ αυτο που λεει ο Δημητρακης εχει δικιο οτι δεν ειναι πλεον τοσο ευκολες οι ρωσιδες. Αλλα αυτο ισχυει για τις μικρες ηλικιες 20-25. Η 30 και πανω ειναι πανευκολες οσο πλουσιες και επωνυμες και να ειναι γιατι απλα ειναι παραμελημενες γυναικες.
Λογω αυξησης βιοτικου επιπεδου, ας ηταν στα 2000$ ετησιο κατα κεφαλην οπως την δεκαετια του 90 και τα λεγαμε  :think: :think: παρολα αυτα ακομα και η ποιο ωραια Ρωσιδα θα εδινε και το κωλο της για να παει με εναν ευκαταστατο Δυτικο-Ευρωπαιο ή Βορειο-Αμερικανο, μην κοιτας που ο Ελλην χρεωκοπησε και μας κοιταν τωρα σαν σερβιτορους  :think: :think: :think:

OP
OP
jaygatsby

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Λογω αυξησης βιοτικου επιπεδου, ας ηταν στα 2000$ ετησιο κατα κεφαλην οπως την δεκαετια του 90 και τα λεγαμε  :think: :think:

άρα καταλήγουμε οτι όλα είναι θέμα χρημάτων για τις γυναίκες και δεν υπάρχουν εκ φύσεως καβλιάρες Ρωσσίδες και άλλες ανατολικές έναντι των κρύων Ελλεεινίδων;

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.301
Πόντοι
506
Λογω αυξησης βιοτικου επιπεδου, ας ηταν στα 2000$ ετησιο κατα κεφαλην οπως την δεκαετια του 90 και τα λεγαμε  :think: :think: παρολα αυτα ακομα και η ποιο ωραια Ρωσιδα θα εδινε και το κωλο της για να παει με εναν ευκαταστατο Δυτικο-Ευρωπαιο ή Βορειο-Αμερικανο, μην κοιτας που ο Ελλην χρεωκοπησε και μας κοιταν τωρα σαν σερβιτορους  :think: :think: :think:
Αυτο πλεον δεν ισχυει για ηλικιες κατω τον 30.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Μοα χαρά είναι το μπορς, πορτς που το λέμε εμείς οι Πόντιοι.

Αλλά η μάνα μου το κάνει χωρίς παντζάρι, οπότε μπορεί να μην είναι και original πορτς.

πεντανοστιμο ειναι  :grin: :grin:

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
άρα καταλήγουμε οτι όλα είναι θέμα χρημάτων για τις γυναίκες και δεν υπάρχουν εκ φύσεως καβλιάρες Ρωσσίδες και άλλες ανατολικές έναντι των κρύων Ελλεεινίδων;
Ειναι και θεμα χρηματων, οταν ο μπαμπας τα παρεχει ολα  :think: :think:, κατα την γνωμη μου παντα το αν μια γυναικα ειναι κρυα ή οχι εξαρταται και απο το ποσο θελει, το ποσο σε θελει τωρα μπορει να εξαρταται και απο τα λεφτα, παντως κατα μεσο ορο παντα μια Ουκρανη αυτη την εποχη μπορει να ειναι μια ποιο λογικη επιλογη για τον "χρεοκοπημενο" Ελληνα απο οτι μια Ρωσιδα και να μην ξεχναμε βεβαια και τα τιμημενα Βαλκανια που παντα εχουν ωραιες και καυτες γυναικες.

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.435
Πόντοι
786

Δέν είναι κρυες οί Ελλεηνίδες μάν, ψωνάρες σάν καί εμάς είναι καί θέλουν τόν ουρανό μέ τά άστρα χωρίς καμία πρακτική συσχέτιση. Πουτάνες γίνονται ευκολότερα οί πρακτικές. Εκεί όλοι μικροαπατεωνίστικα σκέφτονται, εμείς μόνο μεγαλοαπατεωνίστικα. :2funny: Μέχρι καί ό Πρέσβης μπόμπα σού έδωσε ρέ μάν, δέν είδες στή φωτό σου πού τήν κοιτάει ύποπτα ό BEEFEATER από δίπλα; :2funny:

OP
OP
jaygatsby

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Σαν επιχειρηματιας η σαν υπαλληλος σε θεση του δημοσιου τομεα ?

λόγω της ιδιαιτερότητας των στιγμών και της φύσης της αποστολής μου

δεν μπορώ να προβώ σε περισσότερες διευκρινίσεις.

λυπάμαι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom