Νέα

Ρωσσίδα στην Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 121K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
καλα, καποιανου του χαριζανε γαϊδαρο και τον κοιταζε στα δοντια....

αχαχαχαχχα

Συντροφε το θεμα ειναι να μην ειναι με την βαλιτσα στο χερι να φυγει. Ειπαμε ψαχνουμε για καλο και σοβαρο κοριτσι. Ε ναι ειμαι πολυ επιλεκτικος. Δεν μου αρεσουν ολες...

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
προσοχή και εδώ όμως ε?

Ρωσίδες αφού γνωρίσουν κάποιον και τον εγκλωβίσουν συναισθηματικά, ζητούν χρήματα με κάποια πρόφαση και μετά εξαφανίζονται.
Μπορεί ο δήμαρχος της Ζαχάρως να πορεύθηκε νικηφόρα στην προεκλογική του εκστρατεία με την υπόσχεση ότι θα φέρει νύφες από τη Ρωσία για τους μοναχικούς συμπολίτες του, στο Διαδίκτυο, όμως, αν πληκτρολογήσει κανείς «Ρωσίδες νύφες» σημαίνει αυτόματα συναγερμός....

Με τις λέξεις αυτές κωδικοποιείται μία από τις σοβαρότερες περιπτώσεις ηλεκτρονικής απάτης ή scam, όπως αποκαλούνται οι κερδοφόρες επιχειρήσεις αυτού του είδους, που απομυζά εκατομμύρια δολάρια από ανυποψίαστους άνδρες.

ΚΑΝΟΝΑΣ: Δεν στέλνουμε χρήματα μέσω ίντερνετ σε καμία!!!!

ruskiy standart

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
πάντως φίλε απ την 1η φωτό την πρώτη με τη γουνίτσα και τη δεύτερη από δεξιά τις έπαιρνα σίγουρα! :rockon: :rockon:

όπως επίσης και τις δύο στην 2η φωτό (μόνο που αυτές θα τις έπαιρνα "πακέτο") :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

δεν εισαι για ρωσια εσυ τζειμς ;)

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
προσοχή και εδώ όμως ε?

Ρωσίδες αφού γνωρίσουν κάποιον και τον εγκλωβίσουν συναισθηματικά, ζητούν χρήματα με κάποια πρόφαση και μετά εξαφανίζονται.
Μπορεί ο δήμαρχος της Ζαχάρως να πορεύθηκε νικηφόρα στην προεκλογική του εκστρατεία με την υπόσχεση ότι θα φέρει νύφες από τη Ρωσία για τους μοναχικούς συμπολίτες του, στο Διαδίκτυο, όμως, αν πληκτρολογήσει κανείς «Ρωσίδες νύφες» σημαίνει αυτόματα συναγερμός....

Με τις λέξεις αυτές κωδικοποιείται μία από τις σοβαρότερες περιπτώσεις ηλεκτρονικής απάτης ή scam, όπως αποκαλούνται οι κερδοφόρες επιχειρήσεις αυτού του είδους, που απομυζά εκατομμύρια δολάρια από ανυποψίαστους άνδρες.

ΚΑΝΟΝΑΣ: Δεν στέλνουμε χρήματα μέσω ίντερνετ σε καμία!!!!

για μαλακες μας εχεις? Εχουμε εκπαιδευτει με τις δικες μας εδω. Δεν την παταμε απο αλλοδαπες!

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Συντροφε το θεμα ειναι να μην ειναι με την βαλιτσα στο χερι να φυγει. Ειπαμε ψαχνουμε για καλο και σοβαρο κοριτσι. Ε ναι ειμαι πολυ επιλεκτικος. Δεν μου αρεσουν ολες...
ρε φιλε παλι τα ιδια θα λεμε?

εκατο φορες ταχουμε πει!

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΙΑ με τη βαλιτσα στο χερι!

ΔΕΝ ΣΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΑΝ ΤΟΝ ΙΠΠΟΤΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ που θα παει καβαλα στο ασπρο αλογο και απο την καλυβα θα τις παει στο παλατι! Αμα δεν υπαρχει αισθημα ΣΟΒΑΡΟ δεν φευγει καμια απο κει! Γυναικες ειναι οχι ζωντανα!

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66

οι "δικές" μου δεν σου άρεσαν? :think:

εμένα μου φαίνονται πάντως καλά και σοβαρά κορίτσια! :rolleyes: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
οι "δικές" μου δεν σου άρεσαν? :think:

εμένα μου φαίνονται πάντως καλά και σοβαρά κορίτσια! :rolleyes: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Σαν πρωτη εκτιμηση οχι.
Σοβαρα ειναι μονο τα κοριτσια που οταν τους ζητησεις κωλο σου λενε:αυτο ειναι για τον αντρα μου...
χαχαχαχα

τον Τζεημς τον εχω παρει εργολαβια εγω ;)
θα δει απο πρωτο χερι τι εστι βερυκοκο!!!!

χαχαχαχα

memosan kανεις διακρισεις? Εμεις στην απεξω? Και εμεις καλους σκοπους εχουμε....

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
δεν εισαι για ρωσια εσυ τζειμς ;)

ρε φιλε παλι τα ιδια θα λεμε?

εκατο φορες ταχουμε πει!

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΙΑ με τη βαλιτσα στο χερι!

ΔΕΝ ΣΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΑΝ ΤΟΝ ΙΠΠΟΤΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ που θα παει καβαλα στο ασπρο αλογο και απο την καλυβα θα τις παει στο παλατι! Αμα δεν υπαρχει αισθημα ΣΟΒΑΡΟ δεν φευγει καμια απο κει! Γυναικες ειναι οχι ζωντανα!

εγώ πάντως θέλω ένα καλό κορίτσι να νοικοκυρευτώ! :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

αν δεν υπάρχει στη Ρωσία πάω Ται! :grin: :grin: :grin: :rockon: :rockon: :rockon:

Μέμο, κάτσε να επιστρέψει κι ο ραφ από τάι να μας πει τα νέα και κάνουμε ένα τουρ Αθήνα-Μινσκ-Πατάγια-Αφήνα! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
ειμαι "φασιστακι" ρε εγω, ρατσιστης του κερατα! χαχαχαχαχαχα

ειπαμε, μαρτιο! λεπτομερειες με πμ

Εγω θελω το δευτερο γκρουπακι συντροφε,που θα κανει ζεστη....Εξαλλου μεχρι τον Ιουνιο δεν μπορω να παω πουθενα.... Αληθεια θα κανεις και δευτερο γκρουπακι?

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Εγω θελω το δευτερο γκρουπακι συντροφε,που θα κανει ζεστη....Εξαλλου μεχρι τον Ιουνιο δεν μπορω να παω πουθενα.... Αληθεια θα κανεις και δευτερο γκρουπακι?
θα δειξει.....

καλοκαιρι παντως δεν ειναι καλα να το ξερετε, τα καλα κομματια εχουνε φυγει με τους σπονσορες και εκει ειναι τιγκα στους γαμοτουριστες που εχουνε παει για διακοπες. μη σκεφτεστε Ελληνικα λεμε!!!!

Στον σεξοπροορισμο παμε παντα σε αντι-sos εποχες!

Επισκέπτης
σου επεσε το σαπουνι φιδεμπορα..
2.jpg

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
θα δειξει.....

καλοκαιρι παντως δεν ειναι καλα να το ξερετε, τα καλα κομματια εχουνε φυγει με τους σπονσορες και εκει ειναι τιγκα στους γαμοτουριστες που εχουνε παει για διακοπες. μη σκεφτεστε Ελληνικα λεμε!!!!

Στον σεξοπροορισμο παμε παντα σε αντι-sos εποχες!

Συντροφε δυστυχως λογω υποχρεωσεων μονο το καλοκαιρι ευκαιρω προς το παρον! Του χρονου αν ολα πανε καλα θα πεταω απευθειας λονδινο-μοσχα με λιγοτερα απο 300 με british airways....ποιος ξερει...ισως αρχισω τα ταξιδια!

theo30gr

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
0
Επειδη εχω χωρισει και εχω απογοητευτει απο τις Ελληνιδες υπαρχει καποιος να μου πει πληροφοριες για Ρωσιδες ? για σοβαρη γνωριμια?

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Επειδη εχω χωρισει και εχω απογοητευτει απο τις Ελληνιδες υπαρχει καποιος να μου πει πληροφοριες για Ρωσιδες ? για σοβαρη γνωριμια?
κοιτα το thread απο την αρχη.θα βρεις αυτο που ζητας

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16

Εγώ θα πρότεινα να μην έχετε κατα νου "σοβαρές" γνωριμίες. Αυτό που θέλω να πώ είναι να "χορτάσετε" πρώτα και μετά να κάνετε κάτι σοβαρό. Να κάνετε πρώτα πορνοτουρισμό και ταυτόχρονα να μάθετε και τον τρόπο ζωής και χούγια που έχουν και μετά να προχωρήσετε σε μία σοβαρή σχέση. Να μην μείνετε νέοι στο σπορ γιατί με τόσες μουνάρες που κυκλοφορούν, όσο όμορφη και να είναι η σχέση σας πάντα το ματάκι σας θα παίζει. Με λίγα λόγια γαμήστε αβέρτα και μετά να "σοβαρευτείτε"

Επισκέπτης
Εγώ θα πρότεινα να μην έχετε κατα νου "σοβαρές" γνωριμίες. Αυτό που θέλω να πώ είναι να "χορτάσετε" πρώτα και μετά να κάνετε κάτι σοβαρό. Να κάνετε πρώτα πορνοτουρισμό και ταυτόχρονα να μάθετε και τον τρόπο ζωής και χούγια που έχουν και μετά να προχωρήσετε σε μία σοβαρή σχέση. Να μην μείνετε νέοι στο σπορ γιατί με τόσες μουνάρες που κυκλοφορούν, όσο όμορφη και να είναι η σχέση σας πάντα το ματάκι σας θα παίζει. Με λίγα λόγια γαμήστε αβέρτα και μετά να "σοβαρευτείτε"

Διαχρονικες αληθειες ψωλαρα μου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom