Νέα

Ρωσσίδα στην Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 121K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Εγώ θα πρότεινα να μην έχετε κατα νου "σοβαρές" γνωριμίες. Αυτό που θέλω να πώ είναι να "χορτάσετε" πρώτα και μετά να κάνετε κάτι σοβαρό. Να κάνετε πρώτα πορνοτουρισμό και ταυτόχρονα να μάθετε και τον τρόπο ζωής και χούγια που έχουν και μετά να προχωρήσετε σε μία σοβαρή σχέση. Να μην μείνετε νέοι στο σπορ γιατί με τόσες μουνάρες που κυκλοφορούν, όσο όμορφη και να είναι η σχέση σας πάντα το ματάκι σας θα παίζει. Με λίγα λόγια γαμήστε αβέρτα και μετά να "σοβαρευτείτε"

Καλα τα λες. Θα ηθελα να περασω 3-5 χρονια κανωντας τα παντα, πριν προκυψει κατι σοβαρο. Αλλα απο την αλλη δεν ειμαι γυναικας, και μου αρεσει να εχω σταθερες σχεσεις...τυχερα ειναι αυτα νομιζω...
Ρωσια θα παω απο περιεργεια. Δεν θα ελεγα οχι σε κατι σοβαρο αν προεκυπτε παντως...

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16

Ούτε κ γω είμαι. Αλλά ο πειρασμός είναι παντού τριγύρω και ειδικά εκεί. Πάλι καλά δηλ. που δεν έμεινα εκεί πέρα :2funny:

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Ούτε κ γω είμαι. Αλλά ο πειρασμός είναι παντού τριγύρω και ειδικά εκεί. Πάλι καλά δηλ. που δεν έμεινα εκεί πέρα :2funny:

Μπα δεν εχω τοσο πολυ σουξε στις γυναικες.... Δεν περιμενω να αλλαξει κατι επειδη πηγα Ρωσια ή Βραζιλια. Επομενως το πολυ πολυ να θαυμαζω καμια αν εχω σχεση...αλλα διακριτικα παντα!

kuzia

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2010
Like
423
Πόντοι
26
Την πρωτη φορα που πηγα Ουκρανια, το πρωτο απο τα πολλαπλα εγκεφαλικα που υπεστη, ηταν με το που εφτασα στο αεροδρομιο στο Κιεβο, που ονομαζεται Borispol. Aκομα και οι σεκιουριτουδες ρε παιδια στο αεροδρομιο ηταν μουναρες!!! Και φοραγανε και πορνοτάκουνα(Heellover ακουυυυυυς?), ελεος δηλαδη... :headbang:

Το τι γινεται παρακατω και ειδικα στα club τα βραδια ειναι απεριγραπτο. Ειλικρινα σας μιλω, σε καποια φαση, βγηκα εξω να παρω αερα δεν αντεξα...
ολες οι ουκρανες φορανε καμπλουκ ακομα και στα χιονια και τρεχουν ανετα.οι ρωσιδες δεν τα φορανε τα τακουνια παντος καιρου

mikemeister

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
σου επεσε το σαπουνι φιδεμπορα..
2.jpg
Πού τις βρίσκεις όλες αυτές τις ωραίες φωτογραφίες ρε πλεζουρα????????? :2funny: :2funny:

jasonbecker

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
6
Μα με αυτο ασχολειται στη ζωη του.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.534
Πόντοι
216
εδω φιλε υπαρχει προβλημα!

Ολες θελουνε να εχουνε παντρευτει και να κανουνε και παιδια μεχρι τα 24 το αργοτερο! Αμα περασει αυτη η ηλικια και δεν εχουνε παντρευτει θεωρουνται ανικανες.... (για εκει ), ειναι ετσι η νοοτροπια τους

Γενικα παντως μη περιμενετε να εχετε σχεση με μια Ρωσσιδα εξ αποστασεως η και εδω για 3 χρονια ας πουμε!Μετα το χρονο το αργοτερο θα αρχισει να σας θετει το θεμα του γαμου! Εκει αρχιζει και η αντιστροφη μετρηση αμα δεν θες να την παντρευτεις τελικα, θα σε αφησει...
Η αποκατασταση ειναι πολυ σημαντικη για αυτες!

Δηλαδη αν μια ρωσιδα δεν θελει να παντρευτει για τους δικους της λογους, ειναι αναγκαστικα πουτανα?

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
εδω φιλε υπαρχει προβλημα!

Ολες θελουνε να εχουνε παντρευτει και να κανουνε και παιδια μεχρι τα 24 το αργοτερο! Αμα περασει αυτη η ηλικια και δεν εχουνε παντρευτει θεωρουνται ανικανες.... (για εκει ), ειναι ετσι η νοοτροπια τους

Γενικα παντως μη περιμενετε να εχετε σχεση με μια Ρωσσιδα εξ αποστασεως η και εδω για 3 χρονια ας πουμε!Μετα το χρονο το αργοτερο θα αρχισει [size=12pt]να σας θετει το θεμα του γαμου![/size] Εκει αρχιζει και η αντιστροφη μετρηση αμα δεν θες να την παντρευτεις τελικα, θα σε αφησει...
Η αποκατασταση ειναι πολυ σημαντικη για αυτες!

Οπότε τί κάνουμε;

Τα φτιάχνουμε με Ελληνίδες, που ως γνωστόν δε θέλουν γάμο  :tooth:

Πάλι σας βρήκα λύση λέμε  :dancing:

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
παιδια με τις φωτο που βαζετε θα με κανετε να ξαναταξιδεψω ανατολικα

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Δηλαδη αν μια ρωσιδα δεν θελει να παντρευτει για τους δικους της λογους, ειναι αναγκαστικα πουτανα?
ποιος ειπε οτι ειναι πουτανα?
γεροντοκορη θεωρειται, σαν αχρηστη..... εκει τα βλεπουν αλλιως τα πραγματα λεμε...

jasonbecker

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
6
Η νοοτροπια που υπαρχει στις ελλεεινιδες του σημερα "γαμο και οικογενεια μετα τα 30 και βλεπουμε"
πρεπει να υπαρχει σε πολυ λιγες χωρες στο εξωτερικο.
Καλα για Ανατολη δεν το συζηταμε, Ευρωπη, στο μεγαλυτερο μερος της, παλι δεν υπαρχει.
Ειναι αλλη μια ελληνικη μαλακια.

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Η νοοτροπια που υπαρχει στις ελλεεινιδες του σημερα "γαμο και οικογενεια μετα τα 30 και βλεπουμε"
πρεπει να υπαρχει σε πολυ λιγες χωρες στο εξωτερικο.
Καλα για Ανατολη δεν το συζηταμε, Ευρωπη, στο μεγαλυτερο μερος της, παλι δεν υπαρχει.
Ειναι αλλη μια ελληνικη μαλακια.

Δικαιολογειται εν μερει. Ενας αντρας ξεμπερδευει απο σπουδες και στρατο περιπου στα 25. Τοτε ξεκινα και η ζωη πραγματικα για αυτον. Ε μεχρι να φτιαχτει λιγο και να ζησει και καποια πραγματα, εφτασε 30. Οποτε αν η γκομενα του ειναι συνομηλικη, πως να παντρευτει πριν τα 30 και να θελει? Ειναι μια εκδοχη και αυτο. Αλλα ετσι και αλλιως ο αντρας πρεπει να γνωρισει καλα το αντικειμενο, τι εστι γυναικα, πριν παντρευτει.

jasonbecker

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
6
Δικαιολογειται εν μερει. Ενας αντρας ξεμπερδευει απο σπουδες και στρατο περιπου στα 25. Τοτε ξεκινα και η ζωη πραγματικα για αυτον. Ε μεχρι να φτιαχτει λιγο και να ζησει και καποια πραγματα, εφτασε 30. Οποτε αν η γκομενα του ειναι συνομηλικη, πως να παντρευτει πριν τα 30 και να θελει? Ειναι μια εκδοχη και αυτο. Αλλα ετσι και αλλιως ο αντρας πρεπει να γνωρισει καλα το αντικειμενο, τι εστι γυναικα, πριν παντρευτει.

Αυτες οι μαλακιες ειναι, που μας εχουν φαει στην ελλαδα.

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Αυτες οι μαλακιες ειναι, που μας εχουν φαει στην ελλαδα.

Ειπαμε δεν ειναι απολυτο οτι ειπα. Παιζουν παντα και διαφορες ηλικιας στο ζευγαρι. Παντως γενικα δεν παντρευονται μικρες εκτος αν παιξει καμια εγκυμοσυνη. Για ελλαδα μιλαω.

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Παντως σε μια δειγματοληψια που εκανα στο tagged.com, δεν μπορω να παω οτι ολες οι ρωσιδες ειναι ωραιες. Αλλα δεν ξερω αν το ποσοστο των εμφανισιμων γυναικων στο tagged απεικονιζει την πραγματικοτητα....μαλλον οχι νομιζω.
Αν δεν παω Ρωσια να δω με τα ματια μου τι παιζει δεν μπορω να βγαλω συμπερασματα...

Επισκέπτης
Μπα δεν εχω τοσο πολυ σουξε στις γυναικες.... Δεν περιμενω να αλλαξει κατι επειδη πηγα Ρωσια ή Βραζιλια. Επομενως το πολυ πολυ να θαυμαζω καμια αν εχω σχεση...αλλα διακριτικα παντα!

Πόσων χρονών είσαι;
Τι λεφτά βγάζεις;
Πόσα μπορείς να πετάς;

Αν "στρώσεις" από δουλειά , αποκτάς σουξέ στις γυναίκες.
Χωρίς καμία προσπάθεια.Απλά θα "βοηθάς" λίγο τα κορίτσια
να μαντέψουν πόσα βγάζεις.Και τα άλλα τα κάνουν αυτές.
Πριν "στρώσεις" από δουλειά , είναι ζόρικα, θέλει τρέξιμο και κυνήγι.
Μιλώ εκ πείρας. Πέρασα 10 χρόνια σε πανεπιστήμια , χωρίς να βγάζω τότε καλά λεφτά.
Τότε ήθελε πολύ πέσιμο , πολύ καμάκι και πολύ ... ξενύχτι.
Μετά αλλάξαν όλα , ως δια μαγείας!

Μετά και σχέση να έχεις και γάμο να έχεις,
γαμάς αυτές που "θαυμάζεις" παράλληλα και είσαι ... συγχωρεμένος!
Σκατά;
Μπορεί.
Δεν την έφτιαξα εγώ την κοινωνία αυτή.
Οπότε δεν δέχομαι παράπονα για το ότι γαμιέται.
Απλά παρατηρώ πως έχουν τα πράματα.

Επισκέπτης
θες μελαχρινη με πρασινε ματια? εχει
θες μελαχρινη με μπλε ματια? εχει
θες μελαχρινη με γκρι ματια? εχει
θες μελαχρινη με καστανα ματια? εχει
και σε ολους τους σωματοτυπους!
οτι θες εχει.....

Ψηλές , καλλίγραμμες ,
καστανόξανθες ή κοκκινομάλλες (με μπούκλες) με γκρι μάτια όμως ... δεν έχει πολλές!!
Αυτές τις βρίσκεις ... Δυτικά!
(Και με ακριβό ντύσιμο).
Nα σκάει μύτη για ψώνια με τέτοια ... φλάτ:
chanel-sandals-5.jpg
http://images1.chictopia.com/photos/Leia12/9541874172/9541874172_400.jpg[/img[/URL]]
ή τέτοιο λούκ!

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Πόσων χρονών είσαι;
Τι λεφτά βγάζεις;
Πόσα μπορείς να πετάς;

Αν "στρώσεις" από δουλειά , αποκτάς σουξέ στις γυναίκες.
Χωρίς καμία προσπάθεια.Απλά θα "βοηθάς" λίγο τα κορίτσια
να μαντέψουν πόσα βγάζεις.Και τα άλλα τα κάνουν αυτές.
Πριν "στρώσεις" από δουλειά , είναι ζόρικα, θέλει τρέξιμο και κυνήγι.
Μιλώ εκ πείρας. Πέρασα 10 χρόνια σε πανεπιστήμια , χωρίς να βγάζω τότε καλά λεφτά.
Τότε ήθελε πολύ πέσιμο , πολύ καμάκι και πολύ ... ξενύχτι.
Μετά αλλάξαν όλα , ως δια μαγείας!

Μετά και σχέση να έχεις και γάμο να έχεις,
γαμάς αυτές που "θαυμάζεις" παράλληλα και είσαι ... συγχωρεμένος!
Σκατά;
Μπορεί.
Δεν την έφτιαξα εγώ την κοινωνία αυτή.
Οπότε δεν δέχομαι παράπονα για το ότι γαμιέται.
Απλά παρατηρώ πως έχουν τα πράματα.

Συντομα τριανταριζω και προσωπικα απο το να σπαω τα αρχιδια μου με την καθε μαλακισμενη απευθυνομαι σε επαγγελματιες και περναω μια χαρα. Ημουν μονογαμικος στο παρελθον, αγνωστο τι θα κανω στο μελλον, χαρη σε καποιες συμπεριφορες. Επαγγελματικα εχω  μερικα χρονια μπροστα μου για να ανεβω. Αλλα και οταν και αν συμβει δεν σκοπευω να τα χωνω σε γκομενες-παρασιτα που κοιτανε μονο τσεπη και κοινωνικο στατους. Προτιμω επαγγελματιες με τις οποιες συνεννοουμαι αψογα, και δεν μου σπανε τα αρχιδια μετα.
Κοιτα να δεις ποτε δεν σχολιασα το τι κανει ο αλλος. Αν καποιος φιλος μου ξενοπηδαει, δεν ειναι δικη μου δουλεια, δεν τον κρινω. Ολοι ελευθεροι ειναι να κανουν οτι θελουν. Οπως επισης αν καποιος περναει καλα με την γυναικα του και δεν γαμαει αλλες ειναι δικαιωμα του και δεν πρεπει να τον σχολιαζουμε αρνητικα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom