Νέα

Ρωσική ψυχολογία και προσέγγιση μέσω internet

• Μέλος που άνοιξε το νήμα cool11
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 837
  • Εμφανίσεις 77K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δεν σε παρεξηγω μου ειπε ο Φιντελ για σενα τα παντα με καθε λεπτομερια :2funny:Δε  :knockinb: τιποτα λεει! :2funny:Εισαι ενας φουκαρας και αφραγκος.Για Φινλανδια δεν ειναι μονο η βενζινες θελεις πρασθνη καρτα,και ξενοδοχειο με Παρκινγκ.Και γιατι να τα δωσω?Να τα δωσουν αυτες :2funny:.Οσο για τη γκομενιτσα ηταν τρελαμενη μαζι μου.Μου ειπε να ξανασυναντιθουμε,μην με ξεχασεις και τετοια.Φινλανδια Θα παω με την κακασχημη πιθανοτατα θα πληρωσει τα δικα της και ΟΛΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΕΚΕΙ για να με πεισει οτι ειναι καλη και να την εχω γκομενα :think:!Δηλαδη θα μου βγει ολο το ταξηδι το πολυ 50 Ευρω :)!Και αν τη γλυψω καλα μπορει να μου παρει και κανα δωρακι.Εγω δεν ειμαι κανενας ΦΟΥΚΑΡΑΣ ΠΙΡΦΟΡΟΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ.Η κακασχημη ειναι 8 χρονια πουτανα και λεει: ΤΟ ΓΛΥΨΙΜΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΤΈ!Ενα αλλο που λεει: ΣΕ ΕΧΕΙ ΣΤΕΙΛΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΒΑΣΑΝΙΖΕΙΣ! :2funny:ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΔΙΩΞΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ!Τιμαω την Ελλαδα!Επρεπε να βλεπατε χτες στην Ντισκο ενα γκομενακι μονο του ηρθε και με χαιρετισε και εκατσε στ'αμαξι σε κανα 5 λεπτο πηγαμε για κρεπες.----Παρε την κακασχημη να παιξει μια καλη  :jerking: τυχερε σημερα θα φχαρηστιθεις  :jerking: :2funny:

Συνημμένα

• Эльвига-9.jpg
    Эльвига-9.jpg
    89,4 KB · Εμφανίσεις: 48
  • эльвига104.jpg
    эльвига104.jpg
    352,1 KB · Εμφανίσεις: 61

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ρε τον μπαμια. ψαχνει τα τουριστικα πακετα χαχα χαχαχαχαχα
Γ'αυτον εδω το φουκαρα ποιον αλλον :2funny:
για ποιον λες δημητρακη?
Καλη η παρεα σας παιδια αλλα πρεπει να βγω στην Ντισκο :)οποτε σας αφηνω :)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Γ'αυτον εδω το φουκαρα ποιον αλλον :2funny:Καλη η παρεα σας παιδια αλλα πρεπει να βγω στην Ντισκο :)οποτε σας αφηνω :)

μη ξεχασεις τους ηλιοσπορους στο μπουφαν. οχι ξεροσφυρι το ποτο και σε πιασει το στομαχακι σου

OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.532
Πόντοι
216
Καταλαβε οτι οι ελληνες ειναι μαλακες και πληρωνουν οτι κι αν ειναι, και ηθελε μονο ελληνες; Ωραιο ονομα εχουμε βγαλει!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Καταλαβε οτι οι ελληνες ειναι μαλακες και πληρωνουν οτι κι αν ειναι, και ηθελε μονο ελληνες; Ωραιο ονομα εχουμε βγαλει!
Με αυτη τη γκομενα ετσι ακριβως ειναι! :2funny:Τετοιο πραγμα πρωτη φορα ειδα!Καποτε μας ειχαν για γαμιαδες.Τωρα μας εχουν για θυματα και  :jerking:!Αυτη η κοπελα ονειρευεται πότε θα παει στην Ελλαδα!Μου ελεγε συνεχεια:Εδω δε με κοιταει κανενας.Στην Ελλαδα απο τη παραλια μεχρι το ξενοδοχειο μου την εχουνε πεσει 10 και εχουν σφυριξει καμια 50αρια! :rockon:Ερε καταντια! :headbang:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Με αυτη τη γκομενα ετσι ακριβως ειναι! :2funny:Τετοιο πραγμα πρωτη φορα ειδα!Καποτε μας ειχαν για γαμιαδες.Τωρα μας εχουν για θυματα και  :jerking:!Αυτη η κοπελα ονειρευεται πότε θα παει στην Ελλαδα!Μου ελεγε συνεχεια:Εδω δε με κοιταει κανενας.Στην Ελλαδα απο τη παραλια μεχρι το ξενοδοχειο μου την εχουνε πεσει 10 και εχουν σφυριξει καμια 50αρια! :rockon:Ερε καταντια! :headbang:

καλα αστα αυτα. θα γαμησεις 2η γκομενα την επομενη 20ετια πως το βλεπεις?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Πηγαινε να κοιμηθεις να πας στη δουλεια αυριο.Μου ειπανε για σενα τα καλητερα λογια :2funny:Εισαι λεει αφραγκος,ασχημος και φουκαρας Πιρφορος :2funny:Ετσι μου ειπανε αυτοι που σε εχουν δει :2funny:Γραψε πουθενα αλλου ο κοσμος θελει να παρει πληροφωριες για τη γνωρημια μεσω ιντερνετ και οχι να διαβαζει της  :jerking: σου

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Πηγαινε να κοιμηθεις να πας στη δουλεια αυριο.Μου ειπανε για σενα τα καλητερα λογια :2funny:Εισαι λεει αφραγκος,ασχημος και φουκαρας Πιρφορος :2funny:Ετσι μου ειπανε αυτοι που σε εχουν δει :2funny:Γραψε πουθενα αλλου ο κοσμος θελει να παρει πληροφωριες για τη γνωρημια μεσω ιντερνετ και οχι να διαβαζει της  :jerking: σου

Eγω τα ειπα :grin: Eτσι πες τα ρε δημητρακη του πιρφορου  :jerking: Γραψε αλλου ρε κακασχημε πιρφορε, μας χαλας το θρεντ  :s&m_1: αντε να πουμε  :jerking:

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
σκουπιδι ρωσοποντιε μεχρι και στην ρωσια σε πηρανε χαμπαρι :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

αντε τωρα με τον παπια τον παπαζολη και τα πακια σε καμια πλατεια να τρωτε μπατιροσπορα παρεα σκουπιδια. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
έχετε ξρφύγει από το θέμα.

Επισκέπτης
πριν 8 περιπου χρονια που αρχισα το σπορ το πρωτο μου γκομενακι μεσω ιντερνετ ήταν απο τον Ζιγκουλιοβσκ, μια μικρη κωμοπολη διπλα στην Σαμαρα! Ισως η πιο ομορφη γυναικα που εχω παει στη ζωη μου! Απο τουδε και στο εξης εχω παει με απειρρες ρωσιδες μεσω ιντερνετ! Αλλα δεν νομιζω απο προσωπικη εμπειρια οτι ειναι τοσο ευκολο οσο μερικοι νομιζουν! Ναι οι ρωσιδες ειναι ανοιχτες σε προκλήσεις, δεν τους πολυενδιαφερει η ηλικια ή η εμφανιση του αντρα! ενδιαγερονται κυριως τη συμπεριφορά θα έχεις απέναντί τους! Οι αντρες ειναι συγκριτικα λιγοτεροι σζτη ρωσια και οσοι ειναι διαθεσιμοι ειναι αλκοολικοι (εννοειται οχι ολοι αλλα στην πλειοψηφια τους) και σηκωνουν και το χερακι τους αμα κατσει! και λογο πλυθωρας κορασιδων βρισκουν ανετα νεαροτερη παρεα!Εγω προσωπικα μεσω ιντερνετ εχω παρει γκομενες απο τα πιο απιθανα μερη! Ενας ρωσο-εβραιος επιχειρηματιας γιλος μου με εχει ρωτησει επαννειλημενος...Ρε συ, ποιο ειναι το σχεδιο σου; να γαμησεις ολη τη ρωσιά;
Κατα την δικια μου προσωπικη εμεπιρια το πιο ευκολο μεσω ιντερνετ ειναι να βρεις μωρα απο την Αγια Πετρουπολη, και μικρες οχι περαν των 25, οι μεγαλυτερες των 25 ειναι πολυ ψιλιασμενες και σπασαρχιδες!
Και ο λογος που χτυπαω απο εκει ειναι οτι βγαζουν πανευκολα και παμφηνα Φιλανδικη Βιζα
Αλλα θελει χρονο να βρις καποια,καποιες! Μην νομιζετε δηλαδη οτι με ενα καλησπερα ειμαι ελληνας και θελω να σε πηδηξω θα σας απαντησουν κιολας!
τα δικα μου αγαπημενα μερη για ψαξιμο ειναι:
mamba
agent
vkontakte

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Αυτο που ειπες για πανω απο 25 ετων ειναι 1000% ετσι!Επειδη οι περισσοτερες ειναι χωρισμνενες και αποτυχημενες βγαζουνε μια κακια!Στη Ρωσσια δε κανενας δεν της θελει.Μια γυναικα ανω των 25 ειναι σαν νεκρη!Στην καλητερη περιπτωση αν ειναι γκομεναρα να βρει να πηδηχτει.Οσο για τα σα'ι'τ το vkontakte δεν ειναι τοσο για καμακι.Απλως εχουν της σελιδες τους βεβαια και απο'κει μπορεις να βγαλεις γκομενες.Το mail.ru ή mamba δεν μου πολυαρεσει γιατι εχει πολυ βρωμια,παντος απο'κει βγαζεις γκομενες ευκολα.Εγω οπως εχω πει δουλευω πολυ το 24open απο'κει βγαζω συνεχεια.Μετα της πηγαινω στο vkontakte διοτι εκει εχουνε πολυ λιγες φωτογραφιες.Σιγουρα απο επαρχια οι γκομενες απαντανε αμεσως και ειναι ετοιμες να ρθουνε Αγια Πετρουπολη (ειχα βαλει στο σα'ι'τ φωτο απο μια γκομενα που ειχε ερθει απο Κρασνονταρ για να με συναντισει).Φινλανδικη βιζα για ενα χρονο βγαζουν ολες στην Αγια Πετρουπολη οι Φινλανδοι παρα πολυ σπανια αρνουντε να δωσουν βιζα.

Επισκέπτης
συντομα θα ετοιμασω ενα αλμπουμ με τα ρωσιδακια/ουκρανεζακια/ρουμανακια που εχω παει ΟΛΕΣ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟΥ, δυστυχως δεν τα εχω ολα, αλλα η γενικη ιδεα μετραει!
μερικες θεες, μερικες μετριες και κανα δυο μπαζα....θυσιαστικα για την παρτουζα(((((
Γενικα οι πιο καυλαριες γυναικες κατα την γνψμη μου ειναι απο Καζαν
οσον αφορα σπονσοριλικα δεν την γλυτωνεις απο την αποψη οτι και απο την ανταρκτικη να ειναι η γκομενα το δωρακι της το θελει
απεχθανομαι ομως οσους δινουν παραπανω απο 100 ντοραροβ την μερα σπονσοριλικη...ολ ινκλουντετ

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
συντομα θα ετοιμασω ενα αλμπουμ με τα ρωσιδακια/ουκρανεζακια/ρουμανακια που εχω παει ΟΛΕΣ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟΥ, δυστυχως δεν τα εχω ολα, αλλα η γενικη ιδεα μετραει!
μερικες θεες, μερικες μετριες και κανα δυο μπαζα....θυσιαστικα για την παρτουζα(((((
Γενικα οι πιο καυλαριες γυναικες κατα την γνψμη μου ειναι απο Καζαν
οσον αφορα σπονσοριλικα δεν την γλυτωνεις απο την αποψη οτι και απο την ανταρκτικη να ειναι η γκομενα το δωρακι της το θελει
απεχθανομαι ομως οσους δινουν παραπανω απο 100 ντοραροβ την μερα σπονσοριλικη...ολ ινκλουντετ

αυτο με την φιλανδια τι ειναι? γιατι θελουν να πανε φιλανδια?

OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.532
Πόντοι
216
Ωραια, οτι πρεπει θα ναι, να παρουμε μια ιδεα, ειδικα αφου ειναι κι ολες μεσω διαδικτυου, που ειναι ο νεος τροπος που προτιμουν  οι πιο πολλοι.

OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.532
Πόντοι
216
Οταν πρωτοσυναντιεσαι με καποια, που εχεις γνωρισει απο net, πρεπει να εχεις μαζι και δωρακι?
Προσοχη, δεν μιλω για σπονσοριλικι-κατασταση. Σου τα χωνω για να μου καθεσαι.
Σε γουσταρω, θελω να βρεθουμε, κι οτι ηθελε προκυψει. Οπως ελλαδα ενα πραγμα , αν μπορει να το πει ετσι κανεις βεβαια με τις ελλεεινιδες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom