Νέα

Ρωσική ψυχολογία και προσέγγιση μέσω internet

• Μέλος που άνοιξε το νήμα cool11
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 837
  • Εμφανίσεις 77K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.532
Πόντοι
216
Μιας και μιλαμε και περι ρωσικης γυναικειας ψυχολογιας...

Ας πει καποιος που εχει ζησει τις ρωσιδες απο κοντα: μουρμούρα εχουν? Δεν ξερω αν μερικοι τη θεωρουν αστεια ερωτηση, αλλα οι ελληνιδες σου τρωνε τα σωθικα με την γκρινια τους! Οχι μονο κρεβατο-μουρμουρα αλλα και παντου-μουρμουρα! Μια τις φταιει το ενα, μια το αλλο, δεν ευχαριστιουνται με τιποτε!
Αλλιως μερικοι το λενε και...τσιλαγρα!
Ειναι και θεμα χαρακτηρα θα μου πειτε, δεν αντιλεγω, αλλα ειναι και θεμα φυλής πιστεύω.
Βεβαια, καποιος συμφορουμιτης ειπε οτι πολλες ρωσιδες ειναι ευχαριστημενες ακομη και με απλα πραγματα, να πας μια βολτα, να πας σουπερμαρκετ χαλαρα, να κατσεις αγκαλια στον καναπε κλπ, απλες χαρές της ζωής.

Αλλα ας πει κανενας τι παιζει με τις ρωσιδες στο θεμα αυτο.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
άμα ξέρεις να ρίξεις μία "πακιστανή" μέσω "μπούργκας" τότε ξέρεις να ρίξεις οποιαδήποτε γυναίκα μέσω οποιουδήποτε μέσου.
γιατί τα αντιμετωπίζετε όλα λες και είσαι αστροφυσική ή πυρηνική χημεία και δεν ξέρω εγώ τι άλλο.

neko72

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
....οσο για την Ελληνικη οικονομια.πρεπει να γινουν μειωσεις μισθων γιατι υπαρχει τρομερο ελλημα!καποια στιγμη οταν η Ελλαδα παει να δανιστει ξανα λεφτα θα της το πουνε.βεβαια πως θα το δεχτει ο κοσμος δεν ξερω!αλλα δεν υπαρχει αλλη λυση!

Τελικά ρε Δημητράκη έχεις πολλά ταλέντα. Ενα χρόνο πριν προέβλεψες την ελληνική κρίση. Και δεν κάνω πλάκα.

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
αυτη ειναι μια απο τις ρωσσιδες που μιλαω και επιδη μου φαινεται too good to be true τη βαζω εδω να μου πειτε τη γνωμη σας.. σα σιτυ τουρ μιαζει παντως αλλα οποια και να ειναι ειναι τρελοοοοοο μουνι
στο σαιτ που τη βρηκα ειχε δηλωσει ως χωρα διαμονης γαλλια αλλα μου ειπε οτι το εκανε ετσι για πλακα επειδη σπουδαζει μεταξυ αλλων και γαλλικα

τεσπα πιο πολυ τιν εβαλα για να δειτε τη μουναρα και να μου πειτε αν την εχετε γαμησει σε κανενα τουρ :cheesy:

Συνημμένα

• Capture.JPG
    Capture.JPG
    39,8 KB · Εμφανίσεις: 28

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
α και βεβαια δε θα μου φανει καθολου παραξενο αν μου πειτε οτι ειναι η ταδε τραγουδιστρια/ ηθοποιος/ πορνοσταρ

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Δυστηχως οσες ρωσιδες εχω γνωρισει δεν εχουν facebook ουτε καν messenger!!

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
ισχυει!!! icq εχουν ολες αλλα βαριεμαι να φτιαξω

OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.532
Πόντοι
216
Ο ομιλος των sites mamba.ru/mail.ru και τα συναφη, εβαλε μια νεα 'καινοτομια΄στα sites του: την επιλογη 'real'. Δεν το εχω πολυψαξει, αλλα μαλλον πρεπει να στειλεις ενα ακριβο sms, και μετα και καλα σε θεωρουν πραγματικο χρηστη.
Εγω αυτο που βλεπω ειναι μια ταση 'χρεωσης' πραγματων που μεχρι τωρα ηταν δωρεαν, πχ. τωρα πια, χρηστες που ειναι χαρακτηρισμενοι 'real' (λετε να ειναι ψευτικα προφιλ των διαχειριστων???) επιλεγουν να βλεπουν τα προφιλ τους μονο αλλοι real χρηστες...
Anyway, οι κινησεις με χρεωσεις με χαλάνε...

Οπως και κατι ρουμανικα-βουλγαρικα sites. Αλλο απαιτει να πληρωσεις για δεις μεγαλες φωτο απο προφιλ, αλλο απαιτει να πληρωσεις για να διαβασεις μηνυματα κλπ.
Οχι τιποτε αλλο, αλλα πονηρευομαι με τη φτωχεια που υπαρχει σε αυτες τις χωρες, οτι ολο το κολπο ειναι στημενο (ψευτικα προφιλ-σαν δολωμα, ψευτικα μηνυματα σου στελνουν-πληρωνε μετα για να τα δεις κλπ), και οπου βλεπω εκμεταλευση κοβω μακρια...

Ευτυχως υπαρχουν ακομη ελευθερα απο χρεωσεις site, αλλα το mail.ru ηταν μια πολυ καλη και τεραστια πηγη για ρωσιδες...

Αυτα τα γραφω γιατι μιλαμε για αναζητηση και προσεγγιση μεσω ιντερνετ.

alex1967

Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Μιας και μιλαμε και περι ρωσικης γυναικειας ψυχολογιας...

Ας πει καποιος που εχει ζησει τις ρωσιδες απο κοντα: μουρμούρα εχουν? Δεν ξερω αν μερικοι τη θεωρουν αστεια ερωτηση, αλλα οι ελληνιδες σου τρωνε τα σωθικα με την γκρινια τους! Οχι μονο κρεβατο-μουρμουρα αλλα και παντου-μουρμουρα! Μια τις φταιει το ενα, μια το αλλο, δεν ευχαριστιουνται με τιποτε!
Αλλιως μερικοι το λενε και...τσιλαγρα!
Ειναι και θεμα χαρακτηρα θα μου πειτε, δεν αντιλεγω, αλλα ειναι και θεμα φυλής πιστεύω.
Βεβαια, καποιος συμφορουμιτης ειπε οτι πολλες ρωσιδες ειναι ευχαριστημενες ακομη και με απλα πραγματα, να πας μια βολτα, να πας σουπερμαρκετ χαλαρα, να κατσεις αγκαλια στον καναπε κλπ, απλες χαρές της ζωής.

Αλλα ας πει κανενας τι παιζει με τις ρωσιδες στο θεμα αυτο.
Φιλε μου μουρμουρα δεν εχει.Οτι θελουν στο λενε στα ισια χωρις μουρμουρα.Δεκα χρονια δεν το εχω ζησει.Αλλα εχουν ενα κακο αν μπορεις νατο πεις ετσι.Θελουν να ειναι το επικεντρο της ζωης σου καθε στιγμη και ειναι γι αυτο τρομερα ζηλιαρες.Και ναι μενα απλο δωρο  η κατι πολυ απλο οπως να την πας για σινεμα τους αρκει για να ειναι καλα.

Επισκέπτης
Δε στέλνεις εσυ κανα sms δινεις το νουμερο σου και σου στελνουν ενα κωδικο που εισαγεις στο σαιτ και ετσι αποδικνυεις οτι εισαι κατοχος του κινητου αρα υπαρχον προσωπο...Τωρα αν σε τρελανουν μετα στο σπαμ στο κινητο αλλο θεμα...Παντως δεχεται μονο ρωσικα νουμερα απ ότι ειδα..Στο love.mail παιζει πολυ σπαμ για σεξοσαιτ ..αν γραψεις στο προφιλ οτι μενεις Ρωσια..

Ο ομιλος των sites mamba.ru/mail.ru και τα συναφη, εβαλε μια νεα 'καινοτομια΄στα sites του: την επιλογη 'real'. Δεν το εχω πολυψαξει, αλλα μαλλον πρεπει να στειλεις ενα ακριβο sms, και μετα και καλα σε θεωρουν πραγματικο χρηστη.
Εγω αυτο που βλεπω ειναι μια ταση 'χρεωσης' πραγματων που μεχρι τωρα ηταν δωρεαν, πχ. τωρα πια, χρηστες που ειναι χαρακτηρισμενοι 'real' (λετε να ειναι ψευτικα προφιλ των διαχειριστων???) επιλεγουν να βλεπουν τα προφιλ τους μονο αλλοι real χρηστες...
Anyway, οι κινησεις με χρεωσεις με χαλάνε...

Οπως και κατι ρουμανικα-βουλγαρικα sites. Αλλο απαιτει να πληρωσεις για δεις μεγαλες φωτο απο προφιλ, αλλο απαιτει να πληρωσεις για να διαβασεις μηνυματα κλπ.
Οχι τιποτε αλλο, αλλα πονηρευομαι με τη φτωχεια που υπαρχει σε αυτες τις χωρες, οτι ολο το κολπο ειναι στημενο (ψευτικα προφιλ-σαν δολωμα, ψευτικα μηνυματα σου στελνουν-πληρωνε μετα για να τα δεις κλπ), και οπου βλεπω εκμεταλευση κοβω μακρια...

Ευτυχως υπαρχουν ακομη ελευθερα απο χρεωσεις site, αλλα το mail.ru ηταν μια πολυ καλη και τεραστια πηγη για ρωσιδες...

Αυτα τα γραφω γιατι μιλαμε για αναζητηση και προσεγγιση μεσω ιντερνετ.

Επισκέπτης
Δε στέλνεις εσυ κανα sms δινεις το νουμερο σου και σου στελνουν ενα κωδικο που εισαγεις στο σαιτ και ετσι αποδικνυεις οτι εισαι κατοχος του κινητου αρα υπαρχον προσωπο...Τωρα αν σε τρελανουν μετα στο σπαμ στο κινητο αλλο θεμα...Παντως δεχεται μονο ρωσικα νουμερα απ ότι ειδα..Στο love.mail παιζει πολυ σπαμ για σεξοσαιτ ..αν γραψεις στο προφιλ οτι μενεις Ρωσια..
Exείς βγάλει ποτέ λαγό από τέτοια;;; :think:

Επισκέπτης
Εχω βγάλει δυο γκομενες απ το love.mail...που ήρθαν ελλαδα αλλά όχι Ρωσίδια καυκασιες απο αρμενια και γεωργια..Ρωσίδια απ το bride.ru  ;)
Kρίμα να μην ξέρω Ρώσικα!!! :-

Στα πανεπιστημία μας πάντως δεν παίζουν ξένες σε αφθονία!!! :P

Επισκέπτης
Αρχισε να μαθαινεις... :grin: Ε μερικες κουτσομιλανε και λιγα αγγλικα...Παιζουν πολλα Ρωσιδια στην Ελλαδα βαλε αναζητηση στο love.mail και θα δεις ποσα θα βγαλει..Το κακο είναι ότι εκει μεσα πλεον υπαρχουν και πολλοι ελληνάρες και ρωσοποντιοι..και με τοσα μηνυματα που περνουν τα ρωσιδια καθε μερα τις εχουν κανει ελλεηνιδες και αυτες... :s&m_1:

Kρίμα να μην ξέρω Ρώσικα!!! :-

Στα πανεπιστημία μας πάντως δεν παίζουν ξένες σε αφθονία!!! :P

Επισκέπτης
Αρχισε να μαθαινεις... :grin: Ε μερικες κουτσομιλανε και λιγα αγγλικα...Παιζουν πολλα Ρωσιδια στην Ελλαδα βαλε αναζητηση στο love.mail και θα δεις ποσα θα βγαλει..Το κακο είναι ότι εκει μεσα πλεον υπαρχουν και πολλοι ελληνάρες και ρωσοποντιοι..και με τοσα μηνυματα που περνουν τα ρωσιδια καθε μερα τις εχουν κανει ελλεηνιδες και αυτες... :s&m_1:
Είμαστε κωλοράτσα ρε πούστη μου!!! :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.532
Πόντοι
216
Φιλε μου μουρμουρα δεν εχει.Οτι θελουν στο λενε στα ισια χωρις μουρμουρα.Δεκα χρονια δεν το εχω ζησει.Αλλα εχουν ενα κακο αν μπορεις νατο πεις ετσι.Θελουν να ειναι το επικεντρο της ζωης σου καθε στιγμη και ειναι γι αυτο τρομερα ζηλιαρες.Και ναι μενα απλο δωρο  η κατι πολυ απλο οπως να την πας για σινεμα τους αρκει για να ειναι καλα.

Αχ...ονειρικες καταστασεις μου περιγραφεις...

OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.532
Πόντοι
216
Εχω βγάλει δυο γκομενες απ το love.mail...που ήρθαν ελλαδα αλλά όχι Ρωσίδια καυκασιες απο αρμενια και γεωργια..Ρωσίδια απ το bride.ru  ;)

το bride.ru δεν θελει πληρωμες και δεν εχει κρυφά κόστη; ολα δωρεαν?

OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.532
Πόντοι
216
Δημητράκη, το mail.ru, που κι εσύ το πρότεινες αλλα και έχω διαβάσει πολλές ιστορίες στο internet από κόσμο που έκανε και σοβαρές σχέσεις από εκει, έχει χαλάσει εντελώς ή μου φαίνεται?

Είχες πει βεβαια ότι το mail.ru έχει πολύ βρώμια, αλλα τώρα μιλάμε ότι 9 στα 10 προφίλ γυναικών που βλέπω είναι όλες πουτάνες!

Εσύ τι λες για το θέμα? Μας τελειωσε το mail.ru για εύρεση Ρωσίδας για κάτι παραπάνω από ένα απλό night stand?

portoleone

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Αχ...ονειρικες καταστασεις μου περιγραφεις...

Όχι φίλε μου, δεν σου περιγράφει ονειρικές καταστάσεις .. την αλήθεια σου λέει!!! Η Ρωσίδα δεν έχει καμιά σχέση με την κάθε ελλεηνίδα (και λυπάμαι πολύ που το λέω αυτό, σαν Έλληνας που είμαι!!) Και όχι μόνο εμφανισιακά, αλλά και ψυχικά. Όταν αισθάνεται ότι την αγαπάς και την φροντίζεις, τότε κάνει το πάν δυνατόν για να σ' ευχαριστήσει σε καθημερινή βάση .. από τα πιο απλά πράγματα (νοικοκυριό, μαγειρική, κλπ) μέχρι τα πιο "προχωρημένα" (δεν έχει μη, όχι ακόμα και δεν μπορώ … τα δίνει ΟΛΑ για ΟΛΑ χωρίς αναστολές, προκειμένου να σε ικανοποιήσει !!) Γενικά, έχεις μια γυναίκα δίπλα σου, που όχι μόνο είναι ΓΥΝΑΙΚΑ, αλλά μπορείς να "επενδύσεις" πάνω της, αν σ' ενδιαφέρει κάτι περισσότερο από το 'one night stand'.
Αυτά τα λίγα για τις Ρωσίδες (100% Russia) γιατί έχω τις επιφυλάξεις μου για τις γείτονες χώρες και πρ. μέλη της ΕΣΣΔ (βλ. Ουκρανία, Βαλτικές χώρες, κλπ).

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom