Νέα

Ρωσσίδα στην Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 121K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.533
Πόντοι
216
Απορω με τον φιλο που σκεφτηκε οτι θα ασχολειται καποια για μηνες με καποιον για να του κλεψει τυχον μετρητα στο σπιτι ή την τηλεοραση... :S

Εχω διαβασει πολλες ιστοριες, ειδικα απο ουκρανια μερια(οσοι εχετε διαβασει το αναλογο τοπικ με τις 'διαλεξεις' του ιωσηφ μπλασκου θα με θυμηθειτε), που πολλες εχουν γινει επιστημονες στην απατη...
δουλευουν το ιντερνετο φαρσι, και παιζουν με πολλους ταυτοχρονα(θεμιτο ως ενα σημειο, οταν ψαχνεσαι) και οτι κατσει, και πολλες εχουν σκοπο να φανε λεφτα και τιποτε αλλο.
επειδη δεν ξερω το πως σκεφτονται, υπεθεσα οτι ισως καποιες ειναι ικανες για ολα. Δεν νομιζω ειναι τραβηγμενο.

Ωστοσο, δεχομαι την παρατηρηση οτι λογικα αν η αλλη ειναι κλεφτρα, θα εχει δωσει σημαδια πιο πριν, θα ζητα λεφτα κλπ.
Οποτε μαλλον αν ειναι τετοια, θα το δεις.
Δεν το χα σκεφτει ετσι.
Επισης την φερνεις σε διακοπες οπως ειπωθηκε, και παιζεις και εκ του ασφαλους.
Οποτε, χρησιμες οι παρατηρησεις σας.

Επισκέπτης
ΔΕ νομιζω ρωσιδα να ασχολειται μαζι σου ενα χρονο με μοναδικο σκοπο να ερθει ελλαδα να σου κλεψει το σπιτι...Δεν ειναι ρουμανογυφτισες οι Ρωσιδες...Οι κλεφτρες και τα σκαμερ θα θελησουν να σε κλεψουν απο νωρις να σου ζητησουν λεφτα να τους στειλεις...ή να σε κλεψουν στη χωρα τους που παιζουν στην εδρα τους και όχι στην Ελλαδα που ειναι πιο ευκολο να τις πιασουν... Περισσοτερο νομιζω κινδυνευεις απο αλλα πραγματα πχ να παρει το μυαλο της αερα και να χει υπερβολικες απαιτησεις ή να γυρισεις σπιτι ξαφνικα και να τη δεις καβαλα με κανα... Η εμπιστοσυνη χτιζεται σιγα σιγα αν νοιωθεις οτι σε ενα βαθμο την εμπιστευεσαι τη φερνεις και παιρνεις τα ρισκα σου..
ναι να σιμφονισο με τον σιναγονιστι πιρφορο!σινιθοσ τα σκαμερ ζιτανε λεφτα απο νορισ και δεν αφιερονουν πολι χρονο με το να μιλανε καθε μερα μαζι σου γιατι εχουν και αλουσ χιστεσ να αρμεξουν!
ολα ρισκο ειναι σε αυτο το παιχνιδι!
οπιοσ φοβατε ασ κατσι με τισ ελεινιδεσ!!!!

roulis35

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2008
Like
1
Πόντοι
1
Εχω διαβασει πολλες ιστοριες, ειδικα απο ουκρανια μερια(οσοι εχετε διαβασει το αναλογο τοπικ με τις 'διαλεξεις' του ιωσηφ μπλασκου θα με θυμηθειτε), που πολλες εχουν γινει επιστημονες στην απατη...
δουλευουν το ιντερνετο φαρσι, και παιζουν με πολλους ταυτοχρονα(θεμιτο ως ενα σημειο, οταν ψαχνεσαι) και οτι κατσει, και πολλες εχουν σκοπο να φανε λεφτα και τιποτε αλλο.
επειδη δεν ξερω το πως σκεφτονται, υπεθεσα οτι ισως καποιες ειναι ικανες για ολα. Δεν νομιζω ειναι τραβηγμενο.

Ωστοσο, δεχομαι την παρατηρηση οτι λογικα αν η αλλη ειναι κλεφτρα, θα εχει δωσει σημαδια πιο πριν, θα ζητα λεφτα κλπ.
Δεν το χα σκεφτει ετσι.
Να ρωτήσω επιεδή το εχω κανει εγω περσι? αν τυχον ερθει και πανε καλα τα πραγματα στην αρχη μετα πως θα την ξεφορτωθεις αν βαρεθεις, στραβωσεις κλπ κλπ? Νομιζεις πως θα σηκωθεις μια μερα θα της πεις φυγε και θα φυγει? Οχι βεβαια....

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Δικαιολογημένες οι ανησυχίες σου με όσα ακούγονται,αλλά αν έχεις γνωρίσει κάποια και θέλεις να τη φέρεις για λίγο καιρό εδώ,το συνδυάζεις με την καλοκαιρινή σου άδεια,για να είστε όλη τη μέρα και όλη τη νύχτα μαζί.Όχι για να φιλάς το σπίτι σου,αλλά αν σε ενδιαφέρει πραγματικά η κοπέλα,να μπορέσεις να τη γνωρίσεις και να σε γνωρίσει όσο καλύτερα γίνεται.Αν πηγαίνεις 10 ώρες στη δουλειά,τι θα κάνει αυτή μόνη της στο σπίτι σου;Ή θα εμπιστευτείς να κάνει μόνη βόλτες σε μια βρομοπόλη όπως η Αθήνα;Έχω σκεφτεί κι εγώ να τη φέρω-αν όλα έχουν πάει καλά μέχρι τοτε-το καλοκαίρι εδώ,αλλά θα έχω άδεια και θα την πάρω να πάμε διακοπές.Μόνο έτσι.

Φίλε από την Αγία Πετρούπολη, που όπως είδες είναι ωραία πόλη! θα της κακοφανεί πολύ η βρωμοαθήνα...

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Να ρωτήσω επιεδή το εχω κανει εγω περσι? αν τυχον ερθει και πανε καλα τα πραγματα στην αρχη μετα πως θα την ξεφορτωθεις αν βαρεθεις, στραβωσεις κλπ κλπ? Νομιζεις πως θα σηκωθεις μια μερα θα της πεις φυγε και θα φυγει? Οχι βεβαια....

Αν έρθει με τουριστική βίζα θα κάνεις λίγο υπομονή μέχρι να φύγει. Ετσι κ αλλιώς είναι δύσκολο να πάρουν βίζα για παραπάνω από 15 μέρες

roulis35

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2008
Like
1
Πόντοι
1
ναι εγω λεω να ερθει και να μεινει εδω μονιμα,κανονικα

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
ναι εγω λεω να ερθει και να μεινει εδω μονιμα,κανονικα

Για να έρθει να μείνει μόνιμα χωρίς να έχει σχεδιάσει εκείνη, τότε θα έχεις βάλει κ συ το χεράκι σου. Θα σου πρότεινα τότε να μείνεις αρκετές μέρες εκεί και μετά να την φέρεις εδώ. Αλλά αν βαριέσαι εύκολα καλύτερα μην κάνεις τπτ. Χάνεις τον χρόνο σου και εσύ αλλά κ αυτή. Κ λυπάμαι φυσικά περισσότερο την κοπέλα.

roulis35

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2008
Like
1
Πόντοι
1
Δεν με διαβασες αγαπητε νεοκλη! εγραψα οτι εγινε αυτο ακριβως που λες, περσι το 2009. Και το προβλημα δεν ηταν οτι βαρεθηκα, απλα αρχισε να μου τα πρηζει, η μανα της ηταν αρρωστη και δεν ειχε λεφτα κλπ.... :grin:

Επισκέπτης
Δηλ απλα εχει ερθει μια φορα με τουριστικη βιζα δεν ειναι μονιμα στην Ελλαδα; Ε τοτε ειναι ευκολο να τη στειλεις πες της απλα οτι βαρεθηκες δε ταιριαζετε και τετοιες παπαριες που λενε και οι γυναικες οταν θελουν να σε σουταρουν...Σου ζητησε λεφτα;

Δεν με διαβασες αγαπητε νεοκλη! εγραψα οτι εγινε αυτο ακριβως που λες, περσι το 2009. Και το προβλημα δεν ηταν οτι βαρεθηκα, απλα αρχισε να μου τα πρηζει, η μανα της ηταν αρρωστη και δεν ειχε λεφτα κλπ.... :grin:

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16

Sorry αυτό δεν το είδα. Απλά θα κάνεις ότι λέει ο πιρφ. :)

midas

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
from russia with love

Συνημμένα

• 1.jpg
    1.jpg
    39,2 KB · Εμφανίσεις: 23
  • 2.jpg
    2.jpg
    47,5 KB · Εμφανίσεις: 25
  • 3.jpg
    3.jpg
    37,9 KB · Εμφανίσεις: 24
  • 4.jpg
    4.jpg
    43,4 KB · Εμφανίσεις: 23

midas

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
..

Συνημμένα

• 5.jpg
    5.jpg
    34,4 KB · Εμφανίσεις: 18
  • 7.jpg
    7.jpg
    66,7 KB · Εμφανίσεις: 21

jasonbecker

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
6

Δεν το χα σκεφτει ετσι.

E μα ναι ρε φιλε, πρεπει να εισαι (γενικα μιλώντας) λιγο μαλακας για να μην παρεις πρεφα τις σκοτεινες διαθεσεις καποιας, οποιασδηποτε γυναικας, αν εχει τετοιες για σενα.
Αν δεν εισαι χαζος, κανουν μπαμ αυτα τα πραματα κατευθειαν.

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Εγω σας το ξαναλεω για μια κομη φορα(και τελευαια γιατι δε λετε να το καταλαβετε μου φαινεται)

[size=16pt]ΑΠΟΒΑΛΛΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ[/size]

Μην την πατησετε κι εσεις οπως οι Ελληνιδες, οι οποιες απο την υπερβολικη προσφορα ανδρων που εχουν εδω, τοχουν χασει και δεν ξερουν πια τι θελουν!

Καποιος που εδω δυσκολευεται να βρει γυναικα, αν νομιζει οτι εκει θα εχει το δικαιωμα να αλλαζει τις γυναικες σαν τα πουκαμισα ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕ!!! Στις επαρχιακες πολεις,εκει που θα βρειτε τις πιο καλες κοπελες, οι κοινωνιες ειναι κλειστες! Τη δευτερη-τριτη φορα που θα πατε επανω θα σας ξερουν ολες!! Και καμια δε θα θελει να παει με τον ξενο που πηδαει τις ρωσσιδες και τις παραταει!!!! Οι γκομενες (ιδιως εκει που ειναι και περηφανες) δεν ειναι αντικειμενα, να τα χρησιμοποιεις και να τα πετας μετα... Πως αγοραζεις ενα αμαξι ρε παιδι μου η ενα σπιτι? Αγοραζεις ενα καθε μερα μεχρι να βρεις ποιο σου κανει? ΟΧΙ! Το ιδιο συμβαινει και με τις γυναικες! Αν ο σκοπος σας ειναι να βρειτε γυναικα για γαμο, θα πρεπει να το ψαξετε! Και αυτη που θα επιλεξετε,αυτη που θα αγαπατε, που θα εκτιματε και θα εμπιστευεστε αυτη θα φερετε για να συζεισετε μαζι της μεχρι να την παντρευτειτε!!! Ειναι απλα τα πραγματα, μην τα κανετε δυσκολα απο μονοι σας!

Τωρα οσοι θελουνε να πανε επανω με την Ελληνικη νοοτροπια και να πηδανε καθε μερα και αλλη, να ειναι προετοιμασμενοι οτι ΚΑΙ θα πρεπει να αλλαζουνε προορισμο καθε φορα ΚΑΙ οτι θα τραβανε κυριως τους καρχαριες ΚΑΙ οτι θα τους κοστισει ο κουκος αηδονι ΚΑΙ τελικα δε θα ειναι ουτε οι ιδιοι ευχαριστημενοι γιατι θα συνηδειτοποιησουν τελικα οτι ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ!!!

Και μην εχετε καμια αμφιβολια οτι αν η Ρωσσιδα σας γουσταρει πραγματικα δε θα το καταλαβετε! Θα το καταλαβετε αμεσως! Απο τον τροπο που σας κοιταει, απο τον τροπο που σας φιλαει, απο τον τροπο που σας κανει ερωτα, απο τον τροπο που σας μιλαει, απο τον τροπο που σας ανεβαζει ψυχολογικα και απο τον τροπο που σας δειχνει ποσο πολυ θελει να ειναι μαζι σας! Αν δεν μπορειτε να διακρινετε αυτα τα σημαδια, τοτε η ευθυνη ειναι δικη σας! Και μην ανησυχειτε, αυτη που πραγματικα θα θελει να ειναι μαζι σας, ουτε το σπιτι θα σας κλεψει, ουτε τα σωβρακα θα σας παρει ουτε θα σας λεει παραμυθια για λεφτα... αυτα τα κανουνε οι καρχαριες ή ορισμένες οι οποίες βλέποντας και οι ιδιες οτι δεν τραβαει η σχεση, κοιτανε να αρπαξουνε κατι την τελευταια στιγμη.... ΟΤΑΝ Η ΡΩΣΣΙΔΑ Η ΟΠΟΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝΕ ΤΥΠΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΜΜΩΣ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΕΙ! Υπογραφη memosan!

Ξαναδιαβάστε λοιπον όλες τις πληροφοριες που εχουν δοθει σε αυτο το θρεντ και κανονιστε την πορεια σας αγαπητοι!

midas

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
..

Συνημμένα

• dhdrth.jpg
    dhdrth.jpg
    82,8 KB · Εμφανίσεις: 19
  • mgymy.jpg
    mgymy.jpg
    147,6 KB · Εμφανίσεις: 22
  • ndm.jpg
    ndm.jpg
    121,2 KB · Εμφανίσεις: 16
  • ytrjs.jpg
    ytrjs.jpg
    80,5 KB · Εμφανίσεις: 15

midas

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
..

Συνημμένα

• jfjd.jpg
    jfjd.jpg
    146,7 KB · Εμφανίσεις: 55
  • fghgf.jpg
    fghgf.jpg
    30,7 KB · Εμφανίσεις: 18
  • fhgfgn.jpg
    fhgfgn.jpg
    21,2 KB · Εμφανίσεις: 22
  • shhrt.jpg
    shhrt.jpg
    35,7 KB · Εμφανίσεις: 21

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Ρε midas μην μας τρελαινεις μεσημεριατικα.... ρε σεις οι κοπελες δεν ειναι ομοιες με τις ελληνιδες?χααχαχα

jasonbecker

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
6
Εγω σας το ξαναλεω για μια κομη φορα(και τελευαια γιατι δε λετε να το καταλαβετε μου φαινεται)

[size=16pt]ΑΠΟΒΑΛΛΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ[/size]

Μην την πατησετε κι εσεις οπως οι Ελληνιδες, οι οποιες απο την υπερβολικη προσφορα ανδρων που εχουν εδω, τοχουν χασει και δεν ξερουν πια τι θελουν!

Καποιος που εδω δυσκολευεται να βρει γυναικα, αν νομιζει οτι εκει θα εχει το δικαιωμα να αλλαζει τις γυναικες σαν τα πουκαμισα ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕ!!! Στις επαρχιακες πολεις,εκει που θα βρειτε τις πιο καλες κοπελες, οι κοινωνιες ειναι κλειστες! Τη δευτερη-τριτη φορα που θα πατε επανω θα σας ξερουν ολες!! Και καμια δε θα θελει να παει με τον ξενο που πηδαει τις ρωσσιδες και τις παραταει!!!! Οι γκομενες (ιδιως εκει που ειναι και περηφανες) δεν ειναι αντικειμενα, να τα χρησιμοποιεις και να τα πετας μετα... Πως αγοραζεις ενα αμαξι ρε παιδι μου η ενα σπιτι? Αγοραζεις ενα καθε μερα μεχρι να βρεις ποιο σου κανει? ΟΧΙ! Το ιδιο συμβαινει και με τις γυναικες! Αν ο σκοπος σας ειναι να βρειτε γυναικα για γαμο, θα πρεπει να το ψαξετε! Και αυτη που θα επιλεξετε,αυτη που θα αγαπατε, που θα εκτιματε και θα εμπιστευεστε αυτη θα φερετε για να συζεισετε μαζι της μεχρι να την παντρευτειτε!!! Ειναι απλα τα πραγματα, μην τα κανετε δυσκολα απο μονοι σας!

Τωρα οσοι θελουνε να πανε επανω με την Ελληνικη νοοτροπια και να πηδανε καθε μερα και αλλη, να ειναι προετοιμασμενοι οτι ΚΑΙ θα πρεπει να αλλαζουνε προορισμο καθε φορα ΚΑΙ οτι θα τραβανε κυριως τους καρχαριες ΚΑΙ οτι θα τους κοστισει ο κουκος αηδονι ΚΑΙ τελικα δε θα ειναι ουτε οι ιδιοι ευχαριστημενοι γιατι θα συνηδειτοποιησουν τελικα οτι ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ!!!

Και μην εχετε καμια αμφιβολια οτι αν η Ρωσσιδα σας γουσταρει πραγματικα δε θα το καταλαβετε! Θα το καταλαβετε αμεσως! Απο τον τροπο που σας κοιταει, απο τον τροπο που σας φιλαει, απο τον τροπο που σας κανει ερωτα, απο τον τροπο που σας μιλαει, απο τον τροπο που σας ανεβαζει ψυχολογικα και απο τον τροπο που σας δειχνει ποσο πολυ θελει να ειναι μαζι σας! Αν δεν μπορειτε να διακρινετε αυτα τα σημαδια, τοτε η ευθυνη ειναι δικη σας! Και μην ανησυχειτε, αυτη που πραγματικα θα θελει να ειναι μαζι σας, ουτε το σπιτι θα σας κλεψει, ουτε τα σωβρακα θα σας παρει ουτε θα σας λεει παραμυθια για λεφτα... αυτα τα κανουνε οι καρχαριες ή ορισμένες οι οποίες βλέποντας και οι ιδιες οτι δεν τραβαει η σχεση, κοιτανε να αρπαξουνε κατι την τελευταια στιγμη.... ΟΤΑΝ Η ΡΩΣΣΙΔΑ Η ΟΠΟΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝΕ ΤΥΠΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΜΜΩΣ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΕΙ! Υπογραφη memosan!

Ξαναδιαβάστε λοιπον όλες τις πληροφοριες που εχουν δοθει σε αυτο το θρεντ και κανονιστε την πορεια σας αγαπητοι!

Ενταξει συναγωνιστη μου, ενταξει, εισαι σαφής, ενταξει....

midas

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
...

Συνημμένα