Νέα

Ρωσσίδα στην Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 121K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Τι μαμπετς και μαπετ σοου ρε δε μας κανεις καμια μεταφραση.. :P

Αρκεί μόνο το βλέματα που θα εισπράξει. Αν μπορούσαν να την κατασπαράξουν οι κάργιες θα το έκαναν. "Μαμπετς" όπως αποκαλεί και η δικιά μου τις καζάκες :grin: :grin:

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
ρωσσιδα στην Ελλαδα
img22491.jpg

ρωσσιδα στην Ελλαδα
dsc00242z.jpg

λευκορωσσιδα στην Ελλαδα
s3010006.jpg

μολδαβεζα στην Ελλαδα
img1978g.jpg

ουκρανεζα στην Ελλαδα
xf81b0368.jpg

ρουμανα στην Ελλαδα
dsc03115.jpg

την αλλη φορα, και αλλες εθνικοτητες για να βρειτε αυτη που σας ταιριαζει καλυτερα!

βεβαια συμφωνα με τον ΠΠο τις κατεβαζω απο το ιντερνετ! Α ς μιλησει ο πιτσι και ο φωτις και ο ιποττης που τις ειδανε στο κινητο μου ;)

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
memosan ξεχασες κατι στο φωτογραφικο σου αλμπουμ! Δεν εβαλες και μια Ελληνιδα στην Ελλαδα... :S

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.231
Πόντοι
506
...Το Λευκορωσάκι και το Ουκρανάκι είναι γλύκες...Στο γλυφομούνι θα στάζουν ΜΕΛΙ...

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.543
Πόντοι
216
memosan, οπως λες, το ιδανικο ειναι να παει καποιος στη ρωσια, πιθανως σε μια μικρη επαρχια, αν ψαχνει να βρει μια καλη ρωσιδα να περασει χρόνια μαζί της.
Βεβαια, δεν απορριπτεις και το internet που εκμηδενιζει τις αποστασεις, αλλα με τις επιφυλαξεις που εχουμε πει.

Το θεμα ειναι, πως μπορει πρακτικα να οργανωσει καποιος να παει στη ρωσια?
Εννοω οτι απο τη στιγμη που δεν μιλαμε για ενα απλο τουριστικο ταξιδι να δεις αξιοθεατα, αλλα με σκοπο να δικτυωθεις και γνωρισεις καμια καλη ρωσιδα, πως μπορει να το κανεις πρακτικα αυτο?
Οταν δεν εχεις παει ρωσια ποτε, οταν δεν ξερεις ποια πολη να επιλεξεις, οταν θα πας καπου και δεν ξερεις κανεναν,οταν δεν ξερεις πιθανες κακοτοπιες(παντα υπαρχουν), οταν πρεπει σε λιγες μερες να γνωρισεις κοπελες και να ειναι και της προκοπης(δεν μιλω για one night stand)?

Διαβαζω πολλα και στο sexotourismos.blogspot.com που εχει χρησιμες συμβουλες οχι μονο για σεξοτουρισμο αλλα και γενικοτερα πως να κινηθεις σε αυτες τις χωρες.
Αλλα παλι νομιζω πρεπει καπως να το συμμαζεψουμε το θεμα, πως μπορει καποιος να κανει το βημα, επιτοπου να παει και να γνωρισει ρωσιδα, προσεχοντας ολα τα παραπανω ερωτηματα που εθεσα.

Ειναι ευκολο να πεσεις σαν αλεξιπτωτιστης σε μια ρωσικη επαρχια και να βγεις σε σαφαρι να βρεις καλη ρωσιδα; Παιζουν πιθανοτητες; Πως θα δικτυωθεις απο το πουθενα; Πως θα γνωριστεις; Ασε που και η γλωσσα ειναι εμποδιο απο μονη της...

Δεν ξερω. Το ψαχνω αλλα τα εμποδια φαινονται μεγαλα. Και καταληγω στο internet παλι, που μπορει καποια να ξερει και αγγλικα, και να μη χρειαζεται να τα αντιμετωπισεις ολα απο το 0. Θελω ομως να το συζητησουμε, μηπως πως μπορει καποιος να παει ρωσια επιτοπου και να γνωρισει μια καλη ρωσιδα, με σκοπο παντα να την φερει ελλαδα καποια στιγμη.

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Υπαρχουν και 'λυσεις' εντος ΕΕ που ειναι και κοντα............

Ουγγαρια-Τσεχια!

Και γυναικαρες εχουν και ωραιες πολεις εχουν......Βουδαπεστη-Πραγα.........

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.543
Πόντοι
216
Οπως και να ειναι, χρειαζεται ενα workaroung, μια 'τεχνογνωσια' για να επιτευχθει ο στοχος.
Διοτι οπως ειπα, δεν μιλαμε για απλο ταξιδι, αλλα με σκοπό τις γνωριμίες.

Επισκέπτης
memosan, οπως λες, το ιδανικο ειναι να παει καποιος στη ρωσια, πιθανως σε μια μικρη επαρχια, αν ψαχνει να βρει μια καλη ρωσιδα να περασει χρόνια μαζί της.
Βεβαια, δεν απορριπτεις και το internet που εκμηδενιζει τις αποστασεις, αλλα με τις επιφυλαξεις που εχουμε πει.

Εννοω οτι απο τη στιγμη που δεν μιλαμε για ενα απλο τουριστικο ταξιδι να δεις αξιοθεατα, αλλα με σκοπο να δικτυωθεις και γνωρισεις καμια καλη ρωσιδα, πως μπορει να το κανεις πρακτικα αυτο?
Οταν δεν εχεις παει ρωσια ποτε, οταν δεν ξερεις ποια πολη να επιλεξεις, οταν θα πας καπου και δεν ξερεις κανεναν,οταν δεν ξερεις πιθανες κακοτοπιες(παντα υπαρχουν), οταν πρεπει σε λιγες μερες να γνωρισεις κοπελες και να ειναι και της προκοπης(δεν μιλω για one night stand)?

Διαβαζω πολλα και στο sexotourismos.blogspot.com που εχει χρησιμες συμβουλες οχι μονο για σεξοτουρισμο αλλα και γενικοτερα πως να κινηθεις σε αυτες τις χωρες.
Αλλα παλι νομιζω πρεπει καπως να το συμμαζεψουμε το θεμα, πως μπορει καποιος να κανει το βημα, επιτοπου να παει και να γνωρισει ρωσιδα, προσεχοντας ολα τα παραπανω ερωτηματα που εθεσα.

Ειναι ευκολο να πεσεις σαν αλεξιπτωτιστης σε μια ρωσικη επαρχια και να βγεις σε σαφαρι να βρεις καλη ρωσιδα; Παιζουν πιθανοτητες; Πως θα δικτυωθεις απο το πουθενα; Πως θα γνωριστεις; Ασε που και η γλωσσα ειναι εμποδιο απο μονη της...

Δεν ξερω. Το ψαχνω αλλα τα εμποδια φαινονται μεγαλα. Και καταληγω στο internet παλι, που μπορει καποια να ξερει και αγγλικα, και να μη χρειαζεται να τα αντιμετωπισεις ολα απο το 0. Θελω ομως να το συζητησουμε, μηπως πως μπορει καποιος να παει ρωσια επιτοπου και να γνωρισει μια καλη ρωσιδα, με σκοπο παντα να την φερει ελλαδα καποια στιγμη.
χιστι μου σε βλεπο πορνοπροβλιματισμενο!
αλλα εγο θα φροντισο για τουσ καλουσ φιλουσ και θα τουσ γνορισο καμια καλι φιλεναδα τισ δικιασ μου.... ;)
αν βεβεα παι προτα καλα το δικο μου κονε...αν και ειμαστε σε καλο δρομο.........
και αν βεβεα ο εν λογο χιστισ τιρι καπιεσ προιποθεσισ και δε με κανι ρεζιλι στα ματια τον κοριτσιον... :rockon: :rockon:

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166

φιλε μου δυστυχως σαυτη τη ζωη δεν ειναι τιποτα ευκολο...

ειναι πρακτικα σχεδον αδυνατο να πας σε μια ξενη πολη και να βρεις με την πρωτη τη γυναικα της ζωης σου ή ακομη και να κανεις με τη μια ολα τα απαραιτητα κονε... τα προβληματα οπως γλωσσα κλπ εχω πει τροπους πως λυνονται... στο μπλογκ εχω γραψει οτι ο σεξοτουριστας κατ αρχην επιλεγει προορισμο! Δηλαδη πρωτα πρεπει να ξερεις που και γιατι πρεπει να πας! Να επιλεξεις μια πολη δηλαδη που για λιγο καιρο θα γινει ο μονιμος ταξιδιωτικος σου προορισμος! Απαξ και καταληξεις σε αυτο τοτε κοιτας να αντιμετωπισεις τα υπολοιπα προβληματα. Για τη γλωσσα σου ειπα, για ντοπιους γνωστους (αντρες) αναλογα με το ποσο κοινωνικος εισαι μπορεις να βρεις καποιους υπαλληλους ακομη και στο ξενοδοχειο που θα μεινεις ή στα κλαμπ που θα πηγαινεις! Μεχρι να κανεις τα απαραιτητα κοννε, καλο ειναι, αν και ακριβοτερο, να μενεις σε ξενοδοχεια, μιλανε σιγουρα αγγλικα και θα σε βοηθησουνε σε πολλα θεματα οπως να σου καλεσουνε ταξι, να σου προτεινουνε μερη κ.λ.π.
οσο για τις πολεις....
μερικοι γενικοι κανονες ειναι:
οσο μακρυτερα απο μοσχα τοσο καλυτερα
οσο δυσκολοτερα να πας τοσο καλυτερα
οσο λιγοτερο τουριστικη πολη τοσο καλυτερα
δες στο γουγλη ή τη wikipedia ποιες ειναι οι φοιτητουπολεις, ποιες οι εργατουπολεις και ποιες οι πολεις νυφοπαζαρα (μη σου κανει εντυπωση, υπαρχουνε και τετοιες χαρακτηρισμενες απο τους ιδιους τους Ρωσσους)
τσεκαρεις τις τιμες διαμονης και το κοστος των εισητηριων
και καταληγεις σε καποιες πολεις που εχουνε ικανοποιητικο value for money αντιστοιχο των δυνατοτητων σου.
και βεβαια πρεπει να δεις αν αντεχει το στομαχι σου να κανεις εσωτερικες πτησεις με τουπολεφ χαχαχα αλλιως επελεξε προορισμο τουλαχιστο 2,5-3 ωρες μακρια απο μοσχα με τραινο...

επιλεγεις λοιπον προορισμο, πας, τσεκαρεις, γνωριζεις κοσμο, κανεις παιχνιδι και αν σε ικανοποιει ο προορισμος ξαναπας δευτερη και τριτη φορα μεχρι να βρεις αυτο που ψαχνεις...

με τον καιρο και με τις εμπειριες που αποκτας στον σεξοτουρισμο, καθε επομενη φορα θα ειναι και καλυτερη και ευκολοτερη....

τωρα αν υπαρχει ελλειψη χρονου και δε μπορεις να κανεις πολλα ταξιδια, ειναι ψιλοπροβλημα αλλα σε λιγο καιρο ενδεχεται να σου βρω λυση και σε αυτο....

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Υπαρχουν και 'λυσεις' εντος ΕΕ που ειναι και κοντα............

Ουγγαρια-Τσεχια!

Και γυναικαρες εχουν και ωραιες πολεις εχουν......Βουδαπεστη-Πραγα.........
καλυτερα Σλοβακια......

Βουδαπεστη-Πραγα ειναι εξαιρετικα τουριστικες πολεις με οσα κακα συνεπαγεται αυτο...

λιγοτερο τουριστικη
οι γυναικες τρελλαινονται για Ελλαδα
δε χρειαζονται βιζα για να ερθουν εδω
ειναι παμφθηνα
οι φοιτητριουλες ειναι ψιλοτρελαμενες

πολη στοχος για Σλοβακια το Μπρνο.....φοιτητουπολη ;)

αν εχετε μια σχετικη σεξοτουριστικη εμπειρια κοιταχτε και το Κοσιτσε...

s1

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
καλυτερα Σλοβακια......

Βουδαπεστη-Πραγα ειναι εξαιρετικα τουριστικες πολεις με οσα κακα συνεπαγεται αυτο...

λιγοτερο τουριστικη
οι γυναικες τρελλαινονται για Ελλαδα
δε χρειαζονται βιζα για να ερθουν εδω
ειναι παμφθηνα
οι φοιτητριουλες ειναι ψιλοτρελαμενες

πολη στοχος για Σλοβακια το Μπρνο.....φοιτητουπολη ;)

αν εχετε μια σχετικη σεξοτουριστικη εμπειρια κοιταχτε και το Κοσιτσε...

μονο που το Μπρνο ειναι στη τσεχια :)

papaflesas

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Πριν λίγες ώρες γύρισα από την Αγ.Πετρούπολη.Εντυπώσεις θα γράψω το βράδυ!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
φιλε μου δυστυχως σαυτη τη ζωη δεν ειναι τιποτα ευκολο...

ειναι πρακτικα σχεδον αδυνατο να πας σε μια ξενη πολη και να βρεις με την πρωτη τη γυναικα της ζωης σου ή ακομη και να κανεις με τη μια ολα τα απαραιτητα κονε... τα προβληματα οπως γλωσσα κλπ εχω πει τροπους πως λυνονται... στο μπλογκ εχω γραψει οτι ο σεξοτουριστας κατ αρχην επιλεγει προορισμο! Δηλαδη πρωτα πρεπει να ξερεις που και γιατι πρεπει να πας! Να επιλεξεις μια πολη δηλαδη που για λιγο καιρο θα γινει ο μονιμος ταξιδιωτικος σου προορισμος! Απαξ και καταληξεις σε αυτο τοτε κοιτας να αντιμετωπισεις τα υπολοιπα προβληματα. Για τη γλωσσα σου ειπα, για ντοπιους γνωστους (αντρες) αναλογα με το ποσο κοινωνικος εισαι μπορεις να βρεις καποιους υπαλληλους ακομη και στο ξενοδοχειο που θα μεινεις ή στα κλαμπ που θα πηγαινεις! Μεχρι να κανεις τα απαραιτητα κοννε, καλο ειναι, αν και ακριβοτερο, να μενεις σε ξενοδοχεια, μιλανε σιγουρα αγγλικα και θα σε βοηθησουνε σε πολλα θεματα οπως να σου καλεσουνε ταξι, να σου προτεινουνε μερη κ.λ.π.
οσο για τις πολεις....
μερικοι γενικοι κανονες ειναι:
οσο μακρυτερα απο μοσχα τοσο καλυτερα
οσο δυσκολοτερα να πας τοσο καλυτερα
οσο λιγοτερο τουριστικη πολη τοσο καλυτερα
δες στο γουγλη ή τη wikipedia ποιες ειναι οι φοιτητουπολεις, ποιες οι εργατουπολεις και ποιες οι πολεις νυφοπαζαρα (μη σου κανει εντυπωση, υπαρχουνε και τετοιες χαρακτηρισμενες απο τους ιδιους τους Ρωσσους)
τσεκαρεις τις τιμες διαμονης και το κοστος των εισητηριων
και καταληγεις σε καποιες πολεις που εχουνε ικανοποιητικο value for money αντιστοιχο των δυνατοτητων σου.
και βεβαια πρεπει να δεις αν αντεχει το στομαχι σου να κανεις εσωτερικες πτησεις με τουπολεφ χαχαχα αλλιως επελεξε προορισμο τουλαχιστο 2,5-3 ωρες μακρια απο μοσχα με τραινο...

επιλεγεις λοιπον προορισμο, πας, τσεκαρεις, γνωριζεις κοσμο, κανεις παιχνιδι και αν σε ικανοποιει ο προορισμος ξαναπας δευτερη και τριτη φορα μεχρι να βρεις αυτο που ψαχνεις...

με τον καιρο και με τις εμπειριες που αποκτας στον σεξοτουρισμο, καθε επομενη φορα θα ειναι και καλυτερη και ευκολοτερη....

τωρα αν υπαρχει ελλειψη χρονου και δε μπορεις να κανεις πολλα ταξιδια, ειναι ψιλοπροβλημα αλλα σε λιγο καιρο ενδεχεται να σου βρω λυση και σε αυτο....
Κατ'αρχην σε καποια μικρη πολη για καποιον πορνοτουριστα ειναι παρα πολυ δυσκολο να κανει κατι.Αναγκαστικα θα παει στο ξενοδοχειο γιατι δωματιο ειναι πολυ δυσκολο να βρει.Π.Χ. στο Νοβγκοροντ νοικιαζω δωματιο με τη μερα σε ενα διαμερισμα που ειναι ιδιοκτησια ενος εργοστασιου και καποιοι μου γνωρισανε την καθαρηστρια.Συνηθως ειμαι σε ολο το διαμερισμα μονος μου.Στο ξενοδοχειο στη μικρη πολη οπως εχω επανελημενα γραψει καμια κοπελα δεν θα παει.οταν στην πολη οι μισοι ειναι γνωστοι!αυτοι οι προορισμοι ειναι για πολυ εμπειρους πορνομεταναστες θα ελεγα.Ειναι δε πολυ πληκτικες.ακομα και εγω που ειμαι 17+ χρονια πορνομεταναστης και εχω συνηθισει τη Ρωσσια μετα απο 2-3 μερες σε μια μικρη πολη με πιανει καταθλυψη!μετα της 9 το βραδυ δεν κυκλοφωρει ουτε μυγα.ολα ειναι κλειστα εκτος απο μια ντισκο που εχει καμια 100η ατομα απο της οποιες ειναι 70-80 ειναι γκομενες (δυστηχως 16-19 ετων).Απο μουνι βεβαιως αλλο τιποτα!καθε φορα εχω και 3ης 4ης μαζι και της πηγαινω με τ'αμαξι της τα'ι'ζω σουβλακια μπυρες κλπ.μονες τους ζητανε να παμε σαουνα.Αλλα μετα απο 2-3 μερες το βαριεσαι και αυτο!Για εναν νεο πορνοτουριστα καλητερα θα ηταν να παει σε μια μεγαλη πολη για να μπορει να παει καπου μετα της 9 το βραδυ.Στις μικρες πολεις θα τρελαθει.εκτος αυτου στη μεγαλη πολη θα ευκολα ή δυσκολα εστω δινοντας και 200 Ευρω την ωρα θα βρει πουτανες να  :knockinb: στη μικρη πολη δυσκολο εως αδυνατον.

bliet

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
μηπως λεω μηπως ηρθε η ωρα να συνχωνευσουμε το παρον θρεντ με το ανωθεν κυριοι?αφου μεχρι και ο δασκαλος του σεξοτουρισμου δημητρακης αλαξε αιθουσα! :s&m_2: :tits:

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
καλυτερα Σλοβακια......

Ενταξει τι να κανουμε..........μην ξεχνας οτι εχουν εξαιρετικο ενδιαφερον και οι πολεις και γενικα......γι'αυτο 'τραβανε' κοσμο.

Ετσι και αλλιως καποιος που κανει ταξιδια και θελει να 'παιξει' με πολλες γυναικες εκει θα εχει οικονομικη ανεση δε θα ειναι μισθωτος των 700-1000 ευρω!

papaflesas

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Εξαιρετικό το ταξίδι στην Αγ.Πετρούπολη,εξαιρετική η πόλη εξαιρετικότατη η τύπισα που έχω γνωρίσει.Εν ολίγοις,πέρασα καταπληκτικά.Βέβαια έκανε πολύ κρύο,οπότε φαντάζομαι ότι τον Ιούνιο που θα πάω ξανά θα είναι τέλεια από άποψη καιρού.Όπου και να κοίταζα έβλεπα απίστευτα μουνιά,έστω και με τα βαριά ρούχα και τους σκούφους!Την Κυριακή η φίλη με πήγε σε ένα πάρτι που έκανε μια φίλη της (όχι δεν ήταν sex party!!!) κι έπαθα την πλάκα μου.Σε ένα διαμέρισμα αρκετά μεγάλο αλλά όχι καινούριο,και μέσα είχε κάτι μουνάρες...Φυσικά οι περισσότερες είχαν γκόμενο,αλλά είχε και ξέμπαρκες οι οποίες εμφανισιακά κυμαίνονταν μεταξύ 7 και 9 με άριστα το 10!Το μεγάλο σοκ όμως το έπαθα την επόμενη ημέρα όταν γνώρισα σε ένα καφέ τη μικρή της αδερφή.Μάγκες,άντε γεια...19 ετών,θεά...Περίπου στο 1,75 καστανόξανθα μαλλιά,με γκρι ματάρες,και κάτι χείλη άλλο πράγμα...Κορμάρα από τις λίγες,και πολύ έξυπνη!Το καλοκαίρι θέλει να έρθει στη Μύκονο,οπότε παίζει το ενδεχόμενο να τις φέρω και τις 2 για διακοπές.Αν η "δικιά" μου πάρει άδεια όταν πάρω κι εγώ βεβαίως.Δυστυχώς-για εσάς-δεν μπορώ να δημοσιεύσω φωτογραφίες τους!Και τόσο καιρό καθόμουν να ασχολούμαι με τις Ελληνίδες.Βέβαια,για να προσθέσω στη συζήτηση που έχει ανοίξει κάποια στοιχεία,από συζητήσεις με διάφορες κοπέλες στο πάρτι και από τη δικιά μου,η Ελλάδα δεν περιλαμβάνεται στις χώρες που ονειρεύονται να ζήσουν.Η δική μου π.χ ψάχνει να βρει δουλειά σε Ελβετία ή Αυστρία,για να μετακομίσει,ή στη "χειρότερη" απ'ότι μου είπε στο Μιλάνο...Δεν τις αδικώ,τι να κάνουν στην Ελλάδα;Αυτά να τα βλέπουμε εμείς φυσικά,που καταντήσαμε τη χώρα ένα μπουρδέλο κυριολεκτικά και μεταφορικά.

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
.Βέβαια,για να προσθέσω στη συζήτηση που έχει ανοίξει κάποια στοιχεία,από συζητήσεις με διάφορες κοπέλες στο πάρτι και από τη δικιά μου,η Ελλάδα δεν περιλαμβάνεται στις χώρες που ονειρεύονται να ζήσουν.Η δική μου π.χ ψάχνει να βρει δουλειά σε Ελβετία ή Αυστρία,για να μετακομίσει,ή στη "χειρότερη" απ'ότι μου είπε στο Μιλάνο...Δεν τις αδικώ,τι να κάνουν στην Ελλάδα;Αυτά να τα βλέπουμε εμείς φυσικά,που καταντήσαμε τη χώρα ένα μπουρδέλο κυριολεκτικά και μεταφορικά.

αυτό δεν το καταλαβαίνω. Τι σημαινει ''προτιμούν την Ελβετία και την Ιταλία''? Ως τι θα πανε εκει? Ως γιατροί? πυρηνικές φυσικοί? ως ραφτρες? η λατζέρησες?

ΩΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ θέλουν να πανε, να γαμιούνται και να το παιζουν συζυγοι. με το μουνι τους μονο, δηλαδη. και τους πέφτουν λιγοι οι Ελληνες? ΜΗ ΧΕΣΩ! δεν κοιτανε να αγοράσουν πρώτα δευτερο βρακί που έχουν κανει την πουτανιά επιστήμη! Και καλά, ολοι εσεις που τις προτιμάτε από τις Ελληνιδες, δεν σας ενοχλεί που το μονο που κοιτανε είναι να δουν μια ασπρη (και πλούσια) μέρα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom