Νέα

Ρωσσίδα στην Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 121K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Αλεκος_3

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Like
6
Πόντοι
6
τι θεες ειναι αυτες που ποσταρει ο μιδασ, απαιχτες λεμε. σε λαθος τοπο γεννηθηκαμε γαμωτο.

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Ερώτηση προς τους πιο έμπειρους σ'αυτή την κατηγορία: Την Τετάρτη φέρνω για πρώτη μου φορά μια κοπέλα από μικρή πόλη των 85000 κατοίκων(μικρή πόλη σχετικά) στην Αθήνα που είναι ζούγκλα.Τι πρέπει να κάνω για της αρέσει εδώ πέρα από τα προσωπικά μας? Θα μπορούσε να μείνει μόνιμα σε μια μεγάλη πόλη όπως η Αθήνα? Είναι αστέρι σε όλα της και δεν μπορεί να την φτάσει καμία ελεεινίδα όσο και αν προσπαθήσει...
προσπαθησε κατ αρχην να δειξεις τα ωραια μερη της Αθηνας και απεφυγε αυτα που γινεται χαμος...
Ακροπολη, Λυκαβητος, Allou, Πειραϊκη ειναι must. Αμα σε παιρνει να κανεις και εκδρομες ακομη καλυτερα... ποσες μερες θα κατσει η κοπελα?

bakis13

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2009
Like
36
Πόντοι
1
προσπαθησε κατ αρχην να δειξεις τα ωραια μερη της Αθηνας και απεφυγε αυτα που γινεται χαμος...
Ακροπολη, Λυκαβητος, Allou, Πειραϊκη ειναι must. Αμα σε παιρνει να κανεις και εκδρομες ακομη καλυτερα... ποσες μερες θα κατσει η κοπελα?

15 μέρες θα μείνει,είναι αυτή που σου είχα γράψει με π.μ. αν θυμάσε. Είναι αστεράκι και δεν θέλω να το χάσω.

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166

15 μέρες θα μείνει,είναι αυτή που σου είχα γράψει με π.μ. αν θυμάσε. Είναι αστεράκι και δεν θέλω να το χάσω.
Να σε ρωτησω κατι αν μου επιτρεπεις? Σε ποια αλλα μερη εχει παει η κοπελα? Σου εχει πει τιποτα για Τουρκια, αιγυπτο κ.λ.π.?

bakis13

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2009
Like
36
Πόντοι
1
Είναι η πρώτη φορά που θα ταξιδεύσει και είναι πολύ ψαρωμένη από αυτά που ξέρω βέβαια.Μιλάμε κάθε μέρα στο τηλέφωνο και πιστεύω ότι όντως δεν έχει ξαναφύγει από το σπίτι της.

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Είναι η πρώτη φορά που θα ταξιδεύσει και είναι πολύ ψαρωμένη από αυτά που ξέρω βέβαια.Μιλάμε κάθε μέρα στο τηλέφωνο και πιστεύω ότι όντως δεν έχει ξαναφύγει από το σπίτι της.
Φιλε μου εγω απλα θελω να σου συστησω να εισαι λιγο επιφυλακτικος μιας και ειναι η πρωτη φορα που τη συναντας. Οχι τιποτε αλλο αλλα ειναι Ουκρανεζα οπως μου ειπες, και αυτες συνηθως λενε ψεμματα.
Τελος παντων, απο τη στιγμη που επελεξε να ερθει θα περασεις καλα, απο τη στιγμη που εχεις μερες περα απο τα μερη της Αθηνας πηγαινε την κανα τριημερακι στα Μετεωρα και σε καποιο νησι (Σαντορινη θα παθει πλακα και δεν εχει και κοσμο τετοια εποχη).
Καλου κακου, προσπαθησε να δεις με τροπο το διαβατηριο της!!!! Ειναι σημαντικο αυτο που σου λεω!

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.213
Πόντοι
506
Ερώτηση προς τους πιο έμπειρους σ'αυτή την κατηγορία: Την Τετάρτη φέρνω για πρώτη μου φορά μια κοπέλα από μικρή πόλη των 85000 κατοίκων(μικρή πόλη σχετικά) στην Αθήνα που είναι ζούγκλα.Τι πρέπει να κάνω για της αρέσει εδώ πέρα από τα προσωπικά μας? Θα μπορούσε να μείνει μόνιμα σε μια μεγάλη πόλη όπως η Αθήνα? Είναι αστέρι σε όλα της και δεν μπορεί να την φτάσει καμία ελεεινίδα όσο και αν προσπαθήσει...

...ΤΥΧΕΡΑΚΙΑ...Θα την πας στα γνωστά στέκια...Αρχαία, πλάκα, μοναστηράκι...αν είναι ψιλοκουλτούρα, μια βόλτα στο Μέγαρο ή στη Λυρική θα την έφτιαχνε...Μην ξεχάσεις το σουβλάκι...Άμα τις κάνεις και κανένα καλό γλυφομούνι διαρκείας, θα γίνει ΣΚΛΑΒΑ ΣΟΥ...ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ.

bakis13

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2009
Like
36
Πόντοι
1
Είμαι πάντα επιφυλακτικός με όλες τις γυναίκες και έχω ακούσει πολλά... Για την συγκεκριμένη κοπέλα έχεται απλά για 15 μέρες και βλέπουμε,δεν έχω πει μεγάλες κουβέντες.Θα δω σίγουρα το διαβατήριο της,θα δω πότε το έβγαλε και αν έχει ταξιδεύσει ξανά.Τι άλλο να κοιτάξω?

bakis13

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2009
Like
36
Πόντοι
1
...ΤΥΧΕΡΑΚΙΑ...Θα την πας στα γνωστά στέκια...Αρχαία, πλάκα, μοναστηράκι...αν είναι ψιλοκουλτούρα, μια βόλτα στο Μέγαρο ή στη Λυρική θα την έφτιαχνε...Μην ξεχάσεις το σουβλάκι...Άμα τις κάνεις και κανένα καλό γλυφομούνι διαρκείας, θα γίνει ΣΚΛΑΒΑ ΣΟΥ...ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ.
[/quote]

Και είμαι καλός στο γλυφομούνι με πολλά μετάλλια σε πανευρωπαικούς και βαλκανικούς αγώνες....Ευχαριστώ πολύ,θα σας ενημερώσω

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Είμαι πάντα επιφυλακτικός με όλες τις γυναίκες και έχω ακούσει πολλά... Για την συγκεκριμένη κοπέλα έχεται απλά για 15 μέρες και βλέπουμε,δεν έχω πει μεγάλες κουβέντες.Θα δω σίγουρα το διαβατήριο της,θα δω πότε το έβγαλε και αν έχει ταξιδεύσει ξανά.Τι άλλο να κοιτάξω?
Σκεφτεσαι σωστα! Ετσι πρεπει για αρχη!
Κατ αρχην αρκει να δεις το διαβατηριο της αν εχει βιζες απο αλλες χωρες ή οχι. Να εχεις υπ οψιν σου οτι μια κοπελα απο κει για να εχει καινουριο διαβατηριο υπαρχουν 2 λογοι!
1. Ειναι οντως καινουριο(πρωτη φορα)
2. Αντικατεστησε το παλιο της γιατι εφαγε αρνηση σεγκεν! Για να καθαρισει το μητρωο της!!

Απο κει και περα το μονο που πρεπει να προσεχεις ειναι ποσο πολυ ασχολειται με το ιντερνετ και το αν σου ζητησει καποια στιγμη να μεινει μονη της να "περιπλανηθει" στην πολη....και βεβαια τις απαιτησεις της σε δωρα κ.λ.π.

Σου ξαναλεω παντως, απο τη στιγμη που αποφασισε να ερθει σε εσενα θα περασεις μια χαρα! Για τα περεταιρω θα δειξει η συμπεριφορα της...

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Ερώτηση προς τους πιο έμπειρους σ'αυτή την κατηγορία: Την Τετάρτη φέρνω για πρώτη μου φορά μια κοπέλα από μικρή πόλη των 85000 κατοίκων(μικρή πόλη σχετικά) στην Αθήνα που είναι ζούγκλα.Τι πρέπει να κάνω για της αρέσει εδώ πέρα από τα προσωπικά μας? Θα μπορούσε να μείνει μόνιμα σε μια μεγάλη πόλη όπως η Αθήνα? Είναι αστέρι σε όλα της [size=15pt]και δεν μπορεί να την φτάσει καμία ελεεινίδα όσο και αν προσπαθήσει...[/size]

Πόσο μάλλον που καμία Ελληνίδα δεν πρόκειται να προσπαθήσει  :2funny:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 36125

Επισκέπτης
Οταν λες φερνεις τι ενοεις? Εσυ την εκανες προσκληση για βιζα?  εσυ πληρωσες τα εισητηρια?
Το μονιμα αμα θα μπορει να μεινει εξαρτατε μονο απο εσας! 15 μερες παντως μπορει σιγουρα να μεινει!

Λαθος εποχη διαλεξατε να ερθει! Τα ταξιδια την ανοιξη εχουν αλλη χαρη....

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Να μην το χαλάσω αλλά άσε πρώτα να ερθη........ :think: :think: :think: και μετά κάνε το προγραμμα σου όχι τιποτα άλλο αλλά μην απογοητευθείς όπως το πάρεις....

Επισκέπτης
Ουκρανη αν επιτρεπεται πως εβγαλε βιζα;

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16

Tην έχεις ξανασυναντήσει ή θα είναι η πρώτη φορά που θα την δεις από κοντά? Και αν θέλεις πες μας την ηλικία της.

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Πόσο μάλλον που καμία Ελληνίδα δεν πρόκειται να προσπαθήσει  :2funny:

Αρκεί μόνο το βλέματα που θα εισπράξει. Αν μπορούσαν να την κατασπαράξουν οι κάργιες θα το έκαναν. "Μαμπετς" όπως αποκαλεί και η δικιά μου τις καζάκες :grin: :grin:

bakis13

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2009
Like
36
Πόντοι
1
Η βίζα είναι τουριστική και θα έρθει σίγουρα.Τώρα για τα υπόλοιπα από κοντά θα τα βρούμε.Είναι 26 χρονών και δεν μπορεί να με ξεγελάσει από κοντά γιατί έχω μεγάλη εμπειρία από καριόλες και ψέματα ελεινίδων.Τώρα για τις ελεινίδες υπάρχουν και δονητές....

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
ρε παιδια
ουκρανη πως πηρε τουριστικη βιζα?
λιγο δυσκολο απο οτι ξερω

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
βακις13
την γνωρισες μεσω του σαιτ =russiangirl.ws?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom