dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Δεν σε παρεξηγω μου ειπε ο Φιντελ για σενα τα παντα με καθε λεπτομερια Δε τιποτα λεει! Εισαι ενας φουκαρας και αφραγκος.Για Φινλανδια δεν ειναι μονο η βενζινες θελεις πρασθνη καρτα,και ξενοδοχειο με Παρκινγκ.Και γιατι να τα δωσω?Να τα δωσουν αυτες .Οσο για τη γκομενιτσα ηταν τρελαμενη μαζι μου.Μου ειπε να ξανασυναντιθουμε,μην με ξεχασεις και τετοια.Φινλανδια Θα παω με την κακασχημη πιθανοτατα θα πληρωσει τα δικα της και ΟΛΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΕΚΕΙ για να με πεισει οτι ειναι καλη και να την εχω γκομενα !Δηλαδη θα μου βγει ολο το ταξηδι το πολυ 50 Ευρω !Και αν τη γλυψω καλα μπορει να μου παρει και κανα δωρακι.Εγω δεν ειμαι κανενας ΦΟΥΚΑΡΑΣ ΠΙΡΦΟΡΟΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ.Η κακασχημη ειναι 8 χρονια πουτανα και λεει: ΤΟ ΓΛΥΨΙΜΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΤΈ!Ενα αλλο που λεει: ΣΕ ΕΧΕΙ ΣΤΕΙΛΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΒΑΣΑΝΙΖΕΙΣ! ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΔΙΩΞΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ!Τιμαω την Ελλαδα!Επρεπε να βλεπατε χτες στην Ντισκο ενα γκομενακι μονο του ηρθε και με χαιρετισε και εκατσε στ'αμαξι σε κανα 5 λεπτο πηγαμε για κρεπες.----Παρε την κακασχημη να παιξει μια καλη τυχερε σημερα θα φχαρηστιθεις