Νέα

Ρωσσίδα στην Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 121K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
και τι θα πας να κανεις στην σκαλεα ρε μητσο??????εχεις παει ποτε ιταλια και μιλας για καλαβρια????το λινκ που σου εστειλα δεν αναφερει την ιταλια..ομως κατι αναλογο μεσω επενδυσης γινεται σε αλλες χωρες αν ειδες,και δεν μιλαω για βιζα αλλα για νομιμο διαβατηριο με ολα οσα συνεπαγεται κατι τετοιο...οσο για το βερολινο που σ αυτο το ποστ δεν αναφερες κα8ολου αν τα διαμερισματα που λες κοστιζουν 20000 παιρνω τζετ αυριο κι αγοραζω 10...αλλου ειναι το ζητημα σχουλμειτ... ;)
Ιταλια εχω παει μερικες φορες.Η Σκαλεα δεν ειναι και ασχημη.αν ειναι να παρεις στην Ελλαδα με την τριπλη τιμη!καλητερα να παρεις στην Ιταλια!οσο για το Βερολινο τα περισσοτερα απο αυτα τα πενταοροφα σπιτια ειναι παρατημενα!μιλαμε για διαμερισματα 3ων δωματιων 37 τετραγωνικα!6,9 και 12 τατραγωνικα μετρα το καθε δωματιο και η κουζινα 5,5.τα πενταοροφα αυτα κτηρια ηταν εφευρεση των Αν.Γερμανων και οχι των Ρωσσων.μετα αρχισαν να τα φτιαχνουν και οι Ρωσσοι.εχουν σχεδιαστει για διαρκεια ζωης 25 χρονια.χτιστηκαν τελη της δεκαετιας του 50 και τη δεκαετια του 60.σκεψου τι χαλια ειναι.εγω εμενα νοικιαζα ενα τετοιο 4αρι 47 τετραγωνικα απο το νοεμβριο του 1993 μεχρι τον απρηλιο του 1997.Δεν νομιζω οτι καποιος που εχει συνηθισει Ελλαδα μπορει να ζησει σε κατι τετοιο!στα περιχωρα του Βερολινου αυτα τα διαμερισματα τοσο εχουν!20.000-25.000

ruskiy standart

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Ιταλια εχω παει μερικες φορες.Η Σκαλεα δεν ειναι και ασχημη.αν ειναι να παρεις στην Ελλαδα με την τριπλη τιμη!καλητερα να παρεις στην Ιταλια!οσο για το Βερολινο τα περισσοτερα απο αυτα τα πενταοροφα σπιτια ειναι παρατημενα!μιλαμε για διαμερισματα 3ων δωματιων 37 τετραγωνικα!6,9 και 12 τατραγωνικα μετρα το καθε δωματιο και η κουζινα 5,5.τα πενταοροφα αυτα κτηρια ηταν εφευρεση των Αν.Γερμανων και οχι των Ρωσσων.μετα αρχισαν να τα φτιαχνουν και οι Ρωσσοι.εχουν σχεδιαστει για διαρκεια ζωης 25 χρονια.χτιστηκαν τελη της δεκαετιας του 50 και τη δεκαετια του 60.σκεψου τι χαλια ειναι.εγω εμενα νοικιαζα ενα τετοιο 4αρι 47 τετραγωνικα απο το νοεμβριο του 1993 μεχρι τον απρηλιο του 1997.Δεν νομιζω οτι καποιος που εχει συνηθισει Ελλαδα μπορει να ζησει σε κατι τετοιο!στα περιχωρα του Βερολινου αυτα τα διαμερισματα τοσο εχουν!20.000-25.000

:)αρα αν δεν μπορω να ζησω γιατι ρε δημητρη να πεταξω εστω και 20χιλιαρικα? :)και τι να κανω στην σκαλεα?να ριχνω μπετονια να πιανω κανενα λουτσο? :)και ολα αυτα τι σχεση εχουν με τις ρωσιδες στην ελλαδα?σ αγαπαω κι ας εισαι τρελαρα :rockon:

ruskiy standart

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
:)

Συνημμένα

• aly23.jpg
    aly23.jpg
    79,9 KB · Εμφανίσεις: 26

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Φωτο παρακαλω απο απλες καθημερινες Ρωσιδες που περπατανε αμεριμνες στους δρομους της εξωτικης Μοσχας!

ruskiy standart

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
ρωσιδα στην ελλαδα :grin:

Συνημμένα

• zhenya 14.jpg
    zhenya 14.jpg
    70,8 KB · Εμφανίσεις: 22

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
θα σε καταστρεψω τωρα!

Ρε παιδια παμε παρεα εκει, και χαρισμα σας οι ξανθιες. Αφηστε για μενα τις μαυρομαλλες μπας και χτυπησω καμια!
Δεν λεω πολυ γλυκο το κοριτσακι, αλλα εγω ψαχνω αυστηρα με μαυρο μαλλακι....

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Ρε παιδια παμε παρεα εκει, και χαρισμα σας οι ξανθιες. Αφηστε για μενα τις μαυρομαλλες μπας και χτυπησω καμια!
αυτο ειναι το μεγαλο πλεονεκτημα της Ρωσσιας...
βρισκεις οτι θες!
θες μελαχρινη με πρασινε ματια? εχει
θες μελαχρινη με μπλε ματια? εχει
θες μελαχρινη με γκρι ματια? εχει
θες μελαχρινη με καστανα ματια? εχει
και σε ολους τους σωματοτυπους!

οτι θες εχει.....

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66

Δεν πιστεύω να σε πειράζει αν σου ζητούσα τις μισές;

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
αυτο ειναι το μεγαλο πλεονεκτημα της Ρωσσιας...
βρισκεις οτι θες!
θες μελαχρινη με πρασινε ματια? εχει
θες μελαχρινη με μπλε ματια? εχει
θες μελαχρινη με γκρι ματια? εχει
θες μελαχρινη με καστανα ματια? εχει
και σε ολους τους σωματοτυπους!

οτι θες εχει.....

με εχουν στο standby.....αλλιως θα ειχα ξεκινησει ηδη την διαδικασια για βιζα. Ειμαι πολυ περιεργος να δω τι γινεται εκει περα. Αλλα ειπαμε που να παω μονος μου! Με παρεα ευχαριστως! Παντως καλη κοπελα να ειναι και δεν με νοιαζουν οι λεπτομερειες της εμφανισης.

Δεν πιστεύω να σε πειράζει αν σου ζητούσα τις μισές;

οχι βρε αδερφε,τοσες θα εχει εκει...προβλημα θα εχουμε αν μας αρεσει η ιδια!

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Αδερφε αυτες θα θελουν κατευθειαν γαμο. Τον γαμπρο περιμενουν....υποπτο.
πάντως φίλε απ την 1η φωτό την πρώτη με τη γουνίτσα και τη δεύτερη από δεξιά τις έπαιρνα σίγουρα! :rockon: :rockon:

όπως επίσης και τις δύο στην 2η φωτό (μόνο που αυτές θα τις έπαιρνα "πακέτο") :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom