Νέα

Ρωσική ψυχολογία και προσέγγιση μέσω internet

• Μέλος που άνοιξε το νήμα cool11
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 837
  • Εμφανίσεις 77K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Καλά γράφεις οτι ο σκοπός της γνωριμίας είναι η οικογένεια και η μακροχρόνια σχέση;με κάτι τέτοια αποκτούμε οι Ελληνες κακή φήμη και για αυτό είναι προκατειλημμένες οι Ρωσίδες στην Ελλάδα οτι οι Ελληνες είναι ψεύτες.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Μα σε ολες αυτο λεω! :2funny:Θα σε παντρευτω σχεδον αμεσως τους λεω για παιδακια :2funny:Ετσι πρεπει!Ολες ψαρωνουν! :2funny:Αν θες να πετυχεις κατι ετσι πρεπει να κανεις.Τωρα για τους Ελληνες το επιπεδο οσο παει και χειροτερευει!Αυτο που ελεγα για τα φουσκωτα αντιανεμικα μπουφαν και τα ορειβατικα μποτακια ειναι πια παρελθον! :2funny:Τωρα η νεα γεννια ειναι ντυμενη με ρουχα απο το Zara (δε λεω τζιν παντελονια και κανα μπλουζακι και εγω απο 'κει ψωνιζω,αλλα τα μπουφαν του Zara ειναι άθλια!) και εχει και αυτα τα μουσια σαν Διάκονοι της θεολογικης σχολης! :rockon:!Δεν ξερω ποιος σκεφτηκε αυτη τη μοδα :jerking:!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Μα σε ολες αυτο λεω! :2funny:Θα σε παντρευτω σχεδον αμεσως τους λεω για παιδακια :2funny:Ετσι πρεπει!Ολες ψαρωνουν! :2funny:Αν θες να πετυχεις κατι ετσι πρεπει να κανεις.

Οχι ρε γαμώτο.Αυτά τα μούσια τα λένε οι Τούρκοι.Ευτυχώς δεν υπάρχουν πολλοί Ελληνες εκεί για να καταστρέψουν τη φήμη μας.Εχουμε τουλάχιστον το πλεονέκτημα της άγνοιας για τους πραγματικούς Ελληνες.

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166
Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166

xouanito_32

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Στη Ρωσια απ οτι ξερω δεν εχει περαση το μπρουταλ στυλακι γενια , μοβορικο βλεμμα κτλ . Προτιμουν πιο γλυκουλικες φατσουλες ...
τοτε θα σου κανω μια χαρα αμα ψηνεσαι

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
       Φιλοι μου ανεβηκα στην 3η θεση του ΤΟΠ 100 στο 24open σε ολη τη Ρωσσια !παλια ειχα φτασει μεχρι 4η θεση τωρα ομως χτυπισα 3η θεση!
  ευγε μεγα τσαρε δημητριε !!!!!!!!!! επιθεση να βγεις πρωτος πασσον τον ρωσσιον !!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166
τοτε θα σου κανω μια χαρα αμα ψηνεσαι

Οχι ενταξει μη σε βαζω σε κοπο  :grin:

den πιστευω το βιλμα να βγενει απο το βλημα???? :think: :think: :think:

Ρε μεσιε απ οτι ξερω λεω δεν εχω παει ποτε  :tits2:...
αν εχεις ανιθετη γνωμη πες το εδω περα γιατι υπαρχουν πολλοι ενδιαφερομενοιιι  :boobies:

xouanito_32

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Οχι ενταξει μη σε βαζω σε κοπο  :grin:

Ρε μεσιε απ οτι ξερω λεω δεν εχω παει ποτε  :tits2:...
αν εχεις ανιθετη γνωμη πες το εδω περα γιατι υπαρχουν πολλοι ενδιαφερομενοιιι  :boobies:
μπα οχι δεν μου κανει κοπο εχω τον τροπο

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
μανταμ γουσταρεις τετεια??? για την ρωσια υσχειει !!  για εδω ομος για ανεβασε καμια φοτο  τι ενοεις να καταλαβουμε διλαδη αμα ειναι να αλλαξουμε λουκ και σιμπεριφορα

Συνημμένα

• Museum-reconstruction-of--015_0.jpg
    Museum-reconstruction-of--015_0.jpg
    18,2 KB · Εμφανίσεις: 23
  • funny.jpg
    funny.jpg
    39,1 KB · Εμφανίσεις: 22
Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166
μπα οχι δεν μου κανει κοπο εχω τον τροπο

Καλοκαρδος :grin: ....

μανταμ γουσταρεις τετεια???

για την ρωσια υσχειει !!  για εδω ομος για ανεβασε καμια φοτο  τι ενοεις να καταλαβουμε διλαδη αμα ειναι να αλλαξουμε λουκ και σιμπεριφορα

Και εγω γουσταρω και νομιζω οι περισσοτερες γυναικες ...

gerard_butler.jpg

URL]]

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
μανταμ γουσταρεις τετεια??? για την ρωσια υσχειει !!  για εδω ομος για ανεβασε καμια φοτο  τι ενοεις να καταλαβουμε διλαδη αμα ειναι να αλλαξουμε λουκ και σιμπεριφορα
με την εμφανιση που εχεις αν σου δωσω και τα δοντια μου θα εισαι και ο πρωτος

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
ρε συ οπου και να κοιταξω μεσα εισαι το περασεσ το φιλο μασ το τσομπανο
κανο κομπιουτοθεραπια αδερφε με εχουν πιξει στην δουλεια μετραο μια μια της μερες μεχρι τον ιουλιο που θα ερθο πανο εδο για να γαμισεις με τα βουρλα πρεπει να εισε σαν τσοπανος να πληρονεις καμπανα στον ααστερα και να τα χονεις χειροτερα απο υκρανια για μπαζοπιροβολιμενες :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom