Νέα

Ρωσική ψυχολογία και προσέγγιση μέσω internet

• Μέλος που άνοιξε το νήμα cool11
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 837
  • Εμφανίσεις 77K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
ψαχνο να της βρω γαμπρο αμεσα!!!!  Υ.Γ ΓΑΜΠΡΟ ΕΕΕΕ!! ΟΧΙ μαλακα εξηπνακια αφρααγκο γαμια και αντε γιαα χαρα!!!!  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Συνημμένα

• ole.png
    ole.png
    364,2 KB · Εμφανίσεις: 71
  • olee.png
    olee.png
    334,2 KB · Εμφανίσεις: 53

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
κλαμα λεμε το μωρο!!!! βεβαια τωρα που γυρισε μολδαβια με ξαναθημιθικε!!!! ειχε χαθει εναμιση χρονο !!! :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: αλλα ειμαι τρελος και μαλαβος με την κολητη της !!!α αχχχ ρε μολντοβαα!!!!!!!!  αντεεε μολντοοο εση θα με σωσεις!!!! :rockon: :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• oleee.png
    oleee.png
    244,2 KB · Εμφανίσεις: 65
  • oleeee.png
    oleeee.png
    311,4 KB · Εμφανίσεις: 68

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
να και δυο φοτο απο τοτε που ειταν μοντελο!! μολντο το μορο ειναι οπαααα λεμε  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!! ενα αλλο που μου ελεγε κι μου εκανε φοβερη εντηποση! ειναι οτι στην ευρωπαικη πιατσα σπονσορον εχουν εμφανιστει παρα πολοι φορτομενοι σπονσορες απο την ινδια!!!!!!!!!! εχουν ολοι εταιριες στην ευρωπη τα χωνουν χοντρα σε αλφα εθνικη μορα και οπος μου ειπαι το μορο συμπεριφερονται πριγκιπικα και ειναι οι ιδανικοι γκομενοι!!!!!  και ειναι μουνιοδουλει οπα!!!!!! ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ :headbang: :headbang: :headbang:!~!!!!!!!!!!! κλαμα το μορο βεβεα  την εχει πιασει κρισι με την ηλικα της!! κ θελει να παντρευτη αμεαα!!!!!  και εγω που εβριζα τουσ κολοιταλουσ!!!!!!!  ΟΙ ΙΝΔΟΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΧΩΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ!!!!! ΓΑΜΟ ΤΟΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ ΜΑς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! απο οτι μου ειπε το μορο οι ιταλοι φινιτο!!!!!!!!!! ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ!!!!!!!!  Υ.Γ αντε ρε μπαγασα μολντο θα της κανω και παρθενοραφη!!!!! να το παρεις το κοροτσι!!!!!!!!!!!!!!!!

Συνημμένα

• olaee.png
    olaee.png
    260,8 KB · Εμφανίσεις: 71
  • oleae.png
    oleae.png
    351,4 KB · Εμφανίσεις: 83

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
εθγε τσαρε δημιτριε παντα προτος !!!!!!!!! μας βγαζεις ασπροσπροσοπους!!!!!!!!  Υ.Γ ΤΣΑΡΕ ο πηροβολημενος τραβαει μεγαλα ζωρια μετα την τελεθτεα φαρμακερι καψουρα που εφαγε το εχει ριξει σε αλλα κολπα !!! γαμισετα τον κλαινε οι ρεγκες!!!
Υπο αλλες συνθηκες θα ειχες δεχτει την επιθεση των κλωνων! :2funny:Μηπως ξερεις πολλα γ'αυτον και του ειπες οτι αμα βαλει Κλωνους και σε βρισει θα του τα βγαλεις στη φορα :think:?

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Υπο αλλες συνθηκες θα ειχες δεχτει την επιθεση των κλωνων! :2funny:Μηπως ξερεις πολλα γ'αυτον και του ειπες οτι αμα βαλει Κλωνους και σε βρισει θα του τα βγαλεις στη φορα :think:?
dimitrie ετιμασου!!!!  η επιθεση που θα κανει το ξανθο γενος θα ειναι ασινγκρατιτι!!!!!  περιμενουμε της οδειγιες σου για τον πολεμο !!!! τα καινουργια σου βιντεο που ειναι ετοιμα ποτε θα τα βγαλεις!!!! στο ιντερνετ???????  οι σινγαμιστες περμενουμε με αγονια!!!!!  Υ.Γ μεγα τσαρε διμιτρε παρε πισο την ισοπεδοτικη καταρα που εριξες στον πηροβολημενο!!!!! μετα τηυν τελευτεα καψουρα που του τα φαγε ολα και τον αφησε ρεστο!! μεταναστευη στην δημοκρατια της αμπχαζιας!!!!! κλαμααααα λεμε!!!!!!!!

Συνημμένα

• 2011-03-19_145446.png
    2011-03-19_145446.png
    299 KB · Εμφανίσεις: 72
  • ak47.jpg
    ak47.jpg
    29,4 KB · Εμφανίσεις: 28

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
dimitrie ετιμασου!!!!  η επιθεση που θα κανει το ξανθο γενος θα ειναι ασινγκρατιτι!!!!!  περιμενουμε της οδειγιες σου για τον πολεμο !!!! τα καινουργια σου βιντεο που ειναι ετοιμα ποτε θα τα βγαλεις!!!! στο ιντερνετ???????  οι σινγαμιστες περμενουμε με αγονια!!!!!  Υ.Γ μεγα τσαρε διμιτρε παρε πισο την ισοπεδοτικη καταρα που εριξες στον πηροβολημενο!!!!! μετα τηυν τελευτεα καψουρα που του τα φαγε ολα και τον αφησε ρεστο!! μεταναστευη στην δημοκρατια της αμπχαζιας!!!!! κλαμααααα λεμε!!!!!!!!
Εγω δεν τον καταραστηκα.Αντιθετα τον συμπωναω!Μονος του εβγαλε τα ματια του.Στην Αμπχαζια τι να κανει?Πλακα μας κανεις! :2funny:Αστον στη δυστηχια του αντι να τον βοηθισεις τοβ κραζεις κιολας!Δεν ειναι 25-30 χρονων να μπορει να αλλαξει.Γεροντοερωτας ηταν αυτος οπως καταλαβα!

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
εθγε τσαρε δημιτριε παντα προτος !!!!!!!!! μας βγαζεις ασπροσπροσοπους!!!!!!!!  Υ.Γ ΤΣΑΡΕ ο πηροβολημενος τραβαει μεγαλα ζωρια μετα την τελεθτεα φαρμακερι καψουρα που εφαγε το εχει ριξει σε αλλα κολπα !!! γαμισετα τον κλαινε οι ρεγκες!!!

Εγω δεν τον καταραστηκα.Αντιθετα τον συμπωναω!Μονος του εβγαλε τα ματια του.Στην Αμπχαζια τι να κανει?Πλακα μας κανεις! :2funny:Αστον στη δυστηχια του αντι να τον βοηθισεις τοβ κραζεις κιολας!Δεν ειναι 25-30 χρονων να μπορει να αλλαξει.Γεροντοερωτας ηταν αυτος οπως καταλαβα!

RE Ντοκτορ λάβ πάουερ μου χαλας την σκεψη..... καπου εχω χάση επεισοδια ποιος ειναι ο πυροβολημένος;;;;
δεν νομιζω να ενοειςτον κολλητο σου  ΚΟΚΚΙΝΟ;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Δημητρακη αν θες who is who?????????????

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
τσαρε παρε πισο την καταρα!!!!  ο πηροβολημενος μετα την τελευτεα καταστρεπτικη καψουρα που εφαγε δεν τον χοραει ο τοπος!!!! θα παει λεει για να ξεχασει στην αμπχαζια διπλα στη γεωργια σΤην μαυρη θαλλασα εκει λεει ειναι μισι τιμι απο τιρασπολ στα παντα !!!!!!!!!ξενουσ καθολου θαλλασα και μουναρες!!! εκει λεει θα κλαψει για τον χαμενο του ςερωτα!!!!  γαμισετα!!!! ειξερα οτι τα τελευτεα χρονια το ειχε  :idiot: :idiot: :idiot: λιγακι εφαγε την καψουρα και παπαλα!!!!!!!
 τα βιντεα ΤΑ ΕΦΤΙΑΞΕΣ??

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Γιατι εκει ειναι πιο ευκολο το γαμησι?Εκει γεματο Καυκασιους μαλακες ειναι!Και οι γκομενες το παιζουν οτι ειναι καποιες.Φτηνα δεν ειναι γιατι το καλοκαιρι γεμιζει Ρωσσους ειναι τουριστηκο μερος.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
  Κοιταχτε τι γραφει αυτη :2funny: (Σας το βαζω το κειμενο που γραφει και θα σας το μεταφρασω.να δειτε τι θελει :jerking:)   Желаю познакомиться с настоящим мужчиной, с мужчиной с большой буквы М, без жилищных и материальных проблем. Обязательно отслуживший в рядах российской армии! Мужчины пожалуйста, если у вас нет ни квартиры, ни достойной работы, ни даже автомобиля, нам не по пути, я ведь должна гордиться своим мужчиной? :-) У тебя долны быть интересные увлечение, сноубоард, рыжи, виндсёрфинг и коньки будет вашим преимуществом! Еще чтоюы вы любили ездить на шашлыки и дарить баловать свою женщину сюрпризами и подарками   ............

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
.....λεει η κυρια:Θελω να γνωρισω πραγματικο αντρα με κεφαλαιο Α.Χωρις προβλημα κατοικιας και χωρις οικονομικα προβληματα (δηλαδη να εχει λεφτα :2funny:).Οποσδηποτε να εχει παει στρατο! (Στην Αγια Πετρουπολη στρατο παει το 8-10% του πλυθισμου μπορει και λιγοτεροι!.Και συνηθως πανε οι φτωχοι που δεν εχουν λεφτα να λαδωσουν :2funny:!).Αντρες σας παρακαλω ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΑΙ ΔΙΚΟ ΣΑς ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ,ΔΕΝ ΕΧΕΤΑΙ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ και ουτε αυτοκινητο!ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΜΑς ΕΙΝΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΙ!Πρεπει να ειμαι περιφανη για τον αντρα που εχω διπλα μου! :rockon:Πρεπει να εχεις ενδιαφεροντα ΣΝΟΟΥΜΠΟΡΝΤ,ΣΚΙ,ΣΕΡΦΙΝΓΚ.Αν κανεις και ΠΑΤΙΝΑΖ ειναι υπερ σου  :jerking: Ακομα ο αγαπημενος μου πρεπει να του αρεσει να πηγαινει στην εξοχη (για να ψηνουμε σουβλακια στη σουβλα).Να κανει δωρα και να κακομαθαινει την αγαπημενη του με εκπληξεις και δωρα!-------Αυτα ζηταει αυτη :2funny: :jerking: :2funny: :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
.....λεει η κυρια:Θελω να γνωρισω πραγματικο αντρα με κεφαλαιο Α.Χωρις προβλημα κατοικιας και χωρις οικονομικα προβληματα (δηλαδη να εχει λεφτα :2funny:).Οποσδηποτε να εχει παει στρατο! (Στην Αγια Πετρουπολη στρατο παει το 8-10% του πλυθισμου μπορει και λιγοτεροι!.Και συνηθως πανε οι φτωχοι που δεν εχουν λεφτα να λαδωσουν :2funny:!).Αντρες σας παρακαλω ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΑΙ ΔΙΚΟ ΣΑς ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ,ΔΕΝ ΕΧΕΤΑΙ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ και ουτε αυτοκινητο!ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΜΑς ΕΙΝΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΙ!Πρεπει να ειμαι περιφανη για τον αντρα που εχω διπλα μου! :rockon:Πρεπει να εχεις ενδιαφεροντα ΣΝΟΟΥΜΠΟΡΝΤ,ΣΚΙ,ΣΕΡΦΙΝΓΚ.Αν κανεις και ΠΑΤΙΝΑΖ ειναι υπερ σου  :jerking: Ακομα ο αγαπημενος μου πρεπει να του αρεσει να πηγαινει στην εξοχη (για να ψηνουμε σουβλακια στη σουβλα).Να κανει δωρα και να κακομαθαινει την αγαπημενη του με εκπληξεις και δωρα!-------Αυτα ζηταει αυτη :2funny: :jerking: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: μετα λεμε για τις ελληνιδες μητσο.

OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.574
Πόντοι
216
Καλα, μιλαμε εδω για τις 'καλες' ρωσιδες, αλλα υπαρχουν και κατι ψωναρες σαν κι αυτη. Μα καλα, ποια νομιζει οτι ειναι?
Τα πριγκηποπουλα πεθαναν.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Καλα, μιλαμε εδω για τις 'καλες' ρωσιδες, αλλα υπαρχουν και κατι ψωναρες σαν κι αυτη. Μα καλα, ποια νομιζει οτι ειναι?
Τα πριγκηποπουλα πεθαναν.
Κατ'αρχην θελει ενα πραγμα που δεν υπαρχει!ΠΛΟΥΣΙΟς με ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥ καλο ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ και ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ που να ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ στη Ρωσσια ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!Στρατο παει ενα 10% στην Αγια Πετρουπολη απο της πιο φτωχες οικογενειες επειδη δεν εχουνε λεφτα να λαδωσουν για να μην πανε.Αν βγαλουμε το στρατο τετοιοι αντρες υπαρχουν βεβαια ειναι ηδος προς εξαφανιση! :2funny:Αλλα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΟς Ο ΑΝΤΡΑς ΝΑ ΠΑΕΙ Μ'ΑΥΤΗΝ!θα βρει μια 18χρονη κουκλαρα!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Κατ'αρχην θελει ενα πραγμα που δεν υπαρχει!ΠΛΟΥΣΙΟς με ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥ καλο ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ και ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ που να ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ στη Ρωσσια ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!Στρατο παει ενα 10% στην Αγια Πετρουπολη απο της πιο φτωχες οικογενειες επειδη δεν εχουνε λεφτα να λαδωσουν για να μην πανε.Αν βγαλουμε το στρατο τετοιοι αντρες υπαρχουν βεβαια ειναι ηδος προς εξαφανιση! :2funny:Αλλα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΟς Ο ΑΝΤΡΑς ΝΑ ΠΑΕΙ Μ'ΑΥΤΗΝ!θα βρει μια 18χρονη κουκλαρα!
Μητσο νομιζω στην ρωσσια δεν ειναι υποχρεωτικος ο στρατος;η κανω λαθος;

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: μετα λεμε για τις ελληνιδες μητσο.
Αυτη για τα Ελληνικα δεδομενα ειναι ΘΕΑ!η Ελεηνιδα δεν θα ενδιαφεροταν για σκι,σερφινγκ και πατιναζ αλλα για σουβλακια και ψητα αρνια :2funny:!Αυτη ειναι εξαιρεση.Ισως βεβαια τα γραφει αυτα επιτηδες!για να καλυψει τα κομπλεξ της γιατι μια γυναικα 27 ετων (ισως να κρυβει και μερικα χρονια και στ'αληθεια να ειναι γυρω στα 30) ειναι συνηθως χωρισμενη συχνα με παιδι.Αν δεν εχει παντρευτει ποτέ δεν ειναι νορμαλ για τη Ρωσσια! :rockon:και σε αυτη την ηληκια θα εχει φοβιες οτι δεν την θελει κανενας!Παντος η Ελεηνιδα ΜΠΑΖΟ δεν θα ζητισει λιγοτερα! :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Μητσο νομιζω στην ρωσσια δεν ειναι υποχρεωτικος ο στρατος;η κανω λαθος;
Ειναι!Παλια πηγαιναν 2 χρονια.Αλλα τωρα τον καναν ενα χρονο.Στρατο πηγαινουν οι μονιμοι κατοικοι Ρωσσιας ΜΕΧΡΙ  27 ετων.τι γινεται ομως για να πας στρατο πρεπει να σε βρουνε και να σου δωσουνε το προσκλητηριο.Αν δεν μενεις στη διευθυνση που εχεις δηλωσει (εκει ερχεται ο αστυνομικος της περιοχης οταν εχει ΕΣΣΟ ανοιξη και φθηνοπωρο και σε ψαχνει.και να σε βρει με πολυ λιγα λεφτα κανει οτι δεν σε ειδε!) ΑΝ ΔΕ ΜΕΝΕΙς ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙς ΡΕΓΚΙΣΤΡΑΤΣΙΑ δεν σε βρισκουν ποτέ.Δεν ειναι οπως στην Ελλαδα που αν δεν πας εσυ να περασεις περιοδευον διωκεσαι στη Ρωσσια αν δεν παρεις το προσκλητηριο ΔΕΝ ΔΙΩΚΕΣΑΙ!οποτε πολλοι πανε μονοι τους στο στρατολογικο γραφειο οταν γινουν 27 ετων και παιρνουν το απολυτηριο.Ειναι δε πολυ ευκολο να γλυτωσεις το στρατο........

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
......Αγια Πετρουπολη στοιχιζει περιπου 2000 ΕΥΡΩ σου βαζουν καποια αρρωστια Π.Χ. Νεφροπαθεις και δεν πηγαινεις.Στην Επαρχια ειναι σχεδον τσαμπα μου λενε οτι το ιδιο πραγμα στοιχιζει 500 $ !!!!! :)Αν εχεις οποιαδηποτε καταδικη ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ!δεν πας!Εχει γινει ετσι το συστημα που Αγια Πετρουπολη πηγαινει ενα 10% στο στρατο (και αυτο πολυ μου φενεται.Απο ολους μου τους φιλους δεν εχω ακουσει να πηγε κανενας!μονο μερικοι απ'αυτους που πηγανε σε στρατιωτικο  πανεπηστημιο τους πηρανε 2 χρονια συμβασιουχους σαν αξιωματικους)επαρχια λιγο παραπανω τα ποσοστα ειναι 15%-20%.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom