dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Φιλοι μου ανεβηκα στην 3η θεση του ΤΟΠ 100 στο 24open σε ολη τη Ρωσσια !παλια ειχα φτασει μεχρι 4η θεση τωρα ομως χτυπισα 3η θεση!
Μα σε ολες αυτο λεω! Θα σε παντρευτω σχεδον αμεσως τους λεω για παιδακια Ετσι πρεπει!Ολες ψαρωνουν! Αν θες να πετυχεις κατι ετσι πρεπει να κανεις.
και εχει και αυτα τα μουσια σαν Διάκονοι της θεολογικης σχολης! !Δεν ξερω ποιος σκεφτηκε αυτη τη μοδα !
τι ενοειs vlima?Οι ελλεηνιδες εχουμε προτιμηση στα μπρουταλ αγορια
Οι ελλεηνιδες εχουμε προτιμηση στα μπρουταλ αγορια
τι ενοειs vlima?
τοτε θα σου κανω μια χαρα αμα ψηνεσαιΣτη Ρωσια απ οτι ξερω δεν εχει περαση το μπρουταλ στυλακι γενια , μοβορικο βλεμμα κτλ . Προτιμουν πιο γλυκουλικες φατσουλες ...
den πιστευω το βιλμα να βγενει απο το βλημα????Στη Ρωσια απ οτι ξερω δεν εχει περαση το μπρουταλ στυλακι γενια , μοβορικο βλεμμα κτλ . Προτιμουν πιο γλυκουλικες φατσουλες ...
ευγε μεγα τσαρε δημητριε !!!!!!!!!! επιθεση να βγεις πρωτος πασσον τον ρωσσιον !!!!!Φιλοι μου ανεβηκα στην 3η θεση του ΤΟΠ 100 στο 24open σε ολη τη Ρωσσια !παλια ειχα φτασει μεχρι 4η θεση τωρα ομως χτυπισα 3η θεση!
τοτε θα σου κανω μια χαρα αμα ψηνεσαι
den πιστευω το βιλμα να βγενει απο το βλημα????
μπα οχι δεν μου κανει κοπο εχω τον τροποΟχι ενταξει μη σε βαζω σε κοπο
Ρε μεσιε απ οτι ξερω λεω δεν εχω παει ποτε ...
αν εχεις ανιθετη γνωμη πες το εδω περα γιατι υπαρχουν πολλοι ενδιαφερομενοιιι
μπα οχι δεν μου κανει κοπο εχω τον τροπο
μανταμ γουσταρεις τετεια???
για την ρωσια υσχειει !! για εδω ομος για ανεβασε καμια φοτο τι ενοεις να καταλαβουμε διλαδη αμα ειναι να αλλαξουμε λουκ και σιμπεριφορα
με την εμφανιση που εχεις αν σου δωσω και τα δοντια μου θα εισαι και ο πρωτοςμανταμ γουσταρεις τετεια??? για την ρωσια υσχειει !! για εδω ομος για ανεβασε καμια φοτο τι ενοεις να καταλαβουμε διλαδη αμα ειναι να αλλαξουμε λουκ και σιμπεριφορα
poy se ro molnto omorfantra!!!!με την εμφανιση που εχεις αν σου δωσω και τα δοντια μου θα εισαι και ο πρωτος
ρε συ οπου και να κοιταξω μεσα εισαι το περασεσ το φιλο μασ το τσομπανοpoy se ro molnto omorfantra!!!!
κανο κομπιουτοθεραπια αδερφε με εχουν πιξει στην δουλεια μετραο μια μια της μερες μεχρι τον ιουλιο που θα ερθο πανο εδο για να γαμισεις με τα βουρλα πρεπει να εισε σαν τσοπανος να πληρονεις καμπανα στον ααστερα και να τα χονεις χειροτερα απο υκρανια για μπαζοπιροβολιμενεςρε συ οπου και να κοιταξω μεσα εισαι το περασεσ το φιλο μασ το τσομπανο