You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επισκέπτης
τι εγινε τσιρτσιναμπα μου?βρικεσ κανα ροσιδι ι οχι ακομα?Nα σαι καλα SEX_PYR.
τι εγινε τσιρτσιναμπα μου?βρικεσ κανα ροσιδι ι οχι ακομα?
κατι θα γινει στο τελος!
Επισκέπτης
pssssssssss!!!!μπραβο χιστι μου!!!!κατι θα γινει στο τελος!
ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Το Σάββατο πάω στην Αγ.Πετρούπολη για 5 ημέρες.Είχα πάει και πριν 12 ημέρες για δουλειά και γνώρισα ένα εκπληκτικό μωρό,οπότε τώρα πάω για ιδιωτική επίσκεψη με το υπόλοιπο της άδειας του 2009!
Πηγαίνεις να συνεχίσεις τον ... ευλογημένο αγώνα ...???!!! (λόγω Παπαφλέσα! ;))
Τυχερέ! :-* Μιλάει η ζήλεια!
Επισκέπτης
Σ αυτο δεν εχεις αδικο...
Αλλά ακόμα και οι καργιόλες της Ρουμανίας είναι καλύτερες από τις σκατοκαργιόλες τις δικές μας γιατί αυτές (οι Ρουμάνες) έχουν κυρίως οικονομικά κίνητρα ενώ οι δικές μας εκτός από τα οικονομικά κίνητρα είναι και σκατόψυχες.
Επισκέπτης
Δεν ήξερες δεν ρωταγες;
χχαχαχα και να φανταστείς όταν μου είχαν πει να πάω ταξίδι εκεί την πρώτη φορά,τους έλεγα ότι δεν μπορώ,και να στείλουν άλλον.Ευτυχώς οι άλλοι μαλάκες στο γραφείο δεν γούσταραν να πάνε,και ως πιο νέος σε ηλικία και σε χρόνο στην εταιρεία πήγα εγώ.Μετά όταν τους είπα τη φάση ο ένας τράβαγε τα μαλλιά του αν και γλόμπος
madk4speed
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
χχαχαχα και να φανταστείς όταν μου είχαν πει να πάω ταξίδι εκεί την πρώτη φορά,τους έλεγα ότι δεν μπορώ,και να στείλουν άλλον.Ευτυχώς οι άλλοι μαλάκες στο γραφείο δεν γούσταραν να πάνε,και ως πιο νέος σε ηλικία και σε χρόνο στην εταιρεία πήγα εγώ.Μετά όταν τους είπα τη φάση ο ένας τράβαγε τα μαλλιά του αν και γλόμπος
Μαλακια έκανες. Έπρεπε να τους πεις ότι ήταν χαλια, έτσι ώστε να ξαναπάς εσύ την επομενη φορα.
madk4speed
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Υπάρχουν φίλε μου και μην ακούς τις μαλακίες που σου λένε. Δεν διαφέρουν από τις γυναίκες του υπόλοιπου κόσμου. Υπάρχουν οι καλές αλλά υπάρχουν και οι καργιόλες. Αλλά ακόμα και οι καργιόλες της Ρουμανίας είναι καλύτερες από τις σκατοκαργιόλες τις δικές μας γιατί αυτές (οι Ρουμάνες) έχουν κυρίως οικονομικά κίνητρα ενώ οι δικές μας εκτός από τα οικονομικά κίνητρα είναι και σκατόψυχες.
Ναι έχουμε και τέτοιες...
Αντε και βρηκες μια ρωσιδα, αφου τη γνωρισες οσο μπορεσες, με τηλεφωνα, emails, ταξιδακια κλπ. Ας πουμε, την ξερεις ένα χρόνο.
Και της λες να ερθει να μεινει μαζι σου, να τη σπιτώσεις. Μιλω για long-term καταστασεις, οχι πηδαμε και τελειωσαμε.
Ερώτηση για έμπειρους στο αθλημα:
την εμπιστευεσαι? Κι αμα την ωρα που εισαι στη δουλεια, σου ξαφρίσει το σπίτι και την κανει με ελαφρα πηδηματακια;
Απλα μου περασε απο το μυαλο.
Και της λες να ερθει να μεινει μαζι σου, να τη σπιτώσεις. Μιλω για long-term καταστασεις, οχι πηδαμε και τελειωσαμε.
την εμπιστευεσαι? Κι αμα την ωρα που εισαι στη δουλεια, σου ξαφρίσει το σπίτι και την κανει με ελαφρα πηδηματακια;
fffanatic
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 12
- Πόντοι
- 16
To θεμα ειναι οτι η Ελλαδα δεν ειναι ουτε χωρα για να ζησεις καλα αλλα ουτε για να φερεις αλλοδαπη.
Γιατι αμα δει τι λιγουρια θυματα παιζουν εδω,θα παρουν τα μυαλα της αερα,με απολυτο δικιο ομως ,θα νομιζει οτι ειναι βασιλισσα απο 'κει που στη χωρα της ηταν απλα μια κοπελα και σιγουρα θα σε αφησει για καποιον βλακα κληρονομο,η για καποιον μπαμπα-λεφτα,η οποιονδηποτε που θα εχει πολλα λεφτα.
Γιατι αμα δει τι λιγουρια θυματα παιζουν εδω,θα παρουν τα μυαλα της αερα,με απολυτο δικιο ομως ,θα νομιζει οτι ειναι βασιλισσα απο 'κει που στη χωρα της ηταν απλα μια κοπελα και σιγουρα θα σε αφησει για καποιον βλακα κληρονομο,η για καποιον μπαμπα-λεφτα,η οποιονδηποτε που θα εχει πολλα λεφτα.
jasonbecker
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 5
- Πόντοι
- 6
To θεμα ειναι οτι η Ελλαδα δεν ειναι ουτε χωρα για να ζησεις καλα αλλα ουτε για να φερεις αλλοδαπη.
Αρκετα σωστη αποψη.
Εκτος αν εχεις βεβαια καμια καλη πηγη εσοδου, εκτος απ τον μισθο σου, οποτε εκει αλλαζει η κατασταση.
το ιδανικο βασικα ειναι, αφου περασει καποιος καιρος οντας μαζι με την αλλοδαπη, και σιγουρευτεις για την αξιοπιστια της (η οποια στανταρ παιζει να ειναι υψηλοτερη της μεσης ελλεεινιδας, μιλαω εκ πειρας) πηγαινεις και ζεις σε μια αλλη χωρα της ευρωπης και βρισκεις την υγεια σου. αυτος ειναι ο καλυτερος συνδυασμος.
madk4speed
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Αρκετα σωστη αποψη.
Εκτος αν εχεις βεβαια καμια καλη πηγη εσοδου, εκτος απ τον μισθο σου, οποτε εκει αλλαζει η κατασταση.
το ιδανικο βασικα ειναι, αφου περασει καποιος καιρος οντας μαζι με την αλλοδαπη, και σιγουρευτεις για την αξιοπιστια της (η οποια στανταρ παιζει να ειναι υψηλοτερη της μεσης ελλεεινιδας, μιλαω εκ πειρας) πηγαινεις και ζεις σε μια αλλη χωρα της ευρωπης και βρισκεις την υγεια σου. αυτος ειναι ο καλυτερος συνδυασμος.
Αυτο θελω να κανω και εγω...το δουλευω ηδη...
papaflesas
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Μαλακια έκανες. Έπρεπε να τους πεις ότι ήταν χαλια, έτσι ώστε να ξαναπάς εσύ την επομενη φορα.
Τώρα τη συνεργασια με την Ρωσική εταιρεία την έχω εγώ,και για να πάει άλλος πρέπει να είμαι άρρωστος.Αν και με πυρετό θα πάω!
papaflesas
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Πηγαίνεις να συνεχίσεις τον ... ευλογημένο αγώνα ...???!!! (λόγω Παπαφλέσα! ;))
Τυχερέ! :-* Μιλάει η ζήλεια!
Τόσες ημέρες μόνο με MSN και τηλέφωνο δεν λέει.Πρέπει να γίνει πιο ζεστή η γνωριμία μας.Για το Έθνος γμτ
Αρκετα σωστη αποψη.
Ετσι κι αλλιως στην ελλαδα η κατασταση δεν παλευεται, απο που να το πιασεις, απο τα οικονομικα, απο τις προοπτικες, απο που? Οποτε το εξωτερικο φαινεται η πιο καλη λυση, και για συνθηκες ζωης και για γκομενα επιπεδου, μακρια απο τα πιρπιτσολια τις ελληνιδες...
Επισκέπτης
ΔΕ νομιζω ρωσιδα να ασχολειται μαζι σου ενα χρονο με μοναδικο σκοπο να ερθει ελλαδα να σου κλεψει το σπιτι...Δεν ειναι ρουμανογυφτισες οι Ρωσιδες...Οι κλεφτρες και τα σκαμερ θα θελησουν να σε κλεψουν απο νωρις να σου ζητησουν λεφτα να τους στειλεις...ή να σε κλεψουν στη χωρα τους που παιζουν στην εδρα τους και όχι στην Ελλαδα που ειναι πιο ευκολο να τις πιασουν... Περισσοτερο νομιζω κινδυνευεις απο αλλα πραγματα πχ να παρει το μυαλο της αερα και να χει υπερβολικες απαιτησεις ή να γυρισεις σπιτι ξαφνικα και να τη δεις καβαλα με κανα... Η εμπιστοσυνη χτιζεται σιγα σιγα αν νοιωθεις οτι σε ενα βαθμο την εμπιστευεσαι τη φερνεις και παιρνεις τα ρισκα σου..
Αντε και βρηκες μια ρωσιδα, αφου τη γνωρισες οσο μπορεσες, με τηλεφωνα, emails, ταξιδακια κλπ. Ας πουμε, την ξερεις ένα χρόνο.
madk4speed
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
ΔΕ νομιζω ρωσιδα να ασχολειται μαζι σου ενα χρονο με μοναδικο σκοπο να ερθει ελλαδα να σου κλεψει το σπιτι...Δεν ειναι ρουμανογυφτισες οι Ρωσιδες...Οι κλεφτρες και τα σκαμερ θα θελησουν να σε κλεψουν απο νωρις να σου ζητησουν λεφτα να τους στειλεις...ή να σε κλεψουν στη χωρα τους που παιζουν στην εδρα τους και όχι στην Ελλαδα που ειναι πιο ευκολο να τις πιασουν... Περισσοτερο νομιζω κινδυνευεις απο αλλα πραγματα πχ να παρει το μυαλο της αερα και να χει υπερβολικες απαιτησεις ή να γυρισεις σπιτι ξαφνικα και να τη δεις καβαλα με κανα... Η εμπιστοσυνη χτιζεται σιγα σιγα αν νοιωθεις οτι σε ενα βαθμο την εμπιστευεσαι τη φερνεις και παιρνεις τα ρισκα σου..
Απορω με τον φιλο που σκεφτηκε οτι θα ασχολειται καποια για μηνες με καποιον για να του κλεψει τυχον μετρητα στο σπιτι ή την τηλεοραση... :S
papaflesas
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Δικαιολογημένες οι ανησυχίες σου με όσα ακούγονται,αλλά αν έχεις γνωρίσει κάποια και θέλεις να τη φέρεις για λίγο καιρό εδώ,το συνδυάζεις με την καλοκαιρινή σου άδεια,για να είστε όλη τη μέρα και όλη τη νύχτα μαζί.Όχι για να φιλάς το σπίτι σου,αλλά αν σε ενδιαφέρει πραγματικά η κοπέλα,να μπορέσεις να τη γνωρίσεις και να σε γνωρίσει όσο καλύτερα γίνεται.Αν πηγαίνεις 10 ώρες στη δουλειά,τι θα κάνει αυτή μόνη της στο σπίτι σου;Ή θα εμπιστευτείς να κάνει μόνη βόλτες σε μια βρομοπόλη όπως η Αθήνα;Έχω σκεφτεί κι εγώ να τη φέρω-αν όλα έχουν πάει καλά μέχρι τοτε-το καλοκαίρι εδώ,αλλά θα έχω άδεια και θα την πάρω να πάμε διακοπές.Μόνο έτσι.