Νέα

Ρώσσος άνδρας - Το υπόδειγμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jaygatsby
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 180
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.435
Πόντοι
786
Μακραν πρωτη η Βραζιλια, μετα Ρωσια και απο κοντα Μεξικο, μην κρινεις μονο απο Ευρωπη, στην Ευρωπη Ρωσια πρωτη, μετα Πολωνια και Ουκρανια.

Είσαι globalist στή μουνοκυκλοφορία τύπε. Respect. :rockon:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Λογω αυξησης βιοτικου επιπεδου, ας ηταν στα 2000$ ετησιο κατα κεφαλην οπως την δεκαετια του 90 και τα λεγαμε  :think: :think: παρολα αυτα ακομα και η ποιο ωραια Ρωσιδα θα εδινε και το κωλο της για να παει με εναν ευκαταστατο Δυτικο-Ευρωπαιο ή Βορειο-Αμερικανο, μην κοιτας που ο Ελλην χρεωκοπησε και μας κοιταν τωρα σαν σερβιτορους  :think: :think: :think:
Εισαι 10-15 χρονια πισω

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
και γω σου ξαναλεω οτι ο "αφρος" πλεον μενει Ρωσια στα μη-ρωσικα dating sites θα βρεις τη β διαλογη

τωρα το οτι η β διαλογη εκει ειναι πρεμιερ λιγκ εδω ειναι αλλο θεμα  

υγ υπολογιζε οτι το "νορμαλ" για τα χαμηλοτερα οικονομικα στρωματα τουλαχιστον ηταν πας πανεπιστημιο γνωριζεις τον Μπρορις και 20-21 παντρευεστε. Η Ρωσια εχει πολλες 25χρονες με εξαφανισμενους Μπορις, με η χωρις διαζυγιο κλπ, κι αυτες δε μετρανε ως Α διαλογη για τον Ρωσο
Ουτε β' τελευταια διαλογή αυτες που δεν εχουνε στον ηλιο μοιρα κοιτανε να βρουνε κανα ξενο οι περισσοτερες δε δεν ειναι καν Ρωσσοι υπηκοοι!Βλεπω της Ρωσσιδες των Ελληνων χεσε τη μια και κατουρα την αλλη ειναι! :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Παντως εχω δει αρκετο Ρωσικο αφρο να δουλευει στα κλαμπακια και μπαρακια του Λονδινου, του Παρισιου, του Μιλανου και της Μαδριτης, και κατι φιλαρακια μεταναστες στο Μαιαμι και το ΛΑ λενε οτι γινεται χαμος απο Ρωσιδες τωρα που μιλαμε.......
Ολες οι Μολδαβές στη Φυλης και το Μεταξουργειο Ρωσσιδες λενε οτι ειναι! :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Το Κινκυ ειναι γεματο ρουμανες για το Μουσες ειναι πιο παλιες και απο την ακροπολη  :2funny: Δεν υπαρχουν τυπε ουτε ρωσιδες ουτε ουκρανες το ξερω καλα αυτο το κομματι
Υπαρχουν κανεις λάθος  :2funny: στον Πριγγηπα που ειχαμε παει ΥΠΗΡΧΕ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΡΩΣΣΙΔΑ απο το нижний новгород πριν απο καμια 25αρια χρονια οταν ειχε ερθει Ελλαδα θα ηταν ομορφη  :2funny:.Την εκωβα για 50+  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.301
Πόντοι
506
Υπαρχουν κανεις λάθος  :2funny: στον Πριγγηπα που ειχαμε παει ΥΠΗΡΧΕ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΡΩΣΣΙΔΑ απο το нижний новгород πριν απο καμια 25αρια χρονια οταν ειχε ερθει Ελλαδα θα ηταν ομορφη  :2funny:.Την εκωβα για 50+  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Πριγκιπας ποιο εννοεις το princess ????? Αν εννοεις αυτο το μαγαζι εχει και αλλες ρωσιδες,μια απο την πολη σου, την ειχα πηδηξει το 2002 μολις ειχε πρωτοερθει Ελλαδα. Τωρα ειναι σαρανταρα και ακομα χορευει.Παρολα αυτα ειναι ακομα ομορφη και γαμευσιμη   

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.301
Πόντοι
506
Αυτό  Αστο μην πας μετα θα με καταριεσαι  :2funny:Ασε που αν τη δεις θα κανεις εμμετό  :2funny:με τα πατσόκοιλα της :2funny: ειναι μια κινητη αηδία  :shit: παντος ειανι γνησια Ρωσσιδα.
Καταλαβα εγω ελεγα για το στριπτιτζάδικο , σε μπαρ δεν παω και τα στριπτιτζάδικα τα εχω ψιλοκοψει. Η καλυτερη μου ηταν οταν ερχοταν καινουργιες ρωσιδες και ουκρανες κερνουσα μερικα ποτα, μιλουσα μαζι τους ρωσικα (γιατι κανενας αλλος δεν μπορουσε να συνεννοηθει μαζι τους μιας και δεν μιλουσαν αγγλικα ) Ραντεβουδακι εξω απο το μαγαζι και μαμισια μεχρι το πρωι. Με τις παλιες δεν βγαζεις ακρη γιατι ειναι αρπακτικα και εχουν χαλασει εδω με την πολυχρονη διαμονη τους.Εδω και αρκετα χρονια δεν υπαρχει νεο αιμα.Για αυτον τον λογο δεν εχουν δουλεια τα στριπ κλαμπ οπως παλια  

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Καταλαβα εγω ελεγα για το στριπτιτζάδικο , σε μπαρ δεν παω και τα στριπτιτζάδικα τα εχω ψιλοκοψει. Η καλυτερη μου ηταν οταν ερχοταν καινουργιες ρωσιδες και ουκρανες κερνουσα μερικα ποτα, μιλουσα μαζι τους ρωσικα (γιατι κανενας αλλος δεν μπορουσε να συνεννοηθει μαζι τους μιας και δεν μιλουσαν αγγλικα ) Ραντεβουδακι εξω απο το μαγαζι και μαμισια μεχρι το πρωι. Με τις παλιες δεν βγαζεις ακρη γιατι ειναι αρπακτικα και εχουν χαλασει εδω με την πολυχρονη διαμονη τους.Εδω και αρκετα χρονια δεν υπαρχει νεο αιμα.Για αυτον τον λογο δεν εχουν δουλεια τα στριπ κλαμπ οπως παλια  
Αυτην και λεφτα να σου δινανε ειμαι σιγουρος οτι δεν προκειται να την  :knockinb:  :2funny: παραεινει παλιά  :2funny: Μόνο κανενας τυφλος μπορει να τη  :knockinb:!

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.301
Πόντοι
506
Αυτην και λεφτα να σου δινανε ειμαι σιγουρος οτι δεν προκειται να την  :knockinb:  :2funny: παραεινει παλιά  :2funny: Μόνο κανενας τυφλος μπορει να τη  :knockinb:!
Εγω σιγουρα οχι αλλα στην Ελλαδα οι ολες οι γυναικες ελληνιδες ξενες  την εχουν δει θεες και δεν μενει καμια αγαμητη οσο χαλια και να ειναι

BASKO

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2013
Κριτικές
5
Like
210
Πόντοι
6
μην ξεχναμε οτι οι ρωσσιδες αμα εχει  λευτα ο αλλος και να αρπαξει κανα κλοτσομπυνιδι δν τους νοιαζει τα λευτα κανουν δουλεια

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.301
Πόντοι
506
μην ξεχναμε οτι οι ρωσσιδες αμα εχει  λευτα ο αλλος και να αρπαξει κανα κλοτσομπυνιδι δν τους νοιαζει τα λευτα κανουν δουλεια
Ενω η ελληνιδες και να μην εχει ο αλλος λεφτα δεν εχουν προβλημα. Και μεταξι αλλον η Ελλαδα παρουσιαζει τα μεγαλυτερα ποσοστα απο κακοποιημενες γυναικες στην Ευρωπη. 

Jasone

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2012
Like
24
Πόντοι
1
Ρε παιδια ποτε θα καταλαβετε οτι οι γυναικες στην εποχη μας πια ειναι περιπου ιδιες δεν εχει να κανει αμα ειναι ελληνιδα ή ρωσιδα εχει να κανει με τον χαρακτηρα αλλα επειδη ζουμε  και στην εποχη οπου υπαρχει το ιντερνετ και αποκτας καποιες γνωσεις ας πουμε και γνωριζεις τι γινεται στο κοσμο αρχιζουν και εχουν τρελες απαιτησεις  οι γυναικες λιγο πολυ σκεφτονται το ιδιο εχουν ξυπνησει και  δεν ειναι οπως παλια.Η αληθεια ειναι οτι αμα εισαι λεφτας και κλασιμοδος να σαι μουναρα θα γαμας ειναι ΝΟΜΟΣ.

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
49
Πόντοι
16
Διαβασε εδω να δεις τι γινεται στο Ελαντα για την καθε πουτανα και πες μου μετα πως να μην χαλασουν οι γυναικες;;;;;;;;;

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.301
Πόντοι
506
Ρε παιδια ποτε θα καταλαβετε οτι οι γυναικες στην εποχη μας πια ειναι περιπου ιδιες δεν εχει να κανει αμα ειναι ελληνιδα ή ρωσιδα εχει να κανει με τον χαρακτηρα αλλα επειδη ζουμε  και στην εποχη οπου υπαρχει το ιντερνετ και αποκτας καποιες γνωσεις ας πουμε και γνωριζεις τι γινεται στο κοσμο αρχιζουν και εχουν τρελες απαιτησεις  οι γυναικες λιγο πολυ σκεφτονται το ιδιο εχουν ξυπνησει και  δεν ειναι οπως παλια.Η αληθεια ειναι οτι αμα εισαι λεφτας και κλασιμοδος να σαι μουναρα θα γαμας ειναι ΝΟΜΟΣ.
  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
Ενταξει ο φιλος βλεπει απο τα σαιτ η του τα παν οι φιλοι του  :headbang:
Εχεται υπερκτιμησει την Ρωσια, ακουτε Πουτιν, Ριμπολοβλεφ και Αμπραμοβιτς και νομιζεται ξαφνικα οτι ολοι οι Ρωσοι απο μπατιρια εγιναν κρισοι, 1 χρονο σχεση με Ρωσιδα 2010-11 φοιτητρια εδω, κανονικη απο Μουρμανσκ, στην Ρωσια εκτος Μοσχας δεν ζεις, και για να μπεις Μοσχα θες χαρτεια πως ερχεται εδω ενας Αλβανος καπως ετσι, στη Μοσχα ολα ειναι πανακριβα και δουλειες δεν υπαρχουν ειδικα για γυναικες, οι Ρωσοι αντρες τους συμπεριφερονται ασχημα της  :s&m_3:, μεθανε, και τις  :fuck2: οποτε το θυμηθουν γενικα το μουνι στη Ρωσια δεν εχει την αξια που εχει εδω ή στις ΗΠΑ που δυσκολα ξεχωριζεις γυναικα απο ορκα, προσθεσε επιπλεον την εγκληματικοτηtα των σημοριων αλλα και της ιδιας της αστυνομιας (ειδικα οι ομαδες της ΟΜΟΝ) και θα καταλαβεις γιατι μια Ρωσιδα επιλεγει να φυγει απο την χωρα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom