Νέα

Ρωσσίδα στην Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 121K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

jasonbecker

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
6
Ε ρε πουστη μου, οι μισες και ελλεεινιδες στο ραφι θα εμεναν 100%, ετσι και αρρονταν τα εμποδια να σκασει η ανατολη εδω.
Θα αλλαζε αρδην το σκηνικο, θα ικετευαν για να φανε ενα πουτσο απ τη μια μερα στην αλλη, οχι για να βρουν γκομενο...

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Ε ρε πουστη μου, οι μισες και ελλεεινιδες στο ραφι θα εμεναν 100%, ετσι και αρρονταν τα εμποδια να σκασει η ανατολη εδω.
Θα αλλαζε αρδην το σκηνικο, θα ικετευαν για να φανε ενα πουτσο απ τη μια μερα στην αλλη, οχι για να βρουν γκομενο...

Ρε φιλε τι πλασματα ειναι αυτα? Ποιες μισες? το 90% θα εμενε στο ραφι....
Κουφαλες ελλεηνιδες ηρθε το τελος....τα αρχιδια μας θα παρετε

Επισκέπτης
Γιατι και τωρα αυτες που εχουν μεινει στο ραφι λιγες ειναι; Ο ενας τους μυριζει ο αλλος τους βρωμαει..

papaflesas

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Μάγκες,η τύπισσα που θα συναντήσω αύριο και για 5 ημέρες στην παγωμένη Αγ.Πετρούπολη είναι σαν τη δεξιά-όπως βλέπουμε-της φωτογραφίας.Όχι δίδυμη αλλά της μοιάζει πολύ!

Συνημμένα

• 1898.jpg
    1898.jpg
    80,5 KB · Εμφανίσεις: 24

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
Μάγκες,η τύπισσα που θα συναντήσω αύριο και για 5 ημέρες στην παγωμένη Αγ.Πετρούπολη είναι σαν τη δεξιά-όπως βλέπουμε-της φωτογραφίας.Όχι δίδυμη αλλά της μοιάζει πολύ!
feρνει λίγο σε Μόνικα Next top model η κάνω λάθος???
βλέπω θα περάσης καλά!!! :zfuck: :fuck1: :tits: :2funny: :2funny:

papaflesas

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Ποια είναι η Μόνικα Next top model;

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
αστο δεν περιγράφετε, καλό βόλι :2funny:

jasonbecker

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
6
Eιχαν ερθει κατι θεομουνα απο Αγ. Πετρουπολη στη δουλεια για πρακτικη....τι να λεω τωρα, μιλαμε για αυτοκτονια... :headbang:
Και κανω στη μια, συγγνωμη ρε κοπελια, στην πολη αυτη ειστε ολες ετσι? και μου λεει με ενα ουδετερο υφακι ε ναι πανω-κατω..... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

papaflesas

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Πείτε μου ρε ρεμάλια ποια είναι η Μόνικα  :2funny:

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Eιχαν ερθει κατι θεομουνα απο Αγ. Πετρουπολη στη δουλεια για πρακτικη....τι να λεω τωρα, μιλαμε για αυτοκτονια...
Και κανω στη μια, συγγνωμη ρε κοπελια, στην πολη αυτη ειστε ολες ετσι? και μου λεει με ενα ουδετερο υφακι ε ναι πανω-κατω.....

:headbang:

Μαλακες δεν γαμιεστε λεω εγω? Δεν ξαναμπαινω στο thread.... *P

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Οχι και παγωμενη -3 εχει!αυτο που μου τη σπαει ειναι τα βουνα απ'το χιονι.για να παω ντισκο πρεπει τωρα να παω με το φτιαρι να σκαψω γυρω απ'το αμαξι!αλλιως δεν θα βγαινει.

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Οχι και παγωμενη -3 εχει!αυτο που μου τη σπαει ειναι τα βουνα απ'το χιονι.για να παω ντισκο πρεπει τωρα να παω με το φτιαρι να σκαψω γυρω απ'το αμαξι!αλλιως δεν θα βγαινει.

Ας ημουν και εγω εκει και ας φτυαριζα χιονι για να βγαλω το αμαξι....

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Επισης.............

Πως μια Ρωσσιδα απο τη Μοσχα η την Αγια Πετρουπολη θα ερθει να ζησει στην μπουρδελο-βρωμο Αθηνα!??????

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Επισης.............

Πως μια Ρωσσιδα απο τη Μοσχα η την Αγια Πετρουπολη θα ερθει να ζησει στην μπουρδελο-βρωμο Αθηνα!??????

Να αλλαξουμε το thread σε Ελληνας πορνομεταναστης στην Ρωσια!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εγω σας το ξαναλεω για μια κομη φορα(και τελευαια γιατι δε λετε να το καταλαβετε μου φαινεται)

[size=16pt]ΑΠΟΒΑΛΛΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ[/size]

Μην την πατησετε κι εσεις οπως οι Ελληνιδες, οι οποιες απο την υπερβολικη προσφορα ανδρων που εχουν εδω, τοχουν χασει και δεν ξερουν πια τι θελουν!

Καποιος που εδω δυσκολευεται να βρει γυναικα, αν νομιζει οτι εκει θα εχει το δικαιωμα να αλλαζει τις γυναικες σαν τα πουκαμισα ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕ!!! Στις επαρχιακες πολεις,εκει που θα βρειτε τις πιο καλες κοπελες, οι κοινωνιες ειναι κλειστες! Τη δευτερη-τριτη φορα που θα πατε επανω θα σας ξερουν ολες!! Και καμια δε θα θελει να παει με τον ξενο που πηδαει τις ρωσσιδες και τις παραταει!!!! Οι γκομενες (ιδιως εκει που ειναι και περηφανες) δεν ειναι αντικειμενα, να τα χρησιμοποιεις και να τα πετας μετα... Πως αγοραζεις ενα αμαξι ρε παιδι μου η ενα σπιτι? Αγοραζεις ενα καθε μερα μεχρι να βρεις ποιο σου κανει? ΟΧΙ! Το ιδιο συμβαινει και με τις γυναικες! Αν ο σκοπος σας ειναι να βρειτε γυναικα για γαμο, θα πρεπει να το ψαξετε! Και αυτη που θα επιλεξετε,αυτη που θα αγαπατε, που θα εκτιματε και θα εμπιστευεστε αυτη θα φερετε για να συζεισετε μαζι της μεχρι να την παντρευτειτε!!! Ειναι απλα τα πραγματα, μην τα κανετε δυσκολα απο μονοι σας!

Τωρα οσοι θελουνε να πανε επανω με την Ελληνικη νοοτροπια και να πηδανε καθε μερα και αλλη, να ειναι προετοιμασμενοι οτι ΚΑΙ θα πρεπει να αλλαζουνε προορισμο καθε φορα ΚΑΙ οτι θα τραβανε κυριως τους καρχαριες ΚΑΙ οτι θα τους κοστισει ο κουκος αηδονι ΚΑΙ τελικα δε θα ειναι ουτε οι ιδιοι ευχαριστημενοι γιατι θα συνηδειτοποιησουν τελικα οτι ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ!!!

Και μην εχετε καμια αμφιβολια οτι αν η Ρωσσιδα σας γουσταρει πραγματικα δε θα το καταλαβετε! Θα το καταλαβετε αμεσως! Απο τον τροπο που σας κοιταει, απο τον τροπο που σας φιλαει, απο τον τροπο που σας κανει ερωτα, απο τον τροπο που σας μιλαει, απο τον τροπο που σας ανεβαζει ψυχολογικα και απο τον τροπο που σας δειχνει ποσο πολυ θελει να ειναι μαζι σας! Αν δεν μπορειτε να διακρινετε αυτα τα σημαδια, τοτε η ευθυνη ειναι δικη σας! Και μην ανησυχειτε, αυτη που πραγματικα θα θελει να ειναι μαζι σας, ουτε το σπιτι θα σας κλεψει, ουτε τα σωβρακα θα σας παρει ουτε θα σας λεει παραμυθια για λεφτα... αυτα τα κανουνε οι καρχαριες ή ορισμένες οι οποίες βλέποντας και οι ιδιες οτι δεν τραβαει η σχεση, κοιτανε να αρπαξουνε κατι την τελευταια στιγμη.... ΟΤΑΝ Η ΡΩΣΣΙΔΑ Η ΟΠΟΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝΕ ΤΥΠΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΜΜΩΣ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΕΙ! Υπογραφη memosan!

Ξαναδιαβάστε λοιπον όλες τις πληροφοριες που εχουν δοθει σε αυτο το θρεντ και κανονιστε την πορεια σας αγαπητοι!
Στις μικρες πολεις η κοινωνια ειναι πολυ κλειστη.οπως εχω επανελλημενα γραψει πολυ δυσκολα μια κοπελα στη μικρη πολη θα παει σε ξενοδοχειο.αφου οι μισοι ειναι γνωστοι μεταξυ τους.οποτε πρεπει κανεις να νοικιασει διαμερισμα.Οι μικρες πολεις για ενα οχι πεπηραμενο δεν θα ελεγα οτι ειναι οτι καλητερο.θυμαμαι στο Νοβγκοροντ στην Ντισκο ηταν τρεις Ιταλοι τους ειχα δει και στην Αγια Πετρουπολη το πιθανοτερο ειναι να τους ειχε στειλει εκει  καποια Ιταλικοι εταιρια (θελαν να φτιαξουν εργοστασιο που θα εφτιαχνε καλτσον που τελικα δεν εγινε ποτέ).Οι Ιταλοι αυτοι καθοντουσαν μονοι τους συνεχεια στο μπαρ.Εγω στο Νοβγκοροντ εκτος οτι τους ξερω ολους (οπως εχω επανελημενα γραψει στις πρωτες 2-3 πορνοεκδρομες σε ενα μερος κοιτας να γνωρισεις ντοπιους που μπορουν να σε βοηθισουν καποια στιγμη,να φτιαξεις τ'αμαξι σου σε τιμες δυο τρεις φορες πιο κατω απο τιμες Αγιας Πετρουπολης και να σου βρουνε και διαμερισμα.πολυ συμαντικο ειναι σε αυτες της πολεις το αμαξι με αριθμο κυκλοφωριας απο Μοσχα ή Αγια Πετρουπολη.γενικα καλο ειναι να προτιμαει κανεις της πολεις με πλυθισμο 800.000 με 1.000.000 εκει εχει πιθανοτητες να κανει κατι.Τωρα για να φερει κανεις Ρωσσιδα στην Ελλαδα οπως εχω επανελλημενα γραψει  μονο απο καμια πολυ μικρη φτωχη πολη θα δεχτει.Π.Χ. απο το Νοβγκοροντ δε νομιζω οτι θα δεχτει καμια να ερθει να ζησει μονιμα στην Ελλαδα.

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Και γιατι να πανε στις μικρες πολεις?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Και γιατι να πανε στις μικρες πολεις?
σε μια μεγαλη πολη εχουν ολες της δουλειες τους και τρεχουνε συνεχεια.θα τη γνωρισεις και θα βγειτε το σαββατοκυριακο.στις μικρες πολεις δεν κανουνε τιποτα!δεν ειναι και ιδιεταιρα απασχολημενες.ενα αλλο θετικο για της μικρες πολεις ειναι οτι ειναι πολυ φτηνα.μιλαμε για τιμες 1/3 των τιμων της Αγιας Πετρουπολης!και οπως ειναι το θεμα του Thread ειναι πρακτικα αδυνατον  μια κοπελα απο μια μεγαλη πολη να φυγει απο 'κει και να παει να ζησει στην Ελλαδα.τα αρνητικα της μικρης πολης τα εγραψα στο πιο πανω ποστ.

bakis13

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2009
Like
36
Πόντοι
1
Ερώτηση προς τους πιο έμπειρους σ'αυτή την κατηγορία: Την Τετάρτη φέρνω για πρώτη μου φορά μια κοπέλα από μικρή πόλη των 85000 κατοίκων(μικρή πόλη σχετικά) στην Αθήνα που είναι ζούγκλα.Τι πρέπει να κάνω για της αρέσει εδώ πέρα από τα προσωπικά μας? Θα μπορούσε να μείνει μόνιμα σε μια μεγάλη πόλη όπως η Αθήνα? Είναι αστέρι σε όλα της και δεν μπορεί να την φτάσει καμία ελεεινίδα όσο και αν προσπαθήσει...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom