Νέα

Российская Музыка

• Μέλος που άνοιξε το νήμα leonoro
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Ετσι, ετσι ...Με ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολους αυτους που πολεμησαν και πεθαναν για να ειμαστε εμεις σημερα ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ...
:thumbsup: :thumbsup:
H τριτη στροφη αυτου του τραγουδιου αρχιζει με το
Здравствуй, мама, возвратились мы не все…
Δηλαδη
Γεια σου μητερα, δεν γυρισαν ολοι απο τον πολεμο
Δηλαδη και καλα γυρνανε απο τον πολεμο και πρεπει να πουν στις μητερες των νεκρων τα κακα νεα. Να μπορουσες να καταλαβεις τους στιχους θα εκλαιγες. Θα τους ανεβασω αν δεν βαριεμαι
Αυτη ειναι η Ρωσια.
Россия любимая наша страна , δηλαδη Ρωσια αγαπημενη μου πατριδα, στιχος απο τον νεο υμνο
Αν και φιλος της CCCP  να ζησει ο Πουτιν που τους χορευει στο ταψι

latex

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
H τριτη στροφη αυτου του τραγουδιου αρχιζει με το
Здравствуй, мама, возвратились мы не все…
Δηλαδη
Γεια σου μητερα, δεν γυρισαν ολοι απο τον πολεμο
Δηλαδη και καλα γυρνανε απο τον πολεμο και πρεπει να πουν στις μητερες των νεκρων τα κακα νεα. Να μπορουσες να καταλαβεις τους στιχους θα εκλαιγες. Θα τους ανεβασω αν δεν βαριεμαι
Αυτη ειναι η Ρωσια.
Россия любимая наша страна , δηλαδη Ρωσια αγαπημενη μου πατριδα, στιχος απο τον νεο υμνο
Αν και φιλος της CCCP  να ζησει ο Πουτιν που τους χορευει στο ταψι
Οσο υπερηφανεια,ανδρεια, πονο και κακοτυχια εχει η ιστορια της ελλαδας εχει και η ιστορια της Ρωσιας.Βεβαια το κομματι της αρχαιας Ελλαδας δεν το βαζω αποκλειστικα στην Ελλαδα διοτι ΑΝΗΚΕΙ σε ολο το κοσμο.Και αυτα σας τα λεμε εγω και ο φιλος ο boidopoutsa που ειμαστε μισοι Ελληνες και μισοι Ρωσσοι.
Здравствуй, мама, возвратились мы не все… ειλικρινα εχω συγκινιθει.

Επισκέπτης
Οσο υπερηφανεια,ανδρεια, πονο και κακοτυχια εχει η ιστορια της ελλαδας εχει και η ιστορια της Ρωσιας.Βεβαια το κομματι της αρχαιας Ελλαδας δεν το βαζω αποκλειστικα στην Ελλαδα διοτι ΑΝΗΚΕΙ σε ολο το κοσμο.Και αυτα σας τα λεμε εγω και ο φιλος ο boidopoutsa που ειμαστε μισοι Ελληνες και μισοι Ρωσσοι.
Здравствуй, мама, возвратились мы не все… ειλικρινα εχω συγκινιθει.
πόντιοι η πολιτικοί πρόσφυγες?

latex

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
πόντιοι η πολιτικοί πρόσφυγες?
Ουτε Ποντιοι ουτε 'πολιτικοι προσφυγες'. Αυτοι ειναι Ρωσοφωνοι που αναφερεις οχι ομως Ρωσοι.Εγω ειμαι απο πατερα Ελληνα και μανα Ρωσιδα. Τα ιδια νομιζω και ο boidopoutsa.

Επισκέπτης
Ουτε Ποντιοι ουτε 'πολιτικοι προσφυγες'. Αυτοι ειναι Ρωσοφωνοι που αναφερεις οχι ομως Ρωσοι.Εγω ειμαι απο πατερα Ελληνα και μανα Ρωσιδα. Τα ιδια νομιζω και ο boidopoutsa.
εγώ παρά λίγο να πολιτογραφηθώ Ρώσος ήμουνα έτοιμος για γάμο στην Ρωσία.

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Και εγω , ενας συνηθισμενος μεικτος γαμος . Σπανιο για την εποχη εκεινη ββεβαια

Επισκέπτης
Алла Пугачева и Максим Галкин - Будь Или Не Будь

latex

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
εγώ παρά λίγο να πολιτογραφηθώ Ρώσος ήμουνα έτοιμος για γάμο στην Ρωσία.
αν εισουνα ετοιμος για γαμο με Ρωσιδα τοτε δες αυτο  ;) το γκρουπακι ειναι αναμεικτο με Ρωσους και Ουκρανους αλλα το ιδιο κανει  :grin:

[youtube=425,350]QmbALBwd7JI[/youtube]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom