Επισκέπτης
Philip Kirkorov - Maria
H τριτη στροφη αυτου του τραγουδιου αρχιζει με τοΕτσι, ετσι ...Με ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολους αυτους που πολεμησαν και πεθαναν για να ειμαστε εμεις σημερα ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ...
Οσο υπερηφανεια,ανδρεια, πονο και κακοτυχια εχει η ιστορια της ελλαδας εχει και η ιστορια της Ρωσιας.Βεβαια το κομματι της αρχαιας Ελλαδας δεν το βαζω αποκλειστικα στην Ελλαδα διοτι ΑΝΗΚΕΙ σε ολο το κοσμο.Και αυτα σας τα λεμε εγω και ο φιλος ο boidopoutsa που ειμαστε μισοι Ελληνες και μισοι Ρωσσοι.H τριτη στροφη αυτου του τραγουδιου αρχιζει με το
Здравствуй, мама, возвратились мы не все…
Δηλαδη
Γεια σου μητερα, δεν γυρισαν ολοι απο τον πολεμο
Δηλαδη και καλα γυρνανε απο τον πολεμο και πρεπει να πουν στις μητερες των νεκρων τα κακα νεα. Να μπορουσες να καταλαβεις τους στιχους θα εκλαιγες. Θα τους ανεβασω αν δεν βαριεμαι
Αυτη ειναι η Ρωσια.
Россия любимая наша страна , δηλαδη Ρωσια αγαπημενη μου πατριδα, στιχος απο τον νεο υμνο
Αν και φιλος της CCCP να ζησει ο Πουτιν που τους χορευει στο ταψι
πόντιοι η πολιτικοί πρόσφυγες?Οσο υπερηφανεια,ανδρεια, πονο και κακοτυχια εχει η ιστορια της ελλαδας εχει και η ιστορια της Ρωσιας.Βεβαια το κομματι της αρχαιας Ελλαδας δεν το βαζω αποκλειστικα στην Ελλαδα διοτι ΑΝΗΚΕΙ σε ολο το κοσμο.Και αυτα σας τα λεμε εγω και ο φιλος ο boidopoutsa που ειμαστε μισοι Ελληνες και μισοι Ρωσσοι.
Здравствуй, мама, возвратились мы не все… ειλικρινα εχω συγκινιθει.
Ουτε Ποντιοι ουτε 'πολιτικοι προσφυγες'. Αυτοι ειναι Ρωσοφωνοι που αναφερεις οχι ομως Ρωσοι.Εγω ειμαι απο πατερα Ελληνα και μανα Ρωσιδα. Τα ιδια νομιζω και ο boidopoutsa.πόντιοι η πολιτικοί πρόσφυγες?
εγώ παρά λίγο να πολιτογραφηθώ Ρώσος ήμουνα έτοιμος για γάμο στην Ρωσία.Ουτε Ποντιοι ουτε 'πολιτικοι προσφυγες'. Αυτοι ειναι Ρωσοφωνοι που αναφερεις οχι ομως Ρωσοι.Εγω ειμαι απο πατερα Ελληνα και μανα Ρωσιδα. Τα ιδια νομιζω και ο boidopoutsa.
Και εγω , ενας συνηθισμενος μεικτος γαμος . Σπανιο για την εποχη εκεινη ββεβαιαΟυτε Ποντιοι ουτε 'πολιτικοι προσφυγες'. Αυτοι ειναι Ρωσοφωνοι που αναφερεις οχι ομως Ρωσοι.Εγω ειμαι απο πατερα Ελληνα και μανα Ρωσιδα. Τα ιδια νομιζω και ο boidopoutsa.
αν εισουνα ετοιμος για γαμο με Ρωσιδα τοτε δες αυτο ;) το γκρουπακι ειναι αναμεικτο με Ρωσους και Ουκρανους αλλα το ιδιο κανειεγώ παρά λίγο να πολιτογραφηθώ Ρώσος ήμουνα έτοιμος για γάμο στην Ρωσία.
πάτε καθόλου εκεί?Και εγω , ενας συνηθισμενος μεικτος γαμος . Σπανιο για την εποχη εκεινη ββεβαια
ευχαριστώ για την μπέρκααν εισουνα ετοιμος για γαμο με Ρωσιδα τοτε δες αυτο ;) το γκρουπακι ειναι αναμεικτο με Ρωσους και Ουκρανους αλλα το ιδιο κανει
[youtube=425,350]QmbALBwd7JI[/youtube]