Νέα

Ρωσσίδα στην Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 121K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Nα σκάει μύτη για ψώνια με τέτοια ... φλάτ:
chanel-sandals-5.jpg
http://images1.chictopia.com/photos/Leia12/9541874172/9541874172_400.jpg[/img[/URL]]
ή τέτοιο λούκ!
[/quote]

Το γουστο μιας γυναικας φαινεται απο το μαλλι της και τα παπουτσια της...και φυσικα και απο το ντυσιμο. Ενας απο τους λογους που δεν μου αρεσουν οι Αγγλιδες...εκτος απο ελαχιστες περιπτωσεις.

Επισκέπτης
Οπως επισης αν καποιος περναει καλα με την γυναικα του και δεν γαμαει αλλες ειναι δικαιωμα του και δεν πρεπει να τον σχολιαζουμε αρνητικα.

Εγώ πλησιάζω τα 40, περνάω καλά με τη γυναίκα μου,
έχω και μόνιμη γκόμενα και γαμάω και cg όποτε μπορώ.
Όποτε κάτσει αρπαχτή με μη-επαγγεματία φυσικά δεν χάνω ευκαιρία.

Όπως και να έχει όμως,
το γαμήσι που δεν πληρώνεται άμεσα (με μη επαγγελματίες δηλ.)
είναι ανώτερο (ακάποτο κτλ κτλ).

Αν την πέφτεις σε πολλές, βρίσκεις γυναίκες όπως τις θες.
Δηλ. και μπάνικες που δεν στα σπάνε , δεν ζητάνε κτλ.

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Εγώ πλησιάζω τα 40, περνάω καλά με τη γυναίκα μου,
έχω και μόνιμη γκόμενα και γαμάω και cg όποτε μπορώ.
Όποτε κάτσει αρπαχτή με μη-επαγγεματία φυσικά δεν χάνω ευκαιρία.

Όπως και να έχει όμως,
το γαμήσι που δεν πληρώνεται άμεσα (με μη επαγγελματίες δηλ.)
είναι ανώτερο (ακάποτο κτλ κτλ).

Αν την πέφτεις σε πολλές, βρίσκεις γυναίκες όπως τις θες.
Δηλ. και μπάνικες που δεν στα σπάνε , δεν ζητάνε κτλ.

Κοιτα χωρις να θελω να σε προσβαλω, εγω θα προτιμουσα να περναω αψογα με την γυναικα μου και να μην κοιταζω καν αλλου. Εννοειται το σεξ με επαγγελματιες ειναι κατωτερο απο οτι με μια που εχει μονο ψυχικο κοστος....
Ναι γαμας ακαποτος κτλ... Κοιτα επειδη την εχουμε ξαναδει την ιστορια, τα γαμησια ξεκινανε αφου παντρευτεις. Οι γυναικες γουσταρουν να γαμιουνται με παντρεμενους. Ισως γουσταρουν να πηδανε τον αντρα μιας αλλης, ισως απλα τον κανουν κεφι κτλ. Παντως εδω και πολλους μηνες ψιλο απεχω απο το σπορ. Σπανια την πεφτω σε καμια, και μονο αν ειναι πολυ τοπ για τα γουστα μου. Ασε δεν ειμαι εγω για τετοια. Αμα βρω καμια και τα βρουμε μεταξυ μας και περναμε καλα παντρευομαι και τελειωνει η υποθεση. Μεχρι τοτε θα τα χωνω στις επαγγελματιες οσο μπορω και θα εχω το κεφαλι μου ησυχο. Και κατα προτιμηση θα θελα αλλοδαπη.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.534
Πόντοι
216
Παντως σε μια δειγματοληψια που εκανα στο tagged.com, δεν μπορω να παω οτι ολες οι ρωσιδες ειναι ωραιες. Αλλα δεν ξερω αν το ποσοστο των εμφανισιμων γυναικων στο tagged απεικονιζει την πραγματικοτητα....μαλλον οχι νομιζω.
Αν δεν παω Ρωσια να δω με τα ματια μου τι παιζει δεν μπορω να βγαλω συμπερασματα...

Το tagged.com εχει προφιλ για dating?

jasonbecker

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
6
Παντως σε μια δειγματοληψια που εκανα στο tagged.com, δεν μπορω να παω οτι ολες οι ρωσιδες ειναι ωραιες. Αλλα δεν ξερω αν το ποσοστο των εμφανισιμων γυναικων στο tagged απεικονιζει την πραγματικοτητα....μαλλον οχι νομιζω.
Αν δεν παω Ρωσια να δω με τα ματια μου τι παιζει δεν μπορω να βγαλω συμπερασματα...

Κοιταξε φιλε μου, εγω μπορω να σου μιλησω εμπεριστατωμενα για ουκρανια, εχοντας παει 3 φορες. εκει περα οι 7 στις 10 γυναικες (μεσα σε καποια ηλικιακα ορια βεβαια ετσι)ειναι απο ανω του μετριου εως μουναρες. Και το βασικο? Παιζει πολυ περισσοτερο να σου κατσουν, απ'οτι οι αντιστοιχες ελλεεινιδες.

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Κοιταξε φιλε μου, εγω μπορω να σου μιλησω εμπεριστατωμενα για ουκρανια, εχοντας παει 3 φορες. εκει περα οι 7 στις 10 γυναικες (μεσα σε καποια ηλικιακα ορια βεβαια ετσι)ειναι απο ανω του μετριου εως μουναρες. Και το βασικο? Παιζει πολυ περισσοτερο να σου κατσουν, απ'οτι οι αντιστοιχες ελλεεινιδες.

Ασε φιλε γιατι εδω και μηνες μονο πληρωμενο σεξ κανω...ουτε καν ασχολουμαι με γκομενες. Και εχω το κεφαλι μου ησυχο... Παντως δεν εχω παραπονο, εχω γαμησει ελληνιδα και στο πρωτο ραντεβου, αλλα αυτη μαλλον ηταν περιπτωση και την ηξερα απο πριν κιολας...  Αλλα δεν ειναι ολες τοσο μοντερνες... Μια αλλη πιο μικρος μου το εδωσε μετα απο 3-4 βδομαδες....γαμησε τα. Αληθεια το κανουν και οι ξενες αυτο? Να σε στελνουν σπιτι σου με το πουλι μεχρι το λαιμο?
Αναμενεται ταξιδι ανατολικα καποια στιγμη για να δω τι παιζει...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Οι γυναικες γουσταρουν να γαμιουνται με παντρεμενους. Ισως γουσταρουν να πηδανε τον αντρα μιας αλλης, ισως απλα τον κανουν κεφι κτλ.
Αυτο μπορει να ισχυει στην Ελλαδα.Για τη Ρωσσια ξεχαστε το!αν της πεις οτι εισαι παντρεμενος το πιθανοτερο ειναι να μην σου κατσει.αλλα και να σου κατσει θα ειναι συνεχεια δυσαρεστημενη και θα σε ρωταει συνεχεια πότε θα χωρισεις με τη γυναικα σου για να την παντρευτης.

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Αυτο μπορει να ισχυει στην Ελλαδα.Για τη Ρωσσια ξεχαστε το!αν της πεις οτι εισαι παντρεμενος το πιθανοτερο ειναι να μην σου κατσει.αλλα και να σου κατσει θα ειναι συνεχεια δυσαρεστημενη και θα σε ρωταει συνεχεια πότε θα χωρισεις με τη γυναικα σου για να την παντρευτης.

Για τις ελληνιδες μιλουσα. Δεν ξερω τι κανουν σε αλλες χωρες οι γυναικες....αλλα ελπιζω να ειναι αλλιως τα πραγματα

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
hints and tips που λεει και το blog...

Οι Ρωσσιδες τρελλαινονται για προκαταρκτικα! Δεν ειναι καθολου συνηθισμενες σε αυτα στην πατριδα τους και θα το εκτιμησουν ιδιαιτερα αν ασχοληθειτε μαζι τους αρκετο χρονο! Με τον τροπο τους σας δειχνουν και τι τις τρελλαινει περισσοτερο.... δεν θα σας το πει στα ισια αλλα την επομενη φορα που θα βρεθειτε στο κρεββατι με μια Ρωσσιδα, παρατηρειστε ποσο καθαρα, περιποιημενα και με βελουδινη αισθηση ειναι τα μουνακια τους!
Δεν τα εχουν ετσι χωρις λογο! ;) ο νοων νοειτο!!!
αφιερωμενη στον πιτσι....ετσι για να δει τι τον περιμενει ;)

dsc00166eu.jpg

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
hints and tips που λεει και το blog...

Οι Ρωσσιδες τρελλαινονται για προκαταρκτικα! Δεν ειναι καθολου συνηθισμενες σε αυτα στην πατριδα τους και θα το εκτιμησουν ιδιαιτερα αν ασχοληθειτε μαζι τους αρκετο χρονο! Με τον τροπο τους σας δειχνουν και τι τις τρελλαινει περισσοτερο.... δεν θα σας το πει στα ισια αλλα την επομενη φορα που θα βρεθειτε στο κρεββατι με μια Ρωσσιδα, παρατηρειστε ποσο καθαρα, περιποιημενα και με βελουδινη αισθηση ειναι τα μουνακια τους!
Δεν τα εχουν ετσι χωρις λογο! ;) ο νοων νοειτο!!!

Εδω ειναι ο ανθρωπος σου! Αναπνεω απο την μυτη για να μην ξεκολλαω απο το μουνι..... Καλα ρε οι Ρωσοι την παλευουν? Δεν ασχολουνται καθολου?

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Εδω ειναι ο ανθρωπος σου! Αναπνεω απο την μυτη για να μην ξεκολλαω απο το μουνι..... Καλα ρε οι Ρωσοι την παλευουν? Δεν ασχολουνται καθολου?
Για τους ρωσσους το σεξ ειναι περισσότερο μια βιολογικη, ενστικτωδης αναγκη παρα μια απολαυση.... οι Ρωσσίδες καραγουστάρουνε ένα καλό γλύψιμο και τα προκαταρκτικα.... καντε το, και αμα δε χυσει η γκομενα 2 φορες προτού περάσετε στο κυρίως πιάτο να μη με λενε memosan ;)θα τρέμει σαν ψάρι και δε θα το πιστεύετε!

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Για τους ρωσσους το σεξ ειναι περισσότερο μια βιολογικη, ενστικτωδης αναγκη παρα μια απολαυση.... οι Ρωσσίδες καραγουστάρουνε ένα καλό γλύψιμο και τα προκαταρκτικα.... καντε το, και αμα δε χυσει η γκομενα 2 φορες προτού περάσετε στο κυρίως πιάτο να μη με λενε memosan ;)θα τρέμει σαν ψάρι και δε θα το πιστεύετε!

Αντε συντροφε απο Ιουνιο αν πας ερχομαι παρεα!!! Αληθεια ποσο προχωρημενες ειναι στο κρεβατι? Εχουν ταμπου?

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Αντε συντροφε απο Ιουνιο αν πας ερχομαι παρεα!!! Αληθεια ποσο προχωρημενες ειναι στο κρεβατι? Εχουν ταμπου?
γενικα ειναι ανετες...τωρα για τιποτα εξτρημ δεν ξερω γιατι δε μου αρεσουνε αυτα....
εχουνε παντως τοχω ξαναπει ενα κολλημα με τις πιπες....αμα δεν σε βλεπει σα γκομενο της, μια καλη κοπελα δυσκολα θα σου κανει...

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
ταμπου στις ρωσσιδες δεν υπαρχουν
οτι λεει ο μεμος ισχυει
ενα καλο γλυψιμο ειναι οτι καλυτερο πριν το κυριως πιατο
και επειτα ειναι προθυμες να κανουν οτι θελετε

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
....για καποιο αδιευκρινιστο ;) λογο, στις Ρωσσιδες αρεσει το doggystyle.... πολυ.......μα πολυ λεμε......

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
ταμπου στις ρωσσιδες δεν υπαρχουν
οτι λεει ο μεμος ισχυει
ενα καλο γλυψιμο ειναι οτι καλυτερο πριν το κυριως πιατο
και επειτα ειναι προθυμες να κανουν οτι θελετε

Μια χαρα ακουγετε.

γενικα ειναι ανετες...τωρα για τιποτα εξτρημ δεν ξερω γιατι δε μου αρεσουνε αυτα....
εχουνε παντως τοχω ξαναπει ενα κολλημα με τις πιπες....αμα δεν σε βλεπει σα γκομενο της, μια καλη κοπελα δυσκολα θα σου κανει...

Οσες λιγες γκομενες (ελληνιδες) ειχα στην ζωη μου, ολες εδιναν κουλουρι αλλα τσιμπουκι μονο μια ηξερε καλο. Ισως γιατι ηταν απο καλο σπιτι... ΟΚ δεν ψαχνω για S&M , bondage κτλ. Αλλα ειναι ωραια να το κανεις απο παντου με ολους τους πιθανους τροπους και να μην τρωει φρικη η αλλη. Ακομα θυμαμαι ενα αξεχαστο καλοκαιρι που περασα καποτε με μια ελληνιδα που απορουσε πως γινεται να παιρνω κουλουρι καθε μερα και να της αρεσει κιολας....γιατι λεει δεν της αρεσε ποτε...
cim,anal,dp με την βοηθεια δονητη, ε κανα μπατσακι στα κωλομερια βρε αδερφε.....δεν ζηταω πολλα....

....για καποιο αδιευκρινιστο ;) λογο, στις Ρωσσιδες αρεσει το doggystyle.... πολυ.......μα πολυ λεμε......

Αμα ειναι για κουλουρι ΟΚ. Αλλα αν παιρνω μουνι για πολυ ωρα ετσι ξενερωνω καμια φορα.... αντε ρε συντροφε memosan να δοκιμασουμε και εμεις Ρωσιδα στην Ρωσια ομως!

Επισκέπτης
Εγω τρεις Ρωσιδες που έιχα δεν είχαν πρόβλημα με τις... :pipa1: και ειχαμε μολις γνωριστει..μπορει να έπεσα σε κακά κορίτσια... :grin: Οσο για κουλουρι είχε δωσει μονο η μια... :fuck1:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom