JOHN-PLAYER-SPECIAL
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.905
- Πόντοι
- 3.446
Την ίδια στιγμή η κόρη του Δράκουλα ονειρεύεται αυτοδυναμίες ….
Δεν γσμιουνται καλα τύπε αυτες..Κρέας δεν έχει, το παραχέσαμε από το Πάσχα.
Κάτι σε ψαράκι το βράδυ αν θέλεις. Τετάρτες δεν τρώω μεσημέρι, μονοκόμματα κάνω ιατρείο μέχρι το απόγεμα.
Για κρέας περίμενε Σάββατο που έχω κανονίσει με Ελληνίδα influencer, όπως την γράφουνε στο παραδίπλα thread.
εχεις περιθωριο μεχρι τελος Ιουνιου να μου φερεις σκυλι...μετα θα λαβω μετραΔεν γσμιουνται καλα τύπε αυτες..
Πήγα με μια τικ τοκερ νεπαλεζα ντεμεκ αλανιάρα αλλά τζιφιος παρθένα...
Για αυτό πετά κανένα ψαράκι έστω ψαρονεφρι
μην μου μιλάς για τα τετράποδα. Του ιδίου φυράματος ανεγκέφαλα έκαναν πορεία για την κατηγορία του Βιασμού στη Θεσσαλονίκη, και θεώρησαν καλό να βεβηλώσουν το άγαλμα του Κολοκοτρώνη με συνθήματα. Έχουν ιδεολογική βάση νομίζεις; ποια ακριβώς; Είμαστε χοντρές Δεν χάνουμε κιλά Τρώμε και φασίστες Τρώμε κι αφεντικά. Ποιά Ιδεολογία εκφράζεται έτσι, εκτός από βλαμμένα άτομα που προσποιούνται ότι έχουν Πολιτικές Θέσεις;Έγιναν δύο δικές η μία και τους υπεύθυνους της Τράπεζας που είναι όλα σωστά που τα γράφεις
Και η άλλη για το φυσικό πρόσωπο που αθωώθηκε λόγω έλλειψης στοιχείων
Βέβαια φαντάζομαι ότι αν ήσουν ένας απλός άνθρωπος δύσκολα θα κατέθετε εναντίον ενός στελέχους του ανταρσυα πιθανόν φοβούμενος
Για να δούμε τι γράφουνε μερικοί αριστεροί για αυτό το θέμα
Όμως πόσο αφόρητα συκοφαντικό θα ήταν να χρεωθούν κυριακάτικα καψίματα τραπεζών σε παρακράτος και υπόκοσμο!(και αφήστε τους γκαιμπελισμούς ότι κυριακάτικα είχαν κόσμο.Να βγουν αυτοί που ήταν κυριακάτικά μέσα σε τράπεζες σε τέτοια μέρα να μας το πουν και να μην μιλάτε εκ μέρους τους τηλεφύρερ της συμφοράς!Γιατί αλλιώς μιλάτε για φαντάσματα…) . Απόλυτα θεμιτή ενέργεια το κάψιμο των ναών του καθεστώτος ειδικά όταν μας κυβερνά πραξικοπηματικά ένας τραπεζίτης και όταν μάλιστα όλη η εξαθλίωση μάς επιβάλλεται για να σωθούν οι τράπεζες. Θεμιτές και κατά την γνώμη μου ίσως ακόμη καλύτερες είναι και οι αδοκίμαστες καταλήψεις τραπεζών στην διάρκεια μιας εξέγερσης.
Ούτε βέβαια θα κλάψω για τα στάρμπακς και τα ενεχυροδανειστήρια!
Και από βιβλίο που κυκλοφόρησε
Μαρφίν: η ανοιχτή εκκρεμότητα μιας ανοιχτής κοινωνίας
Πριν από μερικές μέρες κυκλοφόρησε από το Επίκεντρο ένα βιβλίο αφιερωμένο στο συμβάν της Μαρφίν: 05.05.2010. Ταυτότητες και συναισθήματα της πολιτικής βίας στην Ελλάδα του 21ου αιώνα, σε επιμέλεια τριών γνωστών πολιτικών επιστημόνων (Βασίλης Βαμβακάς, Τριαντάφυλλος Καρατράντος, Παναγής...booksjournal.gr
Αξίζει να διαβάσεις τις ρεντζέπη κάτω κάτω
Τύπε καλά σκυλιά έχει στα βήματα Ελληνίδες χορευτριες γνήσια καθαροαιμαεχεις περιθωριο μεχρι τελος Ιουνιου να μου φερεις σκυλι...μετα θα λαβω μετρα
δεν θελω διποδα σκυλια...κανονισου γαμω τις ακρες και τα λεφτα σας...μετα θα ματσακωνιασω Τροβαδουρο και στο τελος θα ματσακωνιασω και τους 2 σαςΤύπε καλά σκυλιά έχει στα βήματα Ελληνίδες χορευτριες γνήσια καθαροαιμα
Ματσακιωνιασω ; Αθηναϊκή λέξη άγνωστη....δεν θελω διποδα σκυλια...κανονισου γαμω τις ακρες και τα λεφτα σας...μετα θα ματσακωνιασω Τροβαδουρο και στο τελος θα ματσακωνιασω και τους 2 σας
Το τι μαλακιες έχουν γραφτει σε αυτό το νημα από ασχετους είτε δεξιους είτε αριστερούς δεν περιγράφεται. Αλλά τώρα ήρθα εγώ να γράψω τις μεγαλύτερες βλακείες, άντε γατάκια, κάντε στην άκρη, αναλαμβάνω αρχηγός των ηλίθιων…
τυπε πεθανε ο μιχαλης
Λείπουν επίσης:μου λειπει ο Γκλασκος ρε
Δεν πέθανε
.
Άντε αλβανικά σκουπίδια, ελεεινοί, τρισάθλιοι, ήρθατε εδώ και βγάζετε και γλώσσα.
Ναυτικός πρέπει να είναι ο Αθηναίος.Ματσακιωνιασω ; Αθηναϊκή λέξη άγνωστη....
Γιατί ρε μάν τι το κακό έχει να είσαι Αλβανός?ποιος ειναι αλβανος ρε μαλακογιατρε;
μηπως ηπιες καμια μορφινη απο το νοσοκομειο να περασει ο πονος απο την σουφρα σου που την ειχε κανει πηγαδι ο μιχαλης και εισαι ακομα μαστουρωμενος;
Έχεις δίκιο, σιγά μην είσαι Αλβανός εσύ ρε μουνουχισμένο πουτινόσπερμα. Εδώ με το ζόρι περνιέσαι για άνθρωπος.
Από το ματσακονι....εργαλείο του συγκολλητη.....αφαιρούμε με αυτό την πάστα της συγκόλλησης.....άρα όχι απόλυτα αθηναϊκή λέξη.....παγκόσμια....Ματσακιωνιασω ; Αθηναϊκή λέξη άγνωστη....
Όχι ρε και τα πακιστανια που τα βάζεις????.....στο κωλο του επίσης...χαχαχατυπε ολοι το ξερουμε ποσο εκτιμας τους αλβανους.αλλωστε ειναι οι μονοι που αντεχουνε να σε γαμανε
Εσένα σε στραπονιάζει η Ζαχάροβα ή τη βγάζεις με χειροτεχνία μωρή ρωσόδουλη σουρλουλού;
Άμα είναι έτσι και το ( με κόβεις δέκα φέτες κασέρι είναι ορθουατο)Από το ματσακονι....εργαλείο του συγκολλητη.....αφαιρούμε με αυτό την πάστα της συγκόλλησης.....άρα όχι απόλυτα αθηναϊκή λέξη.....παγκόσμια....
Πείτε ρε μαλακές ότι εννουουσατε τον Μιχάλη με την αρχαία αρρενωπή ομορφιά και όχι το δικός μας Μιχάλη .κ εδώ στο νήμα...τυπε σκοτωθηκε αλλα δεν πεθανε;
εσυ εισαι γιατρος τωρα;