Νέα

Ρωσική ψυχολογία και προσέγγιση μέσω internet

• Μέλος που άνοιξε το νήμα cool11
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 837
  • Εμφανίσεις 77K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.532
Πόντοι
216
Όχι φίλε μου, δεν σου περιγράφει ονειρικές καταστάσεις .. την αλήθεια σου λέει!!! Η Ρωσίδα δεν έχει καμιά σχέση με την κάθε ελλεηνίδα (και λυπάμαι πολύ που το λέω αυτό, σαν Έλληνας που είμαι!!) Και όχι μόνο εμφανισιακά, αλλά και ψυχικά. Όταν αισθάνεται ότι την αγαπάς και την φροντίζεις, τότε κάνει το πάν δυνατόν για να σ' ευχαριστήσει σε καθημερινή βάση .. από τα πιο απλά πράγματα (νοικοκυριό, μαγειρική, κλπ) μέχρι τα πιο "προχωρημένα" (δεν έχει μη, όχι ακόμα και δεν μπορώ … τα δίνει ΟΛΑ για ΟΛΑ χωρίς αναστολές, προκειμένου να σε ικανοποιήσει !!) Γενικά, έχεις μια γυναίκα δίπλα σου, που όχι μόνο είναι ΓΥΝΑΙΚΑ, αλλά μπορείς να "επενδύσεις" πάνω της, αν σ' ενδιαφέρει κάτι περισσότερο από το 'one night stand'.
Αυτά τα λίγα για τις Ρωσίδες (100% Russia) γιατί έχω τις επιφυλάξεις μου για τις γείτονες χώρες και πρ. μέλη της ΕΣΣΔ (βλ. Ουκρανία, Βαλτικές χώρες, κλπ).

Αυτο ειναι ρε φιλε, ειναι σημαντική η κουβεντα που ειπες, γυναικα να ειναι θηλυκο πραγματικο, και να μπορεις να επενδυσεις πανω της. Με μια καλη επιλογη πιστευω 'καθαρισε' κανεις μια και καλη, ενω πλεον με τις ελληνιδες μιλαμε για καθημερινα βασανιστηρια.

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Όχι φίλε μου, δεν σου περιγράφει ονειρικές καταστάσεις .. την αλήθεια σου λέει!!! Η Ρωσίδα δεν έχει καμιά σχέση με την κάθε ελλεηνίδα (και λυπάμαι πολύ που το λέω αυτό, σαν Έλληνας που είμαι!!) Και όχι μόνο εμφανισιακά, αλλά και ψυχικά. Όταν αισθάνεται ότι την αγαπάς και την φροντίζεις, τότε κάνει το πάν δυνατόν για να σ' ευχαριστήσει σε καθημερινή βάση .. από τα πιο απλά πράγματα (νοικοκυριό, μαγειρική, κλπ) μέχρι τα πιο "προχωρημένα" (δεν έχει μη, όχι ακόμα και δεν μπορώ … τα δίνει ΟΛΑ για ΟΛΑ χωρίς αναστολές, προκειμένου να σε ικανοποιήσει !!) Γενικά, έχεις μια γυναίκα δίπλα σου, που όχι μόνο είναι ΓΥΝΑΙΚΑ, αλλά μπορείς να "επενδύσεις" πάνω της, αν σ' ενδιαφέρει κάτι περισσότερο από το 'one night stand'.
Αυτά τα λίγα για τις Ρωσίδες (100% Russia) γιατί έχω τις επιφυλάξεις μου για τις γείτονες χώρες και πρ. μέλη της ΕΣΣΔ (βλ. Ουκρανία, Βαλτικές χώρες, κλπ).

μεγαλε, οποιαδηποτε γυναικα την αγαπας και την φροντιζεις εχεις καλη πιθανοτητα να σου ανταποδωσει. οι ανατολικες, ακομα περισσοτερο μια και οι συνθηλκες τους ειναι τοσο χαλια που ακομα και μια μεση - για την ελλαδα- κατασταση τους φαινετε τεραστια βελτίωση.

ειναι μετα θεμα στυλ και φιλοσοφιας. εγω, πχ, προτιμω μια ισοτιμη σχεση, με καβγαδες, εντασεις, αλλα ισοτιμη. οχι να ξερω οτι η συμπεριφορα της ειναι αποτέλεσμα εξάρτησης (ασχετα αν τα χωνεις και με τις αλλες). και ας μη τρωω καθε μερα φαγητο απο τα χερακια της.

Επισκέπτης
Δε σου φαινεται εχει γεμισει σπαμερς και εσκορτς δυσκολα βρισκεις κατι σοβαρο εκει μεσα..Φτιαξε καλυτερα προφιλ στο vkontakte.ru το ρωσικο facebook και κανε φιλες..

Δημητράκη, το mail.ru, που κι εσύ το πρότεινες αλλα και έχω διαβάσει πολλές ιστορίες στο internet από κόσμο που έκανε και σοβαρές σχέσεις από εκει, έχει χαλάσει εντελώς ή μου φαίνεται?

Είχες πει βεβαια ότι το mail.ru έχει πολύ βρώμια, αλλα τώρα μιλάμε ότι 9 στα 10 προφίλ γυναικών που βλέπω είναι όλες πουτάνες!

Εσύ τι λες για το θέμα? Μας τελειωσε το mail.ru για εύρεση Ρωσίδας για κάτι παραπάνω από ένα απλό night stand?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δημητράκη, το mail.ru, που κι εσύ το πρότεινες αλλα και έχω διαβάσει πολλές ιστορίες στο internet από κόσμο που έκανε και σοβαρές σχέσεις από εκει, έχει χαλάσει εντελώς ή μου φαίνεται?

Είχες πει βεβαια ότι το mail.ru έχει πολύ βρώμια, αλλα τώρα μιλάμε ότι 9 στα 10 προφίλ γυναικών που βλέπω είναι όλες πουτάνες!

Εσύ τι λες για το θέμα? Μας τελειωσε το mail.ru για εύρεση Ρωσίδας για κάτι παραπάνω από ένα απλό night stand?
Εγω παντα ελεγα οτι το mail.ru εχει πολυ βρωμια!παντα προτεινα το 24open.ru αν και οπως καταλαβα αν δεν μενεις Ρωσσια απο το 24open ειναι δυσκολο να βρεις γκομενα.καλο ειναι για καποιον που μενει Ελλαδα το badoo.com εκει εχει πιο εξευρωπα'ι'σμενες γκομενες που ψαχνουν ακομα για ξενους

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Για να καταλάβεις τι παίζει με τη γκόμενα πρέπει να τις μιλήσεις.Συνήθως είναι ακριβώς όπως φέρονται στο τηλέφωνο.Αλλά οι συνομιλίες κοστίζουν.Ετοιμαστείτε για λογαριασμούς 300-400 ευρώ το μήνα(και στην Ελλάδα δε λειτουργούν καλά τα Voip και οι χρονοκάρτες γαμώ το κέρατό τους).

neko72

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
Για να καταλάβεις τι παίζει με τη γκόμενα πρέπει να τις μιλήσεις.Συνήθως είναι ακριβώς όπως φέρονται στο τηλέφωνο.Αλλά οι συνομιλίες κοστίζουν.Ετοιμαστείτε για λογαριασμούς 300-400 ευρώ το μήνα(και στην Ελλάδα δε λειτουργούν καλά τα Voip και οι χρονοκάρτες γαμώ το κέρατό τους).
και γιατί όχι skype?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
και γιατί όχι skype?

Δεν έχουν όλες skype.Μετά υπάρχουν και γκόμενες που δεν τους αρέσει το skype.Και φαίνεσαι και φτηνιάρης και υπολογιστάκιας όταν είσαι συνέχεια στο internet,skype.Γενικά στους άντρες αρέσουν(και συμφέρουν) SMS,webcam στις γυναίκες αρέσουν και συμφέρουν phone calls.Θα δείτε ας πούμε πάρα πάρα πολλές Ρωσίδες,Ουκρανές κτλ όταν τους στέλνετε μήνυμα να σας λένε πάρε με τώρα τηλ.Για τί στο τηλέφωνο έχει πάντα πλεονέκτημα η γκόμενα ενώ στο μήνυμα ο άντρας.

neko72

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
Δεν έχουν όλες skype.Μετά υπάρχουν και γκόμενες που δεν τους αρέσει το skype.Και φαίνεσαι και φτηνιάρης και υπολογιστάκιας όταν είσαι συνέχεια στο internet,skype.Γενικά στους άντρες αρέσουν(και συμφέρουν) SMS,webcam στις γυναίκες αρέσουν και συμφέρουν phone calls.Θα δείτε ας πούμε πάρα πάρα πολλές Ρωσίδες,Ουκρανές κτλ όταν τους στέλνετε μήνυμα να σας λένε πάρε με τώρα τηλ.Για τί στο τηλέφωνο έχει πάντα πλεονέκτημα η γκόμενα ενώ στο μήνυμα ο άντρας.
καλά.

Επισκέπτης
Εχει προγραμματα τηλεφωνιας οπως η HOL που με ενα μικρο επιπλεον ποσο στο παγιο μιλας απεριόριστα με Ρωσια και καποιες αλλες χωρες..το χει ενας φιλος μου που ειναι παντρεμενος με Ρωσιδα και μιλαει με τις ωρες αυτη...

OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.532
Πόντοι
216
Τελικα με την απαξιωση του mail/mamba.ru (πολυ spam, μα παρα πολυ), ποια ειναι καλυτερα free sites για γνωριμιες με ρωσιδες;
dating.ru, 24open.ru? loveplanet? Ποιο ειναι καλυτερο;

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16
συναγωνιστες ελαβα το κατωθι mail

Hello dear,
My name is ........ I am 26 years. I am from Russia. I want to communicate from you. I got
your email from agency acquaintance in my city. Now i want to find a good man for
live. If you interesting I wait your answer on my letter. Tell me
about you.....

το οποιο περιειχε και φωτογραφια της τυπησας. μουναρα!!!  ερωτω.
που βρηκε το mail μου?
να απαντησω ή ειναι μουφα?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366

Hello dear,
My name is ........ I am 26 years. I am from Russia. I want to communicate from you. I got
your email from agency acquaintance in my city. Now i want to find a good man for
about you.....

που βρηκε το mail μου?
να απαντησεις και καλα στεφανα.ειναι μια παμπλουτη ρωσσομουναρα που στα ματια σου ειδε τον αντρα των ονειρων της.μην την χασεις τυπε. :headbang:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
που βρηκε το mail μου?
.............Δεν  εισαι ο μονοs φιλε....εχω μπολικα

να απαντησω ή ειναι μουφα?....Αν εχειs χρονο για ξοδεμα

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Τελικα με την απαξιωση του mail/mamba.ru (πολυ spam, μα παρα πολυ), ποια ειναι καλυτερα free sites για γνωριμιες με ρωσιδες;
dating.ru, 24open.ru? loveplanet? Ποιο ειναι καλυτερο;
κανενα.ΟΛΑ ειναι σπαμ,καμια ρωσσιδα δεν εχει αναγκη να βρει αντρα απο ιντερνετ.

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.463
Πόντοι
6.305

Hello dear,
about you.....

το οποιο περιειχε και φωτογραφια της τυπησας. μουναρα!!!  ερωτω.
που βρηκε το mail μου?
κάποιο άλλο σάιτ, στο οποίο το έχεις δώσει προφανώς το πούλησε..υπάρχουν εταιρείες που κάνουν αυτή τη δουλειά ,μαζεύουν μειλς και τα πουλάνε σε ενδιαφερόμενους..κατά 99,999% είναι μούφα/απάτη..

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16
κάποιο άλλο σάιτ, στο οποίο το έχεις δώσει προφανώς το πούλησε..υπάρχουν εταιρείες που κάνουν αυτή τη δουλειά ,μαζεύουν μειλς και τα πουλάνε σε ενδιαφερόμενους..κατά 99,999% είναι μούφα/απάτη..

γαμωτο :headbang:και στη φωτο ειναι μουναρα. αλλα μαλλον εχετε δικιο. πισω απο αυτο το υποπτο mail μπορει να κρυβονται ρωσοι μαφιοζοι. ας ειμαστε προσεχτικοι με αυτες τι αλλοδαπες

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.463
Πόντοι
6.305
γαμωτο :headbang:και στη φωτο ειναι μουναρα. αλλα μαλλον εχετε δικιο. πισω απο αυτο το υποπτο mail μπορει να κρυβονται ρωσοι μαφιοζοι. ας ειμαστε προσεχτικοι με αυτες τι αλλοδαπες
απλά πιθανόν θα σου στείλει 1-2 μνμ και μετά θα θέλει να σε γνωρίσει, αλλά δε θα έχει λεφτά για τη βίζα-μήπως θα μπορούσες να τη βοηθήσεις?- ή θα χαλάσει ο υπολογιστής της και θα χρειάζεται βοήθεια κτλ..δεν κινδυνεύεις,απλά είναι χάσιμο χρόνου.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ενταξει παιδια μη τα παραλετε! :2funny:Το πιθανοτερο ειναι να ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΑΠΟ ΡΩΣΣΙΑ αλλα απο Η.Π.Α ο αμθρωπος που σου γραφει!
απλά πιθανόν θα σου στείλει 1-2 μνμ και μετά θα θέλει να σε γνωρίσει, αλλά δε θα έχει λεφτά για τη βίζα-μήπως θα μπορούσες να τη βοηθήσεις?- ή θα χαλάσει ο υπολογιστής της και θα χρειάζεται βοήθεια κτλ..δεν κινδυνεύεις,απλά είναι χάσιμο χρόνου.
99% Ετσι θα γινει.---------Ειπε καποιος οτι οι Ρωσσιδες δεν γνωριζονται μεσω ιντερνετ!ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ!ΠΑΝΩ ΑΠΟ 70% ΤΩΝ ΖΕΥΓΑΡΙΩΝ ΣΤΗ ΡΩΣΣΙΑ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΡΙΣΤΕΙ ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΝΕΤ!Τις περισσοτερες γκομενες που εχω βαλει μαζι μου κατα καιρους στο σα'ι'τ της εχω γνωρισει μεσω ιντερνετ.Πιστευω οτι μονο αν καποιος ειναι κατοικος Ρωσσιας μπορει να βρει γκομενεςε μεσω ιντερνετ και ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΡΩΣΣΙΚΑ ΣΑ'Ι'Τ ΟΧΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥς ΞΕΝΟΥς ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ!

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587

Hello dear,
about you.....

που βρηκε το mail μου?

Τώρα το κατάλαβες, η αρχημουφάρα και αν συνεχίσεις την επικοινωνία μαζί της πολύ σύντομα θα σου γυρεύει να της στείλεις χρήματα γιατί δήθεν έχει οικονομικά προβλήματα ή σκοτώσανε τους γονείς της και είναι ορφανή και τέτοιες μαλακίες. Μπορεί  να σου προτίνει να κάνει παιχνίδι σε κανένα live chat. Γενικά όλα αυτά τα site γνωριμιών είναι της αρπαχτής χωρίς αντίκρισμα.[/quote]

OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.532
Πόντοι
216
Ενταξει παιδια μη τα παραλετε! :2funny:Το πιθανοτερο ειναι να ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΑΠΟ ΡΩΣΣΙΑ αλλα απο Η.Π.Α ο αμθρωπος που σου γραφει!99% Ετσι θα γινει.---------Ειπε καποιος οτι οι Ρωσσιδες δεν γνωριζονται μεσω ιντερνετ!ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ!ΠΑΝΩ ΑΠΟ 70% ΤΩΝ ΖΕΥΓΑΡΙΩΝ ΣΤΗ ΡΩΣΣΙΑ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΡΙΣΤΕΙ ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΝΕΤ!Τις περισσοτερες γκομενες που εχω βαλει μαζι μου κατα καιρους στο σα'ι'τ της εχω γνωρισει μεσω ιντερνετ.Πιστευω οτι μονο αν καποιος ειναι κατοικος Ρωσσιας μπορει να βρει γκομενεςε μεσω ιντερνετ και ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΡΩΣΣΙΚΑ ΣΑ'Ι'Τ ΟΧΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥς ΞΕΝΟΥς ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ!

Συμφωνω μαζι σου, και ειναι χρησιμο που μας λες οτι μεγαλο ποσοστο ζευγαριων πλεον γνωριζονται-πρωτη γνωριμια- μεσω ιντερνετ.
Πιστευω κι εγω οτι αν ειναι κανεις προσεκτικος, μπορει να βρει κατι καλο, χωρις να χρειαστει να σηκωθει απο την καρεκλα του, μεσω υπολογιστη και νετ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom