Όχι φίλε μου, δεν σου περιγράφει ονειρικές καταστάσεις .. την αλήθεια σου λέει!!! Η Ρωσίδα δεν έχει καμιά σχέση με την κάθε ελλεηνίδα (και λυπάμαι πολύ που το λέω αυτό, σαν Έλληνας που είμαι!!) Και όχι μόνο εμφανισιακά, αλλά και ψυχικά. Όταν αισθάνεται ότι την αγαπάς και την φροντίζεις, τότε κάνει το πάν δυνατόν για να σ' ευχαριστήσει σε καθημερινή βάση .. από τα πιο απλά πράγματα (νοικοκυριό, μαγειρική, κλπ) μέχρι τα πιο "προχωρημένα" (δεν έχει μη, όχι ακόμα και δεν μπορώ … τα δίνει ΟΛΑ για ΟΛΑ χωρίς αναστολές, προκειμένου να σε ικανοποιήσει !!) Γενικά, έχεις μια γυναίκα δίπλα σου, που όχι μόνο είναι ΓΥΝΑΙΚΑ, αλλά μπορείς να "επενδύσεις" πάνω της, αν σ' ενδιαφέρει κάτι περισσότερο από το 'one night stand'.
Αυτά τα λίγα για τις Ρωσίδες (100% Russia) γιατί έχω τις επιφυλάξεις μου για τις γείτονες χώρες και πρ. μέλη της ΕΣΣΔ (βλ. Ουκρανία, Βαλτικές χώρες, κλπ).
Αυτο ειναι ρε φιλε, ειναι σημαντική η κουβεντα που ειπες, γυναικα να ειναι θηλυκο πραγματικο, και να μπορεις να επενδυσεις πανω της. Με μια καλη επιλογη πιστευω 'καθαρισε' κανεις μια και καλη, ενω πλεον με τις ελληνιδες μιλαμε για καθημερινα βασανιστηρια.