Νέα

Ρωσική ψυχολογία και προσέγγιση μέσω internet

• Μέλος που άνοιξε το νήμα cool11
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 837
  • Εμφανίσεις 77K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Παιδια εχεται ξεφυγει απ'το θεμα :)απο τους 2 που εβαλε η Vilma ο πανω στη Ρωσσια θα εχει μπορω να πω μεγαλη επυτηχια!εχει γλυκο προσωπο και ας εχει μουσι θα εχει περαση στις γυναικες.ο δευτερος το πιθανοτερο ειναι να τον αποφευγουν!εχει πολυ ρητιδα εχει θα ελεγα λιγακι Τουρκικα  χαρακτηριστικα.κατα καιρους ερχονται Ιταλοι τετοιου στυλ αλλα δεν τους πολυκοιτανε.Θα ελεγα ειναι αποθυτικοι

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
Παιδια εχεται ξεφυγει απ'το θεμα :)απο τους 2 που εβαλε η Vilma ο πανω στη Ρωσσια θα εχει μπορω να πω μεγαλη επυτηχια!εχει γλυκο προσωπο και ας εχει μουσι θα εχει περαση στις γυναικες.ο δευτερος το πιθανοτερο ειναι να τον αποφευγουν!εχει πολυ ρητιδα εχει θα ελεγα λιγακι Τουρκικα  χαρακτηριστικα.κατα καιρους ερχονται Ιταλοι τετοιου στυλ αλλα δεν τους πολυκοιτανε.Θα ελεγα ειναι αποθυτικοι
+1

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
κανο κομπιουτοθεραπια αδερφε με εχουν πιξει στην δουλεια μετραο μια μια της μερες μεχρι τον ιουλιο που θα ερθο πανο εδο για να γαμισεις με τα βουρλα πρεπει να εισε σαν τσοπανος να πληρονεις καμπανα στον ααστερα και να τα χονεις χειροτερα απο υκρανια για μπαζοπιροβολιμενες :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ρε φιλε τσαρε ασε και λιγο να ξεφυγουμε ....δε γραφουμε εκθεση...γενικα για το θεμα μας και το πανω και το κατω εγω και ο γιατρος τους τρωμε και αν ερθει πανω και ο ευσωμος τη γαμησαμε ολοι δε θα προλαβαινουμε να ....

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Οσο για την Ελλαδα θα ελεγα το αντιθετο τους μουσατους τους εχουνε συχαθει!ολοι εχουν μουσια!

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Οσο για την Ελλαδα θα ελεγα το αντιθετο τους μουσατους τους εχουνε συχαθει!ολοι εχουν μουσια!
πραγματικα τσαρε παντου εδω βλεπεις νεα παιδια και ωραια παιδια μαλσιτα να αφηνουν μουσια οχι μερων που ειναι φυσιολογικο αλλα εβδομαδων και μεσα στην μπιχλα.ελεος με αυτη την απλυσια και την μπιχλα.τι σκατομοδες ειναι αυτες που εχουμε εδω?λογικα παντως μοδα ειναι και θα περασει.ειναι ελεεινο το θεαμα να βλεπεις μικρα παιδια με μοσυια λες και ειναι παπαδες.για το ντυσιμο διαφωνω τζιμη.δεν ειναι ολοι ετσι.απλως ισως ειδες κατι που ειανι της μοδας για αυτο.

OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.532
Πόντοι
216
Ρε τι μου θυμισατε. Μια ταινια που ο Λάμπρος Κωσταντάρας λέει στον τεντυμποϋ Τζανετάκο:
'οταν μιλουν οι ξυρισμένοι, οι αξύριστοι σωπαίνουν'!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ολα τα λεφτα η ατάκα λέμε!

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Ρε τι μου θυμισατε. Μια ταινια που ο Λάμπρος Κωσταντάρας λέει στον τεντυμποϋ Τζανετάκο:
'οταν μιλουν οι ξυρισμένοι, οι αξύριστοι σωπαίνουν'!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ολα τα λεφτα η ατάκα λέμε!
:2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.532
Πόντοι
216
Με το lavaplace.com εχει ασχοληθει κανεις; Εχει απο ολο τον κοσμο, και πολλες ρωσιδες.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Στο 24open φτιαξανε κατι πολυ καλο :)Οποιος εχει V.I.P σελιδα και νομιζω ειναι στο TOP 100 .Μπορει να χρησημοποιησει το Автоприветствие новых  (αυτοματος χαιρετισμος καινουργιων) .Εγω το ρυθμισα στις ηληκιες 18-25 σε ολες της καινουργιες σελιδες γυναικων που ειναι σε αυτη την ηληκια στελνει ενα δωρο (εχω βαλει μια καρδουλα) και το μυνημα που εχεις γραψει.Καθε μερα στελνει σε καμια 20-25αρια γκομενες.Οποτε η γνωρημια πια γινεται πολυ  πιο απλη :)

OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.532
Πόντοι
216
Στο 24open φτιαξανε κατι πολυ καλο :)Οποιος εχει V.I.P σελιδα και νομιζω ειναι στο TOP 100 .Μπορει να χρησημοποιησει το Автоприветствие новых   (αυτοματος χαιρετισμος καινουργιων) .Εγω το ρυθμισα στις ηληκιες 18-25 σε ολες της καινουργιες σελιδες γυναικων που ειναι σε αυτη την ηληκια στελνει ενα δωρο (εχω βαλει μια καρδουλα) και το μυνημα που εχεις γραψει.Καθε μερα στελνει σε καμια 20-25αρια γκομενες.Οποτε η γνωρημια πια γινεται πολυ  πιο απλη :)

Καλα, μιλαμε εχει γινει επιστημη το ηλεκτρονικο καμακι!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ολα γινονται πια ηλεκτρονικα :2funny:το κομπιουτερ στελνει μονο του της καρδουλες με το μυνημα που θες και μετα εσυ πατας τον καταλογο που εχει στειλει και σε οποια σ'αρεσει γραφεις.Μερικες φορες ομως με προλαβαινουν και μου γραφουν αυτες :)Καθε μερα στελνει σε 30-50 γκομενες που ειναι καινουργιες στο σα'ι'τ (μεχρι 25 ετων που εχω βαλει το φιλτρο).Το ηλεκτρονικο καμακι απλοποιηθηκε τελειως :2funny:

Συνημμένα

• 24open2.jpg
    24open2.jpg
    209,5 KB · Εμφανίσεις: 56

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Πριν καμια 10αρια μερες ενα παιδι απο το σα'ι'τ μου εδωσε το λινκ απο ενα σα'ι'τ γνωρημιων που ηταν μια γκομενα που ψαχνει ειδηκα Ελληνες!Της εγραψα σχεδον αμεσως μου εδωσε το τηλεφωνο της.Ειναι 1,65 (περιπου) κανονικο σωμα βυζια οχι πανω απο 2 και ξανθο καστανοκανθο μαλι.Δεν ειναι καμια θεα αλλα ουτε και χάλια.Μια μεση γκομενα θα ελεγα για τα δεδομενα της Αγιας Πετρουπολης.Την πηρα τηλεφωνο μιλησαμε 2-3 φορες και πηγα και τη συναντισα.Οπως την ψυχολογισα απο το τηλεφωνο δεν ηταν θρασης.Πηγαμε στο Γκραντ Κανιον (εμπορικο κεντρο).Της το προτεινα διοτι δεν ειχα παει εκει πολυ καιρο για να δω τα μαγαζια μηπως βρω τιποτα (παντα προσπαθω να συνδιασω το ευχαριστο με το ωφελιμο).Το γκομενακι οπως καταλαβα προσπαθουσε να δειξει οτι δεν ειναι κακομαθημενη και δεν ειναι περιεργη.Αλλα αμεσως καταλαβα το αντιθετο :rockon:!η πρωτη  :jerking: οταν περναγαμε στο εμπορικο κεντρο απο κατι Φαστφουνταδικα και της προτεινα να κατσουμε αν θελει και πηρα την απαντηση ΔΕΝ ΤΡΩΩ ΦΑΣΤ ΦΟΥΝΤ και ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΩΣ ΟΥΤΕ ΕΣΥ! :2funny:!Μετα την πηγα σπιτι και αποχαιρετιστηκαμε :).Τηλεφωνιθηκαμε μερικες φορες της προτεινα να συναντιθουμε να παε στο κεντρο στην Греческий Проспект αφου της αρεσει η Ελλαδα να δει που μεναν οι Ελληνες μεχρι το 1917 που τους πηραν της περιουσιες οι Κομμουνιστες  :ak: και με την ευκαιρια αυτη να με τραβιξει και βιντεακι :)Ειπαμε παντα προσπαθω να ΣΥΝΔΙΑΣΩ ΤΟ ΩΦΕΛΙΜΟ ΜΕ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ.Μου απαντησε οτι δεν ξερει να τραβαει βιντεο (δικαιολογιες με λιγα λογια δεν πολυηθελε να με τραβιξει βιντεο).Οποτε τι να την κανω,πιθανοτατα θα  :badair:......

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
......Αυτα που δεν μου αρεσαν ειναι καταρχην το οτι ειδα οτι δεν ειναι σεξουαλικη και δεν εχει μεσα της ανωμαλια που θελω θα κανει χάλια  :knockinb:.Ενα αλλο η  :jerking: της αρκετα παραξενη.Δεν θελεις να τρως Φαστ Φουντ μην τρως αλλα να απαγορευσεις στο αγορι σου να τρωει :think:μου φενεται λιγακι τρελο! :headbang:Μια αλλη  :jerking: της οτι θελει καποιον και καλα να την παρηγορει και να την στηριζει (οχι οικονομικα)σε ενα τηλεφωνημα μου μου ειπε:γιατι δεν με ρωτισες τι εφαγα σημερα?Δεν ενδιαφερεσαι καθολου για μενα?Εσκασα στα  :2funny:.Αλλα το χειροτερο ποιο ειναι οτι αυτην την κοπελιτσα που δεν εχει τιποτα το ιδιεταιρο (Αν ειχε λεφτα σιγουρα θα την κραταγα.Αλλα δεν εχει φραγκο.Οποτε τινα την κανω αφου δεν ειναι και σεξουαλικη) Ειχε εναν Ελληνα που ΤΗς ΕΣΤΕΛΝΕ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ (σιγα τη γκομενα για να της πληρωσεις το εισητηριο :headbang:)και της επερνε και ΔΩΡΑ! :rockon:Μια φορα εδωσε για να της παρει 2 παντελονια και κατι μπλουζες 350 Ευρω! :rockon: :headbang:Με μενα που δεν θα την ξαναπαρω τηλεφωνο θα παραξενευτει πολυ αφου νομιζει οτι ολοι οι Ελληνες ειναι  :jerking: και μουνοδουλοι και τρεχουν απο πισω απο καθε ζωο :rockon: :rockon:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ξεχασα να σας πω και κατι αλλο  :jerking:ετοιμαζεται να παει Ελλαδα πηρε Φινλανδικη βιζα (οποιος μενει Αγια Πετρουπολη παιρνει πανευκολα βιζα για ενα χρονο συνηθως χωρις προβλημα).Μου προτεινε να παμε Φινλανδια (πριν παει οπουδηποτε πρεπει πρωτα να παει Φινλανδια εστω και για μια μερα γιατι αλλιως οι Φινλανδοι δεν θα της ξαναδωσουν βιζα) ωραια της λεω να παρουμε τουριστικο πακετο για 3-4 μερες (40-60 Ευρω το ατομο) ενοοειται οτι θα επρεπε να πληρωσω και τα δικα της αλλα αν βρισκαμε με 1500-2000 ρουβλια (38-50 Ευρω) το ατομο θα πηγαινα και θα την επαιρνα για παρεα αφου εχω καιρο να παω εκει(Συνδιασμος Ευχαριστου και ωφελιμου :2funny:).Φινλανδια συνηθως σε πανε ή με τρενο ή με πουλμαν της ειπα για τουριστικο πακετο και μου απαντει ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ! :rockon:!ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ!Ακομα και οι πιο θεογκομενες αν τους πεις παμε Φινλανδια παιρνοντας τουριστικο πακετο θα πανε σαν τρελες!Αυτη η ανυπαρκτη θελει να την παω με το αυτοκινητο μου :2funny: :2funny: :2funny:Αλλο που μου ειπε και ειχε πλακα:Στην Ελλαδα απο τη θαλασσα μεχρι το ξενοδοχειο μου την πεφτουνε καμια δεκαρια να με γνωρισουν εδω (Αγια Πετρουπολη) ΔΕΝ ΜΕ ΚΟΙΤΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ!Τελικα ο Ελληνας ειναι πολυ  :jerking: αγαμητος και ΠΙΡΦΟΡΟΣ! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ξεχασα να σας πω και κατι αλλο  :jerking:ετοιμαζεται να παει Ελλαδα πηρε Φινλανδικη βιζα (οποιος μενει Αγια Πετρουπολη παιρνει πανευκολα βιζα για ενα χρονο συνηθως χωρις προβλημα).Μου προτεινε να παμε Φινλανδια (πριν παει οπουδηποτε πρεπει πρωτα να παει Φινλανδια εστω και για μια μερα γιατι αλλιως οι Φινλανδοι δεν θα της ξαναδωσουν βιζα) ωραια της λεω να παρουμε τουριστικο πακετο για 3-4 μερες (40-60 Ευρω το ατομο) ενοοειται οτι θα επρεπε να πληρωσω και τα δικα της αλλα αν βρισκαμε με 1500-2000 ρουβλια (38-50 Ευρω) το ατομο θα πηγαινα και θα την επαιρνα για παρεα αφου εχω καιρο να παω εκει(Συνδιασμος Ευχαριστου και ωφελιμου :2funny:).Φινλανδια συνηθως σε πανε ή με τρενο ή με πουλμαν της ειπα για τουριστικο πακετο και μου απαντει ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ! :rockon:!ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ!Ακομα και οι πιο θεογκομενες αν τους πεις παμε Φινλανδια παιρνοντας τουριστικο πακετο θα πανε σαν τρελες!Αυτη η ανυπαρκτη θελει να την παω με το αυτοκινητο μου :2funny: :2funny: :2funny:Αλλο που μου ειπε και ειχε πλακα:Στην Ελλαδα απο τη θαλασσα μεχρι το ξενοδοχειο μου την πεφτουνε καμια δεκαρια να με γνωρισουν εδω (Αγια Πετρουπολη) ΔΕΝ ΜΕ ΚΟΙΤΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ!Τελικα ο Ελληνας ειναι πολυ  :jerking: αγαμητος και ΠΙΡΦΟΡΟΣ! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

παλι τις βενζινες σκεφτηκες? ρε μαλεα εισαι ασχημος και φτωχοτσιγγουνος. αν ησουν και πουστης θα ειχες χτυπησει το χρυσο τριπτυχο του ατυχου αντρα.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
παλι τις βενζινες σκεφτηκες? ρε μαλεα εισαι ασχημος και φτωχοτσιγγουνος. αν ησουν και πουστης θα ειχες χτυπησει το χρυσο τριπτυχο του ατυχου αντρα.
απλά φαντάσου αντίστοιχη περιγραφή της ρωσίδας στις φίλες της.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom