Νέα

Российская Музыка

• Μέλος που άνοιξε το νήμα leonoro
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Alla Pugacheva - Arlekino - алла пугачева Пугачёва арлекино

[youtube=425,350]8e3QJhipWNY&mode[/youtube]

edit AssFiller :τροποποίηση ποστ για να παίζει το βίντεο απευθείας

Επισκέπτης
1983 Alla Pugacheva & Kristina Orbakaite

[youtube=425,350]NGF8IXkI92g&mode[/youtube]

Επισκέπτης
Χριστουγεννα εγω θα παω Μοσχα να δω τον Παππου και την Γιαγια τα ξαδερφια μου και τους φιλους μου.
εγώ πηγαίνω στην Νότια Ρωσία από Νοβοροσίσκ μέχρι κισλαβόσκ και γενικά στην περιοχές του Βλαντικαφκάσκ.
τους έμαθα να μαγειρεύουν και μελιτζάνες ιμάμ μπαιλντί.

Επισκέπτης
Алла Пугачёва - Ах, как хочется жить
[youtube=425,350]FDMklwjKzmo&NR=1[/youtube]

Επισκέπτης
Алла Пугачева - Старинные часы (LIVE 1999)

[youtube=425,350]25OTFlh-6xw&mode[/youtube]

Επισκέπτης
Irina Allegrova & Igor Krutoi "Незаконченный роман".

[youtube=425,350]LKEqDrVBjYU&mode[/youtube]

Επισκέπτης
Masha Rasputina + Filip Kirkorov. Svadebnie Cveti.

[youtube=425,350]UGHC6iikb2M[/youtube]

Verka Serduchka & Filipp Kirkorov - Kafeshka

[youtube=425,350]oWgMVYwfcHw&mode[/youtube]

verka serduchka - ya popala na lubov

[youtube=425,350]3tB62XyH5I0&mode[/youtube]

Επισκέπτης
Dancing-verka

[youtube=425,350]UQ2uYPgcN74&mode[/youtube]

Serduchka - Dancing Lasha Tumbai

[youtube=425,350]zRK0nMVMNLo&mode[/youtube]

latex

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
τους έμαθα να μαγειρεύουν και μελιτζάνες ιμάμ μπαιλντί.
:thumbsup: για να φτασεις στο σημειο να τους μαθεις να μαγειρευουν αυτο το ωραιο φαϊ θα υπηρχε καποιο ομορφο προσωπο εκει σιγουρα.Ενα ομορφο προσωπο που μας κανει παντα να φτασουμε στην ακρη του κοσμου και να μην σκεφτομαστε ποτε με την λογικη αλλα μονο με το συναισθημα.Αυτο το βιντεακι αποκλειστικα για σενα  ;)

[youtube=425,350]XreRTWvXyCA[/youtube]

Επισκέπτης
vsya moya lubov (tfa)

[youtube=425,350]Y3OrGmXKSG0[/youtube]

Επισκέπτης
:thumbsup: για να φτασεις στο σημειο να τους μαθεις να μαγειρευουν αυτο το ωραιο φαϊ θα υπηρχε καποιο ομορφο προσωπο εκει σιγουρα.Ενα ομορφο προσωπο που μας κανει παντα να φτασουμε στην ακρη του κοσμου και να μην σκεφτομαστε ποτε με την λογικη αλλα μονο με το συναισθημα.Αυτο το βιντεακι αποκλειστικα για σενα  ;)

[youtube=425,350]XreRTWvXyCA[/youtube]
γάμησε τα πέρασα 4,5 χρόνια καλά μαζί της αλλά έχουν ένα κακό είναι φοβερά ζηλιάρες.
σε λίγο κλείνω και θα μπω μέσα πάλι αργότερα πάω να πάρω την αγαπημένη μου βότκα από την Καλιθέα.

Spartan_King

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Τι να πει κανεις για αυτη την ΤΕΡΑΣΤΙΑ (πολιτιστικα,επιστημονικα,πολιτικα,γεωγραφικα)χωρα...Μια χωρα, η συμβολη της οποιας στην νικη κατα του ναζισμου υπηρξε κατι παραπανω απο καθοριστικη,πραγμα που εδωσε το δικαιωμα στην Ευρωπη να ζει και αναπνεει ελευθερα...
Ελπιζω η τροχια ανακαμψης να συνεχισει την ιδια εντονη ανοδικα πορεια που διαγραφει τα τελευταια χρονια...
Δεν ειμαι Ρωσσος, ο σεβασμος που τρεφω ομως προς την συγκεκριμενη χωρα και τους ανθρωπους της ειναι απεριοριστος...Ειχα την τυχη να σπουδασω σε αυτην την χωρα και να γινω καλυτερος ανθρωπος...Για μενα ειναι η δευτερη πατριδα μου...

Επισκέπτης
Τι να πει κανεις για αυτη την ΤΕΡΑΣΤΙΑ (πολιτιστικα,επιστημονικα,πολιτικα,γεωγραφικα)χωρα...Μια χωρα, η συμβολη της οποιας στην νικη κατα του ναζισμου υπηρξε κατι παραπανω απο καθοριστικη,πραγμα που εδωσε το δικαιωμα στην Ευρωπη να ζει και αναπνεει ελευθερα...
Ελπιζω η τροχια ανακαμψης να συνεχισει την ιδια εντονη ανοδικα πορεια που διαγραφει τα τελευταια χρονια...
Δεν ειμαι Ρωσσος, ο σεβασμος που τρεφω ομως προς την συγκεκριμενη χωρα και τους ανθρωπους της ειναι απεριοριστος...Ειχα την τυχη να σπουδασω σε αυτην την χωρα και να γινω καλυτερος ανθρωπος...Για μενα ειναι η δευτερη πατριδα μου...
πόσες χιλιάδες ελληνόπουλα σπούδασαν εκεί δωρεάν και στην ΕΣΣΔ αλλά και στης άλλες πρώην Σοσιαλιστικές.
ένας φοβερός λαός που αν οι δυτικές δυνάμεις τον άφηναν χωρίς να του βάζουν εμπόδια και να τον ωθούν στην οικονομική αιμορραγία των εξοπλισμών και αν γενικά οι καπιταλιστικές χώρες άφηναν τους λαούς στην αυτοδιάθεση να κάνουν αυτό που αυτοί ήθελαν να αναπτύξουν το δικό τους πολιτικό μοντέλο σήμερα θα ζούσαμε σε ένα κόσμο πολύ διαφορετικό με ειρήνη και ελευθερία. 

Επισκέπτης
Любовь

[youtube=425,350]3-Of9GbyqZs[/youtube]

Επισκέπτης
Алла Пугачева и Игорь Крутой - Любовь Похожая На Сон

[youtube=425,350]lYVGY69pAbo[/youtube]

latex

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Τα ειπες ολα φιλε μου.Βεβαιως η Ρωσια ειναι ετσι.Και οι Ρωσσοι ειναι λαος που εχουν μεγαλο σεβασμο στους Ελληνες.Μην παιρνετε παραδειγματα τις ξεφτιλισμενες Ρωσιδες και Ουκρανες που δουλευουν σαν πουτανες στα μπουρδελα και στα στριπτιζαδικα και μισουνε τους Ελληνες και οτι εχει σχεση με την Ελλαδα.Δεν θα τολμουσαν στην Ρωσια ουτε να μας κοιταξουν στα ματια τα μιασματα.Αυτες που πουλανε το κορμι τους εν γνωση τους και μπλεκουν με μαφιες ειναι η ΝΤΡΟΠΗ της Ρωσιας.Ουτε θελουμε να τις βλεπουμε στη χωρα μας.
Σε ποια πολη σπουδασατε αν επιτρεπετε ?

Επισκέπτης
Спартак Москва, моя любовь!

[youtube=425,350]ENNmCc420s0[/youtube]

Επισκέπτης
Τα ειπες ολα φιλε μου.Βεβαιως η Ρωσια ειναι ετσι.Και οι Ρωσσοι ειναι λαος που εχουν μεγαλο σεβασμο στους Ελληνες.Μην παιρνετε παραδειγματα τις ξεφτιλισμενες Ρωσιδες και Ουκρανες που δουλευουν σαν πουτανες στα μπουρδελα και στα στριπτιζαδικα και μισουνε τους Ελληνες και οτι εχει σχεση με την Ελλαδα.Δεν θα τολμουσαν στην Ρωσια ουτε να μας κοιταξουν στα ματια τα μιασματα.Αυτες που πουλανε το κορμι τους εν γνωση τους και μπλεκουν με μαφιες ειναι η ΝΤΡΟΠΗ της Ρωσιας.Ουτε θελουμε να τις βλεπουμε στη χωρα μας.
Σε ποια πολη σπουδασατε αν επιτρεπετε ?
εγώ δεν σπούδασα στην ΕΣΣΔ αλλά ερωτευμένος ήμουνα αλλά σπούδασαν σύντροφοι μου όταν ήμουν νέος στην ΚΝΕ
το νικ σου έχει σχέση με την Σπάρτη?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom